Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1949, heeft ESLSCA Business School opgeleid meer dan 15.000 oud-studenten die nu verantwoordelijke posities, zowel in Frankrijk als in het buitenland te bezetten. Zij profiteerden in vele troeven ESLSCA:

  • Algemene opleiding niveau master (HEC toelating na voorbereidende lessen of titels, na een BAC + 2 of BAC + 3), op basis van een strenge en innovatieve curriculum, die tot doel heeft om waar te vormen " managers ondernemers".
Lessen die leiden tot echte kwalificaties en professionele zeer gewild door bedrijven, de meeste "Finance" van ESLSCA Business School in het bijzonder genieten van een sterke reputatie (ESLSCA heeft het grootste aantal alumni accountants en heeft vele ouderen in de financiële wereld, bank- en effectenrecht).

Internationaal: de double degree MBA programma gemaakt in 1979 is de oudste van de ESC. Het collegegeld is voorzien van een verplicht verblijf in het buitenland (stage of semester van de studie) en diverse cursussen in het Engels. Meer dan 50 nationaliteiten zijn vertegenwoordigd onder ESLSCA Business School student die lid is van AACSB, EFMD, CREPUQ en EDUNIVERSAL. De synergieën met andere programma ESLSCA Groep: Engels bachelor en MBA-programma's, en 19 3e graads programma's, waaronder een aantal hoofden op hun niche (Trading and Trading International, Financial Engineering, Management van Luxe Industrie en Fashion Intelligence economisch). De erkenning van bedrijven die het educatieve project van de ESLSCA Business School, afgevaardigde van leraren, bieden tal van stages ondersteunen en welkom in de beste afgestudeerden (resultaten van het onderzoek op de lonen van jonge academici UITBREIDING tijdschrift ( april 2010) zijn nog steeds gunstig dit jaar ESLSCA Business School die wordt geplaatst in de 28e plaats van de 40 scholen gerangschikt. Belangrijk onderzoek: ESLSCA Business School is actief betrokken bij het onderzoek inspanning op Europees niveau om de waarde management onderwijs. Leraren onderzoekers, promovendi, docenten, management professoren bevoegd om toezicht te houden onderzoek (HDR) dragen bij aan het publiceren research papers, deelnemen aan conferenties, het publiceren van artikelen en boeken in hun respectievelijke disciplines, waaronder Business Intelligence en Finance.

De resultaten van het IPSOS onderzoek in opdracht van deESLSCA Business School tonen de toereikendheid van haar educatieve project met zakelijke verwachtingen: belang van stages en afwisseling, niveau van professionaliteit van de cursus, vloeiendheid in het Engels (tweetalig) en software.

Specialized MBA

Deze cursussen zijn gericht op de afgestudeerden en executives. Het doel is om de deelnemers uit te rusten gedegen kennis en vaardigheden in het management, versterkt door een applicatie cursus.

internationale programma's

Sinds 1982 ESLSCA Business School verwelkomt buitenlandse studenten voor twee of drie jaar van de studie die leidt tot de MBA-graad ESLSCA. Verschillende studenten van deESLSCA Business School vullen hun derde jaar in de VS, waarna zij gezamenlijk krijgen de MBA-graad en diploma ESLSCA Business School. Sinds 1996 werkt aan deESLSCA Business School een MBA-programma met een looptijd van één jaar voor buitenlandse studenten (natuurlijk).

Bachelors

De twee bachelors uit ESLSCA Business School BBA: Bachelor in Business Administration (opgericht in 1998) en Bachelor in Finance programma zijn beide bereikbaar vanaf het baccalaureaat.

Grande Ecole

Deze cursus is voor kandidaten die willen alle technische en management assimileren, hun persoonlijke kwaliteiten te ontwikkelen in een professionele dimensie, het creëren van een echte professionele expertise, internationale schaal.

Executive training

De executive training inESLSCA Business School zijn bedoeld voor belanghebbenden beter inzicht in hun bedrijf en hun individuele prestaties te ontwikkelen bestuurders van alle functies (verkoop en marketing, financiën en juridische, R & D, enz.) en achtergronden (industrie of service, advies, administratie) en die van hun teams .

level diploma ik natuurlijk, 3e cyclus Professional part-time executive.

EGE

De Ecole de Guerre Economique werkt sinds 1997 en is een pionier op Europees niveau. De EMT deel aan de vergaderingen van de IHEDN (Institute of Higher National Defense Studies) en organiseerde het seminar over Business Intelligence aan de UNESCO in 1998. deESLSCA Business School heeft overeenkomsten gesloten met de universiteiten van Straatsburg, Montpellier, Poitiers en Laval (Quebec) over de economische Intelligence. De EMT zendt verschillende research papers over de economische Intelligence.

IFAM

Deelnemen aan ons programma is te voldoen aan de toekomstige eisen van de internationale vraagstukken. Dit is de zekerheid aan verschillende situaties die je moet beantwoorden beheersen. Het is de zoektocht naar uitmuntendheid.

De toegang is open voor kandidaten met het baccalaureaat, een diploma gelijkwaardig is of die een 3e cyclus te integreren.

img-branding

over

Over ESLSCA Business School: de kracht van zijn 68 jaar ervaring, zijn assertieve reputatie voor Corporate Finance and Market Audit, ESLSCA Business School voegt vele voordelen, zoals de betrokkenheid International (inclusief de uitvoering van de bijbehorende centra in het buitenland), onderwijsvernieuwing, onderzoek kwaliteit van de faculteit, internationale alumni-netwerk ...

Een nieuwe kaart werd in september 2003 toegevoegd met de oprichting van het Ministerie van Intelligentie in de Grande Ecole programma, het resultaat van de know-how ontwikkeld door ESLSCA Business School sinds 1997 met zijn derde cyclus "Ecole de Guerre Economique 'erkend als een leider op het Franse niveau en CARAYON opgemerkt door de MP in zijn verslag aan de minister-president op EI (juni 2003).

Een veel gevraagde algemene opleiding

Een ESLSCA / IPSOS onderzoek bevestigd. Bedrijven willen meer jonge geprofessionaliseerd en operationeel. De student moet een aantal stages, een computer kunnen omgaan hebben afgerond en minstens tweetalig. De training wordt aangepast aan de toepassing. 30% van de lessen in het Engels. Studenten moeten ook een verblijf van een verplicht semester af te ronden in het buitenland op de universiteit of bedrijf.

deESLSCA Business School heeft een aantal partner universiteiten over de hele wereld, waarmee het ook educatieve uitwisselingen, vandaar de aankomst op de school van docenten Engels. Tot slot, dankzij een sterk netwerk van 12.000 alumni in 110 landen en zeer goede relaties met zakelijke partners, is het vrij eenvoudig om een ​​stage in Frankrijk of in het buitenland onder de 3.000 deals vinden dat school krijgt per jaar.

Bij aankomst op school, de student is een inleidend seminar organisaties (CAE) in parallel met de inleiding van computer management seminar. Tijdens CAE, meerdere oudsten van deESLSCA Business School, Vertegenwoordigers van alle sectoren van de economische activiteit, delen hun professionele taken en hun ervaringen. Tot slot, elke student volgt stages. 2 maanden in het eerste jaar, 3 maanden aan het eind van het tweede jaar, en vaak part-time tijdens haar derde jaar, voordat een definitieve stage, een stijging van april tot december en die aanleiding geven tot de verdediging van thesis. Als deze stages vaak leiden tot het arbeidsproces,ESLSCA Business School organiseert ook een jaarlijks forum bijeenkomsten Studenten-bedrijven. Ten slotte is deESLSCA Business School 3e biedt undergraduate programma's: Trading, Financial Engineering, Marketing, E.Business, luxe Management Intelligence en een MBA. Studenten in de tweede cyclus ook profiteren van deze cursussen en onderzoek 3e cyclus.

Een diverse programma

De zogenaamde programma "Common Core" is verdeeld over de drie jaar van de studie. Parallel aan dit programma en vorig jaar zijn extra lessen door opties. De eerste twee jaren van studie en vormen een eerste cyclus van algemene studies. Het derde jaar is een tweede cyclus van studies, overeenkomt met de periode van specialisatie tussen de 6 belangrijkste hieronder:

  1. Major Marketing Management International
  2. Major Controle Expertise
  3. Finance Major Market
  4. Major Corporate Finance
  5. Major Economic Intelligence
  6. Major Organization, de raad van bestuur

Ondernemerschap is ook onderdeel van het onderwijs


Voor teams vanaf 1 jaar, moeten de studenten een business project of het overnemen van een bestaande vereniging in de school te presenteren. De BDE ESLSCA Business School is eigenlijk heel actief. Onder toezicht van een voogd leraar, moeten de studenten een business plan, duidelijke doelstellingen en dit project in het tweede jaar samen te stellen. Deze permanente coaching studenten is mogelijk door de structuur van de school die we onderhouden van een menselijke schaal.

High-performance resources
De faculteit van de Business School ESLSCA weerspiegelt de kwaliteit van het onderwijs en onderzoek, zowel nationaal als internationaal. In aanvulling op deze geavanceerde onderwijs, ESLSCA Business School biedt haar studenten de middelen om hun onderzoek beter te doen door middel van haar internet en educatieve middelen.

Als je in Parijs, een actief
De grootste bedrijven zijn in Parijs en de hoofdstad biedt ook alle middelen om hun algemene kennis te verbeteren. Als ESLSCA Business School heeft meer dan 50 verschillende nationaliteiten onder haar studenten, Parijs is waarschijnlijk ook een factor.

img-branding_
Opleidingen te volgen in:
Frans

Deze school biedt ook:

BBA

ESLSCA Business School

De Academic Board van de Bachelor in Business Administration programma is er trots op om u de Amerikaanse methode van onderwijs op basis van persoonlijke aandacht en acti ... [+]

Deze BBA is bedoeld voor jonge middelbare scholieren die bereid zijn een gedegen kennis van internationaal management te verwerven.

Het internationale perspectief van het bedrijfsleven wordt geweigerd op basis van drie dimensies:

Stap 1: Frankrijk en zijn onbetwistbare activaStap 2: Europa als centrale bedrijfsfocusStap 3: een wereldwijde bekendheid

Al onze cursussen combineren fundamentele managementtheorieën onderwezen door onze zoekende docenten en bedrijfsexperts, zorgvuldig geselecteerd door ons pedagogisch comité, met echte zakelijke kennis: ervaringen van bedrijven, beste praktijken verzameld door onze experts, excursies en een semester in het buitenland (aan het einde van de derde jaar).... [-]

Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

ESLSCA Business School

De financiële beroepen vereisen meer en meer specifieke vaardigheden en eisen van hun actoren een aanpassingsvermogen en multidisciplinariteit die de huidige opleidingen ... [+]

De financiële beroepen vereisen meer en meer specifieke vaardigheden en eisen van hun actoren een aanpassingsvermogen en multidisciplinariteit die de huidige opleidingen niet bieden.

Zo biedt het programma Bachelor Management een specialisatie Finance in het derde jaar .

Dit derde jaar Bachelor Finance brengt:

Uitgebreide inhoud over de fundamenten van financiënAlle tools om te profiteren van de omgeving en de veranderingen met uitzonderlijke wendbaarheidOnmiddellijke en voortdurende professionele onderdompeling tijdens de cursusEen mate van volwassenheid en ondernemersvermogen zonder vergelijking met de concurrentieAlle gespecialiseerde beroepskwalificaties en certificeringen, meestal gereserveerd voor professionals.Doelstellingen van de training... [-]
Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ESLSCA Business School

De kunst om stromen te beheren tegen de beste kosten, logistiek vormt de kern van commerciële industriële activiteiten en diensten. Het Bachelor Management-programma bied ... [+]

Optimaal en efficiënt beheer van de supply chain is een onmisbaar instrument geworden om het concurrentievermogen van een bedrijf in zijn markt te handhaven en te vergroten.

Zo biedt het Bachelor Management programma een logistieke specialisatie in het derde jaar om professionals te trainen in staat om deel te nemen aan de optimalisatie van het procurement management beleid van een organisatie.

Dit derde jaar bachelorlogistiek specialisatie biedt een overzicht van de supply chain met een multidisciplinaire aanpak. Het is bedoeld voor studenten die de nodige kennis willen verwerven om een carrière in de logistiek te maken.

Doelstellingen en voordelen van dit programma

De doelstelling van dit 3de jaar Bachelor Logistics:... [-]

Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ESLSCA Business School

Dit programma is bedoeld voor studenten die, alvorens een derdejaars specialisatie te kiezen, gedurende twee jaar de fundamentele theorieën van het management van organis ... [+]

Dit programma is bedoeld voor studenten die, voor ze voor een derdejaars specialisatie kiezen, gedurende twee jaar de fundamentele theorieën van management van organisaties verwerven, aangeboden door onderzoekprofessoren en professionele sprekers, erkend en geselecteerd door onze pedagogische commissie.

Deze les wordt aangevuld met zakelijke ervaringen, praktische toepassingen geleid door experts uit hun vakgebied en de mogelijkheid om in de tweede helft van het derde jaar naar het buitenland te gaan.

Bachelor 1e jaar Doelstellingen en voordelen van dit programma

Dit programma bereidt je binnen drie jaar voor op:

Ontdek en vertoon uw potentieelVerwerven van de knowhow die essentieel is voor een professioneel leven van een toekomstige manager... [-]
Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ESLSCA Business School

Dit programma is bedoeld voor studenten die, alvorens een derdejaars specialisatie te kiezen, gedurende twee jaar de fundamentele theorieën van het management van organis ... [+]

Het Bachelor Management-programma biedt een Marketing-graad in het derde jaar om de fundamentele instrumenten van de marketingsector onder de knie te krijgen en biedt het hele jaar door een onmiddellijke en continue professionele onderdompeling. Studenten worden getraind in het begrijpen, anticiperen en beheren van complexe situaties en problemen.

Deze specialisatie is bedoeld voor studenten die de kennis willen verwerven die nodig is voor een professionele carrière op het gebied van marketing en communicatie. Dit derde jaar van specialisatie geeft toegang tot het professionele leven met cursussen die uitsluitend zijn gericht op marketing of hoger onderwijs.

Doelstellingen van de training... [-]
Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
ESLSCA Business School
1, rue Bougainville

Paris, Île-de-France, 75007 FR
Social Media