ESSEC Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

Innovatief, betrokken en internationaal; ESSEC Business School, een van de toonaangevende instellingen in Europa voor het bedrijfsleven het onderwijs, biedt een unieke leerervaring die verantwoordelijke leiders die in staat zijn om zaken opnieuw uit te vinden traint. Geaccrediteerd door AACSB en EQUIS, ESSEC onderhoudt een superieur niveau van wetenschappelijke excellentie die wereldwijd wordt erkend.

Opgericht in 1907, heeft ESSEC haar invloedrijke merknaam gebouwd op ons uitgebreide aanbod van programma's die zijn ontwikkeld in antwoord op de behoeften van studenten, zakelijke ontwikkelingen en een veranderende zakelijke klimaat.

De Financial Times behoort ESSEC Business School: - Nummer 3 Worldwide voor de MSc in Management programma - Nummer 7 Worldwide voor de Master in Finance

Van nature innovatief

Bij ESSEC, innovatie is onderdeel van onze achtergrond, onze educatieve technieken en onze ondernemende projecten. ESSEC herbergt 130 professoren en 17 Emeriti professoren, Wat neerkomt op 30 nationaliteiten, Die zijn gewijd aan het creëren van nieuwe ideeën van het management, benaderingen en concepten voor de 21ste eeuw uitdagingen aan te gaan door middel van hun onderzoek. ESSEC Ventures, opgericht in 2000, is een unieke poging ontworpen om ESSEC studenten met de oprichting van bedrijven projecten te ondersteunen. Sinds haar oprichting heeft de ondernemende structuur bebroede 245 projecten en creëerde 180 bedrijven.

Betrokken bij loopbaanontwikkeling

ESSEC dynamische leeromgeving kunnen deelnemers de flexibiliteit om professionele ervaring met de keuze van hun cursussen te integreren. Dankzij onze inzet voor zakelijke relaties, 700 corporate partners deel te nemen aan de opleiding en rekrutering programma's, 15.000 stages en werk-studie de mogelijkheden worden elk jaar ter beschikking gesteld aan studenten en 100 bedrijven in verband met onderwijs en onderzoek stoelen.

International in reikwijdte

De ESSEC gemeenschap, verspreid over vijf campussen in Cergy-Pontoise (Frankrijk), Parijs-La Défense, Singapore, Marokko en Mauritius is samengesteld uit studenten die meer dan 90 nationaliteiten. Eersteklas professoren van de school, 50% internationale, Bevorderen de cultureel verbeteren ervaring. ESSEC blijft zijn wereldwijde aanwezigheid te ontwikkelen via haar netwerk van 183 partneruniversiteiten in 42 landen, Waardoor ESSEC biedt 19 double-degree opties. Bovendien, een uitgebreid netwerk van 47.000 actieve alumni strekt zich uit over de hele wereld.

PROGRAMMA'S

De programma's in het Engels zijn: - Global Bachelor of Business Administration - MSc in Management (Grande Ecole) - Master in Finance (en de double degree met inbegrip van de Advanced Master in Financial Technieken) - MSc in Data Sciences & Business Analytics - Advanced Master in strategie en beheer van de International Business (SMIB) - MSc in Hospitality management IMHI - Global MBA - ESSEC & Mannheim Executive MBA - Executive MBA Asia Pacific bovendien, 10 Advanced Masters-programma's en een breed scala aan executive education cursussen worden ook aangeboden in het Frans.

Campus Locaties

ESSEC Business School is verspreid over 3 campussen in: - Cergy-Pontoise: 35 minuten van het centrum van Parijs - Paris-La Défense: in het hart van het zakelijke district van Parijs - Singapore: gelegen in het Nepal Hill zakendistrict - Rabat, Morcco: gelegen in de gemeente van Sidi Bouknadel in het hart van de Rabat-Salé stedelijk gebied - Mauritius: in het hart van de Indische Oceaan en op het kruispunt van 2 continenten

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BBA

ESSEC Global BBA Bachelor In De Bedrijfsadministratie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Frankrijk Cergy Parijs Singapore Mauritius Port Louis Marokko Casablanca +6 more

ESSEC Global BBA: kennis verwerven in alle grondbeginselen van management, zoals marketing, financiƫn, economie, recht en productief gedrag. Open uw internationale horizon met cursussen over geopolitiek, internationale handel, enz. [+]

Jaar 1 en 2U kunt kiezen of u het programma wilt starten op onze ESSEC France-campus, de ESSEC Asia-Pacific-campus (Singapore) of de ESSEC Africa-Atlantic-campus (Marokko).

cursussen

Cursussen worden volledig in het Engels gegeven op de Aziatisch-Pacifische campus, in het Frans op de campus Atlantic-Africa en in het Engels of in het Frans op de campus van Frankrijk. Ze behandelen hetzelfde onderwerp met een sterke focus op de geografische omgeving.

Verwerven van kennis in alle basisprincipes van management, zoals marketing, financiƫn, economie, recht, productief gedrag enz .;Maak uw internationale horizon open met cursussen over geopolitiek, internationale handel, enz .;Word echt meertalig door 3 talen te leren: Frans en Engels zijn verplichte vreemde talen voor anderstaligen.... [-]

Contact

ESSEC Business School

Adres Avenue Bernard Hirsch B.P. 50105, Cergy-Pontoise
95021 Cergy, Île-de-France, Frankrijk
Website http://www.essec.edu/
Telefoon +33 1 34 43 30 00