Keystone logo
© (c) couloir 3 pour Ecole Lenôtre
Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Invoering

139618_Imaconcept-Lenotre-Cafet3.jpg

Met de oprichting van École Lenôtre in 1971, reageerde Gaston Lenôtre op de opleidingsbehoeften van zowel Franse als buitenlandse professionals. Tegenwoordig komen meer dan 3000 stagiairs, mannen en vrouwen uit heel Frankrijk en meer dan 100 landen hun kennis en expertise opdoen in de excellentiecultuur.
Elk jaar worden nieuwe niveaus van ontwikkeling gecreëerd om beter te voldoen aan de verwachtingen van professionals in de voedingsindustrie.


139619_Imaconcept_Lenotre_Atelier_7_03_01_19_II.jpg


Al bijna 20 jaar biedt Ecole Lenôtre programma's voor langdurig verblijf waarmee u een intensieve training kunt krijgen in de Franse keuken, gebak en bakkerij:Pastry Chef Diploma: 7 maandenDiploma kookkok: 7 maandenBakkerij Advanced Training cursussen: 13 wekenBasis van Frans gebak: 6 wekenBasiskennis van de Franse keuken: 6 weken

Door lid te worden van deze formaties, krijgt u de kans om omringd te zijn door vele professionals die afkomstig zijn van de beste koks ter wereld.

Je gaat leren en oefenen in een klas met maximaal 12 studenten . Bij Ecole Lenôtre geloven we dat werken in kleine groepen de beste manier is om het meeste uit onze Chefs te halen. Je oefent alleen en ook in groepen.

Onze professionele school in Rungis heeft 13 klaslokalen en zeer professionele apparatuurploegen. We werken samen met hoogwaardige leveranciers in zowel food als professionele materialen die je ook terugvindt in de beste Chef's keukens.

Bij Ecole Lenôtre trainen wij u om een ​​professional te zijn en wij geloven dat onze expertise u een van de beste chef-koks van morgen kan maken.

Kom en volg ons op onze Facebook-pagina:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Of op onze nieuwe website:

Ecole Lenôtre : Link Ecole Lenôtre

Locaties

  • Rungis

    9 rue de Villeneuve, 94150, Rungis

Vragen