Lees de Officiële Beschrijving

Grenoble Higher Business School

De Grenoble School of Management werd in 1984 opgericht door de Kamer van Koophandel en Industrie van Grenoble en is een instelling voor hoger onderwijs in de bedrijfskunde. Het college biedt meer dan 20 Franse en internationale opleidingen met betrekking tot undergraduate, master en doctorale onderwijs.

Vertrouwend op de krachtige omstandigheden van de stad Grenoble als de centrale stad van de Alpen en het innovatieve technologiecentrum van Frankrijk, heeft de School of Management van Grenoble een uniek technologiebeheer en intercultureel management ontwikkeld. Het college streeft ernaar een topmanagementschool in Europa te worden voor managementonderwijs, innovatief onderwijs en diensten voor internationale bedrijven.

Internationale certificering

Grenoble Higher Business School heeft de AACSB (de vereniging voor geavanceerde college- school of business), ook bekend als de International Association of Elite Business Schools, en de AMBA, de Association of MBA, behaald. De drievoudige certificering van het Europese kwaliteitsverbeteringssysteem (EQUIS, European Quality Improvement System) is een van de weinige beste business schools in de wereld die deze drie belangrijke certificeringen heeft gehaald.

Chinese partners

De Grenoble Higher Business School is een van de eerste Europese business schools die China binnenkomt. Sinds 1998 heeft de Grenoble Higher Business School, door middel van partnerschappen met de meest vooraanstaande belangrijke universiteiten in China, een sterke alliantie aangegaan van samenwerking op het gebied van onderwijs en onderzoek in haar focus op technologisch innovatiebeheer.

De Chinese universiteiten die partnerschappen hebben gesloten met de Business School van Grenoble en een studentenuitwisselingsopleiding hebben voltooid, zijn:

  • Fudan University
  • Universiteit van Peking
  • Shanghai Jiao Tong University
  • Beihang University
  • Tongji University

Wereldwijd senior management trainingsprogramma

De Grenoble School of Management biedt zeer flexibele senior managementopleidingen op maat van de behoeften. Ongeacht de beoordelingscriteria kunnen onze trainingen voor senior management ten volle rekening houden met de multiculturele, internationale, flexibele en praktische functies die zijn gericht op het oplossen van de echte problemen waarmee het senior management momenteel en in de toekomst wordt geconfronteerd.

Na meer dan 20 jaar praktijkervaring heeft onze langetermijnfocus op innovatief technologiebeheer onze toekomstgerichte lesmethode gecreëerd.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Grenoble Ecole de Management

De missie van het BIB-programma is om studenten een brede introductie te geven in management, internationale zaken, vreemde culturen en vreemde talen, waardoor ze in een ... [+]

OverzichtProgrammaduur: 1, 2 of 3 jaar. Van september tot juniDiploma Niveau: Bachelor (180 ECTS). (Frans: Titre de niveau II Chargé d'Affaires Internationales, enregistré au Répertoire National des Certifications Professionnelles (RNCP) - Fiche 24775)Toelatingseisen: High School Diploma of gelijkwaardig, 60 ECTS per academisch jaar of gelijkwaardig, Engels taalvaardigheidVolledige programmakosten: 32.025 € voor de volledige drie jaarDoelen

De Engelstalige Bachelor in International Business (BIB) wordt vanaf het eerste jaar in Grenoble en Parijs volledig in het Engels gegeven.

De missie van het BIB-programma is om studenten een brede introductie te geven in management, internationale zaken, vreemde culturen en vreemde talen, waardoor ze in een diverse omgeving kunnen werken of verdere graduate managementstudies kunnen volgen.... [-]

Frankrijk Grenoble Île-de-France
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Grenoble Ecole de Management Presentation Video

Location address
Grenoble Ecole de Management
12, rue Pierre Sémard
BP 127

Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, 38003 FR