ICN Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

Presentatie:

ICN Business School is een Franse Management School die studenten de mogelijkheid biedt om Business and Economics te studeren binnen Bachelor / BBA en Master / MSc-programma's.

De school heeft 3000 studenten (inclusief 38% internationale studenten) verdeeld over 3 campussen wereldwijd (2 in Frankrijk, 1 in Duitsland) en 3 locaties (1 in Frankrijk, 1 in Duitsland en 1 in China)

Sinds 1905 is ICN Business School de 'Grande École' in het oosten van Frankrijk en in het hart van Europa. De identiteit en de ontwikkeling ervan zijn geworteld in de verbanden tussen management, technologie en kunst. Deze links zullen van vitaal belang zijn voor de economische omgeving van morgen. De ICN-gemeenschap wordt gedreven door drie fundamentele waarden, die hun ware uitdrukking vinden in de doelstellingen van de Artem Alliance *: onbevangenheid, betrokkenheid, teamgeest.

* De Artem Alliance is een unieke samenwerking tussen de École nationale supérieure d'art et de design de Nancy (School voor Kunst en Design), Mines Nancy (School of Engineering) en ICN Business School (School of Management). Het is een alliantie die in zijn onderwijsprogramma's interdisciplinariteit, alternatieve leermethoden, creativiteit en innovatie bevordert, allemaal met het oog op het opleiden van een nieuwe generatie makers en besluitvormers.

Accreditaties:

ICN Business School is geaccrediteerd door de Association of MBA (AMBA) en de European Foundation for Management Development (EQUIS).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk BBA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BBA

Bachelor SUP'EST - BBA

Campus Voltijd 1 - 3 jaar September 2018 Frankrijk Nancy Metz Duitsland Neurenberg +3 more

De ICN Bachelor SUP'EST Degree is een programma dat studenten toelaat om te verwerven: fundamentals van het management van bedrijven (economie, recht, IT, accounting, management, enz.), Hulpmiddelen voor de hoofdverkoop, communicatie en marketing, en een sterke kennis in het algemeen cultuur. [+]

Doe mee met het ICN Bachelor SUP'EST-programma, studeer in Nancy-Metz (Frankrijk) of in Neurenberg (Duitsland)!

De ICN Bachelor SUP'EST Degree is een programma dat studenten toelaat om te verwerven: fundamentals van het management van bedrijven (economie, recht, IT, accounting, management, enz.), Hulpmiddelen voor de hoofdverkoop, communicatie en marketing, en een sterke kennis in het algemeen cultuur.

Toegekende graad: ICN Bachelor SUP'EST Degree - Diploma goedgekeurd door de Franse regering.

Ministerie van Hoger Onderwijs Visa of Approval: ICN Business School wordt hierbij door het Ministerie van Hoger Onderwijs en Onderzoek gemachtigd om de graad van Bachelor te verlenen aan succesvolle afgestudeerden van haar 3-jarige postacademisch programma ICN Bachelor SUP'EST.... [-]


Videos

ICN Admissibles 2017 - Join The Family in Metz and Nancy

Contact

ICN Business School

Adres 86 rue du Sergent Blandan FR-54003 NANCY Cedex
F54000 Nancy, Grand Est, Frankrijk
Website http://www.icn-artem.com/
Telefoon +33 3 54 50 25 00

ICN Nancy Metz

Adres ICN Business School 3 place Edouard Branly
F57070 Metz, Grand Est, Frankrijk
Website http://www.icn-artem.com/

Adres Neurenberg, Beieren, Duitsland