Lees de Officiële Beschrijving

IESEG School of Management Lille - Paris

Opgericht in Lille in 1964 en lid van "Lille Catholic University" en de "Conférence des Grandes Ecoles", IESEG School of Management is nu een van de top 10 business schools in Frankrijk, geaccrediteerd met AACSB, EQUIS en AMBA internationale labels (enkel toegekend tot 1% van de business schools in de wereld). Meester van de School in Management 17e gerangschikt in de wereld in de 2016 Financial Times 'best beheer masteropleidingen en 5 onder de Franse business schools.

Mission IESEG 's is om te trainen en toekomstige managers en leiders voor te bereiden in het bedrijfsleven, zowel nationaal als internationaal, actoren van de verandering te creëren in een professionele omgeving die voortdurend veranderen en verbeteren.

IESEG heeft in totaal 4800 studenten op zowel de Lille en Parijs campussen en ongeveer 2090 internationale studenten.

Het programma "Grande Ecole" is een vijf jaar durend programma waar studenten volgen zowel een bachelor en master component.

IESEG was de eerste business school in Frankrijk tot 5 jaar na de baccalaureaat programma: een 3 jaar Bachelor programma voor de fundamenten van het management, gevolgd door een 2 jaar MSc programma waarin de studenten verdiepen hun management kennis en kiezen voor een specialisatie.

In de masteropleiding heeft IESEG 9 gebied van specialisaties: Marketing, Finance, Human Resources Management, beheer van informatiesystemen, Operations Management, Audit-Control, Internationaal Onderhandelen, International Business Economics en strategie, ondernemerschap en innovatie, en General Management.

Internationale mind-set, een van de sterke punten van de school.

Met een internationale mind set, IESEG is de eerste school om alle cursussen over de masteropleiding in het Engels aan te bieden. 84% van de vaste wetenschappelijke staf afkomstig zijn uit een niet-Franse achtergrond. Er zijn meer dan 200 management cursussen in het Engels aangeboden.

IESEG heeft een netwerk van 262+ partneruniversiteiten in meer dan 66 landen. 80% van de IESEG studenten nemen deel aan ons uitwisselingsprogramma voor studenten aan deze universiteiten. Onderzoek Bij IESEG onderzoek en onderwijs gaan samen en dit is een belangrijk onderdeel van de school. IESEG samen met HEC Paris, de enige Franse business school, waar het onderzoekscentrum (IESEG Research) is ook onderdeel van CNRS. Het bedrag van belang dat aan het onderzoek en de middelen om deze activiteit te ondernemen, is een garantie voor kwaliteit en laat de studenten om een ​​deel van een intellectueel stimulerende omgeving. De Katholieke Universiteit van Lille IESEG is onderdeel van de Katholieke Universiteit van Lille, die door de organisatie, grootte, infrastructuur, middelen en de kwaliteit is zeer vergelijkbaar met die van enkele beroemde Britse universiteiten. Evenals de Vauban Universiteit bibliotheek die 55.000 boeken en een abonnement op meer dan 600 tijdschriften en magazines bezit, herbergt de Digital Network Bibliotheek (Bibliothèque Numérique en Reseau). Het geeft studenten de mogelijkheid van het hebben van toegang tot documenten via internet. Als lid van de universiteit maakt het ook mogelijk IESEG studenten de toegang tot andere middelen: academische uitwisselingen, de cafetaria en de universiteit restaurants, zalen van woonplaats, het sportcentrum, medisch centrum etc. De ene school - 2 campussen - Lille en Parijs De eerste en belangrijkste IESEG campus ligt in het hart van Lille, die bekend staat als een 'student-stad "en een dynamisch één. Met meer dan 100.000 studenten, Lille is de 2de grootste universiteitsstad in Frankrijk. De Parijse campus: locatie, in de "Grande Arche de la Défense", het hart van de zakenwijk.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

IESEG School of Management Lille - Paris

Studenten krijgen een goed begrip van de internationale economische omgeving; een eerste blootstelling aan het bedrijfsleven; en een sterke basis in de disciplines van ma ... [+]

Onze driejarige bacheloropleiding in Lille, Frankrijk, biedt studenten een kwaliteitsvol onderwijs op een aantal van de meest gewaardeerde vakgebieden van de arbeidsmarkt, en bereidt hen voor op een arbeidsintensieve start van het personeel.

Het programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in management en internationale zaken. Ze zullen worden geleerd om projecten voor internationale organisaties te beheren en om in een complexe bedrijfsomgeving te werken op een ethisch verantwoorde en duurzame manier. Een belangrijk deel van het programma is gericht op persoonlijke ontwikkeling waarbij studenten managementvaardigheden en sleutelcompetenties opbouwen om professionals te worden die effectief zullen bijdragen aan de prestaties van multiculturele teams.... [-]

Frankrijk Rijsel
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
IESEG School of Management
Lille Campus
3 rue de la Digue

Lille, Hauts-de-France, 59000 FR
Location address
IESEG School of Management
Paris Campus
socle de la Grande-Arche,
1, parvis de la Défense

Paris, Île-de-France, 92044 FR