Lees de Officiële Beschrijving

INSEEC Chambéry Campus

Sinds haar oprichting in 1968, INSEEC Chambéry Business School

  • Undergraduate en graduate programma's op INSEEC Chambéry Business School, EGC Savoie en op de CESNI (Business Studies Center for International Level atleten)
  • Part-time programma's in de Continuing Education Center

INSEEC Chambéry, deel uit van het nationale netwerk van de graduate business schools in Frankrijk, is gecertificeerd door het ministerie van Onderwijs om een ​​graduate diploma in het bedrijfsleven verlenen.

Door middel van een selectieve nationale toelatingsexamen, INSEEC Chambéry Business School werft studenten die een middelbare school diploma plus ten minste twee jaar van het hoger onderwijs hebben voltooid.

INSEEC Chambéry Business School is een van de 34 leden van de Agera (Vereniging van instellingen voor hoger onderwijs in de regio Rhône-Alpes), een vereniging erkend als een belangrijke vertegenwoordiger van de regionale en nationale openbare instellingen. INSEEC Chambéry Business School neemt deel aan het werk van vele Agera commissies, met name de commissie voor internationale zaken. (www.agera.asso.fr).

INSEEC Chambéry Business School staat garant voor kwaliteit van het onderwijs op basis van de praktijk van actieve onderzoek dat ons in staat stelt om:

  • Continu verbeteren van de wetenschappelijke kwaliteit van onze programma's via de kwalificaties van onze docenten
  • Ontwikkelen van het beeld van Chambéry Business School Group, met name in het buitenland
  • Bijdragen aan de vooruitgang van Management Science Research
  • Bedrijven helpen oplossen van het management problemen.

Aangezien het effectieve beheer van de vaardigheden van werknemers wordt een steeds belangrijke troef voor bedrijven en hun concurrentievermogen, INSEEC Chambéry Business School en de Continuing Education Center bieden programma's die voldoen aan de specifieke behoeften van het bedrijfsleven. Deze omvatten:

  • Cursussen gericht op het oplossen van problemen
  • Gepersonaliseerde onderwijs (in-company en gemengde groep cursussen, mentoring)
  • Veel programma's die leiden tot diploma's en certificaten beschikbaar voor mensen

Gedurende hun hele loopbaan (inclusief het Management Program en INSEEC Chambéry Business School curriculum als een part-time opleiding).

Programma in International Business Management helpt studenten om een ​​goed begrip van de buitenlandse markt milieu en de technieken van het internationale bedrijfsleven te krijgen. Het breidt hun perspectief en het vermogen om de verschillende uitdagingen van het internationale bedrijfsleven te begrijpen om ze effectief te worden geconfronteerd.

Gericht op de analyse van specifieke markten, namelijk de Amerikaanse, Europese, Japanse, Chinese, Centraal- en Oost-Europese en Afrikaanse, dit programma leert hoe te beheren en de handel in een internationale omgeving op diverse gebieden (politieke, juridische, financiële en culturele). Gespecialiseerde cursussen en diepgaande analyse van case studies ook mogelijk studenten om zakelijk gebied kennis te ontwikkelen en alle onderwerpen met betrekking tot de internationale handel, de financiering van de buitenlandse handel, import-export wetgeving, douanewetgeving en internationale marketing te dekken.

Nu de wereld steeds een wereldwijde markt, heeft de noodzaak van internationale competentie handel binnen kleine en middelgrote bedrijven nooit dringender geweest. Werkgelegenheid vervolgens variëren van steeds internationale ondernemers in het gebied van het importeren en exporteren van of de handel onderzoekers en waarom geen buitenlandse business developers. Er zijn ook internationale carrièremogelijkheden in marketing, verkoop, inkoop, distributie van goederen, handel overleg of als een buitenlandse project manager. Er zijn ook mogelijkheden in internationale instellingen zoals de WTO, de OESO en APEC. De missie van INSEEC Chambéry, gelegen in een uitzonderlijke omgeving in Savoie tussen meren en bergen, is de stijgende verwachtingen van zowel studenten als bedrijven ontmoeten. Door middel van innovatieve programma's en facultaire beurzen, willen we onze studenten te voorzien van een steeds toenemende mate aantrekkelijk educatieve ervaring.

De voortdurende verbetering van onze academische afdelingen is het resultaat van actief onderzoek, inclusief de bijdragen aan de vooruitgang van het management wetenschappelijk onderzoek en bestuurlijke probleem oplossingen en een hoog gekwalificeerde docenten. Studenten kunnen undergraduate en graduate-programma's in Business and Management-georiënteerde disciplines kiezen. Studenten ook waardevolle kennis en wereldwijde leidinggevende vaardigheden door middel van stages, internationale ervaring en periodes studie met universiteiten over de hele wereld te verwerven.

Sinds haar oprichting in 1968, INSEEC Chambéry, Graduate School of Business heeft zich voortdurend aangepast aan de veranderende economie van de uitgebreide en gevarieerde curriculum het vandaag wel bieden. Studenten kunnen undergraduate en graduate-programma's in Business and Management-georiënteerde disciplines kiezen. Onze school is ook de thuisbasis van een bedrijf Centrum voor Internationale niveau Sporters en een Centrum voor Executive Education.

De internationale dimensie is onbetwistbaar en omvat werkervaring in het buitenland, academische uitwisselingen met onze 75 universitaire partners, 30 internationale double degree opties, 120 internationale studenten per jaar, ECTS en Noord-Amerikaanse credit systeem en samenwerking in onderzoek en onderwijs ervaring met buitenlandse partners.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

INSEEC Chambéry campus

Aanvraagvereisten: Kandidaten moeten twee jaar universitaire studie voltooien (Chinese studenten moeten drie jaar universitaire studie voltooien); Engels taalvaardigheid ... [+]

Aanvraagvereisten: Kandidaten moeten twee jaar universitaire studie voltooien (Chinese studenten moeten drie jaar universitaire studie voltooien); Engels taalvaardigheid van de aanvrager kan meer dan een jaar professionele studie zijn. Engels niveau: TOEFL IBT 68 - TOEFL PBT 450 - IELTS 5 - TOEIC 650. Franse vereisten: niet-essentiële, Franse cursussen zijn inbegrepen in het project.

Locatie De Franse school voor bedrijven van Enix-Ronasava bevindt zich in Savoy en geniet een unieke locatie:

Dichtbij Italië, Zwitserland en DuitslandMinder dan een uur rijden van twee internationale luchthavens (Lyon, Frankrijk en Genève, Zwitserland)Slechts een uur rijden van de beroemde ski-oorden van de Franse Alpen... [-]
Frankrijk Chambéry Zwitserland Genève
October 2019
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
12, Avenue du Lac d’Annecy,
Savoie Technolac
LE BOURGET DU LAC CEDEX

Chambéry, Auvergne-Rhône-Alpes, 73381 FR
Location address
CREA Genève
BAT 43 L | 43, route des Acacias
1227 Genève - Acacias

Geneva, Genève, CH