IPAC France

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Al meer dan 30 jaar IPAC biedt opleidingen op het gebied van handel, human resources, management ...

Opgericht in 1984, IPAC voordelen van de oprichting van de status van erkend door de staat (KB van 20/07/1993 OG - uitgebreid tot alle zijn leringen in januari 2004).

Deze erkenning bevestigt dat "de faciliteit biedt nuttige hulp in dienst van het hoger onderwijs."

IPAC biedt een dergelijke opleiding BTS BACHELOR (universitair niveau) en MBA voor meer dan 30 jaar op het gebied van handel, human resources, management, marketing, toerisme, communicatie, gezondheid en sociaal.

Een erkende veelzijdigheid en deskundigheid genoten door meer dan 750 partnerbedrijven.

IPAC E-Learning is een verbinding met een nationaal netwerk van scholen dichter bij de realiteit van de professionele wereld waarin hij beweert vorm SCPI is ISO 9001 versie 2008.

Geboren in 1984 5 scholen: Annecy, Ville-la-Grand, Chambéry, Albertville, Genève 1700 studenten daar studeren eerste of tweede cyclus, met inbegrip van 750 in Annecy. 4000 alumni.

SCPI is een school erkend door de staat het aanbieden van een dergelijke opleiding BTS, vrijgezel, MBA (post- BAC tot BAC + 5) "De erkenning analyse voor de overheid als de toekenning van uitkeringen de uitvoering van taken van algemeen belang. "

Erkenning en laat de staat na het verzekeren van de institutioneel niveau, om hen te ontladen van een deel van haar openbaredienstverplichtingen.

Ze heeft net officieel getuigen van de waarde van het onroerend goed.

Aldus SCPI:

is geschikt voor gedetacheerde leerkrachten in het openbaar onderwijs, wordt erkend als rechthebbende op de nationale voorraad ontvangen, kan erkenning zoeken van het diploma uitgegeven door het, is gebonden aan de studie plannen, programma's en roosters hij op het moment van de erkenning aangegeven, de benoeming van de leerkrachten is onderworpen aan de goedkeuring van het ministerie van Onderwijs, Inspectie, het gebied van onderwijs, wordt uitgeoefend onder dezelfde voorwaarden als voor de openbare scholen.

(Bron: "Private instellingen voor hoger onderwijs" Pierre-Henri Prelot)

SCPI in de ranglijst van grote business schools FIGARO:

SCPI in de top 20 van de beste business schools bac + 3 Figaro (februari 2014). Le Figaro heeft gewaardeerd met inbegrip van de volgende criteria: labels, pedagogiek, internationale stages en professionele integratie.

IPAC is op de 6de plaats in de top 20 Nationale Learning de indeling van Figaro (februari 2012) IPAC heeft meer dan 50 samenwerkingsverbanden met buitenlandse universiteiten, in het bijzonder met het ERASMUS netwerk.

IPAC heeft een lange traditie van samenwerking met lokale en nationale bedrijven.

IPAC verkregen in maart 2000 het ISO 9001-certificaat.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk Bachelors » Bekijk MBA » Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor Beheer En Een Open Beheersmaatschappijen (ipac Bachelor Factory) (MGE)

Campus Voltijd 3 jaar Open Inschrijving Frankrijk Annecy Chambéry Ville-la-Grand +2 more

Deze training wordt geleverd als onderdeel van Ipac Bachelor Factory, een landelijk netwerk van business school 3, als gevolg van de kennis en pedagogische concepten meer dan 30 jaar ontwikkeld door IPAC. [+]

Duur van de opleiding: 3 jaar na de Bac (180 ECTS) Twee jaar van de gemeenschappelijke kern en een derde jaar van specialisatie in International (met een vertrek naar het buitenland) - Marketing & Communicatie - E-Marketing - Toerisme -Immobilier - Banking & Insurance - Resources mens. 3 validaties: Academische Validation: Bachelor IPAC (180 ECTS) Professional Status: Titel II-niveau in de Nationale Gids van Professional Certification geregistreerde Europese Validation: "Diploma Supplement" Deze training wordt geleverd als onderdeel van Ipac Bachelor Factory, een landelijk netwerk van business school 3, als gevolg van de kennis en pedagogische concepten meer dan 30 jaar ontwikkeld door IPAC. Presentatie van Bestuur en Bachelor OPEN Business Management Deze training is beschikbaar na een BAC of gelijkwaardig, waarbij de leerlingen de verschillende beroepssectoren, verschillende beroepen te ontdekken in jaar 1 en 2. De oriëntatie na de bachelor is een echte probleem. De progressieve relatie tussen studenten met het bedrijfsleven, door middel van opdrachten, stages, de werkgelegenheid bevordert succesvolle integratie. Training innovatief vergeleken met bestaande cycli aangezien het: Ontvang een sterke academische achtergrond in overeenstemming met de Europese normen van de LMD-systeem. Om een ​​Europese academische erkenning via de systemen van Europese studiepunten (ECTS) en professionele erkenning te verkrijgen door middel van een kwalificatie door de staat erkende op een niveau II (Level II Titel: Personeel in banen normaal verplichtstelling van trainingen tot een niveau vergelijkbaar met de vergunning of MBA1 (RNCP, officiële definitie, classificeren 1969 Training niveaus). Het derde jaar zorgt voor specialisatie en is toegankelijk na... [-]

Bijvullen Degree Ibsm - Bachelor In Het Internationale Bedrijfsleven Studies En Marketing

Campus Voltijd 1 - 3 jaar September 2018 Frankrijk Annecy

De Bachelor in International Business studies met Marketing is volledig in het Engels gedoceerd. Het geeft internationale studenten hoogwaardige kennis van zaken, naast begeleiding van internationale docenten. Studenten krijgen ook de mogelijkheid om een ​​sterke professionele ervaring op te doen. [+]

IPAC presenteert zijn top up diploma in International Business Studies met Marketing (IBSM). Het is een programma een jaar open voor wereldwijde studenten met minstens 2 gevalideerde jaar van het hoger onderwijs. Het onderscheidt zich met zijn echt internationaal en professioneel ervaren team van docenten (7 nationaliteiten en relevante professionele werkervaring in hun vakgebied). Het zelf ook distinghuish van andere internationale programma's met de laatste 5 maanden stage in een internationale context. De Bachelor in International Business Studies met Marketing is volledig in het Engels gegeven. Het geeft internationale studenten hoogwaardige kennis van zaken, naast begeleiding van internationale docenten. Studenten krijgen ook de mogelijkheid om een ​​sterke professionele ervaring op te doen. Als onderdeel van IPAC School of Management, de cursus is toegankelijk voor alle internationale studenten met 2 jaar van het hoger onderwijs in Business (gelijk aan 120 ECTS). Na het voltooien van deze cursus, kunnen afgestudeerden werk te zoeken in marketing en in andere gerelateerde posities. Wij bieden een compleet pakket inclusief accommodatie, collegegeld en ondersteuning voor visumaanvraag. cursus Doelstellingen De Bachelor in International Business Studies met Marketing is een innovatief programma waarbij de leerlingen: Om een ​​sterke academische opleiding die overeenkomt met de Europese normen te ontvangen. Om te profiteren van Europese erkenning van hun opleiding dankzij het European Credit Transfer System (ECTS) en een staat erkenning. Het programma is volledig in het Engels gedoceerd, in een multiculturele groep en het bevat een stage. Carrièremogelijkheden Afgestudeerden van de Bachelor International Business Studies met Marketing cursus kan posities... [-]

Videos

Présentation de l'IPAC par Michel Callot, Directeur Général

Contact
Bezoekadres
42 chemin de la Prairie
Annecy, Rhône-Alpes, 74000 FR
Social Media