IRIS Sup'

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Selecteer IRIS Sup 'is de garantie van een training afgestemd op de wereld van werk, voor diegenen die willen in een internationale context te werken of professionele werk.

IRIS Sup 'de school IRIS

Gemaakt door IRIS in 2002, IRIS Sup 'is een particuliere instelling technisch hoger onderwijs ingeschreven bij de Paris Rectorat dat gericht is op studenten en professionals in verschillende beroepen op te leiden in een internationale context. Het levert Level I effecten in de nationale directory van professionele certificeringen (RNCP) in opdracht geregistreerd van 23 februari 2017 gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 3 maart 2017.

geopolitiek en de beroepspraktijk

bieden studenten IRIS Sup formaties ':

  • de kennis om het inzicht in internationale vraagstukken en de voor het analyseren en voorstellen te helpen bij het maken van organisaties ontwikkelen;
  • professionele tools, met een groot deel besteed aan het leren door middel van simulatie en inbedrijfstelling werksituatie, vanaf het 1e jaar;
  • om te rijpen en hun carrière plannen binnen gewijd workshops te ontwikkelen.

Rijke verscheidenheid van promoties

Bij IRIS Sup ', niet klonen. Student of een professional, Frans of buitenlands, elk voorzien van zijn reis, ervaring, doelstellingen, en de rest van het jaar zal worden verrijkt, zoals de lessen van de diversiteit van de herkomst van studenten en stakeholders.

IRIS Sup 'elk jaar ongeveer 20% van de studenten vertegenwoordigen dertig nationaliteiten.

Vloeiend in het Engels is vereist in elke activiteit op internationaal niveau, zijn een aantal cursussen gegeven in het Engels.

Monitoring en opvoedingsondersteuning

Met 220 studenten in face-IRIS Sup 'blijft een structuur waarin de anonimiteit geen plaats. Eerder dit jaar, elke student tekent interne regels, die zijn betrekkingen met docenten en het onderwijs team besturen.

De voortdurende aanwezigheid is vereist en het werk moet worden gedaan op tijd. De dialoog met de regering is constant: het roept een kwestie van administratieve of educatieve, elke student krijgt altijd een gesprekspartner.

Studenten IRIS Sup 'hebben een werkkamer waar de koppen van de Franse en internationale pers zijn voor hen beschikbaar, evenals 200 tijdschriften op CAIRN. Meerdere computers met de office suite, internet en WiFi-toegang zijn gratis.

Open trainingen op de professionele wereld

Een gunstige organisatie coöperatieve onderwijs / praktijk. Stages of banen 3 dagen per week, in parallelle cursussen van oktober tot mei en full-time van juni tot december.

Neem contact op met professionals. Alle betrokken partijen die zich bezighouden met het bedrijfsleven, verenigingen, internationale organisaties of de ambtelijke top. Tijdens hun mix en theoretische bijdragen, praktische toepassingen en woonde in dagelijkse functies in een internationale omgeving.

De associatie met de activiteiten van IRIS. Naast hun cursus, studenten IRIS Sup 'kunnen conferenties bij te wonen en samen te werken aan de activiteiten van de IRIS.

De alumni-netwerk. Gemaakt in 2008, de Alumnivereniging van de IRIS heeft als doel een netwerk dat vandaag de dag meer dan 1500 afgestudeerden heeft bij elkaar te brengen!

Een stage kantoor. Verantwoordelijk stages publiceert aankondigingen aangeboden aan studenten als het wordt voor persoonlijk advies. Studenten IRIS Sup 'worden nu gewaardeerd in honderden private en publieke organisaties.

Academische en professionele partnerships

IRIS / Grenoble Ecole de Management.

Geopolitiek wordt een bijna onmisbare vaardigheid van de manager. GEM hebben de studenten de gelegenheid om hun laatste jaar van de Grande Ecole programma door te brengen in de IRIS Sup programma's: in RI 2 of Géoéconomie en strategische intelligentie. Die IRIS volgen ook het strategisch beheer van een hoogleraar onderwijzen van Grenoble Ecole de Management en geniet van de GEM online bronnen. Studenten valideren van al het curriculum krijgt ook een gemeenschappelijke verklaring IRIS / GEM.

IRIS / IEE van Parijs 8.

Studenten in het IRIS Sup 'in Internationale Betrekkingen 1 en 2 en Géoéconomie kan onder voorwaarden inschrijven bij het Institute for European Studies (IES) van Parijs 8 voor te bereiden in parallel de cursus "de Europese Unie en de globalisering" Master vermelding "Europese en internationale Studies". Een follow-up van de IEE zal het curriculum voor beide teams te articuleren.

IRIS / IPAG / UBO.

Een partnerschap tussen IPAG University of Western Brittany en IRIS stelt afgestudeerden training "Manager van het Internationale Programma's", "Internationale Betrekkingen 2 jaar", "Humanitarian Action: strategische vraagstukken en project management", "Defensie , veiligheid en crisisbeheersing "die willen profiteren van de VES-inrichting (validatie van het hoger onderwijs). De validatie van IRIS zal resulteren in de toekenning van ECTS-credits aan één van de cursussen van de specialiteit Administration Master AMEO en Public Management uitgegeven door de UBO verkrijgen.

IRIS / ADIT.

Europese strategische intelligentie leider ADIT werkt samen in de ontwikkeling van het programma en de strategische inlichtingen Géoéconomie IRIS, op zijn vakgebied.

IRIS / Crisotech.

Crisotech organiseert simulatie-oefeningen en training Zaak Games IRIS.

IRIS / ACF, MDM, PUI, Solidarités, MakeSense.

Studenten van humanitaire Manager werkt aan door NGO's sinds 2014 voorgestelde projecten.

Het kiezen van je diploma

IRIS Sup 'biedt geopolitieke formaties toegepast leidt tot twee titels van niveau 1 door de staat erkende: International Strategy Analyst (ASI) en humanitaire Manager (CBM). Toegankelijk met een bac + 3, de gangen afgelopen twee jaar. Houders van een bac + 4 kan direct 2e jaar geldt.

Graad 1 IRIS Sup '(bac + 4)

De privé-diploma van fundamentele studies in International Relations (IR 1) sancties het 1e jaar IRIS Sup. Een must voor bac + 3 zonder professionele ervaring, kan dit jaar ook studenten toe met een hogere wetenschappelijke graad van een solide basis van de politieke, economische en diplomatieke, voor het kiezen van een gebied van specialisatie in het tweede jaar.

De cursus 2e jaar (bac + 5)

International Strategy Analyst [UPS]

3 cursussen om je analytische vaardigheden, actie en ondersteuning van de besluitvorming in een internationale omgeving te ontwikkelen: * International Relations, Strategic Intelligence & Géoéconomie, defensie, veiligheid en crisisbeheersing. verwezen Functies: Charge (s) van de studie, en slapen; Chargé (e) ontwikkeling; Chargé (e) missies; Chargé (e) prospectieve studies; Economische analist / internationaal begrip; Strategy Advisor; Verantwoordelijk voor de internationale betrekkingen; Hoofd Economische Studies; Manager Business Intelligence; Risk manager ...

Humanitaire Manager [MH]

2 cursussen om je analytische mogelijkheden context van de interventie op de grond en project management te ontwikkelen: Verantwoordelijk voor internationale programma's; Humanitarian Action: strategische vraagstukken en project management. Functies aan bod: Humanitaire Manager; Project Manager; Coördinator / trice veld / programma's / projecten; Chargé (e) / project manager / taak; Coördinator / trice ontwikkelen apparaat.

De overeenkomsten in alle trainingen

De selectie (in aanmerking te komen op file onderhoud over de toelating), het tempo van de onderzoeken (zie pagina 22), de mix Geopolitiek en de beroepspraktijk, professionele sprekers in hun vakgebied, zijn gemeenschappelijke kenmerken. training validatie modaliteiten aangepast aan elke cursus, liggen in de buurt: permanente evaluatie (aanwezigheid, presentaties, dictaten, oefeningen, simulaties, etc.) examens (februari en eind mei); realisatie van een geheugen en orale; stageverslag (september). Cursussen geleid door private diploma basis- of hoger onderwijs. Partnerships toestaan ​​validatie van masters 2 parallel.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans

Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Diplôme De Niveau Bac 4 En Relations Internationales

Campus of Online Voltijd October 2018 Frankrijk Parijs

Dit programma wordt in het FRANS gedoceerd [+]

Dit programma wordt in het FRANS gedoceerd/>

Lees de officiële Franse beschrijving en solliciteer hier: Diplôme de niveau Bac 4 en Relations Internationales

[-]

Videos

Entretien avec Erwan Cotard, Directeur adjoint de la direction sûreté chez Engie

[Portrait d'enseignant] Rencontre avec Michel Maietta

[Portrait d'enseignant] Rencontre avec Jean de Gliniasty

[Diplôme bac+5] Géopolitique et prospective, reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+5] Géoéconomie et intelligence stratégique - Reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+5] Titre Manager Humanitaire, reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+4] Relations internationales - Reconnu par l'Etat

Contact

IRIS SUP'

Adres 2 bis rue Mercoeur
75011 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website http://www.iris-sup.org/