Institut Paul Bocuse

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

INTERNATIONALE ERKENNING

Het Institut Paul Bocuse is lid van de internationale elite als het gaat om het geven van onderwijs op het gebied van Hospitality Management en Culinary Arts.

Geïnspireerd door zijn twee visionaire mede-oprichters en hun buitengewone carrière - Paul Bocuse, internationale ster van de culinaire kunsten, en chef-kok van de eeuw met 3 Michelin-sterren gedurende 50 jaar, en Gérard Pélisson, mede-oprichter van de Accor Group, de belichaming van management- en ondernemerssucces - het Institut geniet een uniek aanzien in Frankrijk en de rest van de wereld.

Ons doel: om hun passie en hun innovatieve, hedendaagse visie aan u over te dragen, een die onze faculteit heeft weten aan te passen aan veranderingen in onze manier van werken, om iedereen te trainen zodat u de uitdagingen het hoofd kunt bieden van morgen.

DE KUNST VAN LEREN

  • 140 hooggekwalificeerde en multidisciplinaire permanente professoren en professionals zullen u hun internationale bestuurlijke ervaring van alle gebieden van het hotel- en restaurantbedrijf doorgeven. 40 van hen hebben een doctoraat of een ander doctoraat.
  • Onze culinaire opleiding is gebaseerd op het delen van de ervaringen en vaardigheden van meer dan 20 deskundige, professionele, permanente chef-koks, waaronder een team van Meilleurs Ouvriers de France.
  • Meer dan 150 experts van over de hele wereld zijn de kers op de taart van ons fantastische docententeam. Je kunt de vruchten plukken van hun ongelooflijke ervaringen om je eigen stijl te onthullen.

NEEM CONTROLE OVER UW LEVEN

We staan ​​internationaal bekend omdat we mensen centraal stellen in onze benadering van onderwijs. Wij streven ernaar om talent te herkennen en naar voren te brengen door middel van een unieke aanpak die elk individu helpt te excelleren en elk aspect van zijn of haar persoonlijkheid te onthullen.

Bij ons kunt u uw leren aanpassen door opties te kiezen die uw vaardigheden verbeteren volgens uw vaardigheden en uw ambities, zowel professioneel als persoonlijk.

OM DE TOEKOMST TE OMKEREN

Onze programma's, van bachelors tot doctoraten, zijn gebaseerd op internationale academische modellen, waarmee u wereldwijd een universitaire en professionele erkenning krijgt.

Institut Paul Bocuse is de enige Europese opleidingsgroep die gespecialiseerd is in de horeca en die een onderzoekscentrum op zijn campus heeft.

Een bron van innovatie die de toekomst belicht, dit onderzoek verrijkt voortdurend de inhoud van onze programma's en zorgt ervoor dat we op het snijvlak van onderwijs staan.

Onze methoden en werkwijzen zijn altijd dynamisch en creatief geweest, waaronder:

  • Interuniversitaire case studies
  • SPOCs
  • Serieuze spellen
  • Leren door spelen
  • Flipped klaslokalen
  • Bedrijfsincubators

We moedigen leren door ervaring aan en bieden je een aantal zeer specifieke vaardigheden om je geest te kunnen openen in combinatie met een hoog niveau van praktische expertise.

Theorie wordt afgewisseld met praktisch leren: je neemt deel aan verschillende samenwerkingsprojecten in samenwerking met onze partnerbedrijven. Deze benadering van leren helpt je om te consolideren wat je weet, geeft zin, ontwikkelt je ondernemersgeest, je leiderschap en je vermogen om jezelf in het openbaar uit te drukken.

Studenten van het Institut Paul Bocuse nemen deel aan grote evenementen zoals de SIRHA om nieuwe concepten te bedenken die het hele beroep inspireren.

CREëER NIEUWE MOGELIJKHEDEN VOOR UW TOEKOMST

Wij zijn het eerste college dat zich toelegt op gastvrijheid en culinaire kunsten met een ontwikkelingscentrum. Het bestaat uit experts uit de horeca en human resources-coaches die helpen bij het samenstellen van de verschillende stadia van je carrièreplan.

Tijdens je introductiecursus zul je een beoordeling van vaardigheden en een persoonlijkheidstest voltooien om je persoonlijke en professionele profiel vast te stellen, zodat je met ons kunt beslissen hoe je je wilt ontwikkelen om je toekomstige integratie op de werkplek te helpen.

INSTRUCTIE IN STAP MET EEN CONSTANT VERANDERENDE WERELD

Je vermogen om na te denken over de toekomst, om proactief te zijn in een wereld die voortdurend verandert, zal je helpen bij het verbreden van de technische en leidinggevende vaardigheden die je opdoet tijdens je opleiding.

Wij zijn er om u te helpen gedurende uw leven en ervoor te zorgen dat u het juiste pad voor u vindt in bestaande of toekomstige gebieden van de hotel- en restaurantindustrie.

Locaties

Écully

Address
Château du Vivier - 1A Chemin de Calabert - 69130 Ecully
Écully, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden