Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1897, Montpellier Business School ontwikkelde high level opleidingen toegankelijk via een internationaal toelatingsexamen, in een traditie van kwaliteit en innovatie. De school is internationaal georiënteerd met het professionaliseren van leer.

Montpellier Business School staat bekend om zijn academische uitmuntendheid en haar waarden:

Internationaal erkende - AACSB, AMBA en EFMD EPAS accreditaties; Toegewijd aan de waarden van ethiek, openheid, diversiteit, verantwoordelijkheid en wereldwijde optredens; Leringen en onderzoek gericht op bestuurlijke innovatie en ondernemerschap (in het Frans en Engels) 1 Management School voor het leerlingwezen (meer dan 900 leerlingen in 2015-2016); 3000+ studenten (alle programma's) 14 studentenverenigingen 107 permanente onderwijzend personeel (inclusief UD) 35+ partnerbedrijven; Een netwerk van ongeveer 13 000 afgestudeerden in Frankrijk en in het buitenland; 70% van de studenten ingehuurd na het afstuderen 25% buitenlandse studenten op de campus / 57 verschillende nationaliteiten 70+ double degree Bachelors en Masters, zowel uit Frankrijk en in samenwerking met prestigieuze universiteiten in het buitenland

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Montpellier Business School

De Bachelor of International Business Administration (BIBA) biedt een internationaal georiënteerd excellence management-programma. Het bereidt zich zowel voor op verdere ... [+]

De Bachelor of International Business Administration (BIBA) biedt een internationaal georiënteerd excellence management-programma.

Het bereidt zich zowel voor op verdere studies als op de arbeidsmarkt door een erkend academisch niveau en de best mogelijke inzetbaarheid te garanderen.

BIBA biedt nauwe en gepersonaliseerde ondersteuning waarmee studenten hun eigen loopbaantrajecten kunnen verkennen en opbouwen. Het biedt dus voldoende mogelijkheden voor studenten om uit te kiezen: de keuze van het integratiejaar, de keuze van bedrijven waar zij hun stage uitvoeren en de keuze van internationale bestemmingen in buitenlandse partneruniversiteiten.

De BIBA is een 3-jarig programma dat de mogelijkheid biedt om een stagejaar te volgen tussen het 2e en 3e jaar.... [-]

Frankrijk Montpellier
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

This is Montpellier Business School (Clip 2017)

Montpellier BS, the place to be, the place to study (2018)

Studying in France at Montpellier Business School

Address
2300, avenue des Moulins
34185 Montpellier, Occitanie, Frankrijk
Website