Lees de Officiële Beschrijving

Geboren uit de alliantie van Rouen Business School en Reims Management School op 24 april 2013, heeft de NEOMA Business School een tweeledige ambitie: gerangschikt worden tot een van de leidende Europese Business Schools en erkend worden als een van de beste scholen door nationale en internationale bedrijven. Het heeft als missie creatieve en verantwoordelijke leiders op te leiden die zich voortdurend zullen aanpassen aan een steeds veranderende mondiale omgeving. In overeenstemming met een langdurige en solide expertise die zijn reputatie van uitmuntendheid heeft NEOMA Business School , biedt de NEOMA Business School een brede en hoogwaardige portfolio van bedrijfs- en managementprogramma's (marketing, financiën, handel, supply chain ...), gaande van de bachelorfase tot de Ph.D., inclusief Masters en Executive Education-programma's. En studenten begrijpen een nieuwe innovatieve pedagogie, gebaseerd op het ervaren van de cultuur van onderdompeling en simulatie (casestudy's, uitdagende seminars ...). NEOMA Business School worden van NEOMA Business School is profiteren van enkele van de meest actieve en verbonden netwerken ter wereld : meer dan 55.000 afgestudeerden, 200 belangrijke zakelijke partners, 300 prestigieuze academische partners in 75 landen, 9.000 studenten met verschillende achtergronden en landen en een zeer internationale faculteit . NEOMA Business School staat op de 40e plaats op de internationale ranglijst van de prestigieuze Financial Times «Masters in Management 2017» en handhaaft een positie als 8e in de top tien van Franse scholen. NEOMA Business School heeft 3 campussen in Rouen, Reims, Parijs en bezit de meest begeerde internationale triple accreditaties. op het gebied van business schools wereldwijd: EQUIS, AACSB en AMBA.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Frans

Deze school biedt ook:


NEOMA Business School

DROMEN JE VAN EEN CARRIÈRE DIE JE NAAR DE VIER HOEKEN VAN DE GLOBE NEMEN? BEGIN HET EERSTE JAAR VAN DE GLOBALE BBA IN PARIJS VANAF SEPTEMBER 2019! ... [+]

« ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT»

Stap voor stap bouw je je professionele project op vanaf je eerste studiejaar. Tijdens de vier jaar van de studies, zal je educatieve ervaring rijk en vol zijn voor het aanbod van het programma en omvat drie cruciale elementen: behendigheid, veelzijdigheid, inzetbaarheid.

Ontwikkel professionele behendigheids-, bedrijfs- en managementvaardigheden, gebruik kritieke analyses, communiceer op een gepaste manier met collega's en klanten en pas je effectief aan in veel verschillende omgevingen.

5 goede redenen om voor NEOMA Business School Global BBA te kiezen

- Masters volgen om je voor te bereiden op het voortzetten van je studie in een Masters 'degree-programma.... [-]

Frankrijk Rouen
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

#IchooseNEOMAbs

Graduation ceremony

Master in management

Leadership & Talent development

CFA

Location address
NEOMA Business School - Headquarters
1 Rue du Maréchal Juin
BP 215

Rouen, Normandië, 76825 FR
Location address
9 Rue d'Athènes - 75009 Paris, France
Paris, Île-de-France, FR
Location address
Reims, Grand Est, FR