Lees de Officiële Beschrijving

Sluit je aan bij een echt internationale managementschool

Rennes School of Business is een Global School of Management in Frankrijk.


Engelstalige opleidingen, 53% van de studenten en 91% van de faculteit internationaal, een netwerk van 260 belangrijkste partneruniversiteiten wereldwijd, internationale samenwerking op het gebied van onderzoek en onderwijs en de drievoudige accreditatie (EQUIS, AACSB en AMBA) die getuigen van academische uitmuntendheid, maken de School een unieke plek om te wonen en te studeren./>

De wereld is een "mondiaal dorp" geworden waar economieën nauw met elkaar verweven zijn, politieke, sociale en culturele dimensies nauw verweven of openlijk confronterend zijn. Dit brengt aanzienlijke kansen maar ook grotere complexiteit met zich mee.

Managementscholen moeten deze nieuwe uitdagingen aangaan, inspelen op de behoeften van bedrijven, door studenten en managers op te leiden en op te leiden als de "Verantwoordelijke bedrijfsondernemers" voor de wereld van morgen.

De visie van de school:

"Een van de meest innovatieve en interculturele" Global Business Schools "in Europa worden".

Zijn missie:

"Bereid door middel van onderwijs en onderzoek innovatieve en verantwoordelijke managers voor om in een mondiale omgeving te presteren".

Campus leven :

Gelegen in de stad Rennes, ten westen van Frankrijk, op 10 minuten van het historische centrum van Rennes, 24 uur per dag, 6 dagen per week toegankelijk, biedt de campus Rennes School of Business de Rennes School of Business een ideale werkomgeving die goed is afgestemd op de onderwijsbehoeften en levens van zijn studenten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Rennes School of Business

De bacheloropleiding IBPM bereidt studenten voor op alle gebieden van het bedrijfsleven, met de definitieve jaar mogelijkheden om zich te specialiseren in Finance, Market ... [+]

IBPM zet studenten in het leren lussen. Elke lus begint met de introductie van een nieuwe context (een bedrijf, de internationale omgeving, enz.), Gevolgd door de theorie gebaseerde bijdragen en gesprekken met docenten te consolideren en te beoordelen observaties studenten. Het is in het verplaatsen van de ene lus naar het volgende dat de studenten leren om te leren.

Deze vooruitstrevende visie ten grondslag liggen aan de IBPM aanpak is volledig in overeenstemming met het bedrijfsleven en management opleiding is ontworpen voor toekomstige afgestudeerden. In deze steeds veranderende, geglobaliseerde wereld, kan het belang van een leven lang leren in alle situaties niet worden overschat. Deze opleiding methode is bedoeld om studenten een voorsprong te geven in deze uitdaging.... [-]

Frankrijk Rennes-en-Grenouilles
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

ESC Rennes School of Business Presentation

ESC Rennes
Address
2 rue Robert d'Arbrissel
35000 Rennes-en-Grenouilles, Pays de la Loire, Frankrijk
Website
Telefoonnr.
+33 2 99 54 63 63