Lees de Officiële Beschrijving

Studio Berçot is een privé-trainingsbureau dat in 1954 werd opgericht , gevestigd in Parijs en verbonden is aan Franse modescholen.

historisch

Studio Berçot werd in 1955 opgericht door mevrouw Suzanne Berçot.

Ze traint voornamelijk modeontwerpers.

Marie Rucki, haar vroegere student dan assistent, nam het terug in 1971.

Met behoud van het oorspronkelijke basiskarakter, ontwikkelt het de creatie en styling. Sindsdien hebben veel modeprofessionals, aan het einde van Studio Berçot , belangrijke en opvallende carrières gehad.

leerplan

De training is gespreid over drie jaar: twee jaar praktische en theoretische cursussen, een derde jaar professionele integratie.

Alle cursussen zijn verbonden en bedoeld om te convergeren in de richting van een mode-gedachte die dichter bij de realiteit staat.

Op praktisch niveau gaat het om het definiëren van de geschiktheid van een ieder om de persoonlijke visie van een omgeving toegepast op de esthetiek van de mode te bedenken en te verspreiden.

106258_Immagine.jpg

Opleidingen te volgen in:
Frans

Deze school biedt ook:

Bachelor

Studio Berçot

Trainen in Fashion Styling is net als de transacties waarvoor ze zich voorbereidt. ... [+]

Trainen in Fashion Styling is net als de transacties waarvoor ze zich voorbereidt.

Stap 1

Ontdek de technieken van de mode, experimenteer met de basis van artistieke nieuwsgierigheid, ontwikkel creatieve vaardigheden.

Stap 2

Bij de opstelling van zijn ambities vergezeld gaan van collecties die steeds dichter bij de verwachtingen van de professionele omgeving komen.

Stap 3

Optimaliseer uw persoonlijk bestand tijdens het jaar van stages georganiseerd in het Studio Berçot netwerk.

In 3 jaar tijd weten hoe een complete collectie te bouwen en te beseffen wat we hebben getekend. Beschikken over het vermogen om zich aan professionele integratie aan te passen.

De opleiding tot modevakberoep richt zich op 3 jaar: twee jaar praktische en theoretische cursussen, een derde professionele invoeging op maat... [-]

Frankrijk Parijs
Open Inschrijving
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Studio Berçot , défilé juillet 2018