Lees de Officiële Beschrijving

Caucasus International University (CIU) is een instelling voor hoger onderwijs gebaseerd op nationale waarden en constante veranderingen, gericht op het produceren van competitief, hooggekwalificeerd personeel en hun integratie met een nationale en internationale sfeer.

Hoger onderwijs is een van de belangrijkste publieke verantwoordelijkheden; daarom streven we ernaar om het ontvangen onderwijs op onze universiteit volledig te maken, op basis van wetenschappelijke onderzoeken. Drie academische stadia (Under-Graduate , Graduate, Doctoral Programs ) zijn gericht op studenten - het bevorderen van hun talent en het verhogen van hun professionele vaardigheden. Uitvoering van onderzoek en innovatie, onderwijsstelselsbeheer met behulp van uitgebreide transparante instrumenten behoren tot de belangrijkste prioriteiten van de CIU.

Er zijn geen doelen zonder gevolgen en vice versa! De 23-jarige geschiedenis van de universiteit bewees dat onze poging om een ​​universiteit te creëren met een klassieke Europese stijl met hoge academische normen gebaseerd op Georgische waarden, het gewenste resultaat opleverde.

Tegenwoordig hebben we alle voorwaarden om competitief te zijn in de nationale en internationale sfeer.

85211_studentlife.jpg

De universiteit biedt:

Een rijke bibliotheek, tv- en radiostudio's, bewerkingsruimtes, multimediacentrum, leslaboratoria voor basisdisciplines voor medicijnen, anatomische werkruimte, uitgerust met moderne gestimuleerde items, wetenschappelijk-wetenschappelijk laboratorium van neurowetenschappen en toegepaste fysiologie, laboratorium voor biochemie, werkruimten - Gestimuleerde technieken, tandartspraktijken voor residentie en universitaire disciplines, Moot Court, Law Clinic, Caucasus Geopolitiek modelleringslaboratorium, conflictoplossing en loopbaanontwikkelingscentra, toerisme-workshop, kelder "Kolkhi, Wetenschappelijk-onderzoekcentrum voor wijnbouw-wijnbereiding, Microvinification Research Laboratory, Laboratories van wijnchemie, Ampelography en Micro-Biology, Tasting Room, etc.

85214_12.jpg

Universitaire prioriteiten:

  • Onderzoek en praktijkgericht onderwijs op basis van internationale normen;
  • Integratie met internationale educatieve ruimte;
  • Een team van hooggekwalificeerd academisch personeel met praktische ervaring;
  • Een gebouw uitgerust met moderne infrastructuur en technologieën;
  • De aanstelling van studenten en alumni bij CIU, overheids- en niet-gouvernementele structuren;
  • Uitwisselingsprogramma's;
  • Beurzen;
  • Divers en gelukkig studentenleven;
  • Flexibel betalingssysteem.

De universiteit biedt een studentgerichte omgeving en onderwijs aan in overeenstemming met hoge academische normen, en definieert zo de kennisbasis, het machtsperspectief en het toekomstperspectief van studenten!

CIU-student zijn, betekent kwalitatief hoogstaand onderwijs volgen, een succesvolle carrière hebben, mogelijkheden voor voortdurende ontwikkeling en een succesvol studentenleven.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Caucasus International University

Undergraduate Program in Business Administration (in het Engels) is bedoeld om een ​​beheerder te stimuleren die zich bewust is van management, marketing, financiën en bo ... [+]

Undergraduate Program in Business Administration (in het Engels) heeft tot doel een beheerder te bevorderen die zich bewust is van management, marketing, financiën en boekhouding voor kleine, middelgrote, nationale of multinationale ondernemingen die actief zijn in Georgië, de Kaukasus of de Zwarte-Zeeregio. De beheerder beschikt over de kennis en vaardigheden om de processen op het gebied van productie, service, bouw en grondstoffencirculatie goed te beheren, rekening houdend met de uitdagingen van het wereldbedrijf en het tempo van ontwikkeling.

Elke persoon die streeft naar deelname aan bedrijfsactiviteiten moet de voor- en nadelen van zijn / haar economische entiteit, bedrijf, land, in vergelijking met de rivalen evalueren. Veralgemening van processen in het zakelijke veld een individu denkt over hoe een voordeel te behalen in het bedrijfsleven en de overwinning van bedrijf, individu en land binnen de concurrerende omgeving te behalen. Overeenkomstig, het huidige programma is gericht op het creëren van dergelijke soort "voorraad van voordelen" voor studenten met de hulp van de nieuwste kennis, zakelijke vaardigheden die bijdraagt aan het behoud van lange termijn concurrentievermogen op de arbeidsmarkt en het zal het werkgever bedrijf om efficiënt en rationeel hem / haar van bedrijfsmiddelen voorzien: land, arbeiders, kapitaal en fenomenaal vermogen van ondernemerschap in zakelijke omgeving.... [-]

Georgië Tbilisi
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

CIU