Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Georgian Technical University

Georgische Technische Universiteit (GTU) is een van de grootste onderwijs- en wetenschappelijke instellingen in Georgië. De focus van de universiteit is om zijn positie te verbeteren op de internationale hogeschoolscène, die kansen biedt voor het leren van uitstekende professionele en academische vaardigheden die internationaal competitieve onderwijs-, onderzoeks- en innovatiediensten behouden die belangrijk zijn voor de duurzame ontwikkeling van Georgië.

GTU

geschiedenis

1922 - Werd opgericht als Polytechnische Faculteit van Tbilisi State University
1990 - Georgisch Polytechnisch Instituut werd de universitaire status toegekend en werd de Georgische Technische Universiteit (GTU) genoemd.
2001 - GTU werd een volledig lid van de European University Association - ERE
2005 - Georgië is lid van het Bologna-proces

Educatieve programma's

211 Educatieve curricula zijn geaccrediteerd op GTU
44 Beroepsprogramma's momenteel actief (totaal aantal - 184 beroepsopleidingen) - 150 studiepunten
69 Bacheloropleidingen - 240 studiepunten
46 Masteropleidingen - 120 studiepunten
38 PhD-programma's - 180 studiepunten

Studietalen

 • Georgisch
 • Russisch
 • Engels
 • Duits

GTU heeft een licentie voor TELL ME MORE® taalopleidingssoftware, waaronder Amerikaans Engels, Brits Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Spaans. Leerprogramma's zijn ook geschikt voor gebruikersbehoeften, aangezien de software complete beginner-, beginner-, intermediaire en geavanceerde niveaus biedt.

Feiten en Cijfers

Afdelingen - 59 Wetenschappelijke en Educatieve Centra - 127 Geassocieerde Wetenschappelijke Onderzoeksinstituten - 17

 • Faculteit Civiele Techniek
 • Faculteit Energietechniek en Telecommunicatie
 • Faculteit mijnbouw en geologie
 • Faculteit Chemische Technologie en Metallurgie
 • Faculteit Bouwkunde, Stedenbouw en Ontwerp
 • Faculteit der Rechtsgeleerdheid en Internationale Relaties
 • Engineering Economische, Media Technologie en Sociale Wetenschappen
 • Faculteit Bedrijfskunde
 • Faculteit Informatica en Control Systems
 • Faculteit der Vervoer en Werktuigbouwkunde
 • Internationale Design School
 • Faculteit der Landbouwwetenschappen en Biosystemen Engineering
GTU_intrenational_student

STEM programma's bij GTU

GTU biedt decennia Engineering Degrees aan, met speciale aandacht voor de volgende STEM-velden: Computerwetenschappen, Computer Engineering (50+ jaar), Energie en Elektrotechniek (90+ jaar), Civiele Techniek (90+ jaar), Voedselindustrie, en Bosbouw (60+ jaar).

GTU neemt deel aan Millennium Challenge Corporation (MCC) project voor STEM Higher Education Development in Georgia. Indicatieve STEM-programma's zijn onder meer Elektrotechniek, Computer Engineering, Computer Science, Chemical Engineering en Civil Engineering aan de Georgische Technische Universiteit.

Projectdoelen:

 • Opbouwcapaciteit in de Georgische openbare universiteiten

En bieden internationale standaard US degrees en ABET (Accreditation Board for Engineering and Technology) accreditatie in STEM velden aan.

Nieuw programma bij GTU onder MCC-Georgia's Programma

GTU heeft in samenwerking met de Universiteit van Auburn (USA) en de Georgische Research and Development Foundation het projectvoorstel "Een nieuw programma ter bevordering van de opleiding van de werknemers in draadloze engineering technologie ter bevordering van de economische ontwikkeling in Georgië" ingediend in reactie op de MCC-Georgia's Program Improvement Competitive Grants Voor industrie-geleid vaardigheden en personeelsontwikkeling project.

Een nieuw beroepsonderwijscentrum "Georgian Wireless Vocational Center (GWVC)" wordt opgericht en beheerd door GTU binnen dit project.

ISU / GTU partnerschapsprogramma

In overeenstemming met het Memorandum of Understanding (MOU) tussen de Iowa State University (ISU) en de GTU, is een nieuw ISU / GTU partnerschapsprogramma gelanceerd bij GTU om 5 bachelorprogramma's af te stemmen op een nieuw opgerichte Agrarische Faculteit GTU met de relevante programma's van ISU en in staat stellen Programma-naar-programma overdracht van Georgische studenten naar ISU na succesvolle afronding van twee jaar studie bij GTU.

GTU educatieve wetenschappelijke activiteiten worden gefinancierd door de lokale en internationale wetenschappelijke organisaties en fondsen, waaronder:

 • Georgia National Science Foundation (GNSF);
 • Shota Rustaveli National Science Foundation (SRNSF);
 • Georgië Research and Development Foundation (GRDF);
 • Stichting Euro Commissie TEMPUS, ERASMUS MUNDUS, ERASMUS +, HORIZON 2020;
 • Amerikaanse Stichting Civiele Onderzoek en Ontwikkeling (CRDF);
 • Internationaal Centrum voor Wetenschap en Technologie (ISTC);
 • Science & Technology Center in Oekraïne (STCU);
 • Amerikaanse Bureau voor Internationale Ontwikkeling (USAID) ...

GTU verricht diverse projecten en onderzoeken die gefinancierd worden door de bekende bedrijven zoals:

 • British Petroleum
 • Durapact GmbH
 • Boeing-Rotorcraft
 • INVENSYS
 • Schneider Electric
 • SIEMENS ...

Internationale Partnerschappen

GTU heeft geavanceerde partnerschappen op het gebied van onderwijs en onderzoek bij de toonaangevende organisaties ter wereld, zoals KEK - Research Institute for High Energy Accelerator (Japan), Forschungszentrum Jülich GmbH (Duitsland), CERN - Europese Organisatie voor Nucleair Onderzoek (Zwitserland), JINR - Joint Institute for Nuclear Research (Dubna Distinguished Professors uit verschillende landen leveren de lezingen aan bij de International Design School, opgericht bij GTU onder de patronage van Prof. Dr. Giorgetto Giugiaro, bekende Italiaanse autofabrikant.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Duits
Russisch
Georgisch

Deze school biedt ook:

Bachelor

Georgian Technical University

Dit programma biedt studenten de kennis en vaardigheden om te beginnen met een carrière in de ontwerpspecialisaties van interieur- en meubelontwerp, productontwerp, trans ... [+]

Dit programma biedt studenten de kennis en vaardigheden om te beginnen met een carrière in de ontwerpspecialisaties van interieur- en meubelontwerp, productontwerp, transportontwerp, of visueel communicatieontwerp en andere geassocieerde ontwerpgerelateerde specialisaties. Het programma geeft studenten een breed onderwijs in de maatschappelijke, culturele, economische en politieke contexten van het ontwerp. Het programma biedt gespecialiseerde training en ervaring in de specifieke ontwerpgebieden: in ontwerppraktijk, processen en methodologie in ergonomisch ontwerp en duurzaam ontwerp; Kennis van materialen en fabricageprocessen; In professionele ontwerppresentaties met behulp van een verscheidenheid aan technieken naar een internationale standaard; In marketing, management en ondernemerschap. ... [-]

Georgië Tbilisi
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Georgian Technical University

Het doel van het opleidingsprogramma in de ingenieursfysica is de opleiding in specialisaties van deze specialiteit, zoals fysieke informatica, medische fysica en stralin ... [+]

Het doel van het opleidingsprogramma in de ingenieursfysica is de opleiding in specialisaties van deze specialiteit, zoals fysieke informatica, medische fysica en stralingsveiligheid van mensen en milieu, fysisch-technische expertise en technische diagnostiek. Het programma streeft naar de kennis van fysieke fundamenten van informatietechnologie, toepassingen van fysieke methoden in de geneeskunde, fundamenten van moderne methoden om ongewenste effecten van bestraling te voorkomen, fundamentele kwesties van technologie in micro-elektronica en opto-elektronica, fundamenten van moderne diagnostische apparatuur en elektronische apparaten, fundamentele Van methoden van fysieke en technische expertise.... [-]

Georgië Tbilisi
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Georgian Technical University

Het doel van het curriculum van de bachelor is om studenten te voorzien van de wiskundige taal en terminologie, de techniek van het wiskundig bewijs, wiskundige methoden, ... [+]

Het doel van het curriculum van de bachelor is om studenten te voorzien van de wiskundige taal en terminologie, de techniek van het wiskundig bewijs, wiskundige methoden, beschrijving door gebruik van wiskundige modellen van de toegepaste soort problemen en een onafhankelijke ontwikkeling van deze modellen in de theoretische en / of toegepaste framework , evenals de evaluatie vaardigheden.

programma Vereisten

Aanvrager wordt toegelaten in overeenstemming met de Georgische wetgeving. Tegelijkertijd, moeten de studenten in een vreemde taal het Engels zijn verstreken.

Programma Beschrijving

Het programma volgt het ECTS-systeem, 1 krediet komt overeen met 27 uur, inclusief de contacturen, evenals de uren van zelfstandig werk. De verdeling van de uren wordt in het onderwijsprogramma gepresenteerd. De duur van het programma bedraagt ​​4 jaar (8 semesters) en bevat 240 studiepunten.... [-]

Georgië Tbilisi
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands