Accra Institute Of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze Cradle Of Excellence Mission

Onze missie is om een ​​wieg van excellentie in onderwijs, opleiding en onderzoek door het verstrekken van leiderschap in het onderwijs en de technologische wereld door het zorgvuldig selecteren van studenten van karakter, integriteit, doorzettingsvermogen en motivatie, en het kiezen van individuen van de uitstaande karakter, inzet, het vermogen en visie om te dienen als trustees, ambtenaren en docenten.

We door deze missie zijn toegewijd aan het nastreven van die gebieden van onderwijs, opleiding, onderzoek en wetenschap, dat zouden de meeste hulp aan de individuele ontwikkeling en kennis, excellentie, en de industrie te bevorderen in de dienst aan de mensheid.

In lijn met onze missie, AIT waarden integriteit, samenwerking, efficiëntie, innovatie, en inclusiviteit in alles wat het doet en tracht te bevorderen en te ondersteunen excellentie in het onderwijs voor haar studenten, docenten, afdelingen en de universiteit als geheel.

AIT, in het kader van haar "wieg van excellence missie", is trots op haar motto: dienst aan de mensheid, leiderschap en succes in de wetenschap.

Visie

AIT zal een eerste klas-student gerichte instelling voor hoger onderwijs, beroepsopleiding en onderzoek streven naar excellentie in onderwijs, wetenschap, onderzoek en dienstverlening. Zij zal haar studenten, docenten en medewerkers bieden een uitdagende en lonende academische ervaring en ondersteunende werk- en leeromgeving die hun individuele beste uit hen brengt.

AIT zal trachten aan te trekken en te ontwikkelen excellente studenten en zal worden erkend als een leider in de voorbereiding van de top-class welbespraakt, innovatief, vertrouwen, zelfverzekerd en professioneel opgeleide afgestudeerden die ongetwijfeld met succes kan concurreren op de internationale arbeidsmarkt en maken hun merk in hun gekozen carrière.

AIT zal een cutting-edge R & D en onderzoeksintensieve instelling en zal aantrekken, werven en behouden van de beste docenten, onderzoekers en studenten die onderzoek kunnen onderwijzen en leren te verbeteren aan de universiteit en fundamenteel bijdragen aan de vooruitgang van de samenleving als geheel.

AIT zal inspelen op technologische vooruitgang zijn, veranderende trends in de samenleving en de economie in het kader van haar wieg van uitmuntendheid missie en wil in al zijn inspanningen voldoen aan haar motto: dienst aan de mensheid, leiderschap en succes in de wetenschap.

Onze doelen

AIT is toegewijd aan het opleiden en trainen van de opwarming van de leiders van morgen in alle disciplines en velden door middel van innovatie in het onderwijs en onderzoek.

Onze hoogste plicht als universiteit is om onze studenten die het grootste deel van hun leven in de 21e eeuw zal leven voor te bereiden, een eeuw dat ongetwijfeld zal bieden onze afgestudeerden met belangrijke nieuwe uitdagingen en opportunities.The verwachting is dat tijdens hun werkzame jaren, de meerderheid van onze afgestudeerden niet alleen banen, maar beroepen meerdere malen, waarbij aanpassingsvermogen aan veranderende omstandigheden zal veranderen.

Zij zullen in alle zekerheid nodig buitengewone vaardigheden om de exponentiële toename van de informatie over hun leven te begrijpen. Zij zullen de mogelijkheid om in een mondiale context kunnen functioneren nodig hebben en moeten ook de kansen en de risico's in verband met de uitbreiding van de technologische vooruitgang en de capaciteit te confronteren. Als onderdeel van haar inzet voor het maken van een verschil in de uitvoering van haar visie, AIT verbindt zich ertoe: 1. Het aanbieden van academisch rigoureus programma's die voldoen aan de eisen van de industrie en handel voor goed opgeleide en professioneel geschoold personeel.

 1. Het bevorderen van academische excellentie door geluid besluitvorming en gedurfde acties die zijn forward-looking, fantasierijk, en inspelen op ontwikkelingen in de technologie, de wetenschap, de samenleving en de economie als geheel.

 2. Zin in een eerste klas student-centered academisch instituut, waar de ondersteuning voor persoonlijke en academische ontwikkeling van de student is ingebed in het ethos van de universiteit 4 geworden. Het aantrekken van een uitstekende en hardwerkende studenten en hen te voorzien van uitdagende academische, modern en bevorderlijk leeromgeving, gesteund door bekwame en enthousiaste docenten en personeel die ertoe zal leiden en de positie van de studenten om te werken aan hun volle intellectuele capaciteiten.

 3. Het bevorderen en versterken van de zelfontplooiing van de studenten, zodat ze op de hoogte en effectief zijn in al hun latere studie- en beroepskeuze bezigheden zal worden.

 4. Het aanbieden van haar studenten een goede basis voor persoonlijke en academische ontwikkeling en maatschappelijk succes te verzekeren dat zij hun intellectuele vaardigheden te ontwikkelen om het hoogst mogelijke niveau en zijn goed voorbereid om uit te blinken in hun gekozen beroep

Bij AIT, zijn onze studenten geleerd om te slagen door het beheersen van de handeling van het wezen:

 • * God-vrezen, eerlijk en betrouwbaar
 • * Gedisciplineerd en vastberaden
 • * Verantwoordelijke en betrouwbare
 • * Kalm, nadenkend, geduldig en vol vertrouwen
 • * Zacht, loyaal en trots
 • * Nederig en eerbiedig
 • * Stoer, zelfredzaam, persistent en hardwerkende
 • * Georganiseerd, netjes en klaar
 • * Nieuwsgierig en leergierig
 • * Gezond en slim
 • * Levendige en enthousiaste
 • * Aardig, vriendelijk, behulpzaam en vrijgevig
 • * Moedig, gedurfd en het nemen van risico
 • * Morele en ethische in al hun contacten met vrienden en vijanden

AIT Accreditaties

De Accra Institute of Technology (AIT) is een onafhankelijke technologie-gerichte universiteit geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie (NAB) van Ghana.

AIT is aangesloten bij de Kwame Nkrumah University of Science and Technology (KNUST).

AIT is aangesloten bij de Open Universiteit van Maleisië (OUM).

Locaties

Accra

Address
Accra Institute of Technology (AIT)
University Tower Seaview Campus, Weija.

233 Accra, Groot-Accra-regio, Ghana