All Nations University College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

All Nations University College (ANUC) werd opgericht door de Volle Evangelie Gemeente All Nations (ANFGC), Toronto, Canada via de All International Development Agency Naties (Anida) .....

De stamvader van de visie, Dr. Samuel Donkor daagde de Afrikaanse diaspora in Noord-Amerika om de ontwikkeling van Afrika te ondersteunen door te investeren in Human Resource Development door middel van kwaliteit hoger onderwijs.

De opdracht was om een ​​nieuw ras van leiders te ontwikkelen voor het continent met holistische onderwijs dat academische uitmuntendheid, christelijke waarden, discipline en ethische waarden benadrukt in een Christus gecentreerde omgeving.

De regering van Ghana gemakkelijk omarmd het idee in 1988, toen Dr. Donkor toestemming gevraagd voor de All Nations University. Maar het was pas in 1996, toen het masterplan werd voorgelegd aan de Nationale Raad voor Accreditatie (NAB). Op advies van de NAB, werd de universiteit opgericht in april 1996 en vervolgens de bevoegdheid om de University All Nations mei 1996 vast te stellen ontvangen.

Na jaren van voorbereiding, de universiteit haar deuren geopend voor 37 baanbrekende studenten op 4 november 2002 voor het Business and Computer Science undergraduate programma's. Vandaag ANUC heeft 12 geaccrediteerde opleidingen en meer dan 2500 studenten. Degree programma's zijn in de volgende disciplines:

ANUC

School of Business

 1. Business Administration in Accounting
 2. Business Administration in het Bank-, Financie-
 3. Business Administration in Entrepreneurship
 4. Business Administration in Human Resource Management
 5. Business Administration in Marketing -

School of Engineering

 1. Bachelor of Engineering (Oil & Gas)
 2. Bachelor of Engineering (Biomedical)
 3. Bachelor of Engineering (Elektronica & Communicatie)
 4. Bachelor of Engineering (Computer)
 5. Bachelor of Engineering Science ((Hons)

School of Humanities & Sciences

 1. Bachelor of Arts in Biblical Studies met Business Administration
 2. BSc. verpleging
 3. Elektronica & Communicatie Techniek
 4. computer science

Short-Term Courses:

 • Bestuurlijke besluitvorming: de rol van Case Onderwijs en schrijven in Business Management Education (Duur van de cursus: Maand van elk jaar mei)

Vanwege de hoge academische standaarden van de universiteit, veel afgestudeerden excelleren, zowel op het gebied van werk en de academische wereld. Als gevolg daarvan heeft ANUC aangetrokken studenten uit vele landen zoals Angola, Benin, Kameroen, Canada, Tsjaad, Congo Brazaville, Democratische Republiek Congo, Gabon, Gambia, Ghana, Ivoorkust, Kenia, Liberia, Niger, Nigeria, Roemenië, Rwanda, Zuid-Soedan en Togo. Het University College heeft gekwalificeerde docenten aangetrokken uit de hele wereld en academische banden ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande universiteiten zoals de University of Western Ontario Ivey School of Business and SRM van India.

Office of Admissions en toelatingscommissie

Het Office of Admissions is verantwoordelijk voor het ontvangen en verwerken van de aanvragen voor toelating tot de University College en in specifieke programma's van study.The toelatingscommissie is verantwoordelijk voor de toelating van de kandidaten in de University College en de programma's van de studie. De toelatingscommissie bestaat uit vice-voorzitter Academische Zaken, vice-voorzitter Studentenzaken, de griffier, Asst. Griffier Admissions & Recruitment en relevante afdelingshoofden. De toelatingscommissie wordt voorgezeten door de Vice-President Studentenzaken.

De toelatingscommissie stelt een lijst van alle kandidaten die voldoen aan de voorwaarden voor toelating zoals beschreven in de reglementen te ontvangen. Voor elke kandidaat, zal de Raad beslissen om al dan niet toe te laten. Kandidaten die niet voldoen aan de toelatingseisen zullen worden toegelaten in het Pre-University programma. All Nations University College behoudt zich het recht voor om toegang tot elke academische opleiding te weigeren.

Elke student met een totaal van meer dan 15 moet een intensieve fundamentele cursus bijwonen.

ANUC

All Nations University biedt de volgende programma's aan:

 • Bachelor of Engineering (Olie en Gas)
 • Elektronica & Communicatie Techniek
 • Bachelor of Engineering (Biomedical)
 • Bachelor ofComputer Science (Hons)
 • Bachelor of Engineering (Computer)
 • Biblical Studies met Business Administration
 • Bachelor of Business Administration in Accounting
 • Bachelor of Business Administration in Marketing
 • Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship
 • Bachelor of Business Administration in Human resource management
 • Bachelor of Business Administration in Banking and Finance
 • Bsc General Nursing (Joint bijvullen Programma met KNUST)

Diploma's:

Diploma in Biblical Studies met Business Administration

Locaties

Koforidua

Address
All Nations University College, Koforidua, Ghana
Koforidua, oostelijke regio, Ghana

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: