Kumasi Technical University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kumasi Polytechnic is een van de beroemde, elegante en levendige Polytechnics in Ghana. Het is een spectaculair mooie instelling, die is gelegen in het hart van de tuin stad van West-Afrika, de hoofdstad van de Ashanti-regio van Ghana (Kumasi).

De Polytechnische, eerder bekend als Kumasi Technisch Instituut, werd opgericht in 1954, maar begon effectief lesgeven en leren in 1955, die hoofdzakelijk met ambachtelijke cursussen. Het werd een Polytechnic op 30 oktober 1963 en vanaf dat moment geconcentreerd op Technician en een paar diploma's. Bovendien werden een aantal professionele cursussen.

Naar aanleiding van de inwerkingtreding van de wet van 1992 Polytechnic, PNDC Law 321, Kumasi Polytechnic opgehouden te bestaan ​​in zijn oude vorm en werd een derde instelling.

De Kumasi HBO heeft sinds 1993 een lange weg afgelegd om haar merk in het land te maken als een sterke en verdienstelijke derde instelling. Het is het maken van een gestage vooruitgang in haar zoektocht naar haar mandaat van de opleiding van de kritische mankracht die nodig is voor de handel en industrie in Ghana te vervullen.

Het is uitgebreid van drie faculteiten en één Centre in 2009/2010 tot zes faculteiten, een school en twee instituten in het studiejaar 2010/2011 year.For meer informatie over faculteiten scholen en Intitutes, klik hier.

De instelling is op dit moment de ontwikkeling en versterking van haar HND-programma's in opleidingen. Het is dan ook de opleiding van hoog kaliber personeel in wetenschap en technologie om ze uit te rusten met een ondernemende vaardigheden om de eisen van de industrie te voldoen in het bijzonder en ook het verbeteren van de algemene sociaal-economische ontwikkeling van het land.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Postgraduate Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

BTech Boekhouding Met Computer

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 Ghana Kumasi

Het ministerie van Accountancy and Accounting Information Systems blijft om te genieten van een reputatie als een van de toonaangevende groepen in het Ghanese hoger onderwijs voor het onderwijs en onderzoek op het economische, institutionele en organisatorische aspecten van de boekhouding en informatiesystemen. [+]

Het ministerie van Accountancy and Accounting Information Systems blijft om te genieten van een reputatie als een van de toonaangevende groepen in het Ghanese hoger onderwijs voor het onderwijs en onderzoek op het economische, institutionele en organisatorische aspecten van de boekhouding en informatiesystemen.

Het handhaven en bevorderen van onze leidende internationale reputatie op het gebied van onderwijs en onderzoek is onze prioriteit, en dus hebben we de verplichting:

Om toch verder te verbeteren van de kwaliteit van de student ervaring in onze programma's op het bachelorniveau, zoals door het handhaven van effectieve student-faculteit ratio's en zorgen voor een passend evenwicht en de mix van studenten om de diversiteit en de kwaliteit van de educatieve ervaring te behouden. Om verder te versterken onze uitstekende praktische en onderzoeksomgeving door middel van boekhoudsoftware opleiding, onderzoek seminars, bezoekers en sterke banden met andere afdelingen, onderzoekscentra en externe belanghebbenden, waardoor het mogelijk is om relevante boekhoudkundige en informatiesystemen vraagstukken binnen de rijke context van de sociale wetenschappen te studeren in lijn met intellectuele traditie van de School. ... [-]

Btech Chemische Technologie

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Ghana Kumasi

De afdeling streeft naar uitmuntendheid op het gebied van Chemical Engineering met een uitgebreide hogere nationale diploma lesprogramma, en bevordering van activiteiten die gericht zijn op het aanpakken van de behoeften van Ghana's alsmede bij te dragen aan de kennisbasis van de Chemical Engineering discipline. [+]

De afdeling streeft naar uitmuntendheid op het gebied van Chemical Engineering met een uitgebreide hogere nationale diploma lesprogramma, en bevordering van activiteiten die gericht zijn op het aanpakken van de behoeften van Ghana's alsmede bij te dragen aan de kennisbasis van de Chemical Engineering discipline.

Het ministerie van Chemical Engineering is nationaal erkend voor zijn beste praktijken voor chemische technologie onderwijs en is een van de slechts twee Chemical Engineering afdelingen in het land, en de enige afdeling die studenten opleidt tot het niveau van Higher National Diploma (HND) en Bachelor of Technology (BTech) in Chemical engineering.

Doelstellingen

Om afgestudeerden die stevige greep van de principes van de Chemical Engineering door kwaliteit technisch onderwijs hebben te produceren, tot toegepast onderzoek gericht op het profiteren lokale industrie in Ghana en Afrika uit te voeren, en om diensten te leveren aan de bredere gemeenschap.... [-]


Contact
Bezoekadres
P. O. Box 854, Kumasi Fax: +233 (0)3220-22387
Kumasi, GH
Social Media