Sunyani Technical University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sunyani Polytechnic is nu omgebouwd tot Sunyani Technische Universiteit (STU) met geherdefinieerd mandaat om het hoger onderwijs in techniek, wetenschap bieden en technologie gebaseerde disciplines, en technisch en beroepsonderwijs en opleiding, toegepaste kunst en verwante disciplines. Dit staat duidelijk in de wet Technische Universiteiten 2016 Act 992 aangenomen door het parlement van de Republiek Ghana en ingestemd met door de president van Ghana op 31 augustus 2016.

Deze omzetting heeft de instelling gepresenteerd met een unieke kans om zich te herpositioneren en verheffen het technisch en beroepsonderwijs en opleiding als belangrijke aanbieder van hoogopgeleide kritische human resources voor de industrie te stimuleren op de nationale ontwikkeling. Het heeft ook een duidelijke progressie en carrièrepad en ontwikkeling voor afgestudeerden van het technisch en beroepsonderwijs instellingen in het land. Tot nu toe werden dergelijke afgestudeerden geabsorbeerd halverwege in het reguliere onderzoek richtte zich traditioneel universitair onderwijs, en daarmee de praktische opleiding en training die zij hadden ontvangen afkappen.

Consequent om deze nieuwe ontwikkeling, heeft STU diverse uniek vormgegeven 4-jarige Bachelor of Technology-programma's, zoals vereist ingediend bij de bevoegde nationale instanties voor goedkeuring en accreditatie. Deze programma's zullen worden aangeboden in aanvulling op de 2-jarige Bachelor of Technology top-ups voor HND afgestudeerden en andere gekwalificeerde personen. STU zal ook doorgaan met technicus en andere niet-tertiair gecertificeerd ambachtelijke programma's draaien al in het bestaan. Voorts worden voorbereidingen getroffen om te laten accrediteren voor de werking van Master of Technology en Doctor of Technology programma's in de forseable toekomst.

Sunyani101

Mission, Vission & Kernwaarden

VISIE

Om een ​​center of excellence voor de levering carrière-gerichte praktijkgerichte middelste niveau opleiding van personeel voor de sociaal-economische ontwikkeling van de regio en de natie in het algemeen.

MISSIE

Sunyani Polytechnic is een openbare instelling voor hoger onderwijs dat zich inzet voor het verstrekken van carrière-gerichte onderwijs en opleiding op tertiair niveau met de handen op de ervaring en ondernemerschap ontwikkeling tot het middelste niveau mankracht behoeften van het land te vullen.

Onze kernwaarden

  • UITMUNTENDHEID
  • BEVOEGDHEID
  • CONCURRENTIEVERMOGEN
  • REACTIE
  • PROFESSIONALITEIT
Sunyani102

Industrial Liaison

Studenten krijgen de mogelijkheid om stage te plaatsen of organisatie in de buurt te vinden naar hun huizen. Degenen zonder een optie worden geplaatst door de Industrial Liaison Unit. Om de plaatsing van studenten voor bevestiging oefening, docenten en verbindingsofficieren scout voor plaatsing in gerichte organisatie en bedrijven in het hele land te vergemakkelijken om te onderhandelen plaatsing voor studenten. Dit is op voorwaarde dat het kantoor ten minste vier maanden voor aanvang van de bijlage wordt aangemeld, voor de nodige regelingen in verband met de industriële gehechtheid zijn gemaakt om ervoor te zorgen dat de uitoefening gedurende de periode ongehinderd.

Aanslag

Het totale praktische trainingsprogramma voor HND studenten trekt een totaal van 4-credit hours.Competency Based Training (CBT) II-programma voor studenten Civiele Techniek vereisen een totaal van zestien (16) credit-uren van de industriële bevestiging ervaring voor de vierde semester. Studenten gaan met een drie maanden (twaalf weken) industriële bevestiging die een twee uur durende credit trekt als een top van de zestien weken. Studenten nastreven van Bachelor of Technology-programma's ondergaan een totaal van zestien (16) credit-uren van de industriële bevestiging oefening voor de semester.Students brief uitgebreid verslag aan het einde van de bevestiging daarvan oefening. Het rapport, de dagelijkse log vel en het vertrouwelijke rapport van de industrie worden beoordeeld en gesorteerd voor elke student.

Locaties

Sunyani

Address
Sunyani Technical University
P. O. Box 206

Sunyani, Regio Brong Ahafo, Ghana

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: