MBS College of Crete

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het MBS-college werd opgericht in 1979 en heeft in de tussenliggende jaren verandering, verbetering en voortdurende groei doorgemaakt. 34 jaar later zijn we trots op onze samenwerking met zowel de industrie als andere onderwijsinstellingen, onze gevarieerde portfolio van niet-gegradueerde programma's en onze voortdurende investeringen in het ontwikkelen van up-to-date onderwijs- en leerfaciliteiten.Students learning together Alexis Brown / Unsplash

onze filosofie

Het MBS College of Crete biedt structuren en belangrijke samenwerkingen, met internationale erkenning, om hedendaags universitair onderwijs te bieden. Vanwege de vraag naar gespecialiseerde kennis en vaardigheden van de internationale markten, moeten huidige studenten over een uitstekende uitrusting beschikken om een succesvolle carrière op de competitieve arbeidsmarkt te garanderen.

Onze visie

De visie van MBS is om een toonaangevende particuliere instelling voor hoger onderwijs in het bredere Middellandse Zeegebied te worden.

Om deze visie te bereiken, streeft MBS naar een voortdurende voorziening van hoogwaardig onderwijs, uitbreiding van haar activiteiten en aantrekking van potentiële studenten rond de Middellandse Zee.

Onze strategie

Het belangrijkste strategische doel van MBS is om haar studenten dezelfde leeromgeving te laten ervaren als studenten die studeren aan de hoofdlocatie van de universitaire basis. MBS strategie voor het leveren van programma's richt zich op kleine klassen (maximaal 25 studenten) in tegenstelling tot Griekse openbare universiteiten waar de klassen groot zijn (meer dan 250 studenten). Het handhaven van kleine klassen is een basiscomponent in het proces van het effectief bewaken van de voortgang van elke student en het bieden van de hoogst mogelijke ondersteuning. Het monitoren van de prestaties en voortgang van elke individuele student draagt bij aan de algemene leer- en leerervaring en de kwaliteit van de opleiding (en).

Waarom studeren bij ons

  • Hoogwaardig Brits universitair onderwijs op een van de mooiste plekken in Europa.
  • Afgestudeerden hebben de nodige kennis, vaardigheden en vaardigheden opgedaan om op te vallen en het verschil te maken op de arbeidsmarkt.
  • Afstuderen met dezelfde graad als die wordt toegekend aan studenten die aan de UK University hebben gestudeerd en dezelfde professionele rechten verlenen.
  • Internationale erkenning van de behaalde graad en belangrijke carrièremogelijkheden, zowel in Griekenland als in het buitenland.

Locaties

Heraklion

Address
Olimpionikon,84
713 04 Heraklion, Griekenland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden