Amity University in London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AMITY UNIVERSITEIT [IN] LONDEN

Welkom bij Amity Londen. Opgericht in 2009, de universiteit maakt deel uit van een toonaangevende wereldwijde onderwijs groep met meer dan twee decennia ervaring in het veld en meer dan 100.000 huidige studenten wereldwijd.

Amity Londen biedt zakelijke graden en professioneel management kwalificaties in het hart van de hoofdstad. Flexibele studie opties openstellen van de mogelijkheid van een progressieve bedrijfskundige opleidingen om full-time professionals die hun kennis en hun carrière verder.

Studeren bij AMITY

Amity Londen is een jonge organisatie die undergraduate en post-hbo diploma in het hart van de hoofdstad. Onze Bloomsbury is handig gelegen in het centrum van de stad en de verbindingen met nabijgelegen Birkbeck College en de Senate House Library betekenen dat onze studenten studeren en te leren in state-of-the-art University of London faciliteiten.

Een mondiale vooruitzichten

We zijn blij te zijn gevestigd in een van de wereld is echt mondiale steden. Londen is een bruisende stad van volkeren en culturen en onze universiteit weerspiegelt deze dynamiek. Hier bestuderen zul je deelnemen aan een wereldwijde studenten met een internationale oriëntatie die dient om het debat te verlevendigen en verrijken van de leerervaring. In een steeds meer onderling verbonden wereld van de toekomst is aan de naar buiten kijken en het hebben van een dergelijke blootstelling op uw cursus, een goede bonus.

CARRIÈRE gerichte LEREN

Omdat we begrijpen dat de mondiale arbeidsmarkt is de concurrentie al onze cursussen worden gegeven met het doel van het verstrekken van studenten met praktische, overdraagbare vaardigheden om hen te helpen te blijven ontwikkelen en aan te passen op de werkvloer lang na het afstuderen. Wat meer is, op Amity cursussen worden gegeven in kleine klassen met een student ratio waarmee grotere universiteiten niet kunnen concurreren tutor. Dit stelt onze studenten veel voordeel halen uit de ervaring en kennis van de docenten, terwijl ook de mogelijkheid voor onze medewerkers om een ​​betere relatie en verstandhouding met hun leerlingen op te bouwen. Bovendien, onze locatie in Londen plaatst leerlingen een stap vooruit op hun carrièrepad. Met 100 van Europa's 500 grootste ondernemingen met een hoofdkantoor in de stad, kansen in overvloed om te werken in de voorhoede van uw vakgebied, welke richting je kiest.

GEBALANCEERDE'S

Met de toegenomen kosten van het onderwijs, hebben de nummers om een ​​betaalde baan te nemen in de loop van hun studie nog nooit zo groot geweest. Bij Amity begrijpen we het obstakel dat de traditionele dienstregelingen kunnen plaatsen in het pad van een succesvolle werk-studie balans en zorgen ervoor dat contacturen worden samengebracht om vrij te maken zoveel dagen als mogelijk, waardoor studenten maximale flexibiliteit in hun leven buiten de universiteit. We streven er ook om te helpen bij het handhaven van de hoogste normen voor het personeel, diensten en faciliteiten, terwijl het houden van de kosten van de studie. We werken hard om ervoor te zorgen dat onze studenten afstuderen klaar om hun stempel op de wereld te maken zonder de last van een grote schuld.

Een gastvrije omgeving

Wij zijn trots op prestaties van onze studenten en, naast de kwaliteit van het onderwijs dat ze krijgen, hun welzijn beschouwen wij als grootste belang in hen te helpen te bloeien. Met betrekking tot aangelegenheden academische of praktische onze medewerkers zijn altijd beschikbaar voor alle begeleiding die ze kunnen bieden. Dit is de reden waarom we al hebben geleid tot een sterke reputatie voor studiebegeleiding en ethische normen, met QAA (de Quality Assurance Agentschap voor Hoger Onderwijs) audit succes als getuigenis van Amity zijn een goede keuze voor studenten van over de hele wereld.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk PhD » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA (Hons) Business Studies

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

[-]

BSc

BSc (Hons) Computing

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

[-]