Bucks New University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ons verleden

Bucks New University werd oorspronkelijk in 1891 opgericht als de School of Science and Art. De school bood toen avondlessen aan mensen in de omgeving - en werd aanvankelijk gefinancierd met een belasting op bier en sterke drank!

In de 20e eeuw begon de School sterke banden te ontwikkelen met lokale ambachten zoals het maken van meubels en kasten. Het was het begin van onze lange samenwerking met meubeldesign en -productie.

Na de Tweede Wereldoorlog breidde de school zich uit en werd bekend als het High Wycombe College of Art and Technology. High Wycombe werd een centrum voor de meubelindustrie en schattingen zeggen dat ongeveer 80% van alle houten stoelen in de stad in de jaren zestig werden gemaakt.

In 1999 kregen we de University College status van de regering en werden we bekend als Buckinghamshire Chilterns University College. Het was pas in 2007 dat we dat veranderden naar de snappier naam van Buckinghamshire New University.

Een periode van ontwikkeling

Tot de jaren 2000 was de universiteit verdeeld over een aantal sites. In 2009 hebben we ons geconsolideerd en drie campussen gecreëerd. Eind jaren negentig werd veel ontwikkelingswerk verricht naarmate de campus werd uitgebreid en ons innovatieve Gateway-gebouw werd geopend op de campus High Wycombe.

We geven nu al meer dan 125 jaar onderwijs en verwelkomen ongeveer 9.000 studenten per jaar op onze campussen.

Sommige beroemde alumni

  • Noel Fielding - Noel is een bekende komiek en speelde oorspronkelijk in The Mighty Boosh. Je zult hem nu vinden op The Great British Bake Off van Channel 4. Noel studeerde grafisch ontwerp en reclame terwijl hij hier was.
  • Naomi Riches - Naomi is een adaptieve roeier die op de Paralympics van 2008 een bronzen medaille won en een goud op de Paralympics van 2012. Heel toepasselijk misschien, toen ze Designed Metalwork studeerde
  • Chloe Rogers - Chloe is een van de beste hockeyspelers van het land en won een Olympische bronzen medaille op London 2012. Ze speelde 162 keer voor Engeland en Groot-Brittannië.

Onze heden

Tegenwoordig heeft Bucks drie hoofdcampussen: High Wycombe, Uxbridge en Aylesbury. In High Wycombe zijn de meeste van onze cursussen gebaseerd. De campus van Uxbridge biedt onderdak aan ons brede aanbod aan verpleeg- en gezondheidszorgcursussen, terwijl de University Campus Aylesbury Vale een groot aantal cursussen biedt die gericht zijn op carrières en professionele programma's.

In de afgelopen tien jaar hebben we meer dan £ 100 miljoen geïnvesteerd in onze faciliteiten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de behoeften van onze medewerkers en studenten. The Gateway, ons vlaggenschipgebouw, is een state-of-the-art complex dat studio's voor mediaproductie, een bibliotheek, sportfaciliteiten en een sportschool allemaal onder één dak herbergt. The Gateway was zo'n innovatieve ruimte en werd zo bewonderd dat het in 2010 een felbegeerde RIBA-prijs won.

In 2016 hebben we ons multi-miljoen pond Human Performance, Exercise and Wellbeing Center geopend, een baken voor topsport- en bewegingswetenschap. Het centrum heeft een drielandige atletiekbaan met 3D motion-capture-technologie, samen met een sportblessure en fysiotherapiekliniek. Het is al een knooppunt geworden voor sportconditionering en -behandeling in het gebied.

We hebben onlangs ook de zuidvleugel van onze campus in Queen Alexandra Road, High Wycombe, bijgewerkt om speciale en op maat gemaakte leergebieden te creëren, samen met informele ruimtes voor studenten.

Tegelijkertijd betekent onze investering in Hughenden Park Student Village dat er nu meer dan 400 kamers met eigen badkamer beschikbaar zijn voor studenten, allemaal op slechts een korte loopafstand van onze campus in High Wycombe.

Sommige opvallen cursussen

We bieden toonaangevende reis- en luchtvaartcursussen, waardoor studenten de kans krijgen om te studeren voor een professionele vliegbrevet terwijl ze ook universitaire studies uitvoeren.

We bieden ook film- en televisieproductie en hebben lonende samenwerkingsverbanden gesmeed met een aantal gerenommeerde industriële namen in de media.

Wij zijn een van de weinige universiteiten die een graad in politiewerk aanbieden, waardoor afgestudeerden de kans krijgen om een carrière bij de politie aan te gaan.

Bucks is ook een van de toonaangevende aanbieders van verpleegkundige kwalificaties in het zuidoosten, en biedt pre-kwalificerende verpleging voor volwassenen, kinderen en de geestelijke gezondheidszorg.

Onze toekomst

Bij Bucks staan studenten centraal in alles wat we doen. We hebben spannende plannen voor de toekomst om onze faciliteiten en service nog meer inspirerend en lonend te maken voor iedereen die bij ons studeert.

We zullen voortbouwen op onze uitstekende reputatie om onze rol als hub voor leren uit te breiden, reikende naar lokale, nationale en internationale gemeenschappen. En we willen ook onze reputatie voor onderzoek en ondernemerschap ontwikkelen, in academische en professionele disciplines.

Onze visie

Onze visie is eenvoudig. We willen een toonaangevende universiteit worden voor professionele en creatieve educatie en toegepast onderzoek. Daarom ontwikkelen we onze cursusportfolio's zorgvuldig om er zeker van te zijn dat ze zijn wat studenten nodig hebben, en zullen ze hen helpen op weg naar het vervullen van hun baan.

Er zijn drie hoofdlijnen voor onze visie: onderwijs, onderzoek en onze mensen.

  • Voor het onderwijs maken we toegankelijk universitair leren om levens te veranderen en de capaciteiten van onze afgestudeerden te koesteren om de wereld te veranderen. We willen onze studenten uitdagen en uitdagen om te slagen en zullen sterke partnerschappen opbouwen met organisaties om onze studenten ongekende kansen te bieden.
  • Wat onderzoek betreft , zullen we het aantal personeelsonderzoeken verhogen en verbeteren om een nog sterkere reputatie voor uitmuntendheid te verkrijgen. Ons onderzoek en bedrijfsactiviteiten zullen de ervaringen van onze studenten verrijken en verbeteren, en we zullen interdisciplinair onderzoek ontwikkelen om innovatief denken te creëren.
  • Onze mensen zullen helpen deze veranderingen aan te sturen. We zullen ervoor zorgen dat onze medewerkers een duidelijk begrip hebben van hun rollen en verantwoordelijkheden. We zullen investeren in een geavanceerde digitale infrastructuur om nieuwe en verbeterde manieren van werken aan te moedigen. Dankzij de voortdurende toewijding van al onze medewerkers, zullen we een echt verschil maken voor het leven van onze studenten.

Locaties

High Wycombe

Bucks New University

Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Uxbridge

Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Aylesbury

Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk