Lees de Officiële Beschrijving

Ons verleden

Bucks New University werd oorspronkelijk in 1891 opgericht als de School of Science and Art. De school bood toen avondlessen aan mensen in de omgeving - en werd aanvankelijk gefinancierd met een belasting op bier en sterke drank!

In de 20e eeuw begon de School sterke banden te ontwikkelen met lokale ambachten zoals het maken van meubels en kasten. Het was het begin van onze lange samenwerking met meubeldesign en -productie.

Na de Tweede Wereldoorlog breidde de school zich uit en werd bekend als het High Wycombe College of Art and Technology. High Wycombe werd een centrum voor de meubelindustrie en schattingen zeggen dat ongeveer 80% van alle houten stoelen in de stad in de jaren zestig werden gemaakt.

In 1999 kregen we de University College status van de regering en werden we bekend als Buckinghamshire Chilterns University College. Het was pas in 2007 dat we dat veranderden naar de snappier naam van Buckinghamshire New University.

Een periode van ontwikkeling

Tot de jaren 2000 was de universiteit verdeeld over een aantal sites. In 2009 consolideerden we ons en creëerden we drie campussen met de belangrijkste faciliteiten op onze High Wycombe Campus. De late jaren negentig zagen veel ontwikkelingswerk toen de campus werd uitgebreid en ons innovatieve Gateway-gebouw werd geopend. Dit state-of-the-art geïntegreerde leercomplex was zijn tijd ver vooruit en won in 2010 een prestigieuze RIBA-prijs.

We geven nu al meer dan 125 jaar onderwijs en verwelkomen ongeveer 9.000 studenten per jaar op onze campussen.

Sommige beroemde alumni

  • Noel Fielding - Noel is een bekende komiek en speelde oorspronkelijk in The Mighty Boosh. Je zult hem nu vinden op The Great British Bake Off van Channel 4. Noel studeerde grafisch ontwerp en reclame terwijl hij hier was.
  • Naomi Riches - Naomi is een adaptieve roeier die op de Paralympics van 2008 een bronzen medaille won en een goud op de Paralympics van 2012. Heel toepasselijk misschien, toen ze Designed Metalwork studeerde
  • Chloe Rogers - Chloe is een van de beste hockeyspelers van het land en won een Olympische bronzen medaille op London 2012. Ze speelde 162 keer voor Engeland en Groot-Brittannië.

Onze heden

Tegenwoordig heeft Bucks drie hoofdcampussen: High Wycombe, Uxbridge en Aylesbury. In High Wycombe zijn de meeste van onze cursussen gebaseerd. De campus van Uxbridge biedt onderdak aan ons brede aanbod aan verpleeg- en gezondheidszorgcursussen, terwijl de University Campus Aylesbury Vale een groot aantal cursussen biedt die gericht zijn op carrières en professionele programma's.

In de afgelopen tien jaar hebben we meer dan £ 100 miljoen geïnvesteerd in onze faciliteiten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de behoeften van onze medewerkers en studenten. The Gateway, ons vlaggenschipgebouw, is een state-of-the-art complex dat studio's voor mediaproductie, een bibliotheek, sportfaciliteiten en een sportschool allemaal onder één dak herbergt. The Gateway was zo'n innovatieve ruimte en werd zo bewonderd dat het in 2010 een felbegeerde RIBA-prijs won.

In 2016 hebben we ons multi-miljoen pond Human Performance, Exercise and Wellbeing Center geopend, een baken voor topsport- en bewegingswetenschap. Het centrum heeft een drielandige atletiekbaan met 3D motion-capture-technologie, samen met een sportblessure en fysiotherapiekliniek. Het is al een knooppunt geworden voor sportconditionering en -behandeling in het gebied.

We hebben onlangs ook de zuidvleugel van onze campus in Queen Alexandra Road, High Wycombe, bijgewerkt om speciale en op maat gemaakte leergebieden te creëren, samen met informele ruimtes voor studenten.

Tegelijkertijd betekent onze investering in Hughenden Park Student Village dat er nu meer dan 400 kamers met eigen badkamer beschikbaar zijn voor studenten, allemaal op slechts een korte loopafstand van onze campus in High Wycombe.

Sommige opvallen cursussen

We bieden toonaangevende reis- en luchtvaartcursussen, waardoor studenten de kans krijgen om te studeren voor een professionele vliegbrevet terwijl ze ook universitaire studies uitvoeren.

Je zult enkele van de enige cursussen voor muziekbeheer in het VK hier vinden. We bieden ook film- en televisieproductie en hebben lonende partnerschappen gesmeed met een aantal spraakmakende branchenamen in de media.

Wij zijn een van de weinige universiteiten die een graad in politiewerk aanbieden, waardoor afgestudeerden de kans krijgen om een carrière bij de politie aan te gaan.

Bucks is ook een van de toonaangevende aanbieders van verpleegkundige kwalificaties in het zuidoosten, en biedt pre-kwalificerende verpleging voor volwassenen, kinderen en de geestelijke gezondheidszorg.

Onze toekomst

Bij Bucks staan studenten centraal in alles wat we doen. We hebben spannende plannen voor de toekomst om onze faciliteiten en service nog meer inspirerend en lonend te maken voor iedereen die bij ons studeert.

We zullen voortbouwen op onze uitstekende reputatie om onze rol als hub voor leren uit te breiden, reikende naar lokale, nationale en internationale gemeenschappen. En we willen ook onze reputatie voor onderzoek en ondernemerschap ontwikkelen, in academische en professionele disciplines.

Een nieuwe digitale ruimte

Om jonge mensen te inspireren om een opwindende en lonende carrière te maken, werken we samen met Aylesbury College aan een nieuw centrum om startende bedrijven in de digitale sector te ondersteunen. De faciliteiten omvatten een cyberbeveiligingssuite en een ontwerpstudio voor virtual reality engineering. Bedrijven kunnen advies, ondersteuning en ruimte krijgen om hen te helpen groeien en bloeien.

We willen een transformatieve cultuur zien waarin innovatie, creativiteit en ondernemerschap floreren. Onze afgestudeerden gaan de wereld veranderen. Ze zullen een spannende toekomst hebben, en Bucks ook.

Onze visie

Onze visie is eenvoudig. We willen een toonaangevende universiteit worden voor professionele en creatieve educatie en toegepast onderzoek. Daarom ontwikkelen we onze cursusportfolio's zorgvuldig om er zeker van te zijn dat ze zijn wat studenten nodig hebben, en zullen ze hen helpen op weg naar het vervullen van hun baan.

Er zijn drie hoofdlijnen voor onze visie: onderwijs, onderzoek en onze mensen.

  • Voor het onderwijs maken we toegankelijk universitair leren om levens te veranderen en de capaciteiten van onze afgestudeerden te koesteren om de wereld te veranderen. We willen onze studenten uitdagen en uitdagen om te slagen en zullen sterke partnerschappen opbouwen met organisaties om onze studenten ongekende kansen te bieden.
  • Wat onderzoek betreft , zullen we het aantal personeelsonderzoeken verhogen en verbeteren om een nog sterkere reputatie voor uitmuntendheid te verkrijgen. Ons onderzoek en bedrijfsactiviteiten zullen de ervaringen van onze studenten verrijken en verbeteren, en we zullen interdisciplinair onderzoek ontwikkelen om innovatief denken te creëren.
  • Onze mensen zullen helpen deze veranderingen aan te sturen. We zullen ervoor zorgen dat onze medewerkers een duidelijk begrip hebben van hun rollen en verantwoordelijkheden. We zullen investeren in een geavanceerde digitale infrastructuur om nieuwe en verbeterde manieren van werken aan te moedigen. Dankzij de voortdurende toewijding van al onze medewerkers, zullen we een echt verschil maken voor het leven van onze studenten.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

Bucks New University

De luchtvaartindustrie is een progressieve luchtvaart en ontwikkelt zich voortdurend in technologieën, processen en protocollen. We zijn op zoek naar flexibele, zelfredza ... [+]

Cursus overzicht

De luchtvaartindustrie is een progressieve luchtvaart en ontwikkelt zich voortdurend in technologieën, processen en protocollen. We zijn op zoek naar flexibele, zelfredzame individuen met een logische benadering en een kritische geest. Bucks heeft een lange reputatie op het gebied van luchtvaart en deze responsieve cursus weerspiegelt de voortdurende veranderingen binnen deze opwindende branche.

Dit programma houdt gelijke tred met de voortdurende veranderingen in de luchtvervoerssector en zorgt ervoor dat je afstudeert met de vaardigheden die deze energetische sector vereist.

Je kunt ervoor kiezen om Bucks 'BA (Hons) luchtvaartmaatschappij en luchthavenbeheer te studeren met het bouwjaar, op de universiteitscampus Aylesbury Vale, Uxbridge Campus of High Wycombe Campus, en je helpen om je vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen voordat je doorgaat naar de opleiding op basis van onze High Wycombe Campus.... [-]

Verenigd Koninkrijk High Wycombe Uxbridge
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Bucks New University

Je verkent de vele wendingen en bochten van de mode en onderzoekt en ontwikkelt ideeën om opwindende en innovatieve mode te produceren. De cursus cultiveert nieuwe manier ... [+]

Cursus overzicht

Ontwikkel je eigen unieke stijl met een BA (Hons) Fashion Design. Met een focus op vakmanschap en innovatie, voorzien we u van een brede kennis van mode, van ontwerpen, experimenteren, patroonsnijden en bouwen tot het samenstellen van uw eigen collectie. Als u uw stempel op de mode-industrie wilt drukken, kunt u met deze cursus beginnen.

Met een grote, goed uitgeruste werkplaats en industriële apparatuur, gebruikt u de ruimte om individuele ontwerpen te maken.

Begrijp mode

Je verkent de vele wendingen en bochten van de mode en onderzoekt en ontwikkelt ideeën om opwindende en innovatieve mode te produceren. De cursus cultiveert nieuwe manieren van maken en denken.... [-]

Verenigd Koninkrijk High Wycombe
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Bucks New University

Als u het echt leuk vindt om de cijfers te beheersen, dan is Accounting en Finance het perfecte carrièrepad voor u. Elke organisatie heeft nauwkeurige financiële informat ... [+]

Cursus overzicht

Als u het echt leuk vindt om de cijfers te beheersen, dan is Accounting en Finance het perfecte carrièrepad voor u. Elke organisatie heeft nauwkeurige financiële informatie nodig om te kunnen overleven en om beslissingen te nemen over toekomstige groei. Je zult in staat zijn om de trends te herkennen en manieren te verkennen om een bedrijf draaiende te houden, ervoor te zorgen dat de winst op peil blijft en de kosten laag blijven.

Omdat het een joint degree is, komt deze cursus ten goede aan degenen die accountant willen worden of die in de financiële wereld willen werken. Het omvat vaardigheden die voortbouwen op beleggings- en commerciële bank-, verzekerings-, advies- en financiële markten.... [-]

Verenigd Koninkrijk High Wycombe Uxbridge
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Bucks New University

Gedurende dit programma, studeer je belangrijke modules in luchtwetgeving, meteorologie en instrumenten naast bredere onderwerpen zoals wereldwijde luchtvaart en luchthav ... [+]

Cursus overzicht

Als u zich wilt kwalificeren als een commerciële pilot, omvat deze dynamische cursus de vele aspecten van luchtvervoersbeheer en bereidt u voor op een succesvolle carrière als commerciële piloot. Het is een van de weinige Britse universiteiten die een FNPT II Flight Simulator heeft, die je tijdens het laatste jaar van je studie zult gebruiken om je voor te bereiden op de laatste fase van je vliegopleiding.

Het programma van Bucks New University uniek in het Britse hoger onderwijs en biedt je de mogelijkheid om een universitair diploma en een bevroren ATPL te behalen in slechts drie jaar fulltime studie - tegen lagere kosten dan ze afzonderlijk te doen.

We zijn op zoek naar kandidaten die een enthousiasme voor vliegen en een sterke interesse in de luchtvaartsector kunnen tonen.... [-]

Verenigd Koninkrijk High Wycombe
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Bucks New University

Weten hoe je iemand kunt helpen om hun uitdagingen te overwinnen, is niet eenvoudig. Deze cursus geeft je het inzicht en de kennis om barrières te overwinnen. Je studie c ... [+]

Cursus overzicht

Ben je een 'people person'? Heb je een oprechte interesse in mensen? Beschikt u over geduld en doorzettingsvermogen? Dan zou je potentieel een maatschappelijk werker kunnen worden. Als een professioneel geregistreerde maatschappelijk werker, maakt u het verschil voor het leven van mensen.

Ervaar ervaring met het werken met kwetsbare groepen

Weten hoe je iemand kunt helpen om hun uitdagingen te overwinnen, is niet eenvoudig. Deze cursus geeft je het inzicht en de kennis om barrières te overwinnen. Je studie combineert de klassentheorie met de praktijkervaring in de praktijk, waarvan sommige samengaan met huidige maatschappelijk werkers. U krijgt ook inzicht in hoe sociaal werk past in het beleid en de wetgeving van de Britse overheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk High Wycombe Uxbridge
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Bucks New University
Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk