Bucks New University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bucks New University is een nieuw soort universiteit, gericht op diploma's die zowel professioneel en praktisch als academisch zijn.

Jong van uiterlijk, maar goed ingeburgerd in de velden waarin we gespecialiseerd zijn, bieden we hoogwaardige, professioneel gedreven universitaire cursussen aan, in alles van verpleging, gezondheidszorg en sociale zorg tot detectie van cyberfraude, textiel en luchtvaart.

Geschiedenis

Van het aanbieden van avondlessen aan de lokale gemeenschap tot het aanleren van vaardigheden aan soldaten om hen te helpen een baan te vinden na de Eerste Wereldoorlog, Bucks is veel voor veel mensen geweest. We vierden onlangs ons 125-jarig bestaan en keken terug op enkele opmerkelijke prestaties van de afgelopen jaren.

We zijn misschien trots op ons erfgoed, maar we zijn ook enthousiast over de toekomst. We werken aan een visie om een omgeving te creëren waarin innovatie, creativiteit en ondernemerschap floreren. We hebben al een partnerschap ontwikkeld om studenten te inspireren in opkomende technologie, en we hebben plannen om door te gaan met het maken van een echt verschil in het leven van mensen.

Ons verleden

De oorsprong van onze universiteit gaat terug tot 1891. Vanaf het begin hebben we ons gespecialiseerd in beroepsonderwijs en in de loop der jaren zijn we steeds sterker geworden.

Ons 125-jarig jubileum

We transformeren al meer dan 125 jaar levens. Bekijk onze tijdlijn om onderweg enkele belangrijke gebeurtenissen te zien.

Ons cadeau

We willen ervoor zorgen dat al onze afgestudeerden de vaardigheden en ervaring hebben om te slagen in de veeleisende en competitieve wereld van vandaag. Daarom hebben we meer dan £ 100 miljoen geïnvesteerd in onze faciliteiten op onze drie campussen.

Onze toekomst

We hebben een aantal spannende plannen om van Bucks een nog meer inspirerende studieplek te maken. Onze visie richt zich op ons onderwijs, ons onderzoek en onze mensen. En natuurlijk staan onze studenten centraal bij alles wat we doen.

Waarom geld?

Top 10 UK Uni for Graduate Employability (HESA 2020)

We zijn onlangs gerangschikt als een van de top 10 universiteiten in het hele VK voor de inzetbaarheid van afgestudeerden. Met een arbeidsparticipatie van 98% voor afgestudeerden (HESA 2020) kunnen we u ondersteunen bij de overgang van afgestudeerde naar werknemer.

Succes van de Nationale Studenten Enquête

Uit de resultaten van de National Student Survey 2020 bleek dat we in de top 20 van alle Britse universiteiten en in de top 3 van alle universiteiten in Londen en het zuidoosten staan wat de algemene studenttevredenheid betreft. Onze Students 'Union is ook beoordeeld als een van de top 3 SU's * in het VK.

Nationale Studenten Enquête 2020; gemiddeld over alle 27 vragen, exclusief gespecialiseerde hogeronderwijsinstellingen
** Nationale Studenten Enquête 2020

Een veilige omgeving

We hebben de nodige maatregelen genomen om u te beschermen. Waar mogelijk wordt face-to-face onderwijs op de campus gegeven en onze faciliteiten zijn vanaf september geopend.Carrièregerichte cursussen

U kunt er zeker van zijn dat er tal van branchegerelateerde kansen voor u worden aangeboden. Van het werken aan live projectopdrachten tot het deelnemen aan plaatsingen en industriebezoeken, onze cursussen zijn ontworpen om u voor te bereiden op een lonende carrière.uitrusting

We hebben £ 100 miljoen geïnvesteerd om onze campussen geweldig te maken. Laat je creativiteit de vrije loop in de workshopruimtes voor kunst en design, en studio's voor performance en dans. Verbeter uw vaardigheden in onze productie- en fotosuites. Doe praktijkervaring op in onze gezondheidszorgsimulatielaboratoria op onze High Wycombe- of Uxbridge-campussen. En haal het meeste uit nog veel meer goed uitgeruste en speciaal ontworpen ruimtes.

Studentenvakbond

Vanaf de Freshers 'Week biedt Bucks Students' Union via The Big Deal een breed en divers aanbod aan evenementen en activiteiten. Dit zijn een reeks gratis evenementen en activiteiten waarmee u kunt meedoen. Je kunt een hobby uitbreiden of iets compleet nieuws proberen.Ondersteuning

We zijn toegewijd om er voor u te zijn. Onze studenten hebben toegang tot persoonlijk en online advies via Togetherall, evenals begeleiding en ondersteuning voor alle aspecten van het universitaire leven via onze vriendelijke en benaderbare universiteits- en studentenverenigingsteams.accommodatie

Met gegarandeerde huisvesting voor alle eerstejaars studenten, weten we dat je snel zult settelen en Bucks je huis kunt bellen. We brengen u geen aanbetaling in rekening en uw contract gaat pas in wanneer u uw intrek neemt. We hebben ook al onze accommodatiekosten verlaagd van 10% naar 30% voor 2020/21.Student Community

Maak nieuwe vrienden en doe mee met de vriendelijke studentengemeenschap van Bucks. Lees meer over het programma van dit jaar, van entertainment tot verenigingen en stages, het vinden van banen en het vergroten van uw inzetbaarheid.

Financiële hulp

Het financieren van je studie is een kernzaak voor alle studenten. We hebben een reeks beurzen en beurzen beschikbaar waarvoor u mogelijk in aanmerking komt.
Onze universitaire strategie

Impact 2022

Impact 2022 bouwt voort op onze historische missie om levens te transformeren door middel van inspirerend, werk- en beroepsgericht onderwijs, waardoor mensen een positieve impact kunnen hebben op de samenleving en hun toekomst. Het roept ons op om de waarde van ons werk te beoordelen aan de hand van de impact van de universiteit op studenten, personeel, belanghebbenden, gemeenschappen en strategische partners.

Onze visie is dat Buckinghamshire New University een universiteit wordt die sterk verbonden, permeabel, student- en klantgericht, bedrijfsgericht, strategisch uitgelijnd, impactvol en afgestemd is op strategische partners.

We zullen onze positie als innovatieve, onderwijsgeoriënteerde universiteit ontwikkelen, die sectorleidende en levensveranderende onderwijs- en werkgelegenheidsresultaten levert voor onze studenten.

Ons onderwijs zal flexibel, inclusief, op onderzoek gebaseerd en werkgever-geïnformeerd zijn, en ontworpen rond de behoeften van onze studenten. We zullen onderzoek en innovatie leveren die levens en de samenleving beïnvloeden en verbeteren en die ons onderwijsaanbod ondersteunen. We zullen een naar buiten gerichte instelling zijn, ondernemend van geest, onze ethische en sociale verantwoordelijkheden nakomen en ons bereik vergroten door samen te werken met lerenden, werkgevers, het publiek en strategische partners.

Wij zullen:

 • al onze gemeenschappen te bereiken, onze positie als Buckinghamshire's University te versterken en voort te bouwen op onze maatschappelijke betrokkenheid binnen het graafschap, Londen en het zuidoosten;
 • een lerende organisatie zijn die onze medewerkers in staat stelt te floreren, hun expertise en professionele praktijk op te bouwen en continu te excelleren en onze organisatorische effectiviteit te verbeteren;
 • financieel sterk zijn door onze duurzaamheid te verzekeren door efficiëntie, groei, uitbreiding en investeringen te realiseren; en
 • wees vooral een levendige, inclusieve gemeenschap die leren inspireert, potentieel ontwikkelt, deelname vergroot en levens ambitieus verandert.

We streven ernaar dat onze studenten en medewerkers het heerlijk vinden om aan de universiteit te zijn, trots op een organisatie die hen helpt te groeien, zich te ontwikkelen en een echt verschil te maken.

We zullen een uitstekende reputatie hebben vanwege de ervaringen en resultaten van studenten, onze prestaties als strategische partner en onze rol bij het opbouwen van vaardigheden in onze gemeenschappen.

Onze kernprioriteit, onderwijs, wordt ondersteund door duidelijke waardeproposities. We zullen een opleiding bieden die voor iedereen werkt, ongeacht achtergrond of omstandigheden; biedt studenten vaardigheden voor het leven, in staat om de wereldwijde uitdagingen van de 21e eeuw aan te gaan; en is ethisch en duurzaam, van een universiteit die altijd haar maatschappelijke verantwoordelijkheden nakomt, tot studenten, personeel en de samenleving.

Gelijkheid, diversiteit en inclusie

Waarom is EDI belangrijk?

Onze visie is om een levendige, inclusieve gemeenschap te zijn die leren inspireert, potentieel ontwikkelt, deelname vergroot en levens ambitieus transformeert.

We streven ernaar om een werk- en studieomgeving te creëren die niet alleen vrij is van elke vorm van discriminatie, maar die diversiteit actief viert en waardeert. We zetten ons in voor gelijke kansen voor alle 'beschermde kenmerken' die zijn gedefinieerd in de Equality Act 2010.

Equality Diversity and Inclusion (EDI) ondersteunt onze waarden en beïnvloedt alles wat we doen.

Wat betekent dit voor jou?

Of u nu een student, werknemer of bezoeker bent, wij zullen u met waardigheid en respect verwelkomen en behandelen.

Als student vindt u onze toewijding aan EDI beschreven in de Learning Partnership Agreement, die we hebben opgezet in samenwerking met onze Students 'Union, en ook in onze strategie voor toegang en deelname die gelijke kansen voor alle studenten bevordert.

Onze inzet voor gelijkheid, diversiteit en inclusie wordt uitgedrukt en gemeten door middel van onze 2018 gelijkheidsdoelstellingen en het EDI-actieplan van de universiteit. Ons universitair beleid en onze procedures zorgen er ook voor dat we onze EDI-doelen promoten en bereiken.

Onze partners

Wij geloven in het bieden van kansen aan iedereen die potentieel heeft om te profiteren van hoger onderwijs. En om dat te doen, zijn partnerschappen een essentieel onderdeel van ons succes.

Als universiteit hebben we uitstekende banden met het bedrijfsleven, verenigingen en bestuursorganen. Onze partnerschappen helpen om de manier waarop onze studenten kennis opdoen en deelnemen aan activiteiten bij Bucks te verbeteren. Als een Placement Plus-universiteit zijn onze partnerschappen een essentieel onderdeel om onze studenten te helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden die ze nodig hebben voor de werkplek. De voordelen die onze studenten bieden aan onze partnerbedrijven, zijn van onschatbare waarde gebleken.

En in ruil daarvoor moedigen we medewerkers van de bedrijven en organisaties waarmee we werken aan om betrokken te raken bij zaken als lezingenprogramma's, bezoeken en werkervaring.

Onze structuur

Bucks New University bevat zeven hoofdscholen:

 • School of Art, Design and Performance
 • School of Aviation and Security
 • School of Business, Law and Computing
 • School of Media and Creative Industries
 • School of Nursing and Allied Health
 • School voor Gezondheidszorg en Maatschappelijk Werk
 • School voor Menselijke en Sociale Wetenschappen

Naast deze zeven scholen herbergt de universiteit ook een aantal professionele diensten.

Locaties

High Wycombe

Bucks New University

Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Uxbridge

Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Aylesbury

Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden