Lees de Officiële Beschrijving

Gelegen in een spannende, moderne Europese hoofdstad, Cardiff Metropolitan University is een wereldwijde universiteit. We investeren continu in de toekomst van onze studenten en geven onderwijs en opleidingsmogelijkheden die toegankelijk, flexibel en van de hoogste kwaliteit aan studenten uit meer dan 140 landen over de hele wereld zijn.

De universiteit heeft een integraal onderdeel van de stad Cardiff al sinds 1865 en we zijn trots op dat een sterke, duurzame en studentgerichte universiteit, gericht op de economische, sociale en culturele welzijn van Cardiff en zuidoosten Wales; het bevorderen van inzetbaarheid van studenten, toegepast onderzoek en kennisoverdracht.

Focus op inzetbaarheid

Al onze scholen zijn gespecialiseerd in cursussen die carrière zijn georiënteerd en zijn ontworpen in samenwerking met het bedrijfsleven en de industrie. Door middel van stage programma's, professionele accreditaties en mogelijkheden om het buitenland te studeren, heeft onze focus op employability gezorgd dat 95,6% van onze afgestudeerden in te voeren werk of verdere studie binnen zes maanden na het afstuderen.

Leren en onderwijzen

Onze benadering van het leren, onderwijzen en beoordelen wordt ondersteund door hoogwaardige academische standaarden, in samenwerking met studenten, de ontwikkeling en inbedding van technologie ondersteund leren en evaluatie, en het onderzoek op de hoogte onderwijs.

Ons doel is om creatieve, veerkrachtig en gewilde afgestudeerden met talenten, vaardigheden en ervaringen die hen in staat stellen om een ​​impact te maken in hun gekozen beroep of pad te ontwikkelen. Leren en onderwijzen zal altijd de kern van wat wij doen in Cardiff Metropolitan University en we hopen dat u volledig onze inspanningen om een ​​persoonlijk tintje in een vriendelijke en ondersteunende leeromgeving te behouden ervaren.

Een wereldwijde universiteit

Cardiff Metropolitan University is er trots op geassocieerd te worden met een aantal high-caliber partners in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. De Universiteit van de nauwe samenwerking met de Associate College, de London School of Commerce en buitenlandse partnerships aanbieden van onze programma's in Egypte, Korea, Libanon, Marokko, Sri Lanka en Singapore betekent dat studenten uit meer dan 140 landen zijn in staat om van Cardiff Metropolitan University graden en MBA studie programma.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Cardiff Metropolitan University

Op de BA Animation-graad maak je kennis met de technieken, principes en vaardigheden die de wereld van animatie openen. Je leert de illusie van beweging creëren - gebruik ... [+]

Cursus overzicht

Animators blazen verhalen nieuw leven in, waardoor zelfs de eenvoudigste lijntekening op magische wijze tot leven komt en iedereen aanspreekt in een taal die door iedereen wordt begrepen.

Op de BA Animation-graad maak je kennis met de technieken, principes en vaardigheden die de wereld van animatie openen. Je leert de illusie van beweging creëren - gebruik tijd, geluid en vorm om beelden, ideeën en verhalen tot leven te brengen. Je neemt complexe informatie en gebruikt zowel traditionele media als nieuwe technologieën om zinvolle vertellingen samen te stellen.

Bouw voort op uw kritische en analytische vaardigheden. Ontwikkel uw individuele stem en uw expertise - en leer hoe u uw skillset in de creatieve industrie kunt toepassen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BA Artist Designer Maker-graad is een cursus die het hart heeft gevormd. Je doet hands-on ervaring op met materialen van metaal, glas en keramiek tot hout en textiel. ... [+]

Cursus overzicht

Makers zijn artiesten. Designers. Innovators. Ze werken met hun handen - het creëren van de objecten die onze wereld vormen.

De BA Artist Designer Maker-graad is een cursus die het hart heeft gevormd. Je doet hands-on ervaring op met materialen van metaal, glas en keramiek tot hout en textiel. Je leert de kloof te overbruggen tussen eeuwenoude vaardigheden en de nieuwste technologie - en nieuwe manieren te creëren om te maken voor onze steeds veranderende wereld.

Je ontwikkelt je unieke stijl en overweegt waar je werk zit binnen de creatieve praktijk. Je leert van branche-ervaring - en laat je inspireren door praktiserende makers.

Tegen de tijd dat je afstudeert, kun je een idee onderzoeken en ontwikkelen tot en met realisatie - of het nu een werkproduct, een decoratief object of een installatie is. Je zult een maker zijn - en de toekomst ligt in jouw handen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Het BA (Hons) basisonderwijs met QTS-opleiding is een driejarige undergraduate-opleiding die leidt tot de toekenning van een graad en de status van gekwalificeerd docent. ... [+]

Cursus overzicht

Het BA (Hons) basisonderwijs met QTS-opleiding is een driejarige undergraduate-opleiding die leidt tot de toekenning van een graad en de status van gekwalificeerd docent.

De cursus is bedoeld om docenten voor te bereiden op hoogopgeleide, zelfverzekerde, kritisch reflecterende en innovatieve beoefenaars die zich inzetten voor een leven lang professioneel leren en het opleiden van jonge mensen.

Het trainen om les te geven aan Cardiff Metropolitan University is een geweldige kans om te leren binnen het Cardiff Partnership voor initiële lerarenopleiding, de enige aanbieder in Zuidoost-Wales die door de Education Workforce Council voor 2019 is geaccrediteerd.

Het Cardiff-partnerschap voor initiële lerarenopleiding bestaat uit Cardiff Metropolitan University en de bijbehorende scholen, die samenwerken met University of Oxford, Cardiff University, Central South Consortium (CSC), Education Achievement Service (EAS) en City of Cardiff Council. Het Cardiff Partnership werkt samen om ervoor te zorgen dat onze studentendocenten niet alleen de professionele normen voor QTS halen, maar ook overtreffen door hoogwaardig beroepsonderwijs dat zeer praktisch en intellectueel uitdagend is.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De unieke kracht van onze BA (Hons) Business Economics-graad is de duidelijke nadruk op toepassing en kritisch inzicht. Daarom zijn we er trots op de eerste nieuwe univer ... [+]

Cursus overzicht

De unieke kracht van onze BA (Hons) Business Economics-graad is de duidelijke nadruk op toepassing en kritisch inzicht. Daarom zijn we er trots op de eerste nieuwe universiteit te zijn die het nieuwe CORE-curriculum toepast. Omdat een van de belangrijkste aspecten van het programma zaken zijn, zul je ook managementtechnieken worden geleerd om je een voorsprong te geven in de bedrijfswereld.

Onze docenten Economie werken samen met organisaties zoals de Government Economic Service om ervoor te zorgen dat ons curriculum voorop loopt en relevant is.

Economie graden op Cardiff Met werden gerangschikt als de beste in Wales volgens de Guardian University League Table 2016 en 2017.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BA (Hons) Business and Management Studies graad is een zeer populair en levendig programma binnen Cardiff School of Management. Het programma is gericht op kwalitatief ... [+]

Cursus overzicht

De BA (Hons) Business and Management Studies graad is een zeer populair en levendig programma binnen Cardiff School of Management. Het programma is gericht op kwalitatief hoogstaande en professioneel relevante undergraduate-programma, ontwikkelen bij studenten een kritische waardering van de rol die managers ondernemen in de moderne zakelijke wereld. Afgestudeerden zullen worden uitgerust met de nodige vaardigheden en kennis voor een multidisciplinaire aanpak van diverse zakelijke en managementproblemen.

De mate biedt de volgende specialist Pathways van de studie:

BA (Hons) ZakenBA (Hons) ZakenBA (Hons) ZakenBA (Hons) ZakenBA (Hons) ZakenBA (Hons) Zaken

Andere uitreikingsprijzen zijn BA (gewoon), Diploma in hoger onderwijs, Certificate in Higher Education.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BA (Hons) Advertising and Marketing Management-graad bij Cardiff Met biedt een gedefinieerde Pathway om een reclamespecialist te worden met een marketingdiploma. Het d ... [+]

Cursus overzicht

De BA (Hons) Advertising and Marketing Management-graad bij Cardiff Met biedt een gedefinieerde Pathway om een reclamespecialist te worden met een marketingdiploma. Het diploma is ontwikkeld in samenwerking met de syllabus van het Institute of Practitioners in Advertising (IPA), waardoor de leerinhoud goed is afgestemd op de verwachtingen van de industrie. Al onze marketingcursussen staan bekend om hun beroepsoriëntatie. Door een 'Met Marketer' te worden, kunt u de academische kennis en praktische vaardigheden verwerven die nodig zijn om te slagen in een carrière in reclame en marketing.

Het nieuwe diploma zal accreditatie bij de IPA zoeken en zal studenten in staat stellen om de vaardigheden en het vermogen om creatief te denken te ontwikkelen en de nieuwste tools in moderne geïntegreerde reclamecampagnes te gebruiken. Reclame blijft een prominente plaats innemen in de marketingcommunicatiesector, vooral met betrekking tot merkopbouwactiviteiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BA (Hons) accounting opleiding bij Cardiff Mey is professioneel geaccrediteerd door de door de Vereniging van Certified Chartered Accountants, Chartered Institute of M ... [+]

Cursus overzicht

De BA (Hons) accounting opleiding bij Cardiff Mey is professioneel geaccrediteerd door de door de Vereniging van Certified Chartered Accountants, Chartered Institute of Management Accountants en het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales. Als zodanig kunnen studenten het maximale aantal vrijstellingen van de professionele examens van deze instanties verkrijgen.

De cursus biedt u een uitgebreide introductie op alle gebieden van de boekhouding en bereidt u voor op verdere studie in de laatste fasen van professionele boekhoudkundige kwalificaties.

Daarnaast hebben we een strategisch partnerschap met Graham Paul Chartered Accountants, dat voorziet in betaalde studentenstages met het oog op afgestudeerde opleidingscontracten. Studenten die de sandwich-optie volgen, gaan ook een jaar lang stage lopen tussen hun tweede en derde jaar.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BA (Hons) Accounting and Finance-graad in Cardiff Met is professioneel geaccrediteerd door de Vereniging van Certified Chartered Accountants, Chartered Institute of Ma ... [+]

Cursus overzicht

De BA (Hons) Accounting and Finance-graad in Cardiff Met is professioneel geaccrediteerd door de Vereniging van Certified Chartered Accountants, Chartered Institute of Management Accountants en het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales. Als zodanig kunnen studenten substantiële vrijstellingen krijgen van de professionele examens van deze instanties. De cursus biedt u een uitgebreide introductie op alle gebieden van de boekhouding en bereidt u voor op verdere studie in de laatste fasen van professionele boekhoudkundige kwalificaties. Daarnaast hebben we een strategisch partnerschap met Graham Paul Chartered Accountants, dat voorziet in betaalde studentenstages met het oog op afgestudeerde opleidingscontracten. Studenten die de sandwich-optie volgen, gaan ook een jaar lang stage lopen tussen hun tweede en derde jaar.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BA (Hons) boekhouding en economie graad op Cardiff Met heeft een sterke nadruk op toepassing en kritisch inzicht. De cursus is professioneel geaccrediteerd door de Ver ... [+]

Cursus overzicht

De BA (Hons) boekhouding en economie graad op Cardiff Met heeft een sterke nadruk op toepassing en kritisch inzicht. De cursus is professioneel geaccrediteerd door de Vereniging van gecertificeerde beëdigde accountants, het Chartered Institute of Management Accountants en het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales, zodat studenten een aantal vrijstellingen van de professionele examens van deze instanties kunnen verkrijgen en was ook de eerste nieuwe universiteit om het nieuwe CORE-curriculum in de economie te volgen.

Daarnaast hebben we een strategisch partnerschap met Graham Paul Chartered Accountants, dat voorziet in betaalde studentenstages met het oog op afgestudeerde opleidingscontracten en onze docenten in economische wetenschappen werken samen met organisaties zoals de Government Economic Service om ervoor te zorgen dat ons curriculum geavanceerd en relevant is.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De studie Creative Writing op Cardiff Met maakt deel uit van het BA Humanities and Education Joint Honours-programma binnen de Cardiff School of Education and Social Poli ... [+]

Creatief schrijven

De studie Creative Writing op Cardiff Met maakt deel uit van het BA Humanities and Education Joint Honours-programma binnen de Cardiff School of Education and Social Policy.

Het Creative Writing-element van je studie zal je denken ontwikkelen door middel van tekstuele en praktische verkenning, en je voorzien van een breed scala aan schrijfvaardigheden en -methodes met betrekking tot verschillende genres (fictie, poëzie, scenarioschrijven, non-fictie, enz.).

Je wordt aangemoedigd om tekstuele invloed te overwegen en te experimenteren met verschillende stijlen. De kern van de opleiding is je ontwikkeling als schrijver en het aanscherpen van vaardigheden die je kunt gebruiken om banen te vinden in verschillende creatieve industrieën zoals uitgeverijen, journalistiek en marketing.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BA (Hons) Digital Marketing Management-graad in Cardiff Met is ontwikkeld in samenwerking met de syllabi van het Institute of Direct en Digital Marketing (IDM) en de b ... [+]

Cursus overzicht

De BA (Hons) Digital Marketing Management-graad in Cardiff Met is ontwikkeld in samenwerking met de syllabi van het Institute of Direct en Digital Marketing (IDM) en de behoeften van de digitale industrie. Digitale marketingkanalen hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop alle bedrijven - of ze nu binnenlands of wereldwijd opereren, grote of kleine onafhankelijke ondernemingen - hun bedrijfsactiviteiten uitvoeren en op de markt brengen. Een steeds groter aantal organisaties omarmt digitale marketingplatforms om hun belangrijkste doelstellingen voor marketingcommunicatie te verbeteren en te ondersteunen. Als zodanig is digitaal marketingbeheer geëvolueerd van een perifeer element van organisatorische marketing naar een cruciale 'must do'-activiteit. Werkgevers uit alle sectoren zoeken naar afgestudeerden met digitale marketingvaardigheden in een poging om deze kennisbasis binnen hun organisaties te faciliteren. Je leert een breed scala aan belangrijke digitale marketingtools en -technieken, waaronder Digital Analytics, Search Marketing: Content en SEO... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De studie Creative Writing op Cardiff Met maakt deel uit van het BA Humanities and Education Joint Honours-programma binnen de Cardiff School of Education and Social Poli ... [+]

Creatief schrijven

De studie Creative Writing op Cardiff Met maakt deel uit van het BA Humanities and Education Joint Honours-programma binnen de Cardiff School of Education and Social Policy.

Het Creative Writing-element van je studie zal je denken ontwikkelen door middel van tekstuele en praktische verkenning, en je voorzien van een breed scala aan schrijfvaardigheden en -methodes met betrekking tot verschillende genres (fictie, poëzie, scenarioschrijven, non-fictie, enz.).

Je wordt aangemoedigd om tekstuele invloed te overwegen en te experimenteren met verschillende stijlen. De kern van de opleiding is je ontwikkeling als schrijver en het aanscherpen van vaardigheden die je kunt gebruiken om banen te vinden in verschillende creatieve industrieën zoals uitgeverijen, journalistiek en marketing.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De studie van Drama op Cardiff Met maakt deel uit van het BA Geesteswetenschappen en Onderwijs Joint Honours-programma binnen de Cardiff School of Education and Social Po ... [+]

Drama

De studie van Drama op Cardiff Met maakt deel uit van het BA Geesteswetenschappen en Onderwijs Joint Honours-programma binnen de Cardiff School of Education and Social Policy.

De Drama-kant van de opleiding laat je kennismaken met een scala aan theatergenres, toneelschrijvers en beoefenaars die tekstuele en praktische verkenning gebruiken. Je zult worden aangemoedigd om de invloeden van theater te overwegen, te experimenteren met uitvoeringsstijlen en de theaterpraktijk te analyseren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je eigen vaardigheden als theatermaker te ontwikkelen, zowel als uitvoerder en regisseur.

Je zult ook onderzoeken hoe drama kan worden toegepast op een reeks gemeenschaps- en onderwijsinstellingen, die je werkbasis in het tweede jaar zullen aanvullen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

We bieden een innovatief BA (Hons) -programma in Early Childhood Studies dat een breed scala aan relevante praktijk- en theoriegebaseerde modules biedt. ... [+]

Cursus overzicht

We bieden een innovatief BA (Hons) -programma in Early Childhood Studies dat een breed scala aan relevante praktijk- en theoriegebaseerde modules biedt.

Er zijn twee Pathways of study beschikbaar:

RD43 - BA (Hons) Vroege jeugdstudies (met status voor vroegejaarsbeoefenaar)RW43 - BA (Anrh) Astudiaethau Plentyndod Cynnar (Gydag Statws Ymarferydd y Blynyddoedd Cynnar SYBC) (Dwyieithog) *

Binnen deze programma's verdien je de status van gekwalificeerd EHBO-beoefenaar (EYPS), waarbij je praktische werkervaring opdoet in combinatie met theoretische en beleidsgebaseerde kennis en de overdraagbare vaardigheden die vereist zijn voor een effectieve praktijk van vroege jaren, inclusief het beheer van instellingen voor vroege jaren . Het programma is ontwikkeld als een directe reactie op veranderingen in voorzieningen voor vroege jaren in Wales en het Verenigd Koninkrijk om goed opgeleide specialisten uit de vroege kinderjaren te bieden die met jonge kinderen en hun gezinnen werken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Education Studies biedt academische voorbereiding voor afgestudeerden die willen werken in een breed scala van instellingen met betrekking tot onderwijs. Het gaat om begr ... [+]

Educatieve studies

Education Studies biedt academische voorbereiding voor afgestudeerden die willen werken in een breed scala van instellingen met betrekking tot onderwijs. Het gaat om begrip van leren en onderwijs in Engeland, Wales en daarbuiten, van binnenuit de klas, de directiekamer en het huis, onder andere.

Het cursusteam heeft een reeks professionele en onderzoeksachtergrond en biedt een verkenning van psychologische, sociologische, historische en hedendaagse vraagstukken binnen het onderwijs. Studenten zullen ontdekken wat het betekent om een leerling te zijn; hoe onderwijs geacht wordt te voldoen aan de behoeften van individuen; hoe levenslang leren van invloed kan zijn op gemeenschappen en de uitdagingen van het onderwijs om armoede te overwinnen om levenskansen te verbeteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Het onderwerp zal zich bezighouden met je enthousiasme voor lezen en literatuur en je kennis laten maken met geavanceerd kritisch denken in de vorm van theoretische oefen ... [+]

Engels

Het onderwerp zal zich bezighouden met je enthousiasme voor lezen en literatuur en je kennis laten maken met geavanceerd kritisch denken in de vorm van theoretische oefeningen. Je analyseert een breed scala aan teksten (inclusief film en digitale vertellingen) om de voorhoede van zowel Engelse als zijn canonieke teksten te verkennen.

Een mix van thematische en chronologische modules zorgt voor een goede basis in genre, context en periode. Je gaat aanzetten tot aannames over de productie van verhalen en hun relatie tot kwesties van autoriteit en identiteit. De mate heeft een sterke eigentijdse focus en biedt hoog gewaardeerde inzetbaarheid vaardigheden.

Modules worden gegeven door een actief onderzoeksteam (waaronder dr. Carmen Casaliggi en dr. Elizabeth English) die onderzoeksinteresses hebben in romantiek, modernistische en hedendaagse literatuur, gender en seksualiteit, vrouwenliteratuur, kinderliteratuur, fantasieliteratuur, wetenschap en literatuur, met specialismen in het werk van John Ruskin, DH Lawrence en JRR Tolkien.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Het onderwerp zal zich bezighouden met je enthousiasme voor lezen en literatuur en je kennis laten maken met geavanceerd kritisch denken in de vorm van theoretische oefen ... [+]

Engels

Het onderwerp zal zich bezighouden met je enthousiasme voor lezen en literatuur en je kennis laten maken met geavanceerd kritisch denken in de vorm van theoretische oefeningen. Je analyseert een breed scala aan teksten (inclusief film en digitale vertellingen) om de voorhoede van zowel Engelse als zijn canonieke teksten te verkennen.

Een mix van thematische en chronologische modules zorgt voor een goede basis in genre, context en periode. Je gaat aanzetten tot aannames over de productie van verhalen en hun relatie tot kwesties van autoriteit en identiteit. De mate heeft een sterke eigentijdse focus en biedt hoog gewaardeerde inzetbaarheid vaardigheden.

Modules worden gegeven door een actief onderzoeksteam (waaronder dr. Carmen Casaliggi en dr. Elizabeth English) die onderzoeksinteresses hebben in romantiek, modernistische en hedendaagse literatuur, gender en seksualiteit, vrouwenliteratuur, kinderliteratuur, fantasieliteratuur, wetenschap en literatuur, met specialismen in het werk van John Ruskin, DH Lawrence en JRR Tolkien.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Het onderwerp zal zich bezighouden met je enthousiasme voor lezen en literatuur en je kennis laten maken met geavanceerd kritisch denken in de vorm van theoretische oefen ... [+]

Engels

Het onderwerp zal zich bezighouden met je enthousiasme voor lezen en literatuur en je kennis laten maken met geavanceerd kritisch denken in de vorm van theoretische oefeningen. Je analyseert een breed scala aan teksten (inclusief film en digitale vertellingen) om de voorhoede van zowel Engelse als zijn canonieke teksten te verkennen.

Een mix van thematische en chronologische modules zorgt voor een goede basis in genre, context en periode. Je gaat aanzetten tot aannames over de productie van verhalen en hun relatie tot kwesties van autoriteit en identiteit. De mate heeft een sterke eigentijdse focus en biedt hoog gewaardeerde inzetbaarheid vaardigheden.

Modules worden gegeven door een actief onderzoeksteam (waaronder dr. Carmen Casaliggi en dr. Elizabeth English) die onderzoeksinteresses hebben in romantiek, modernistische en hedendaagse literatuur, gender en seksualiteit, vrouwenliteratuur, kinderliteratuur, fantasieliteratuur, wetenschap en literatuur, met specialismen in het werk van John Ruskin, DH Lawrence en JRR Tolkien.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Als u op zoek bent naar evenementen voor festivals, mega-sportevenementen, conferenties, tentoonstellingen, liefdadigheidsevenementen of persoonlijke en levensgebeurtenis ... [+]

Cursus overzicht

Als u op zoek bent naar evenementen voor festivals, mega-sportevenementen, conferenties, tentoonstellingen, liefdadigheidsevenementen of persoonlijke en levensgebeurtenissen, dan biedt onze BA Events Management-graad u de vaardigheden en netwerkmogelijkheden om te floreren. Onze geschiedenis van succesvolle alumni en brancheverbindingen in het VK betekent dat we de unieke positie hebben om onze studenten kansen te bieden om ervaring op te doen in alle sectoren van de industrie. We zijn ook geaccrediteerd door het Institute of Hospitality de professionele instantie voor aspirant-managers die werken en studeren in evenementen, gastvrijheid, vrije tijd en toerisme.

Met onze geschiedenis van succesvolle afgestudeerden en de rijkdom aan internationaal erkende locaties, die artiesten als Ed Sheeran, Rolling Stones, Cold Play, Beyoncé en Jay Z aantrekken, naast grote sportevenementen zoals de Champions League Finals, The Ashes, The Rugby World Cup en Volvo Ocean Race, er is geen betere plek om een student evenementenmanagement te zijn. Je hebt in het eerste en tweede jaar ook de kans om samen met andere studenten en externe partners te werken aan je eigen real-world live evenementenprojecten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BA (Hons) Fashion Marketing Management bij Cardiff Met is een unieke mix van mode, marketing en management voor mensen die een carrière willen nastreven in de levendig ... [+]

Cursus overzicht

De BA (Hons) Fashion Marketing Management bij Cardiff Met is een unieke mix van mode, marketing en management voor mensen die een carrière willen nastreven in de levendige wereldwijde mode-industrie. Deze cursus geeft je een algemeen beeld van hoe de mode-industrie werkt, met een opwindende combinatie van academische theorie en echte industrie onderdompeling - je voorbereiden op een reeks van potentiële loopbanen binnen de mode-industrie.

Je zult creatieve samenwerkingen hebben met de BA (Hons) Fashion Design-studenten om je blootstelling aan mode te maximaliseren, je creativiteit en strategisch denken te inspireren door het proces van ontwerp te begrijpen, van schets tot werkvloer. Je krijgt inzicht in de behoeften en wensen van modeconsumenten, begrijpt het belang van strategisch merkmanagement in de mode en de internationale reikwijdte van modemarketing in een evoluerend meerkanaals landschap.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Op de BA grafische communicatiegraad leer je woorden, afbeeldingen, kleuren, metaforen, symbolen en verhalen te gebruiken om betekenisvolle berichten te maken. Verfijn uw ... [+]

Cursus overzicht

Als grafisch ontwerper word je een ervaren tolk en worden geweldige ideeën omgezet in gedenkwaardige visuele berichten. Iemand die ingewikkelde informatie opneemt en het voor een publiek gemakkelijk maakt om te genieten en te begrijpen. Iemand die ideeën tot leven brengt.

Op de BA grafische communicatiegraad leer je woorden, afbeeldingen, kleuren, metaforen, symbolen en verhalen te gebruiken om betekenisvolle berichten te maken. Verfijn uw technische vaardigheden en strategisch denken. En maak visuele ideeën die je zullen informeren, overtuigen, provoceren of entertainen - ideeën die ervoor zorgen dat je publiek rechtop gaat zitten en kennis neemt.

Verken de studio-omgeving, krijg inzicht in hoe de industrie werkt met real-world ervaring en werk samen met praktiserende ontwerpers die toonaangevend zijn in het veld.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De programma's omvatten een reeks kern- en optionele modules, die de vaardigheden zullen ontwikkelen die u nodig hebt voor gespecialiseerde rollen binnen de toeristische, ... [+]

Cursus overzicht

De programma's omvatten een reeks kern- en optionele modules, die de vaardigheden zullen ontwikkelen die u nodig hebt voor gespecialiseerde rollen binnen de toeristische, horeca- en evenementensector (THE), met name gastvrijheid. Industriële werkervaring is een kernonderdeel van het programma dat industriële inbreng in deze programma's mogelijk maakt, waarin beroeps- en academische thema's geïntegreerd zijn. Bijvoorbeeld, ingebed in de belangrijkste BA (Hons) -programma's zijn mogelijkheden om internationaal erkende professionele kwalificaties naast je diploma te behalen.

De stage vindt meestal plaats tussen het einde van jaar één en het begin van jaar twee. Het bestaat meestal uit een 15-weekse 10-kredietoptie of een 48-weekse 20-kredietoptie. De plaatsingen kunnen worden ondernomen in het VK of in het buitenland. In sommige omstandigheden kan er ook een nieuwe stageperiode plaatsvinden in het derde jaar.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Ons programma biedt u alle gelegenheid om uit te zoeken wat voor een illustrator u wilt zijn en stelt u vervolgens in staat om de vaardigheden en ideeën te ontwikkelen di ... [+]

Cursus overzicht

Illustratie heeft altijd een doel en geeft betekenis aan complexe ideeën. Als illustratoren werk je om het begrip van elke dag mogelijk te maken; verrijking van literatuur en poëzie en inspelen op maatschappelijke vraagstukken uit de wetenschap, geneeskunde, politiek en economie.

Je wordt gevraagd om te verkennen en te experimenteren met materialen, technische vaardigheden en uitdagende onderwerpen, visuele talen te ontwikkelen, die op een viscerale manier communiceren. Je zult je doel definiëren vanuit je interesses en sterke punten en door je bloot te stellen aan ideeën en onderwerpen waar je je normaal niet aangetrokken tot voelt.

Je zult testen hoe afbeeldingen 'werken', in verschillende omgevingen en scenario's - naast en geïntegreerd met animatie, film, gedrukte en digitale media. De illustratie breidt het bereik voortdurend uit, en of het nu werkt met klanten en medewerkers of je eigen projecten ontwerpt en regisseert, je studeert af met een veelvoud aan overdraagbare vaardigheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Op de BA Interior Design graad zul je ontdekken hoe functie en esthetiek kunnen worden gecombineerd, door een leefbare balans te vinden tussen het aangename en het prakti ... [+]

Cursus overzicht

De ruimtes die we bewonen hebben een grote invloed op ons denken en onze emotionele toestanden en je zult leren ruimtes te gebruiken om harmonie, energie en productiviteit te inspireren.

Op de BA Interior Design graad zul je ontdekken hoe functie en esthetiek kunnen worden gecombineerd, door een leefbare balans te vinden tussen het aangename en het praktische. Je leert hoe je vanuit elke hoek een ruimte onderzoekt en elke mogelijkheid onderzoekt. Je ontwikkelt een scherp oog voor detail - samen met een goed begrip van de technische, juridische en logistieke vaardigheden die interieurontwerpers nodig hebben. Je experimenteert met licht, geluid, materiaal, kleur en technologie - en breng ze samen om stimulerende en effectieve ruimtes te creëren voor wonen, werken en spelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De programma's omvatten een reeks kern- en optionele modules, die de vaardigheden zullen ontwikkelen die u nodig hebt voor gespecialiseerde rollen binnen de toeristische, ... [+]

Cursus overzicht

Professioneel geaccrediteerd door het Institute of Hospitality, de International Hospitality Management cursus biedt de volgende Pathways van de studie:

International Hospitality Management (IHM) - BA (Hons)Internationale gastvrijheidInternationale gastvrijheid

De programma's omvatten een reeks kern- en optionele modules, die de vaardigheden zullen ontwikkelen die u nodig hebt voor gespecialiseerde rollen binnen de toeristische, horeca- en evenementensector (THE), met name gastvrijheid. Industriële werkervaring is een kernonderdeel van het programma dat industriële inbreng in deze programma's mogelijk maakt, waarin beroeps- en academische thema's geïntegreerd zijn. Bijvoorbeeld, ingebed in de belangrijkste BA (Hons) -programma's zijn mogelijkheden om internationaal erkende professionele kwalificaties naast je diploma te behalen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De toeristenindustrie is een van 's werelds grootste industrieën en is zowel dynamisch als multidisciplinair. Het omvat zowel multinationale ondernemingen als kleinschali ... [+]

Cursus overzicht

De toeristenindustrie is een van 's werelds grootste industrieën en is zowel dynamisch als multidisciplinair. Het omvat zowel multinationale ondernemingen als kleinschalige lokale bedrijven, evenals vele aspecten van de kleinere evenementen- en horecabranche.

Om u te helpen bij het verkennen en voorbereiden op een carrière in deze diverse industrie, bieden de cursussen voor toeristisch management een mix van basiskennis die de economische, ecologische en sociale context en de praktijk van het toerisme weerspiegelt, met nauwgezet management dat de hele cursus ondersteunt. Het is verplicht om een op werk gebaseerde leermodule te volgen om uw inzetbaarheid aan het einde van de cursus te versterken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De toeristenindustrie is een van 's werelds grootste industrieën en is zowel dynamisch als multidisciplinair. Het omvat zowel multinationale ondernemingen als kleinschali ... [+]

Cursus overzicht

De toeristenindustrie is een van 's werelds grootste industrieën en is zowel dynamisch als multidisciplinair. Het omvat zowel multinationale ondernemingen als kleinschalige lokale bedrijven, evenals vele aspecten van de kleinere evenementen- en horecabranche.

Om u te helpen bij het verkennen en voorbereiden op een carrière in deze diverse industrie, bieden de cursussen voor toeristisch management een mix van basiskennis die de economische, ecologische en sociale context en de praktijk van het toerisme weerspiegelt, met nauwgezet management dat de hele cursus ondersteunt. Het is verplicht om een op werk gebaseerde leermodule te volgen om uw inzetbaarheid aan het einde van de cursus te versterken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De International Business Management-graad is bedoeld voor studenten die een carrière willen nastreven op het gebied van internationaal bedrijfsbeheer en die een concurre ... [+]

Cursus overzicht

De International Business Management-graad is bedoeld voor studenten die een carrière willen nastreven op het gebied van internationaal bedrijfsbeheer en die een concurrentievoordeel willen behalen op de internationale arbeidsmarkt van vandaag.

Werkgevers waarderen afgestudeerden die een wereldwijd zakelijk perspectief hebben gekregen. De waarde van de internationale ervaring van een afgestudeerde ligt in het vermogen om een scala aan competenties te demonstreren, die hen zullen voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om te werken in een mondiale bedrijfsomgeving, te functioneren in multiculturele zakelijke omgevingen en te communiceren in een vreemde taal.

... [-]
Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Dit is een populaire fast-track 'top-up' programma dat studenten de mogelijkheid biedt om een graad te behalen in een academisch jaar door middel van full-time aanwezighe ... [+]

Cursus overzicht

De BA (Hons) International Business Administration is een aanvullende graad die studenten in staat stelt om door te stromen naar een graad in de graad van de honours door een jaar van verder voltijds studeren. De mate wordt gerund over twee semesters en heeft twee toegangspunten in elk academiejaar.

Het doel van deze cursus is het bieden van kwalitatief hoogwaardige en professioneel relevante diplomawaardering, waarbij studenten een kritische waardering ontwikkelen voor de rol die managers in het moderne internationale bedrijfsleven spelen, samen met de vaardigheden en kennis voor een multidisciplinaire benadering van uiteenlopende bedrijfsactiviteiten.

Aan het leren... [-]
Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Het programma omvat een reeks kern- en optionele modules, die de vaardigheden zullen ontwikkelen die u nodig hebt voor gespecialiseerde rollen binnen de sectoren Toerisme ... [+]

Cursus overzicht

Het programma omvat een reeks kern- en optionele modules, die de vaardigheden zullen ontwikkelen die u nodig hebt voor gespecialiseerde rollen binnen de sectoren Toerisme, Horeca en Evenementen (MET), met name gastvrijheid. Industriële werkervaring is een kernonderdeel van het programma dat industriële inbreng in deze programma's mogelijk maakt, waarin beroeps- en academische thema's geïntegreerd zijn. Bijvoorbeeld, ingebed in de belangrijkste BA (Hons) -programma's zijn mogelijkheden om internationaal erkende professionele kwalificaties naast je diploma te behalen.

De stage vindt meestal plaats tussen het einde van jaar één en het begin van jaar twee. Het bestaat meestal uit een 15-weekse 10-kredietoptie of een 48-weekse 20-kredietoptie. De plaatsingen kunnen worden ondernomen in het VK of in het buitenland. In sommige omstandigheden kan er ook een nieuwe stageperiode plaatsvinden in het derde jaar.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Het programma omvat een reeks kern- en optionele modules, die de vaardigheden zullen ontwikkelen die u nodig hebt voor gespecialiseerde rollen binnen de sectoren Toerisme ... [+]

Cursus overzicht

Het programma omvat een reeks kern- en optionele modules, die de vaardigheden zullen ontwikkelen die u nodig hebt voor gespecialiseerde rollen binnen de sectoren Toerisme, Horeca en Evenementen (MET), met name gastvrijheid. Industriële werkervaring is een kernonderdeel van het programma dat industriële inbreng in deze programma's mogelijk maakt, waarin beroeps- en academische thema's geïntegreerd zijn. Bijvoorbeeld, ingebed in de belangrijkste BA (Hons) -programma's zijn mogelijkheden om internationaal erkende professionele kwalificaties naast je diploma te behalen.

De stage vindt meestal plaats tussen het einde van jaar één en het begin van jaar twee. Het bestaat meestal uit een 15-weekse 10-kredietoptie of een 48-weekse 20-kredietoptie. De plaatsingen kunnen worden ondernomen in het VK of in het buitenland. In sommige omstandigheden kan er ook een nieuwe stageperiode plaatsvinden in het derde jaar.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De cursus wordt professioneel onderschreven door Education Training Standards (ETS) Wales en wordt erkend door het Joint Negotiating Committee (JNC) voor de jeugd. ... [+]

Cursus overzicht

De cursus wordt professioneel onderschreven door Education Training Standards (ETS) Wales en wordt erkend door het Joint Negotiating Committee (JNC) voor de jeugd.

De cursus is bedoeld voor jongeren en gemeenschapswerkers die hun begrip, vaardigheden en competentie willen uitbreiden als informele opvoeders en een nationaal erkende professionele kwalificatie willen verwerven in jeugd en gemeenschapswerk.

Al onze lezingen worden gegeven in kleine cohorten (meestal niet meer dan 35 studenten) en worden geleverd door gekwalificeerd personeel met veel ervaring in jeugd- en gemeenschapswerk. Studenten zijn gedurende de cursus geplaatst in een breed scala van jeugd- en gemeenschapsinstellingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Wanneer je je aansluit bij de BA Ceramics-opleiding, word je vaardig in het werken met deze meest veelzijdige materialen. Je leert de wereld door je handen te voelen. U n ... [+]

Cursus overzicht

Klei is de enabler van elke beschaving op aarde. Het is synoniem met menselijke vindingrijkheid en het overwinnen van de natuur door de mensheid.

Wanneer je je aansluit bij de BA Ceramics-opleiding, word je vaardig in het werken met deze meest veelzijdige materialen. Je leert de wereld door je handen te voelen. U neemt risico's en stapt op tot creatieve uitdagingen - met behulp van zowel traditionele methoden als geavanceerde benaderingen.

Dit dynamische en vooruitstrevende programma heeft een langdurige wereldwijde reputatie voor excellentie op het gebied dat studenten, praktijkmensen en academici van over de hele wereld aantrekt. Je komt terecht in een levendige gemeenschap van keramisten, die van elkaar leren terwijl je vorm geeft en vormt om betekenis over te brengen en verhalen te vertellen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De focus van de opleiding is niet alleen om je als student en kritisch denker te ontwikkelen, maar om je groei te inspireren tot een bekwame en intellectuele kunstenaar. ... [+]

Cursus overzicht

Er is een zeldzaam en speciaal vermogen voor nodig om een goede kunstenaar te worden. Je hebt zowel technische vaardigheden als creatief inzicht nodig om werk te produceren dat een origineel perspectief biedt.

Deze cursus geeft je ruimte, vrijheid en ondersteuning om je artistieke visie volledig uit te drukken. Kies uw eigen reis - definieer uw interesses en werkwijzen en dompel uzelf onder in verkenning. Je ontwikkelt vaardigheden door betrokkenheid bij traditionele materialen en hedendaagse technologieën binnen een studiopraktijkcultuur.

Een breder zicht is een cruciaal onderdeel van je evolutie als kunstenaar. Je onderzoekt de ingewikkelde verbindingen tussen ideeën en intentie door middel van materialen, praktijk en filosofie. En je krijgt inzichten uit de kunstgeschiedenis en de kritische theorie en past ze rechtstreeks toe op je werk.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Deze unieke en innovatieve graad in Leren en Onderwijzen biedt een gedetailleerd inzicht in het onderwijs op alle leeftijden en overal en zal zowel theorie als praktijk o ... [+]

Cursus overzicht

Wat is een goede opleiding? Werkt onderwijs alleen op scholen? Kan een onderwijssysteem ooit echt inclusief zijn? De doelstellingen van de UNESCO voor duurzame ontwikkeling belichten 17 gebieden die onderwijs bevorderen als een manier om het leven van mensen te transformeren. Hieruit blijkt dat er een breed scala aan kwesties is die rechtstreeks verband houden met onderwijs en leren, maar die niet rechtstreeks verband houden met wat er in de klas gebeurt. De doelen laten zien dat leren en lesgeven op een groot aantal verschillende plaatsen gebeurt - in jeugdclubs, op sportterreinen, in musea, op internet en iedereen gebeurt er altijd, ongeacht hun leeftijd, achtergrond, ras etc.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BA Aviation Management-opleiding is een speciale luchtvaartkwalificatie die studenten kennis laat maken met verschillende aspecten van de luchtvaartindustrie. Studente ... [+]

Cursus overzicht

De BA Aviation Management-opleiding is een speciale luchtvaartkwalificatie die studenten kennis laat maken met verschillende aspecten van de luchtvaartindustrie. Studenten krijgen inzicht in alle aspecten van; luchtvaartwetgeving, strategisch luchtvaartbeheer, beheer van luchthavenactiviteiten en menselijke kwesties met betrekking tot luchtvaart.

Het programma zal zowel in voltijd als deeltijd worden aangeboden. Het full-time programma is bedoeld om ervoor te zorgen dat studenten een opleiding en training van wereldklasse krijgen in de nieuwste Aviation Management-theorieën en -systemen om post-graduationele banen in de industrie te garanderen. De deeltijdwerkwijze zal een bijzonder aantrekkelijke optie zijn voor mensen die al in de industrie werken om een internationaal erkende kwalificatie te verwerven en om hun vaardigheden en inzicht in de industrie als geheel te vergroten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Tijdens deze cursus ontwikkel je de belangrijkste vaardigheden en inzichten die vereist zijn voor het bedrijfsleven met een specialiteit in marketingmanagement dat centra ... [+]

Cursus overzicht

Het BA (Hons) Marketing Management van Cardiff Met is ontwikkeld in samenwerking met de Syllabuses Chartered Institute of Marketing (CIM). De baan heeft een grote reputatie vanwege zijn beroepsoriëntatie - door 'Met Marketer' te worden, kun je de academische kennis en praktische vaardigheden verwerven die nodig zijn om werk te vinden in de marketingindustrie.

Het Chartered Institute for Management (CIM) omschrijft marketing als "het managementproces dat verantwoordelijk is voor het winstgevend identificeren, anticiperen en voldoen aan de eisen van de klant". Marketing is een kritische zakelijke functie en is misschien wel de belangrijkste component bij het bepalen van de winstgevendheid van een bedrijf.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Voltijd
3 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BA (Hons) Brand and Marketing Management-graad bij Cardiff Met biedt een gedefinieerde Pathway om een Pathway te worden met een marketingdiploma. Het diploma is ontwik ... [+]

Cursus overzicht

De BA (Hons) Brand and Marketing Management-graad bij Cardiff Met biedt een gedefinieerde Pathway om een Pathway te worden met een marketingdiploma. Het diploma is ontwikkeld in samenwerking met het Chartered Institute of Marketing (CIM) om ervoor te zorgen dat de leerinhoud in overeenstemming is met de verwachtingen van de industrie. Al onze marketingcursussen staan bekend om hun beroepsoriëntatie. Door een 'Met Marketer' te worden, kunt u de academische kennis en praktische vaardigheden verwerven die nodig zijn om te slagen in een carrière als branding en marketing.

De mate is ontwikkeld om studenten in staat te stellen vaardigheden en bekwaamheid te ontwikkelen om creatief te denken en de nieuwste tools in moderne Branding-campagnes te adopteren en heeft de CIM 'Graduate Gateway'-status gekregen - deze accreditatie biedt onze studenten de mogelijkheid om vrijstelling te krijgen van zowel het CIM-certificaat in professionele marketing als Diploma in professionele marketingkwalificaties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BA (Hons) Fashion Design-graad is ontworpen om de hedendaagse praktijk te weerspiegelen en u te inspireren om te slagen in deze snel evoluerende industrie. ... [+]

Cursus overzicht

De BA (Hons) Fashion Design-graad is ontworpen om de hedendaagse praktijk te weerspiegelen en u te inspireren om te slagen in deze snel evoluerende industrie.

Mode drukt onze waarden, cultuur en samenleving uit. Wat nog belangrijker is, het beïnvloedt en vormt ze. Dus als je een modeontwerper wordt, word je een beïnvloeder.

Je zult je individuele talenten onderzoeken door het professionele ontwerpproces, dat vrijheid schept met beperkingen en reflectiviteit met spontaniteit. De cursus omvat innovatie en het nemen van risico's, van het concept tot het eindproduct, met aandacht voor commerciële levensvatbaarheid en creativiteit als kern.

Je wordt multi-geschoolde, flexibele, vindingrijke en creatieve mode-beoefenaars met goed ontwikkelde overdraagbare en interpersoonlijke vaardigheden. Je werkt in een creatieve omgeving met goed uitgeruste workshops en studio's die onze levendige studentencommunity ondersteunen en creëren waar persoonlijk talent en individuele ontwikkeling worden gedeeld, uitgewisseld en gevoed.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BA (Hons) Fashion Buying en Brand Management-graad op Cardiff Met is bedoeld voor studenten die een carrière willen ontwikkelen in de koop-, trendvoorspelling-, mercha ... [+]

Cursus overzicht

De BA (Hons) Fashion Buying en Brand Management-graad op Cardiff Met is bedoeld voor studenten die een carrière willen ontwikkelen in de koop-, trendvoorspelling-, merchandising- en merkbeheerfuncties van de dynamische mode-industrie. De graad combineert de specialismen van Cardiff School of Management, met de creatieve elementen van een mode-programma.

Het diploma is ontwikkeld in samenwerking met het Chartered Institute of Marketing (CIM) om ervoor te zorgen dat de leerinhoud in overeenstemming is met de verwachtingen van de industrie. De cursus is bekroond met de CIM 'Graduate Gateway' -status - deze accreditatie biedt onze studenten de mogelijkheid om vrijstelling te krijgen van zowel het CIM-certificaat in professionele marketing als de kwalificatie van diploma's voor professionele marketing. Al onze modecursussen hebben een gerenommeerde reputatie op het gebied van beroepsoriëntatie - wat betekent dat u de academische kennis en praktische vaardigheden zult verwerven die nodig zijn om te slagen in een merk en / of een carrière te kopen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BA Education, Psychology en Special Educational Needs degree richt zich op de theorie, de praktijk en het beleid van het regulier en speciaal onderwijs, en biedt een u ... [+]

Cursus overzicht

De BA Education, Psychology en Special Educational Needs degree richt zich op de theorie, de praktijk en het beleid van het regulier en speciaal onderwijs, en biedt een unieke gelegenheid om onderwijskwesties en aanvullende leerbehoeften vanuit een psychologisch perspectief te onderzoeken.

De mate zal u voorzien van de diepgaande theoretische kennis en praktische strategieën die nodig zijn om een reeks leerders te ondersteunen, ook degenen met speciale onderwijsbehoeften. Er is een sterke focus op psychologie, en je zult de verschillende gebieden van de psychologie verkennen en hoe ze kunnen bijdragen aan ons begrip van zaken als sociale, emotionele en fysieke ontwikkeling, intellectuele verschillen, schoolgedrag, besluitvorming en probleemoplossing vaardigheden en de invloed van eigenwaarde en motivatie op leren en presteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Het onderwerp zal zich bezighouden met je enthousiasme voor lezen en literatuur en je kennis laten maken met geavanceerd kritisch denken in de vorm van theoretische oefen ... [+]

Educatieve studies

Education Studies biedt academische voorbereiding voor afgestudeerden die willen werken in een breed scala van instellingen met betrekking tot onderwijs. Het gaat om begrip van leren en onderwijs in Engeland, Wales en daarbuiten, van binnenuit de klas, de directiekamer en het huis, onder andere.

Het cursusteam heeft een reeks professionele en onderzoeksachtergrond en biedt een verkenning van psychologische, sociologische, historische en hedendaagse vraagstukken binnen het onderwijs. Studenten zullen ontdekken wat het betekent om een leerling te zijn; hoe onderwijs geacht wordt te voldoen aan de behoeften van individuen; hoe levenslang leren van invloed kan zijn op gemeenschappen en de uitdagingen van het onderwijs om armoede te overwinnen om levenskansen te verbeteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Deze nieuwe flexibele graad in Onderwijs en Sociaal Beleid biedt u de mogelijkheid om meer te leren over de uitdagingen waar de samenleving voor staat door een reeks rele ... [+]

Cursus overzicht

Deze nieuwe flexibele graad in Onderwijs en Sociaal Beleid biedt u de mogelijkheid om meer te leren over de uitdagingen waar de samenleving voor staat door een reeks relevante sociale en educatieve onderwerpen te combineren, zodat u deze in verschillende internationale en vergelijkende contexten kunt beschouwen.

Het combineren van deze gebieden biedt kansen voor diegenen die willen werken in beroepen die verband houden met het onderwijs, maar die niet noodzakelijkerwijs leraren willen worden. Het is ontworpen voor studenten die op zoek zijn naar keuzevrijheid en flexibiliteit in hun studie, of die zich niet willen binden aan één carrièrepad aan het begin van hun studie. Let op: deze cursus staat je niet toe om je te kwalificeren als een leraar, maar het zal je toelaten om postdoctorale routes te verkennen in loopbanen (via de PGCE).... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BA (Hons) PR en Marketing Management-graad op Cardiff Met biedt een gedefinieerde focus op het worden van een Public Relations-specialist met een marketing diploma. De ... [+]

Cursus overzicht

De BA (Hons) PR en Marketing Management-graad op Cardiff Met biedt een gedefinieerde focus op het worden van een Public Relations-specialist met een marketing diploma. De graad is ontwikkeld in samenwerking met het Chartered Institute of Public Relations (CIPR), waardoor de leerinhoud goed is afgestemd op de verwachtingen van de industrie. Al onze marketingcursussen staan bekend om hun beroepsoriëntatie. Door een 'Met Marketer' te worden, kunt u de academische kennis en praktische vaardigheden verwerven die nodig zijn om te slagen in een PR- en marketingcarrière.

De nieuwe graad zal accreditatie zoeken bij het Chartered Institute of Public Relations (CIPR) en zal als zodanig de studenten in staat stellen om de vaardigheden en het vermogen om creatief te denken te ontwikkelen en de nieuwste tools te gebruiken in de moderne Public Relations. Het PR-landschap ondergaat een aanzienlijke verandering, aangezien zowel consumenten als organisaties steeds minder afhankelijk zijn van traditionele media om informatie te verspreiden en meer en meer te ontvangen over directe digitale communicatie - er is meer vraag naar gepaste professionele PR-beoefenaars dan ooit tevoren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BA Primary Education Studies-graden geven je een goed begrip van fundamentele kwesties in het onderwijs in een hele reeks contexten en omgevingen. ... [+]

Cursus overzicht

De BA Primary Education Studies-graden geven je een goed begrip van fundamentele kwesties in het onderwijs in een hele reeks contexten en omgevingen. De cursus heeft een specifieke focus op de primaire sector en biedt een ideaal platform voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een loopbaan in het basisonderwijs. Bovendien ondersteunt deze opleiding diegenen die geïnteresseerd zijn in het werken op de bredere gebieden van onderwijs, gezondheid en sociaal werk.

Regelmatige kansen voor werkervaring in scholen zullen studenten in staat stellen om betrokken te zijn bij de huidige praktijk met behulp van de nieuwste technologieën en leerstrategieën. De stad Cardiff en de omliggende gebieden beschikken over een breed scala aan scholen die u in staat stellen om sectorleidende praktijken te zien in alle gebieden van de primaire fase.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 10 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Deze cursus neemt je mee door de tastbare wereld van textiel - van mode en interieurontwerp tot wenskaarten, cadeauverpakking en wallpapers. Je krijgt een diep begrip van ... [+]

Cursus overzicht

Word een bekwame, zelfverzekerde en creatieve ontwerper, met de kennis en ervaring die je nodig hebt om je stempel te drukken.

Deze cursus neemt je mee door de tastbare wereld van textiel - van mode en interieurontwerp tot wenskaarten, cadeauverpakking en wallpapers. Je krijgt een diep begrip van textuur, kleur en patroon - en de technieken die je kunt gebruiken om ze samen te brengen om iets spectaculairs te maken. Je verbetert je technische vaardigheden op het gebied van afdrukken, naaien en borduren. En je experimenteert met traditionele methoden en digitale technologie.

Ontdek het soort ontwerper dat je wilt zijn - en het carrièrepad dat je wilt volgen - terwijl je leert van werkende ontwerpers en kunstenaars. Krijg inzicht in de commerciële wereld met brancheplaatsingen en tentoonstellingen. Ontwikkel je eigen unieke stijl - zodat wanneer je tijd komt, je de wereld zal verbazen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De toeristenindustrie is een van 's werelds grootste industrieën en is zowel dynamisch als multidisciplinair. Het omvat zowel multinationale ondernemingen als kleinschali ... [+]

Cursus overzicht

De toeristenindustrie is een van 's werelds grootste industrieën en is zowel dynamisch als multidisciplinair. Het omvat zowel multinationale ondernemingen als kleinschalige lokale bedrijven, evenals vele aspecten van de kleinere evenementen- en horecabranche.

Om u te helpen bij het verkennen en voorbereiden op een carrière in deze diverse industrie, bieden de cursussen voor toeristisch management een mix van basiskennis die de economische, ecologische en sociale context en de praktijk van het toerisme weerspiegelt, met nauwgezet management dat de hele cursus ondersteunt. Het is verplicht om een op werk gebaseerde leermodule te volgen om uw inzetbaarheid aan het einde van de cursus te versterken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BA (Hons) Sales and Marketing Management-graad bij Cardiff Met biedt de mogelijkheid om een verkoopspecialist te worden met een marketingdiploma. De graad is ontwikkel ... [+]

Cursus overzicht

De BA (Hons) Sales and Marketing Management-graad bij Cardiff Met biedt de mogelijkheid om een verkoopspecialist te worden met een marketingdiploma. De graad is ontwikkeld in samenwerking met het Institute of Sales Management, waardoor de leerinhoud goed is afgestemd op de verwachtingen van de industrie. Al onze marketingcursussen staan bekend om hun beroepsoriëntatie. Met een 'Met Marketer' kunt u de academische kennis en praktische vaardigheden opdoen die nodig zijn om te slagen in een sales- en marketingcarrière.

Bedrijven zijn afhankelijk van verkoop, winnen en behouden van nieuwe activiteiten in de huidige competitieve omgeving zijn van vitaal belang, net als afgestudeerden met de expertise om hun omzet te verhogen. Het nieuwe diploma zal accreditatie aanvragen bij het Institute of Sales Management (ISM) en is als zodanig ontworpen om studenten de vaardigheden en het vermogen te geven creatief te denken en de nieuwste tools in moderne verkoopcampagnes te gebruiken. Deze cursus biedt studenten een balans van academische kennis en de praktische ervaringen die worden verwacht van aspirant-verkoopmanagers om hen in staat te stellen concurrerend te zijn op de werkplek. De cursussen zijn zorgvuldig ontworpen om de kennis, vaardigheden en gedragingen in te zetten die worden verwacht van verkopers, zodat u een effectieve beoefenaar wordt, gewapend met echte ervaring en academische en professionele kwalificaties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Het BA / BSc International Design-programma is een één-jaars niveau 6-prijs waarmee studenten van over de hele wereld hun diploma kunnen omzetten in een graad. Wij nodige ... [+]

Cursus overzicht

Het BA / BSc International Design-programma is een één-jaars niveau 6-prijs waarmee studenten van over de hele wereld hun diploma kunnen omzetten in een graad. Wij nodigen studenten uit om het even welk gebied van ontwerp uit om zich bij ons in de creatieve en nadenkende ontwikkeling van nieuwe ontwerpoplossingen en resultaten aan te sluiten en een ontwerper met een echt globale vooruitzichten te worden.

Dit programma biedt je de mogelijkheid om naast mensen uit een ander deel van de wereld te creëren en te leren en om je vaardigheden als strategisch ontwerper met een internationale focus uit te breiden. Het zal je ook voorbereiden op verdere postdoctorale studie, promotieonderzoek en publiceren als dat je ambitie is. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Cardiff Metropolitan University

Door overleg met het Chartered Institute of Housing (CIH), studenten en werkgevers, zijn de undergraduate housing courses van Cardiff Met ontworpen om de eisen van de sec ... [+]

Cursus overzicht

Door overleg met het Chartered Institute of Housing (CIH), studenten en werkgevers, zijn de undergraduate housing courses van Cardiff Met ontworpen om de eisen van de sector te weerspiegelen en ervoor te zorgen dat onze afgestudeerden zijn uitgerust met de juiste kennis en professionele vaardigheden die vereist zijn in de marktplaats. De beroepskwalificatie is volledig ingebed in de huisvestingsprogramma's.

Voltijdstudenten hebben de mogelijkheid om een praktijkplaatsingsmodule te volgen die, wanneer ze met goed gevolg is voltooid, als onderdeel van de opleiding, hen recht geeft op een volledig Chartered lidmaatschap van het Chartered Institute of Housing (CMCIH)

... [-]
Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Op de BSc Architectural Design and Technology graad, ontwikkel je een diep technisch inzicht in hoe gebouwen werken en de technieken en materialen die je nodig hebt om ze ... [+]

Cursus overzicht

Architectuur vormt de wereld om ons heen. Het weerspiegelt onze samenlevingen en beïnvloedt de manier waarop we denken en voelen. Architectuur domineert onze skyline, transformeert onze steden, verandert de manier waarop we leven en werken - en wordt onderdeel van ons verhaal.

Op de BSc Architectural Design and Technology graad, ontwikkel je een diep technisch inzicht in hoe gebouwen werken en de technieken en materialen die je nodig hebt om ze te bouwen. Je leert de historische context van architectonisch ontwerp te waarderen terwijl je zowel traditionele als innovatieve technologieën omarmt.

Naarmate je verder komt in je studie, zul je je bewust worden van hoe architectonische technologie invloed heeft op de wereld om ons heen, hoe jouw werk invloed heeft op onze omgeving en hoe jouw praktijken en benaderingen een positieve impact kunnen hebben.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BSc Banking and Finance-graad op Cardiff Met behandelt de belangrijkste concepten van bankieren en financiën en biedt studenten een inzicht in het belang van dit gebie ... [+]

Cursus overzicht

De BSc Banking and Finance-graad op Cardiff Met behandelt de belangrijkste concepten van bankieren en financiën en biedt studenten een inzicht in het belang van dit gebied in een praktische en theoretische context.

De cursus zal studenten uitrusten met de tools en analytische mogelijkheden om complexe problemen op een dynamische en strategische manier te identificeren en op te lossen. Bovendien biedt dit programma studenten zeer overdraagbare vaardigheden en een grondige kennis van een breed scala aan financiële software.

Bankieren en financieren is van fundamenteel belang voor de wereldeconomie omdat het ervoor zorgt dat nieuwe en bestaande bedrijven de nodige fondsen kunnen werven om rendabele beleggingsideeën op te zetten. Deze cursus is ideaal als u geen ervaring hebt met bankieren en financiën, maar meer wilt weten over deze branche.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BSc (Hons) Business Information Systems-graad is ontworpen om uw kennis en expertise te ontwikkelen bij de analyse, ontwikkeling en toepassing van socio-technische sys ... [+]

Cursus overzicht

De BSc (Hons) Business Information Systems-graad is ontworpen om uw kennis en expertise te ontwikkelen bij de analyse, ontwikkeling en toepassing van socio-technische systemen en het belang van informatietechnologie en informatica in de samenleving. Het biedt een diep begrip van de onderliggende theoretische onderbouwing van informatie, technologie en systemen toegepast in moderne zakelijke omgevingen.

Studenten zullen worden blootgesteld aan de ultramoderne theorieën, technologieën en onderzoek die de samenleving de komende tien jaar zullen vormen en transformeren. Op een hoger niveau bereidt dit programma je voor op graduaat werk door de impact en het belang van informatiesystemen voor het VK en de wereldwijde digitale economie te demonstreren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Deze graad, vaak Cyber Security genaamd, bestudeert de technologieën en werkwijzen die zijn ontworpen om netwerken, computers en gegevens te beschermen tegen aanvallen, s ... [+]

Cursus overzicht

Deze graad, vaak Cyber Security genaamd, bestudeert de technologieën en werkwijzen die zijn ontworpen om netwerken, computers en gegevens te beschermen tegen aanvallen, schade of ongeoorloofde toegang.

De Computer Security-cursus biedt studenten de nodige vaardigheden en kennis om de principes die ten grondslag liggen aan Computer Security te begrijpen, toe te passen en kritisch te evalueren.

Het geeft studenten inzicht in de technische en sociale perspectieven, hoe aanvallen werken, de waarschijnlijke bedreigingen

De cursus biedt studenten de kennis en vaardigheden om frameworks te begrijpen en te ontwerpen die de technische, fysieke en procescontroles bevatten die in een organisatie kunnen worden geïmplementeerd om informatie- en systeemrisico's te verminderen, kwetsbaarheden te identificeren en te voldoen aan compliance-verplichtingen. De cursus biedt studenten ook de kennis en vaardigheden om penetratietesten en kwetsbaarheidsanalyses uit te voeren in bedrijfsorganisaties; om veilige systemen te ontwikkelen en gebruik te maken van standaardgereedschap en -technieken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De Computing for Interaction-graad is bedoeld om studenten te voorzien van professionele en academische ontwikkeling in antwoord op de behoeften van werkgevers. ... [+]

Cursus overzicht

De Computing for Interaction-graad is bedoeld om studenten te voorzien van professionele en academische ontwikkeling in antwoord op de behoeften van werkgevers.

Studenten zullen ontwerptechnieken voor zowel bestaande als opkomende technologieën onderzoeken. De cursus bevordert de ontwikkeling van studenten in het ontwerp van computersystemen vanuit een mensgericht standpunt en voor interactie.

Studenten zullen aspecten van softwareontwikkeling bekijken die projectlevenscycli, budget omvatten

De cursus bevat ook elementen van projectmanagement voor de productie van interactieve media.

Na afronding van dit programma worden afgestudeerden professioneel uitgerust om een belangrijke bijdrage te leveren aan multidisciplinaire teams op dit gebied van technologie dat alomtegenwoordig is in de moderne digitale wereld, door toepasselijke ontwerpmethoden toe te passen bij de productie van interactieve softwareproducten of -systemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Deze Computing met Creative Design-graad wordt samen met Cardiff School of Technologies en Cardiff School of Art and Design geleverd om de ontwikkeling van studenten binn ... [+]

Cursus overzicht

Deze Computing met Creative Design-graad wordt samen met Cardiff School of Technologies en Cardiff School of Art and Design geleverd om de ontwikkeling van studenten binnen de computerwereld te stimuleren met een speciale focus op het ontwikkelen van de creatieve en ontwerpmogelijkheden die binnen de discipline worden geboden.

Daarnaast wil de mate studenten met verschillende achtergronden uitrusten met professionele kennis en vaardigheden op het gebied van computers om werk te vinden en een volledige bijdrage te leveren in verschillende omgevingen, met een bijzondere nadruk op creativiteit en ontwerp binnen multidisciplinaire teams.

Naast het leren van de fundamenten van het ontwikkelen van computergebaseerde en op software gebaseerde systemen, zullen studenten worden aangemoedigd om modern productontwerpdenken op te nemen in hun technische werk. Hierdoor kunnen studenten hun studie contextualiseren in een breder technisch en maatschappelijk perspectief, en zich ontwikkelen als 'hybride' individuen die goed zijn toegerust om de kloof tussen de technische en creatieve wereld te overbruggen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Data Science is het gebied van wetenschappelijke methoden, processen en algoritmen die het verzamelen van kennis of intelligentie uit gegevens in verschillende vormen mog ... [+]

Cursus overzicht

Data Science is het gebied van wetenschappelijke methoden, processen en algoritmen die het verzamelen van kennis of intelligentie uit gegevens in verschillende vormen mogelijk maken.

Deze Data Science-graad zal afgestudeerden voorzien van de nodige vaardigheden op het gebied van datavisualisatie en storytelling en het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe datavisualisatiebenaderingen met creativiteit en programmeervaardigheid.

Studenten zullen leren datasets te analyseren via verschillende statistische en computationele technieken. Daarnaast zullen ze ook worden uitgerust met de vaardigheden om Data Science-systemen te ontwerpen en te gebruiken; gebruik te maken van standaardgereedschappen en -technieken en hebben ook de mogelijkheid om computationele intelligentietechnieken toe te passen, zoals machine learning.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De kracht van ons BSc Economics diploma is een sterke nadruk op kritisch inzicht en toepassing. De Government Economic Service heeft publiekelijk kritiek geuit op de econ ... [+]

Cursus overzicht

De kracht van ons BSc Economics diploma is een sterke nadruk op kritisch inzicht en toepassing. De Government Economic Service heeft publiekelijk kritiek geuit op de economische opleiding in het hoger onderwijs omdat deze onvoldoende de nadruk legde op begrip en toepassing. Dit is de reden dat zij jarenlang niet in staat zijn geweest om hun vacatures te vervullen. Daarom zijn we er trots op de eerste nieuwe universiteit te zijn die het nieuwe CORE-curriculum toepast.

Onze docenten in de economische wetenschappen werken samen met organisaties zoals de Government Economic Service om ervoor te zorgen dat ons curriculum uiterst relevant en relevant is.

Aan het leren

We doen er alles aan om u de nodige ondersteuning te bieden zodat u uw volledige potentieel kunt realiseren. Onze innovatieve lesmethoden omvatten experimenten en de nieuwste lesmaterialen. Modules worden meestal gedoceerd door een mix van lezingen en seminars / workshops en alle modules worden ondersteund door Moodle, de virtuele leeromgeving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Milieugezondheid omvat gezondheid op het werk, veiligheid en welzijn, milieubescherming, huisvesting, voedselveiligheid en volksgezondheid. Als u een hoog aangeschreven p ... [+]

Cursus overzicht

Een diploma in Environmental Health aan Cardiff Metropolitan University biedt de mogelijkheid om te studeren voor vijf potentiële carrièrekansen binnen een discipline gebied.

Milieugezondheid omvat gezondheid op het werk, veiligheid en welzijn, milieubescherming, huisvesting, voedselveiligheid en volksgezondheid. Als u een hoog aangeschreven professional wilt zijn in een carrière die u in staat stelt om een belangrijke rol te spelen in de samenleving, dan is Environmental Health bij Cardiff Metropolitan University het programma voor u.

Aan het leren

Er wordt een verscheidenheid aan leer- en lesmethoden gebruikt, zoals lezingen, seminars, bezoeken, praktische sessies, probleemgestuurd leren, casestudy's en rollenspellen. Alle lessen worden ondersteund door de virtuele leeromgeving van Moodle, die studenten helpt om toegang te krijgen tot informatie wanneer dat nodig is. Notities, lees- en discussieborden worden gebruikt om het leren van studenten te ondersteunen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Onze cursus in Food Science and Technology is professioneel geaccrediteerd door het Institute of Food Science and Technology en heeft tot doel u een breed begrip van de m ... [+]

Cursus overzicht

Professioneel geaccrediteerd door het Institute of Food Science and Technology, de Food Science and Technology graad op Cardiff Met beoogt om u een breed begrip van de moderne voedingsmiddelenindustrie te bieden.

De cursus combineert theoretische studies en praktisch werk, die kunnen worden toegepast in de moderne industriële voedselomgeving. De modulaire structuur van de cursus is ontworpen om u in staat te stellen uw eigen carrièrepad te ontwikkelen volgens de geselecteerde modules.

De graad blijft goed presteren bij werving voor de voedingsindustrie na het afstuderen.

Aan het leren

Food Science

De gestructureerde toepassing van verschillende lesmethoden in het hele programma is bedoeld om leeromgevingen te bieden die het meest effectief zijn voor het bereiken van de doelstellingen van de cursus. In eerste instantie zal de nadruk worden gelegd op het gebruik van lezingen in combinatie met seminars die groepsdiscussies en workshops omvatten. Deze methoden zullen worden ondersteund door begeleide individuele studie- en veldbezoeken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Ontworpen in overleg met de industrie, is de graad Computer Science ontworpen om inzicht te krijgen in de belangrijkste concepten van computers, software en systemen. Het ... [+]

Cursus overzicht

Ontworpen in overleg met de industrie, is de graad Computer Science ontworpen om inzicht te krijgen in de belangrijkste concepten van computers, software en systemen. Het biedt een diep begrip van de ondersteunende theoretische onderbouwing van gegevens en berekening, samen met de ontwikkeling van sterk overdraagbare computationele denkwijzen, analytische en probleemoplossende vaardigheden, evenals een breed scala aan vaardigheden voor softwareontwikkeling.

Studenten beginnen met het ontwikkelen van fundamentele kennis van de theorie van computergebruik, computerarchitecturen en de constructie van computers en hun besturingssystemen, terwijl ze hun onderbouwende programmeervaardigheden ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BSc Psychology-graad in Cardiff Met is professioneel geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS) en biedt je de mogelijkheid om een door de industrie go ... [+]

Cursus overzicht

De BSc Psychology-graad in Cardiff Met is professioneel geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS) en biedt je de mogelijkheid om een door de industrie goedgekeurde psychologiecursus te volgen die hoog aangeschreven staat bij werkgevers.

BPS-accreditatie betekent dat je afgestudeerd en / of gecharterd lid van de vereniging kunt worden bij het afstuderen - het verbeteren van je CV, het maximaliseren van je carrièrevooruitzichten en het bieden van een platform om door te stromen naar specialistische postdoctorale psychologiecursussen.

In je eerste en tweede jaar krijg je een introductie op het gebied van sociale en ontwikkelingspsychologie, evenals onderzoeksmethoden en data-analyse. In het derde jaar heb je de mogelijkheid om je te specialiseren op het gebied van psychologie die je interesseert. Specialistische gebieden kunnen zijn: klinische psychologie, beroepspsychologie, gezondheidspsychologie, forensische psychologie, sociale psychologie, oefenpsychologie en meer.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Deze International Accounting and Finance-graad is een eenjarige aanvulling om studenten in staat te stellen een BSc (Hons) International Accounting and Finance te voltoo ... [+]

Cursus overzicht

Deze International Accounting and Finance-graad is een eenjarige aanvulling om studenten in staat te stellen een BSc (Hons) International Accounting and Finance te voltooien. Deze cursus is ideaal als je een diploma hebt van waar ook ter wereld en het wilt omzetten in een graad en daarnaast meer wilt weten over het onderwerp.

De een-jaarlijkse top-up behandelt de belangrijkste concepten van boekhouding en financiën en biedt studenten een meer gedetailleerd inzicht in het onderwerp in een praktische en theoretische context. De cursus zal studenten uitrusten met de tools en analytische mogelijkheden om complexe problemen op een dynamische en strategische manier te identificeren en op te lossen. Bovendien biedt dit programma studenten zeer overdraagbare vaardigheden en een grondige kennis van een breed scala aan financiële software, waaronder een Bloomberg Market Concepts-certificaat.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Deze International Banking and Finance-graad is een eenjarige aanvulling om internationale studenten in staat te stellen een BSc (Hons) International Banking and Finance ... [+]

Cursus overzicht

Deze International Banking and Finance-graad is een eenjarige aanvulling om internationale studenten in staat te stellen een BSc (Hons) International Banking and Finance te voltooien. Deze cursus is ideaal als u een diploma van waar ook ter wereld heeft en dit in een honours degree wilt omzetten en meer wilt weten over de branche.

De eenmalige top-up omvat de belangrijkste concepten van bankieren en financiën en biedt studenten een goed begrip van het belang van dit gebied in een praktische en theoretische context. De cursus zal studenten uitrusten met de tools en analytische mogelijkheden om complexe problemen op een dynamische en strategische manier te identificeren en op te lossen. Bovendien biedt dit programma studenten zeer overdraagbare vaardigheden en een grondige kennis van een breed scala aan financiële software, waaronder een Bloomberg Market Concepts-certificaat.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De cursus is gebaseerd op de nationale beroepsnormen voor sociale werkpraktijken en is een samenwerkingsverband met lokale sociale werkbureaus en servicegebruikersgroepen ... [+]

Cursus overzicht

De BSc Social Work-graad in Cardiff Met is gebaseerd op de National Occupational Standards voor sociale werkpraktijken en is een partnerschap met lokale sociale werkbureaus en servicegebruikersgroepen. Het combineert en integreert professionele training in sociaal werk met academische studie tot op universitair niveau.

Maatschappelijk werk houdt een flexibele benadering in van het voldoen aan de behoeften van individuen, groepen of gemeenschappen. Het programma houdt zich bezig met het ontwikkelen van een reeks competenties om te voldoen aan de National Occupational Standard for Social Work. De huidige wetgeving, theorie en op onderzoek gebaseerd bewijsmateriaal met betrekking tot sociale werkkennis, vaardigheden en waarden houden verband met directe praktijkervaring en -instellingen. Dit omvat een goed begrip van de wettelijke dienstverlening en het belang van inzicht in sociaal werk binnen een Welsh-context.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BSc Games Design and Development-graad voorziet je van de vaardigheden die nodig zijn om een carrière in de game-ontwikkeling of in de bredere IT-industrie te volgen. ... [+]

Cursus overzicht

De BSc Games Design and Development-graad voorziet je van de vaardigheden die nodig zijn om een carrière in de game-ontwikkeling of in de bredere IT-industrie te volgen. De cursus behandelt de technieken die worden gebruikt om computerspellen te maken, inclusief de relevante theorie en praktijk van Computer Science and Software Engineering. Dit geeft je inzicht in hoe games worden ontworpen en ontwikkeld naast de overdraagbare kennis en vaardigheden die je in je carrière kunt benutten naarmate de gametechnologie vordert.

Je zult worden blootgesteld aan de nieuwste tools en technologieën die worden gebruikt in de industrie en aan een aantal game-projecten die gericht zijn op verschillende hardwareplatforms. Het VK heeft een levendige, innovatieve cultuur van videogames, met een marktwaarde van ongeveer £ 4,1 miljard in 2015. Naarmate je verder komt, leer je de vaardigheden die je in staat stellen om je eigen game-ideeën te verkennen en te ontwikkelen, evenals om te begrijpen de zakelijke en werkgelegenheidskansen die er zijn in de gamesindustrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De opleiding Software Engineering is ontworpen om kennis en expertise te ontwikkelen bij het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van software voor moderne omgevingen en pla ... [+]

Cursus overzicht

De opleiding Software Engineering is ontworpen om kennis en expertise te ontwikkelen bij het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van software voor moderne omgevingen en platforms door een breed scala aan softwareontwikkelingstools, -technologieën en -methodologieën te bestuderen. Het ontwikkelt een cultuur en waardering voor softwaretimmerwerk en 'codemanship': het creëren van bruikbare en bruikbare softwarevoorwerpen.

De cursus behandelt soortgelijke fundamenten als die van computerwetenschappen, maar met de nadruk in latere jaren op het ontwerp en de ontwikkeling van software voor specifieke toepassingen, evenals het onderzoeken van architecturale paradigma's zoals parallel en gedistribueerd computergebruik.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BSc (Hons) sport- en bewegingswetenschap is geaccrediteerd door de beroepsorganisatie van de branche, de Britse vereniging van sport- en bewegingswetenschappen [BASES] ... [+]

Cursus overzicht

De BSc (Hons) sport- en bewegingswetenschap is geaccrediteerd door de beroepsorganisatie van de branche, de Britse vereniging van sport- en bewegingswetenschappen [BASES] en richt zich op de wetenschappelijke basis van prestaties op het gebied van sport en deelname aan lichaamsbeweging en lichaamsbeweging. Om BASES-eisen te vervullen, volgen sport- en bewegingswetenschapsstudenten een toegewijde Pathway door de drie niveaus die zich richt op het verwerven van inzicht in de belangrijkste sport- en bewegingsdisciplines van fysiologie, biomechanica en psychologie, evenals het verkennen van de interdisciplinaire en multidisciplinaire aspecten van sport en beweging Wetenschap met een hoge mate van beroepsmatige relevantie en ervaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Met de opleiding Sport, Lichamelijke Opvoeding en Gezondheid kun je een grondige academische en praktische kennis opdoen over lichamelijke opvoeding en jeugdsport, en de ... [+]

Cursus overzicht

Met de opleiding Sport, Lichamelijke Opvoeding en Gezondheid kun je een grondige academische en praktische kennis opdoen over lichamelijke opvoeding en jeugdsport, en de problemen en operationele contexten ervan op prijs stellen. Analyse van de gezondheids- en welzijnsagenda in de lichamelijke opvoeding zal u voorzien van de vaardigheden en kennis die u in staat zullen stellen om het handhaven van een gezonde levensstijl bij anderen vast te stellen en te beïnvloeden. Dit zal op een uitdagende maar progressieve manier worden bereikt, waarbij het curriculum meer gefocust en gespecialiseerd wordt in de drie jaar van het programma.

Naast het uitgebreide theoretische en praktische academische kader, zul je worden aangemoedigd om een portfolio van UKCC-coachingkwalificaties, stage-leerervaringen en -ervaringen op te bouwen tijdens je tijd aan de universiteit. Cardiff Met biedt mogelijkheden op de campus om deel te nemen en heeft uitstekende verbindingen met Sport Cardiff, omliggende scholen en lokale autoriteiten. Je hebt toegang tot een schat aan waardevolle leerervaringen, inclusief nationale bestuursorganen en initiatieven voor gemeenschapssport.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De BSc (Hons) Sportcoaching-graad heeft tot doel je inzicht te ontwikkelen in de dynamische en complexe interacties die bestaan binnen de coachingomgeving. De cursus zal ... [+]

Cursus overzicht

De BSc (Hons) Sportcoaching-graad heeft tot doel je inzicht te ontwikkelen in de dynamische en complexe interacties die bestaan binnen de coachingomgeving. De cursus zal u inzicht geven in hoe theorieën uit verschillende gebieden zowel kunnen worden geïnformeerd als door de praktijk kunnen worden geïnformeerd om uw kritische en innovatieve probleemoplossende vermogens te ontwikkelen. Je zult je kennis van het complexe en dynamische karakter van coaching kunnen toepassen en combineren met die van andere disciplines zoals fysiologie, biomechanica, psychologie, ethiek, culturele studies, prestatieanalyse en aangepaste fysieke activiteit.

Belangrijk is dat je gedurende de cursus verschillende mogelijkheden zult hebben om kwalificaties te verwerven die geassocieerd zijn met verschillende nationale bestuursorganen. Door middel van een reeks praktische sessies, werkervaringsmogelijkheden en stages, bevordert u een appreciatie van hoe u beïnvloedt en wordt beïnvloed door coaches, sporters en belangrijke anderen. Deze ervaringen, de kennis die tijdens je opleiding is ontwikkeld en de coachingkwalificaties geven de cursus een unieke positie om traditionele kennis en vaardigheden te combineren met meer hedendaagse benaderingen van coaching die kunnen worden gebruikt als basis voor toekomstige banen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De opleiding Sportmanagement stelt je in staat om het kritisch inzicht, de professionele kennis, vaardigheden en attitudes te ontwikkelen die nodig zijn om een leidinggev ... [+]

Cursus overzicht

De opleiding Sportmanagement stelt je in staat om het kritisch inzicht, de professionele kennis, vaardigheden en attitudes te ontwikkelen die nodig zijn om een leidinggevende functie op te nemen in de steeds groter wordende sport- en activiteitensector. Dit kan in leiderschapsrollen zijn die te maken hebben met onderzoek naar hedendaagse problemen en uitdagingen in verband met moderne sport; het ontwikkelen en leveren van community sport en activiteit; het ontwikkelen en beheren van geschikte structuren en omgevingen voor topsport en het bestuur en beheer van sport op nationaal en internationaal niveau, in het moderne tijdperk.

Een essentieel onderdeel om dit te kunnen bereiken, is door inzicht te krijgen in hoe sport wordt bestuurd vanuit een mondiaal perspectief en een waardering van de sportconsument als zowel een fan als een deelnemer. Je krijgt ook de kans om een breed scala aan managementgebieden te verkennen die te maken hebben met sport. Deze omvatten financiën, human resources, operaties, evenementen, media, communicatie en marketing.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De Sport Media Degree stelt je in staat om het kritische begrip en de professionele kennis van de sportmedia, marketing en communicatie-industrie te ontwikkelen, en geeft ... [+]

Cursus overzicht

De Sport Media Degree stelt je in staat om het kritische begrip en de professionele kennis van de sportmedia, marketing en communicatie-industrie te ontwikkelen, en geeft je de mogelijkheid om de essentiële journalistiek, uitzendproductie en digitale vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om deel te nemen aan de immer uitbreidende , snel veranderende sportmedia-omgeving.

Dit kunnen uitzendingsjournalistiekposities bij grote omroepen zijn, producentenrollen die inhoud creëren voor sportmerken en digitale platforms of werken in het mediabureau van grote sportorganisaties, sportevenementen en sportbesturen die zich bezighouden met pers, media en sponsors. Het sportmanagement element van het programma zal u toelaten om te leren over de ontwikkeling en het beheer van de structuren en omgevingen in de topsport en de besturing en administratie van sport op nationaal en internationaal niveau. Dit onderdeel is bedoeld om u een basis te geven in hoe professionele sport wordt gefinancierd en een mogelijkheid om de gebieden te onderzoeken waar sportmedia, zaken en marketing elkaar overlappen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De cursus richt zich op het ontwikkelen van de intellectuele kennis van en kennis van studenten over sportontwikkeling binnen een lokale, nationale en internationale cont ... [+]

Cursus overzicht

De BSc (Hons) Sport Development-graad zal in september 2019 niet worden aangeworven voor deelname. Een nieuwe en opwindende BSc (Hons) Sport Management-graad zal inhoud bevatten vanuit een perspectief van sportontwikkeling en ervoor zorgen dat afgestudeerden studies op dit gebied kunnen uitvoeren. Ga voor meer informatie naar de webpagina BSc (Hons) Sport Management degree.

accommodatie

Welkom op Cardiff Metropolitan University webpagina's over accommodatie van Cardiff Metropolitan University . We hebben momenteel bijna 1.000 studeerkamers gelegen op de campussen Cyncoed en Plas Gwyn en wijzen net iets meer dan 600 privéresidentiehallen toe aan studenten via nominatieovereenkomsten die worden onderhouden door de Met Rider- en Cardiff-busdiensten. Als je een internationale student bent, moet je contact opnemen met het International Office van Cardiff Met om een aanvraag in te dienen voor hallen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De Sport Performance Analysis-graad is een toegepast sportwetenschappelijk programma dat zich richt op het begrijpen, verbeteren en analyseren van prestaties in de sport. ... [+]

Cursus overzicht

De Sport Performance Analysis-graad is een toegepast sportwetenschappelijk programma dat zich richt op het begrijpen, verbeteren en analyseren van prestaties in de sport. Het curriculum ontwikkelt progressief je kennis van tactische analyse, het meten van technische effectiviteit en specifieke techniekanalyse in actuele sportprestaties met behulp van een reeks moderne technieken en technologie. Daarnaast maak je kennis met de gedragsanalyse van coach en sporters en de toepassing van technieken voor het volgen van atleten.

De kernmodules in prestatieanalyse worden aangevuld en aangevuld met modules uit relevante gebieden van coaching, pedagogiek en sport- en bewegingswetenschap. Deze elementen geven de cursus een unieke smaak die u in staat stelt om de theoretische principes en toegepaste procesvaardigheden te begrijpen die ten grondslag liggen aan prestatieanalyse.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Sportcultuur is eerder dynamisch dan vast en vereist dat geleerden kritisch denken ontwikkelen vanuit een reeks relevante perspectieven. Studenten zullen voortdurend hun ... [+]

Cursus overzicht

De BSc (Hons) sportstudiestudent zal in september 2019 niet aanwerven voor deelname. Een nieuwe en opwindende BSc (Hons) sport- en lichamelijke opvoedingsgraad zal inhoud bevatten vanuit een perspectief van sportstudies en ervoor zorgen dat afgestudeerden studies op dit gebied kunnen uitvoeren.

accommodatie

Welkom op Cardiff Metropolitan University webpagina's over accommodatie van Cardiff Metropolitan University . We hebben momenteel bijna 1.000 studeerkamers gelegen op de campussen Cyncoed en Plas Gwyn en wijzen net iets meer dan 600 privéresidentiehallen toe aan studenten via nominatieovereenkomsten die worden onderhouden door de Met Rider- en Cardiff-busdiensten. Als je een internationale student bent, moet je contact opnemen met het International Office van Cardiff Met om een aanvraag in te dienen voor hallen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

De cursus beoogt een geschikte mix van economische en financiële modules te bieden om studenten een combinatie van economische en financiële analytische vaardigheden te b ... [+]

Cursus overzicht

De internationale economie

De unieke kracht van onze cursus is de duidelijke nadruk op toepassing en kritisch inzicht. Als zodanig zijn we er trots op de eerste nieuwe universiteit te zijn die het nieuwe CORE-curriculum overneemt.

De cursus is bedoeld om hoogopgeleide individuen te creëren die in staat zijn om analytische taken uit te voeren in plaats van alleen maar te weten over financiën en economie.

Economie graden op Cardiff Met werden gerangschikt als de beste in Wales volgens de Guardian University League Table 2016 en 2017. Meer weten. De laatste NSS-score voor studenten-tevredenheid was 95%.

Aan het leren

Je docenten binnen de vakgroep Accounting, Economics and Finance en personeel van de Cardiff School of Management zijn toegewijd om je de nodige ondersteuning te bieden zodat je je volledige potentieel kunt realiseren. Onze innovatieve lesmethoden omvatten experimenten en de nieuwste lesmaterialen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Cardiff Metropolitan University

Productontwerpers zijn creatieve probleemoplossers. Ze reageren op menselijke behoeften, hebben ideeën, testen ze rigoureus en veranderen ze in producten die klaar zijn o ... [+]

Cursus overzicht

De dingen in ons leven, de objecten waar we van houden, de apparatuur die we gebruiken, zijn allemaal ontwikkeld door een productontwerper.

Productontwerpers zijn creatieve probleemoplossers. Ze reageren op menselijke behoeften, hebben ideeën, testen ze rigoureus en veranderen ze in producten die klaar zijn om te worden geproduceerd en in gebruik worden genomen.

De BA / BSc Product Design-graad geeft je de vaardigheden die deze snel evoluerende industrie vereist. Je ontwikkelt een analytische geest, diepgaande kennis van materialen en technologieën - en het vermogen om balans te creëren tussen vorm en functie. Je leert door te doen - met praktische projecten die je door conceptie, ontwerp en ontwikkeling leiden om te produceren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Cardiff Metropolitan University International

Cardiff Metropolitan University
Address
Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Cardiff, Wales, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 29 2041 6070