Central Film School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Central Film School werd in 2008 opgericht om zeer persoonlijke en praktische onderwijs te bieden door te werken professionals.

Central Film School levert relevante, praktische opleiding in een ondersteunende, collaboratieve en creatieve omgeving. Klein en vriendelijk, de school zorgt voor een continue toegang tot docenten en heeft een van de hoogste student-apparatuur ratio's van elke school in het Verenigd Koninkrijk.

De school is een partner van de Bertha Foundation, een liefdadigheidsorganisatie die kampioenen vormen van activisme die leiden tot verandering. In lijn met de doelstellingen van de stichting, Central Film School streeft naar talent koesteren en ondersteunen het creëren van content die dingen kunnen veranderen in onze wereld, dat is waarom we nieuwe MA cursussen in sociale impact documentaire en fictie regie heb geïntroduceerd.

Al onze docenten werken professionals uit de filmindustrie en omvatten die in de voorhoede van nieuwe en opkomende technologieën.

Een van de belangrijkste lessen van de filmschool is dat terwijl de technische vaardigheid in het filmmaken nodig is, kan dit niet te betrekken en te entertainen een publiek zonder een echte focus op het verhaal.

We willen studenten met een gedegen en robuuste waardering van originele, visuele storytelling te ontwikkelen - het bestuderen van een 'idee generatie proces om frisse en innovatieve benaderingen van het verteltheater provoceren.

De school geeft een maximum van honderd studenten in alle programma's per jaar om klassen intiem en gezellig houden, om maximale interactie met docenten te waarborgen en de goede toegang tot al onze apparatuur en faciliteiten te geven.

Central Film School is een educatief toezicht controle bezoek van de Quality Assurance Agentschap voor Hoger Onderwijs (EVK) ondergaan en zijn eindverslag, dat beschikbaar is in volle bij hebben gekregen: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10.024.024.

Het toezicht op bezoek resulteerde in de volgende resultaten: de QAA toezicht team heeft geconcludeerd dat Central Film School maakt lovenswaardig vorderingen bij de uitvoering van het actieplan van de Review for Educational Oversight.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk Certificaten » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba Praktische Filmmaken (Hons)

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze BA Honours opleiding is ontworpen om te reageren op de vraag naar BA's die afgestudeerden voor te bereiden voor de werkgelegenheid door u te voorzien van de vaardigheden vereist door de werkgevers in het scherm industrie. Onze primaire focus ligt op de beroepspraktijk en de voorbereiding voor de werkgelegenheid. [+]

Deze BA Honours opleiding is ontworpen om te reageren op de vraag naar BA's die afgestudeerden voor te bereiden voor de werkgelegenheid door u te voorzien van de vaardigheden vereist door de werkgevers in het scherm industrie. Onze primaire focus ligt op de beroepspraktijk en de voorbereiding voor de werkgelegenheid. De cursus biedt een veel hoger bedrag van praktische onderwijs dan standaard opleidingen in filmmaken. Studenten leren om samen te werken aan de professionele normen door de cursus model die lezing, seminar en workshop opleiding, gevolgd door de praktische toepassing van het leren op de set ziet. In de laatste fase van de cursus aan te tonen studenten het hoogtepunt van hun leerproces door middel van grote afstudeerfilm projecten die ontvangt dan een Onderzoek van het Feest in het centrum van Londen op de Curzon, Soho. Voltijdse opleiding 2 jaar Momenteel aanvragen voor februari 2016 Beperkt aantal plaatsen beschikbaar Geaccrediteerd door de Universiteit van Gloucestershire BA (Hons) Praktische Filmmaking Deze cursus richt zich op de beroepspraktijk en opleiding voor loopbaan binnen de film- en televisie-industrie. Met een zeer praktische benadering van filmmaken, film business en productie management, worden de studenten voorzien van een solide vaardigheid uitvalsbasis om hun individuele carrière op te bouwen. Deze cursus is ontworpen om u te voorzien van een solide basis in alle aspecten van de hedendaagse filmmaken en u te helpen bij het opbouwen van een succesvolle carrière binnen de industrie. Ons hele team bestaat uit professionals uit de industrie, die zeer ervaren en het... [-]

Ba Scenarioschrijven (Hons)

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Scenarioschrijven BA Honours diploma is een unieke fast track schriftelijk programma dat de mogelijkheid om de kunst en ambacht van het scenarioschrijven te leren in een versneld tempo biedt. [+]

Scenarioschrijven BA Honours diploma is een unieke fast track schriftelijk programma dat de mogelijkheid om de kunst en ambacht van het scenarioschrijven te leren in een versneld tempo biedt. Tijdens deze twee jaar durende opleiding krijgen studenten deskundige onderwijs van het werken industrie scenaristen en ook werk dat ze hebben geschreven wordt gerepeteerd en doodgeschoten. Na de ontwikkeling van uw scenarioschrijven vaardigheden door te werken aan oefeningen, scènes en korte films, studenten gaan vervolgens op om zich te concentreren op het schrijven van speelfilms waarvoor zij professionele scenario-ontwikkeling ondersteuning voor werpen op exclusieve ontmoetingen met de Britse literaire agenten. Voltijdse opleiding 2 jaar Momenteel aanvragen voor februari 2016 Geaccrediteerd door de Universiteit van Gloucestershire BA (Hons) Screenwriting De primaire focus ligt op het vertellen van verhalen en de beroepspraktijk. Echter, zijn studenten ook voorzien van een grondig inzicht in het bedrijfsleven en economie van de speelfilm productie, de distributie en de internationale wereld van filmfestivals. Onze aanpak is om een ​​holistisch inzicht in de wereld van het vertellen van verhalen voor het grote scherm te bieden. Wij geloven dat dit de beste manier is om onze leerlingen voor te bereiden op de toekomstige werkgelegenheid. De BA (Hons) Screenwriting cursus is gecentreerd rond de kunst en ambacht van het vertellen van verhalen. Het is ontworpen om afgestudeerden voor de werkgelegenheid te bereiden door hen te voorzien van de vaardigheden gevraagd door de werkgevers niet alleen in de film-en televisie-industrie, maar ook in toenemende mate in de wereld van videogames. De cursus... [-]

Videos

BA Show Reel

We Play War

Central Film School London - The Birds Fly South For The Winter - 35mm Alexa Workshop

Central Film School London - Iwo Jima (16mm Film Workshop)

Central Film School London - Patch Film

Central Film School London - Noose

Industry Filmmaking Diploma - Graduation Film Promo - 2014

Central Film School London 2014