Central Film School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Central Film School werd in 2008 opgericht om zeer persoonlijke en praktische onderwijs te bieden door te werken professionals.

Central Film School levert relevante, praktische opleiding in een ondersteunende, collaboratieve en creatieve omgeving. Klein en vriendelijk, de school zorgt voor een continue toegang tot docenten en heeft een van de hoogste student-apparatuur ratio's van elke school in het Verenigd Koninkrijk.

De school is een partner van de Bertha Foundation, een liefdadigheidsorganisatie die kampioenen vormen van activisme die leiden tot verandering. In lijn met de doelstellingen van de stichting, Central Film School streeft naar talent koesteren en ondersteunen het creëren van content die dingen kunnen veranderen in onze wereld, dat is waarom we nieuwe MA cursussen in sociale impact documentaire en fictie regie heb geïntroduceerd.

Al onze docenten werken professionals uit de filmindustrie en omvatten die in de voorhoede van nieuwe en opkomende technologieën.

Een van de belangrijkste lessen van de filmschool is dat terwijl de technische vaardigheid in het filmmaken nodig is, kan dit niet te betrekken en te entertainen een publiek zonder een echte focus op het verhaal.

We willen studenten met een gedegen en robuuste waardering van originele, visuele storytelling te ontwikkelen - het bestuderen van een 'idee generatie proces om frisse en innovatieve benaderingen van het verteltheater provoceren.

De school geeft een maximum van honderd studenten in alle programma's per jaar om klassen intiem en gezellig houden, om maximale interactie met docenten te waarborgen en de goede toegang tot al onze apparatuur en faciliteiten te geven.

Central Film School is een educatief toezicht controle bezoek van de Quality Assurance Agentschap voor Hoger Onderwijs (EVK) ondergaan en zijn eindverslag, dat beschikbaar is in volle bij hebben gekregen: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10.024.024.

Het toezicht op bezoek resulteerde in de volgende resultaten: de QAA toezicht team heeft geconcludeerd dat Central Film School maakt lovenswaardig vorderingen bij de uitvoering van het actieplan van de Review for Educational Oversight.

Locaties

Londen

Central Film School London

Address
Central Film School London
3rd Floor, Universal House, 88-94 Wentworth Street

E1 7SA Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 20 7377 6060

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden