DIME ONLINE

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER

DIME ONLINE heeft samen met Falmouth University, de Britse nummer 1 Arts University, een unieke muzikale opvoeding ervaring te bieden. Onze opleidingen zijn voor toegewijde muzikanten en ondernemende mensen die willen excelleren in de professionele muziekindustrie en willen de vrijheid om te kiezen waar en wanneer te studeren. Innovatieve inhoud en een geweldige online bronnen worden ondersteund door een team van professionele muzikanten en experts uit de industrie die hard hebben gewerkt aan het ontwikkelen en onderhouden van een positie in de voorhoede van de digitale muziek scene. Van week tot week - via forums, tutorials, en masterclasses - ons team zal coachen en begeleiden u aan de hoogste normen in alle aspecten van uw prestaties, songwriting of muziek ondernemerschap te bereiken. Net als u, onze docenten de waarde van de vrijheid om te werken op een manier die flexibiliteit en zelfsturing levert zodat zij hun professionele verplichtingen kunnen handhaven en de meest actuele methoden en technieken om je studie relevant te leveren.

Tijdens je opleiding, je bent een welkome lid van Falmouth University. Falmouth heeft een lang gevestigde reputatie voor het leveren vooruitstrevende, praktijkgerichte opleidingen; Zeer beschouwd deskundigheid van de instelling in de creatieve disciplines in kennis heeft gesteld, en zal blijven verbeteren, het ontwerp en de ontwikkeling van de cursussen hier bij DIME ONLINE.

DIME ONLINE en Falmouth University brengen u geavanceerde online aanbieden, ontworpen en ontwikkeld met u en uw levensstijl in het achterhoofd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BAs »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA (Hons) Muziek Ondernemerschap

Online Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaar January 2019 Verenigd Koninkrijk Hassocks +1 more

De BA (Hons) Music Ondernemerschap rust de aspirant-muziek ondernemer met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief te functioneren in de snel veranderende landschap van de muziekindustrie. De cursus is gericht op kritische, contextueel en cultureel bewust beoefenaars te ontwikkelen door de productie van een volwassen oeuvre. [+]

Introductie

De BA (Hons) Music Ondernemerschap rust de aspirant-muziek ondernemer met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief te functioneren in de snel veranderende landschap van de muziekindustrie. De cursus is gericht op kritische, contextueel en cultureel bewust beoefenaars te ontwikkelen door de productie van een volwassen oeuvre.

Onder leiding van de huidige werkende professionals, de cursus biedt u essentiƫle informatie over de functionaliteit van de industrie en het maken en exploiteren van meerdere inkomstenstromen voor zowel de nieuwe als gevestigde kunstenaar. Vrijdenkende en individualiteit worden aangemoedigd en studenten kunnen gebieden van specialisme te kiezen binnen de parameters van de cursus.... [-]


Videos

Professor Geoff Smith - Senior Deputy Vice Chancellor of Falmouth University

DIME Online - PART 1 - Introduction to Canvas & How your course is awarded

DIME Online Promo Masterclass

Contact
Social Media