Edinburgh Napier University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Edinburgh Napier is een ambitieuze en innovatieve universiteit, gevestigd in Edinburgh, de bruisende, welvarende hoofdstad van Schotland.

industry Focus

Onze programma's zijn gemaakt in samenwerking met de industrie om u de beste kans op een succesvolle carrière te geven. Werkgevers dragen op verschillende manieren, waaronder natuurlijk het ontwerp, het onderwijs, begeleiding, stages en loopbaanbegeleiding, zodat studenten krijgen de vaardigheden om te verhuizen naar werk of verdere studie. Ervaren personeel ook hun expertise worden meegenomen in opleiding ontwikkeling en onderwijs.

onze scholen

We hebben zes gespecialiseerde scholen, elk is een indrukwekkende instelling in haar eigen recht, met faciliteiten van wereldklasse, academici, onderzoekers en internationale verbindingen:

De Business School School of Applied Sciences School of Arts & Creatieve Industrieën School of Computing School of Engineering & de Gebouwde Omgeving School of Health & Social Care

onze campussen

Edinburgh Napier drie campussen zijn uitgerust met cutting-edge, industrie-standaard faciliteiten, waaronder een biomechanica lab, journalistiek newsroom, games lab, en film, fotografie en muziek studio's. Je zal voornamelijk gebaseerd zijn op één campus, afhankelijk van uw gangen keuze, maar bent u welkom om alle locaties te verkennen en gebruik maken van de faciliteiten van elke bent.

Craiglockhart: De thuisbasis van de Business School, Craiglockhart Campus combineert de oude en de nieuwe. faciliteiten gevestigd in een mooi terrein met uitzicht op Edinburgh, onder andere 200- en 400-seat collegezalen en taal en multimedia labs. Het is ook de thuisbasis van innovatie en ondernemerschap centrum van de universiteit, Bright Red Triangle.

Merchiston: Techniek en gebouwde omgeving, informatica en creatieve industrieën studenten zijn gebaseerd op Merchiston. Hier zullen de studenten de 24-uurs Jack Kilby Rekencentrum, de Edinburgh Napier Students 'Association, een computer games lab, newsroom, TV, radio en fotografie studio's en geluiddichte industrie-standaard muziekstudio's te vinden.

Sighthill: De Sighthill Campus bedient meer dan 5.000 studenten en medewerkers van de scholen voor Toegepaste Wetenschappen, en Volksgezondheid en Sociale Care. Faciliteiten omvatten levensechte ziekenhuisafdelingen, een klinische vaardigheden suite, sportwetenschappen laboratoria en een sportcentrum.

Wonen in Edinburgh

Levendige, kosmopolitische en consequent uitgeroepen tot een van de beste steden in de wereld, Edinburgh is de perfecte plek om het studentenleven te ervaren of je carrière op te bouwen. Het is groot genoeg om alles wat je nodig hebt, maar klein genoeg om te voelen als thuis, en is de 3e veiligste stad ter wereld (Post Office Travel Insurance, maart 2015). Het maakt niet uit waar je vandaan komt, Edinburgh is klaar om studenten te verwelkomen.

Belangrijkste feiten

95,1% van onze studenten zijn in werk of verdere studie zes maanden na het afstuderen (HESA 2014/15). Onze cursussen zijn geaccrediteerd door meer dan 100 beroepsorganisaties. Veel van onze opleidingen hebben een werk-stage kans, waardoor u praktische vaardigheden en ervaring voor te bereiden op je toekomstige carrière. Edinburgh Napier University is bekroond met vijf sterren voor het onderwijs en voor de inzetbaarheid door de prestigieuze QS Stars ratings. Edinburgh is de thuisbasis van vier universiteiten en meer dan 100.000 studenten. Het wordt regelmatig uitgeroepen tot 'Beste stad in het Verenigd Koninkrijk en werd genoemd als de "vierde mooiste stad van de wereld" (Rough Guide 2015). Wij zijn een wereldwijde community met 4.000 internationale studenten op de campus. Onze drie campussen zijn uitgerust met cutting-edge, de industrie-standaard faciliteiten. We hebben meer dan 350 studenten start-up bedrijven in de afgelopen tien jaar ondersteund. We hebben dedicated support teams om u te helpen bij elke stap van de weg, van voor je aankomt om na je afstuderen. U krijgt toegang tot 1.600 computers en 500.000 gedrukte en audiovisuele leermiddelen hebben.

Beurzen

Edinburgh Napier biedt een aantal beurzen en kortingen voor studenten die studeren met ons te steunen. Voor een volledige lijst van de beurzen en de toekenningscriteria, bezoek onze beurzen en beurzen pagina.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk Bachelors » Bekijk BScs » Bekijk MSc » Bekijk MSc\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA (Hons) Business Management

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

Ontwikkel de effectieve business en management vaardigheden die iedere organisatie nodig heeft om succesvol en duurzaam te zijn. [+]

Ontwikkel de effectieve business en management vaardigheden die iedere organisatie nodig heeft om succesvol en duurzaam te zijn.

cursus introductie

Onze Business Management cursus biedt u mogelijkheden om te ontdekken hoe alle organisaties worden beheerd, en het ontwikkelen en te groeien. U vindt de interne structuren en strategieën die bedrijven in reactie op de belangrijke externe drivers voor verandering die van invloed zijn op hen vast te verkennen.

De modulaire opbouw van de cursus helpt u een goed begrip van een breed scala van business en management vaardigheden en competenties te ontwikkelen. Deze praktische en toegepaste kennis beschikt u heel goed om te profiteren van een breed scala aan carrièremogelijkheden op het afstuderen.... [-]


Bachelor

BDes (Hons) Grafisch Ontwerp

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

Word lid van de bekroonde studenten en krijgen praktische werkervaring om de wereld vorm te geven om je heen op onze geaccrediteerde en de industrie erkende grafisch ontwerp cursus. [+]

Word lid van de bekroonde studenten en krijgen praktische werkervaring om de wereld vorm te geven om je heen op onze geaccrediteerde en de industrie erkende grafisch ontwerp cursus.

cursus introductie

Deze cursus biedt een breed ontwerp onderwijs, op basis van een rijke theoretische en praktische geschiedenis en vooruit denken in de manier waarop beeldtaal wordt toegepast op een breed spectrum van design disciplines in de beroepspraktijk.

Als grafisch ontwerper, help je vorm aan de wereld om je heen. Steeds meer worden de ontwerpers werken in diverse industrieën om onze visuele omgeving te creëren, van branding en verpakking aan boekomslagen, kleding en bewegwijzering.

... [-]

Beng (Hons) Computerbeveiliging En Forensics

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

Word bedreven in computersystemen, ontwerpen en analyseren van complexe eisen veiligheid van het netwerk door de combinatie van theorie en praktische deskundigheid. [+]

Word bedreven in computersystemen, ontwerpen en analyseren van complexe eisen veiligheid van het netwerk door de combinatie van theorie en praktische deskundigheid.

cursus introductie

De combinatie van drie van de meest gewilde stromen van computing, deze cursus speelt in op de toenemende bewustwording van het belang van de veiligheid van het netwerk en is een waardevolle basis voor een succesvolle en goed betaalde carrière.

Twee jaar algemeen computergebruik studies zal leiden u naar de specialiteit gebied van veiligheid en forensisch onderzoek, de ontwikkeling van software en computernetwerken. Na vier jaar, dan heb je de expertise die nodig is voor het maken en analyseren van effectieve en veilige computersystemen hebben.... [-]


Beng (Hons) Energie- En Milieutechniek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

Deze breed opgezette cursus biedt een zeer relevante kwalificatie. U zult afgestudeerde uitgerust voor een carrière als professioneel ingenieur in de hernieuwbare, gebouwde omgeving en de traditionele energie-industrie. [+]

Deze breed opgezette cursus biedt een zeer relevante kwalificatie. U zult afgestudeerde uitgerust voor een carrière als professioneel ingenieur in de hernieuwbare, gebouwde omgeving en de traditionele energie-industrie.

cursus introductie

Internationale overeenkomsten die gericht zijn op milieuschade van traditionele systemen voor energieproductie te beperken zijn het stimuleren van de ontwikkeling van alternatieve energiebronnen.

Als een energie-ingenieur, zult u het verkennen van schonere, efficiëntere manieren van het gebruik van fossiele brandstoffen, terwijl het onderzoek naar en het opgeven van het ontwerpen van duurzame energie te ontwikkelen die gebruik maken van hernieuwbare en duurzame bronnen, zoals zonne- en windenergie. Je zal ook kijken naar hoe de lokale klimaateffecten op het ontwerp en de selectie van deze systemen, en beschouwen hun levenscyclus en carbon footprint. ... [-]


BEng Civil Engineering

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Zie www.jbm.org.uk voor meer informatie.

U zal dezelfde modules te bestuderen, en vul het zelfde werk natuurlijk als een full-time student, maar over een langere periode van tijd.

[-]

Videos

Edinburgh Napier University overview