Bell English

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

BELL - die je voorbereiden op universiteit in het Verenigd Koninkrijk

  • 15 universiteit progressie overeenkomsten
  • 97% student slagingspercentage * (68% bereiken van een verdienste of onderscheiding) - Studenten die plaatsen zijn bevestigd aan 8 van de Russell Group van universiteiten, Een ledenorganisatie vertegenwoordigt 24 van de meest vooraanstaande Britse universiteiten.

Gewoon een paar redenen waarom Bell is de perfecte universiteit voorbereiding provider voor internationale studenten. Opgericht in 1955, heeft Bell geleerd meer dan 100.000 studenten uit 90 landen in het Verenigd Koninkrijk op een verscheidenheid van het Engels en universitaire voorbereidingsprogramma's.

Bell's Universitaire Stichting en pre-masters programma's zijn ontworpen om te helpen de internationale studenten voor te bereiden op elk aspect van het universitaire leven in het Verenigd Koninkrijk. Cursussen combineren Engels taalontwikkeling, onder voorbehoud van onderwijs en academische vaardigheden.

U kunt ervoor kiezen om te studeren met Bell in Cambridge of Londen in het Verenigd Koninkrijk.

  • Gemiddeld over de klassen van 2012 en 2013.

"Ik heb gewerkt met Bell voor een aantal jaren en we hebben altijd vonden het Bell studenten heel bijzonder zijn. Ze krijgen fantastische begeleiding en faciliteiten en altijd goed te doen op de universiteit. ' David Street, hoofd van de International Recruitment, Universiteit van Winchester

Locaties

Cambridge

Address
Bell Hillscross
Red Cross Lane

CB2 0QU Cambridge, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Opleidingen

Deze school biedt ook:
    Geen programma's om te laten zien

    Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


    ... or simply by choosing your degree: