Exeter College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

Exeter College is een grote, bloeiende en groeiende tertiaire universiteit die onderwijs, leren en student succes plaatst als onze hoogste prioriteit. We genieten van een uitstekende regionale reputatie. Het college werd beoordeeld als uitstekend door Ofsted in een pilot "geen bericht" inspectie in 2012, en opnieuw in een volledige inspectie in 2014. We werden bekroond met de Times Educational Supplement 'Outstanding Provider van het Jaar in 2012 en BTEC College van het Jaar in 2014.

We hebben hoge verwachtingen van onze studenten en medewerkers en elk jaar hun gezamenlijke inspanningen resulteren in uitstekende examencijfers, uitstekende training successen en schitterende muziek, kunst, sport en maatschappelijke prestaties. Wij zijn blij met studenten van alle leeftijden en vaardigheden en onze tutorial en leerling ondersteunende programma's zijn ontworpen om te voldoen aan hun behoeften, hen uitdagen om hun volledige potentieel te bereiken.

Exeter College biedt het tertiair onderwijs voor zo'n 10.000 - 12.000 studenten. De universiteit werd opgericht in 1970 als de eerste tertiaire college in het Verenigd Koninkrijk, het samenbrengen van de zesde vormen de voormalige grammatica scholen en Exeter Technical College.

Onze recente successen

In mei 2016, werd Exeter College bekroond met een Times Educational Supplement Further Education Award 2016 voor het stageprogramma van het Jaar. Exeter College en Devon County Council is op nationaal niveau erkend voor de baanbrekende en innovatieve Haven Banken Outdoor Education Centre. Het partnerschap werd erkend met een Vereniging van Hogescholen (AoC) Beacon Award for Innovation 2015-16 in Voortgezet Onderwijs. In januari 2014, Ofsted bekroond met de college Grade 1 'Outstanding' voor de resultaten voor de leerlingen, Onderwijs, Leren en Assessment, Leiderschap en Management en algemene doeltreffendheid die Exeter College een van de best presterende universiteiten in het land maakt. Klik hier voor meer informatie op onze Ofsted sortering uit te vinden. Klik hier om het rapport Ofsted lezen. In november 2012, Exeter College won twee prestigieuze Times Educational Supplement Voortgezet Onderwijs Awards voor Outstanding Provider of the Year en de Outstanding Leadership van Learning and Skills Awards. In juli 2014 werd Exeter College bekroond met de BTEC College van het Jaar.

Wat bieden wij?

Als een succesvolle tertiaire college bieden wij nu een breed scala aan cursussen en studenten kunnen kiezen die hun individuele mogelijkheden, aspiratie en de rente weer te geven. Wij bieden:

meer dan 40 AS en A2 onderwerpen, de prestigieuze International Baccalaureate, een breed assortiment van meer dan 90 beroepsonderwijs en bedrijfsleven geleid cursussen (instap niveau 3) de grootste keuze van het leerlingwezen kaders in Devon voor jongeren en volwassenen een aantal programma's ontwikkeld om die jongeren en volwassenen niet in onderwijs, werk of opleiding te ondersteunen volwasseneneducatie cursussen - van vrije tijd om professioneel geaccrediteerde opleidingen op maat gemaakte opleiding en ontwikkeling cursussen voor werkgevers en werknemers meer dan 30 universitair niveau cursussen, waaronder Foundation Degrees, in samenwerking met de universiteiten van Plymouth, Exeter, Marjon en Kingston en BTEC.

Het college blijft de stad Exeter serveren, maar we studenten aan te trekken ook uit heel Devon met meer dan 60% van onze 16-18 leerlingen uit heel Devon en het zuidwesten.

Het college heeft een aantal gespecialiseerde academies het verzorgen van opleidingen voor sport, bedrijfsleven, journalistiek, muziek, academisch begaafde en horeca en catering studenten. We hebben zeer sterke werkgever banden door middel van ons curriculum en door Business Solutions, het college toegewijde werkgever betrokkenheid team ontwikkelde, met toonaangevende lokale en internationale werkgevers, zoals Flybe, Met Office, Michael Caines en vele kleine en middelgrote ondernemingen, zodat onze beroepsopleidingen en leerlingwezen weerspiegelt de huidige trends in de sector en initiatieven.

Wij erkennen het belang van nauwe samenwerking met de lokale overheden, nationaal, de gemeenschap en de werkgever groepen met het oog op de lokale gemeenschap en de economie te ondersteunen en wij leveren belangrijke initiatieven met name Princes 'Trust, werk Zuid-West en de lokale Kamers van Koophandel.

Locaties

Exeter

Address
Hele Road
EX4 4JS Exeter, Engeland, Verenigd Koninkrijk