Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Glasgow Caledonian University is een onderscheidende, inclusieve en toekomstgerichte universiteit die zich inzet voor haar sociale missie om het algemeen welzijn te bevorderen. We zijn een internationaal topcentrum geworden in het hoger onderwijs, dat inzetbaarheid en mondiaal burgerschap bij onze afgestudeerden bevordert. We winnen prijzen voor onze steun en toewijding aan de studentenervaring, terwijl we innovatie leveren door ons onderzoek van wereldklasse op belangrijke krachtgebieden. We hebben een traditie van verruiming van de toegang tot hoger onderwijs voor getalenteerde individuen ongeacht hun achtergrond, en we maken gebruik van ons intellectueel en sociaal kapitaal ten behoeve van de gemeenschappen die we in Schotland en internationaal dienen.

Glasgow Caledonian University (GCU) is een levendige, innovatieve en met meerdere prijzen bekroonde universiteit voor het algemeen welzijn.

We willen een bijdrage leveren aan de samenleving op een manier die omhelst, maar die verder gaat dan de traditionele rol van een universiteit. GCU's For the Common Good commitment komt tot leven en wordt geleverd door studenten en medewerkers van academische scholen en afdelingen.

Welkom bij de School of Health and Life Sciences

De School of Health en Life Sciences, een van de drie academische scholen in GCU, brengt de afdelingen Life Sciences, Psychology, Social Work en Allied Health Sciences en Nursing and Community Health samen.

In samenwerking met onze medewerkers, studenten en externe belanghebbenden heeft de School of Health en Life Sciences een verenigende visie ontwikkeld die is ontworpen om de Universitaire Strategie van 2020 te realiseren, excellentie, betrokkenheid en energie te integreren in elk aspect van het schoolleven.

Onze school brengt de afdelingen Life Sciences, Psychology, Social Work en Allied Health Sciences en Nursing and Community Health samen. Door samenwerking tussen afdelingen kan de school een ongeëvenaard aanbod van onderwijsprogramma's en flexibele leveringsopties, onderzoek, op maat gemaakte training en adviesdiensten aanbieden in de sectoren gezondheid, sociale zorg en life sciences.

De school heeft meer dan 280 academici, waaronder hoogleraren, lezers, postdoctorale onderzoeksgenoten en onderzoeksmedewerkers. We ontvingen een uitstekende studenttevredenheid van 93% in de meest recente Nationale Studentenenquête. We hebben meer dan 4000 studenten uit de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Canada, Myanmar, Indonesië, Koeweit, Saoedi-Arabië en Bangladesh. Ze zijn een zeer gewaardeerd en integraal onderdeel van onze academische gemeenschap.

Wij zetten ons in voor innovatief, boeiend en interprofessioneel onderwijs voor al onze studenten. Dit wordt onderbouwd door onze faciliteiten van wereldklasse en baanbrekend onderzoek. Het succes van onze methodologie wordt aangetoond door onze uitstekende resultaten van de National Student Survey.

Onderzoek Excellence

Excellentie in onderwijs en onderzoek, topacademici, ondersteunende en stimulerende leeromgeving op een breed scala van gebieden - van Food Biosciences tot Nursing.

Ons onderzoek

In REF 2014 stonden we in de top 20 van het VK voor gezondheidsonderzoek op basis van wereldwijd toonaangevende en internationaal uitstekende normen. Lees meer over onze bekroonde academici en levendige onderzoeksgemeenschappen.

Onze faciliteiten

Wij bieden studenten en bedrijven toegang tot de modernste leer- en onderzoeksfaciliteiten op al onze afdelingen.

Onze afdelingen

De sterke punten van de School of Health en Life Sciences en het bijbehorende Institute of Applied Health Research liggen in onze professionele expertise, multidisciplinaire teamgebaseerde dienstverlening en strikte naleving van wettelijke normen die partnerschappen met het publiek en commerciële en niet-gouvernementele organisaties vereisen. organisaties.

De inzet van onze school voor excellentie en samenwerking zorgt ervoor dat we op de hoogte zijn van de undergraduate, postdoctorale en onderzoekspraktijk en kennis, geïnspireerd door een individuele en collectieve wens om bij te dragen aan de verbetering van de gezondheid en het welzijn.

Onze school biedt een breed scala aan theoretische kennis, oefenvaardigheden en educatief engagement dat de gemeenschap bestrijkt, van bank tot bedrijf en van het bed, en terug in de gemeenschap, en ondersteund door voortdurende investeringen in onze mensen en faciliteiten.

De school bestaat uit drie afdelingen die zijn onderverdeeld in academische vakgroepen:

 • Afdeling Verpleegkunde en Gezondheid van de gemeenschap
 • Afdeling Psychologie, Maatschappelijk Werk en Geallieerde Gezondheidswetenschappen
 • Afdeling Life Sciences

Oefen Academische carrières

Ons beleid om de Praktijk / Clinical Academic Careers in alle disciplines te ondersteunen, is van fundamenteel belang voor de School of Health en Life Sciences. Deze zijn ingebed in onze missie naar het Common Weal en ondersteunen onze inzet om ervoor te zorgen dat de praktijk, zowel klinisch als academisch, ons leren en ons onderzoek stimuleert.

Ons doel is om onze School te vestigen als een nationaal en internationaal erkend centre of excellence, met Clinical Academic Research Careers en Practice Education Academic Careers die een sleutelelement vormen in deze visie.

De klinische academici van de school integreren klinische kennis, vaardigheden, onderzoek en onderwijs met succes op hun specialistische gebied ten bate van patiënten / cliënten en leerders, en om de dienstverlening te verbeteren.

Via onze Clinical Academic Research Careers en Practice Education Academic Careers houdt de School of Health en Life Sciences zich bezig met onderzoek en onderwijs in de echte wereld om echte dilemma's in de praktijk te beantwoorden en vragen gesteld door degenen die vooroplopen op het gebied van service en zorgverlening. De praktijk stimuleert ons leren en onderzoek, en ons onderzoek levert bewijsmateriaal dat in de praktijk wordt toegepast ten behoeve van patiënten / cliënten, gemeenschappen, gezondheids- en sociale zorgdiensten.

Ondersteunende praktijk academische carrières

De Academisch Onderzoeks- en Praktijkeducatie Academici vertegenwoordigen alle disciplines van de School of Health en Life Sciences en zijn lid van gevestigde onderzoeksgroepen van het Institute for Applied Health Research, met de bijbehorende infrastructuur en onderzoekseffecten. Ze vervullen sleutelrollen bij het genereren van belangrijke onderzoeksvragen uit de praktijk en bij het werken om ervoor te zorgen dat het nieuwe bewijsmateriaal de dienstverlening en het beleid op het gebied van gezondheid en sociale zorg beïnvloedt en beïnvloedt. De school heeft praktijk / klinisch academisch onderzoek beoefenaars en praktijken onderwijs academische beoefenaars op het gebied van:

 • verpleging
 • Maatschappelijk werk
 • Psychologie
 • Fysiotherapie
 • Bezigheidstherapie
 • pedicure
 • Radiologie
 • Vision Sciences - Optometrie, orthoptica
 • Operationele afdeling

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk BScs » Bekijk MSc » Bekijk Diploma's » Bekijk PhD\'s » Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Postgraduate Certificaten » Bekijk Certificaten » Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bsc (hons) In Cel- En Moleculaire Biologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Afgestudeerden gaan op carriere in onderzoek en ontwikkeling, bijvoorbeeld in onderzoeksinstituten of in industrieën zoals farmaceutica en biotech. [+]

Het programma Cell and Molecular Biology richt zich op hoe menselijke cellen functioneren in gezondheid en ziekte. De toename van de biotechnologische industrie in Schotland heeft geleid tot voorspellingen van een stijging van de werkgelegenheid in deze sector en uitstekende carrièremogelijkheden voor afgestudeerden.

Door te weten hoe moleculen, cellen en organen elkaar interpreteren, kunnen biologen de factoren die celgroei en verdeling beheersen beter begrijpen, wat sommige mensen meer vatbaar maakt voor ziekte dan anderen en de ontwikkeling van nauwkeuriger diagnostische methoden en nieuwe geneesmiddelentherapieën of behandelingen.

Het programma omvat fysiologie, microbiologie, biochemie en genetica, cellulaire communicatie, drugsactie en moleculaire geneeskunde. Je gaat op hoog niveau van praktisch wetenschappelijk werk verbeteren van je laboratoriumvaardigheden, waaronder een praktische moleculaire biologie workshop van vijf dagen.... [-]


Bsc (hons) In Levensmiddelenbioscience

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit is het enige programma voor voedselbioscience van het Instituut voor Voedselwetenschappen en Technologie (IFST) in Schotland. [+]

Food Bioscience is de toepassing van biologische en aanverwante wetenschappen op voedselproblemen; voedselbioscientisten hebben veel behoefte aan voedselkwaliteit, veiligheid en veiligheid.

Dit is het enige programma voor voedselbioscience van het Instituut voor Voedselwetenschappen en Technologie (IFST) in Schotland; het voldoet aan de educatieve vereisten voor het lidmaatschap van het Instituut. Het is ook goedgekeurd door het Royal Environment Health Institute voor Schotland (REHIS) om de pre-registration academische norm te voldoen voor de Registration Board van de Schotse Food Safety Officers.

Wij zijn de enige instelling in Schotland om dit soort programma's te bieden en de sterkste nadruk te leggen op elke Schotse universiteit op voedsel en de ontwikkeling daarvan. U leert over voedingssamenstelling, het effect van chemicaliën en additieven op consumenten en voedselveiligheid, alsmede genetica, biochemie, microbiologie en voeding, gecombineerd met belangrijke industriële vaardigheden en een begrip van voedselwetgeving.... [-]


Bsc (hons) In Microbiologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit fascinerende en gevarieerde programma kan leiden tot carriere in de gezondheidszorg, voedsel- en waterindustrie, biotechnologie, milieu, farmaceutica en onderzoek. [+]

Microbiologie is de studie van organismen die te klein zijn om te zien door het blote oog maar die een diepgaande invloed hebben op ons leven.

Micro-organismen zoals bacteriën, virussen, schimmels, algen en protozoa kunnen soms schadelijk zijn en infectieziekten veroorzaken. Anderen zijn voordelig en worden door de biotechnologische industrieën uitgebuit om voedsel, alcoholische dranken en drugs te produceren.

Tot voor kort dachten veel artsen over de ziekten die door micro-organismen werden veroorzaakt, die grotendeels opgelost werden. Deze beoordeling was te optimistisch en microbiologie komt opnieuw op als kritieke wetenschap om nieuwe uitdagingen aan te gaan tegen organismen die niet meer reageren op conventionele antibiotica- of vaccinatieprogramma's.... [-]


BSc (Hons) in Social Work

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

[+]

Wat je zal studeren

BBBC inclusief Engels plus Nat 5 Maths bij C.

Een level

CCC plus GCSE Engels en Wiskunde op C / 4.

ILC Hoger

Voor volledige details over hoe de vergoedingen kunnen veranderen, lees onze kosten en terugbetalingsbeleid.

Bijkomende kosten

Naast cursusgeld kunnen u tijdens uw tijd extra kosten ondervinden bij de universiteit.

Beurzen

Wij bieden een hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; Als universiteit voor het gemeenschappelijk goed zijn we toegewijd aan het aanbieden van toegankelijk hoger onderwijs voor getalenteerde studenten door onze collegegeld laag te houden en een royaal beurspakket van meer dan 2,5 miljoen pond per jaar te bieden.... [-]


Bsc (hons) In Toegepaste Psychologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit programma biedt een stimulerende en uitdagende opleiding in toegepaste psychologie met voorbeelden van het echte leven en is geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS) voor het Graduate Basis for Chartered Membership (GBC). [+]

In de psychologie beschrijven we, uitleggen en voorspellen gedachten, gevoelens en gedrag.

De focus van deze graad is het toepassen van het kernpsychologisch materiaal van onderzoeksmethoden, cognitieve, sociale, ontwikkelingsgerichte, persoonlijkheid en biologische psychologie voor toepassingen in het echte leven.

U zult alle gebieden van toegepaste psychologie behandelen met een focus op geestelijke gezondheid, forensisch, counseling en gezondheidspsychologie. U kunt kiezen uit een afgestudeerde diploma in BSc (Hons) Toegepaste Psychologie (Counseling), (Forensisch) of (Gezondheid), op voorwaarde dat u specifieke modules neemt.

Modules worden geleerd via diverse specialistische laboratoria, seminars en lezingen en alle studenten nemen een werkgebaseerd leer in de psychologie module waar ze werkervaring op de psychologische theorie hebben.... [-]


Videos

Learning support from the School of Health and Life Sciences