Lees de Officiële Beschrijving

Glasgow Caledonian University is een onderscheidende, inclusieve en toekomstgerichte universiteit die zich inzet voor haar sociale missie om het algemeen welzijn te bevorderen. We zijn een internationaal topcentrum geworden in het hoger onderwijs, dat inzetbaarheid en mondiaal burgerschap bij onze afgestudeerden bevordert. We winnen prijzen voor onze steun en toewijding aan de studentenervaring, terwijl we innovatie leveren door ons onderzoek van wereldklasse op belangrijke krachtgebieden. We hebben een traditie van verruiming van de toegang tot hoger onderwijs voor getalenteerde individuen ongeacht hun achtergrond, en we maken gebruik van ons intellectueel en sociaal kapitaal ten behoeve van de gemeenschappen die we in Schotland en internationaal dienen.

Glasgow Caledonian University (GCU) is een levendige, innovatieve en met meerdere prijzen bekroonde universiteit voor het algemeen welzijn.

We willen een bijdrage leveren aan de samenleving op een manier die omhelst, maar die verder gaat dan de traditionele rol van een universiteit. GCU's For the Common Good commitment komt tot leven en wordt geleverd door studenten en medewerkers van academische scholen en afdelingen.

Welkom bij de Glasgow School for Business and Society

We gedijen op ideeën, ondersteunen innovatie en waarderen het belang van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Studenten komen naar ons voor onze kennis en ervaring om hun carrière en persoonlijke ambities te verbeteren. Onze externe partners komen naar ons om het laatste onderzoekgedreven denken te vinden en toegang te krijgen tot het talent van onze studenten.

Verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn fundamentele aandachtspunten voor elke organisatie. De Glasgow School for Business and Society tracht de complexe uitdagingen van de wereldeconomie aan te pakken en tegelijkertijd sociale voordelen te bieden aan lokale en mondiale gemeenschappen.

Wereldburgerschap, verantwoordelijk leiderschap, ondernemerschap en sociale rechtvaardigheid vormen de kern van onze activiteiten op het gebied van onderwijs, onderzoek en maatschappelijke betrokkenheid.

Onze onderscheidende, door onderzoek geleide portfolio biedt uitstekende en toegankelijke mogelijkheden voor hoger onderwijs in Glasgow, Londen en New York. Onze programma's worden onderschreven door professionele en academische accreditaties die bevestigen dat uw kwalificatie bij de beste ter wereld behoort.

Verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn nu fundamentele zorgen voor elke organisatie. Als universiteit voor het algemeen welzijn spelen we een sleutelrol in de wereldwijde transformatie van bedrijfsmanagementonderwijs. We proberen de complexe uitdagingen van de wereldeconomie in de 21e eeuw aan te pakken, terwijl we sociale voordelen opleveren voor lokale en mondiale gemeenschappen.

We zijn bijzonder verheugd dat ons succes bij het integreren van ethiek, verantwoordelijkheid en duurzaamheid in alle aspecten van het leven op de Glasgow School for Business and Society is erkend door ons lidmaatschap van ASHOKA U, Global Compact en PRME van de Verenigde Naties, evenals lokale initiatieven zoals WRAP en bedrijven in de gemeenschap.

We zijn ook de eerste universiteit in Schotland die toetreedt tot het prestigieuze wereldwijde EPAS-netwerk. Ik verwelkom deze erkenning van onze hoogwaardige leer- en onderwijservaring die onze afgestudeerden de vaardigheden en kennis bijbrengen om te slagen in de mondiale markt. De EPAS-accreditatie is indicatief voor een breder institutioneel engagement om de allerhoogste internationale benchmarks te gebruiken om de kwaliteit van onze voorziening te bewijzen. Dit biedt onze medewerkers, studenten, academische en zakelijke partners een stevige geruststelling dat we een universiteit zijn met een wereldwijd netwerk die is ingebed in onze lokale gemeenschap.

We dagen onze medewerkers en studenten uit om kritische en onafhankelijke leerlingen te zijn, om verantwoordelijke leiders te worden en om een ​​positieve bijdrage te leveren aan het bedrijfsleven en de samenleving. We nodigen u uit om met ons mee te doen aan onze inzet voor het algemeen welzijn.

Professionele affiliaties

De Glasgow School for Business and Society heeft een sterke staat van dienst in samenwerkingsverbanden met professionele instanties die ervoor zorgen dat onze cursussen relevant zijn voor de veranderende behoeften van de arbeidsmarkt.

Onze professionele voorkeuren houden onze studenten niet alleen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het bedrijfsleven, maar ze helpen onze afgestudeerden opvallen bij het zoeken naar werk en verlenen in sommige gevallen een speciale status bij het afstuderen.

Voorbeelden van beroepsorganisaties waarmee GSBS is geassocieerd, zijn:

 • AACSB
 • ABS (Association of Business Schools)
 • Zakendoen in de Gemeenschap
 • CEEMAN
 • EFMD (Europese stichting voor managementontwikkeling)
 • ESRC (Economic and Social Research Council)
 • UN PRME Initiative (Principles of Responsible Management Education)
 • Gold Approved Learning Center voor ACCA
 • Erkend leercentrum voor het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD)
 • Centre of Excellence met het Chartered Institute for Securities and Investment (CISI)

We bieden programma's en modules geaccrediteerd door:

 • ACCA (Vereniging van Chartered Certified Accountants)
 • Broadcast Journalism Training Council (BJTC)
 • Chartered Banker
 • Chartered Institute for Securities
 • Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT)
 • Chartered Institute of Marketing (CIM)
 • Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD)
 • Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS)
 • Chartered Insurance Institute (CII)
 • Chartered Management Institute (CMI)
 • CIMA (Chartered Institute of Management Accountants)
 • EPAS (European Foundation for Management Development Program Accreditation Scheme)
 • ICAEW (The Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales)
 • ICAS (Institute of Chartered Accountants of Scotland)
 • Instituut voor gezondheid op het werk (IOSH)
 • Institute of Operations Management (IOM)
 • Institute of Risk Management (IRM)
 • IOR (Institute of Operational Risk)
 • Law Society of Scotland
 • Nationale Raad voor de opleiding van journalisten (NTCJ)
 • British Psychological Society
 • SHRM (The American Society for HRM)
 • The Institute of Hospitality (IHA)
 • Het Instituut voor Reizen en Toerisme (ITT)
 • Tourism Society (TS)
 • Tourism Management Institute (TMI)

Onze afdelingen

Recht, Economie, Accountancy

Onze afdeling brengt academici samen met interesses en expertise op het gebied van recht, risico, economie, accountancy en financiën. We zijn trots op onze nauwe banden met bedrijfsorganisaties, waaronder non-profit organisaties en beroepsorganisaties die een aantal van onze programma's hebben geaccrediteerd.

Afdeling bedrijfsmanagement

Onze afdeling is gericht op het hedendaagse en innovatieve gebruik van managementbenaderingen en -technieken, -middelen en -processen om organisaties in de private en publieke sectoren in een zeer concurrerende wereldwijde markt te verbeteren en te ontwikkelen

Afdeling Sociale Wetenschappen, Media en Journalistiek

Het departement heeft meer dan vijftig medewerkers bij elkaar en heeft zowel een sterke onderzoekscultuur als een streven naar excellent onderwijs. Beoordeeld als internationaal excellent en wereldleider op verschillende gebieden in de laatste Research Assessment Exercise.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BA

GCU - Glasgow School for Business and Society

Een praktische, praktijkgerichte route naar een carrière in het beheer van evenementen - van planning, marketing en personeel tot het beoordelen van risico's en veilige f ... [+]

Geaccrediteerd door: IOH

De sector van de internationale evenementen is de afgelopen jaren getuige geweest van fenomenale groei en aanzienlijke veranderingen. Met wereldwijde kansen en een reeks carrièrekeuzes, is er nooit een spannendere tijd geweest om een ​​carrière in International Events Management na te streven.

Ons programma biedt zowel een theoretische als praktische benadering van evenementenbeheer; van planning, marketing en personeel tot en met risicobeoordeling en het veiligstellen van financiering. Je zult de vaardigheden en kennis verwerven om succesvolle evenementen te creëren, beheren en af ​​te leveren. U profiteert van interactieve en praktische leerervaringen, werkt samen met bedrijven met behulp van sociale media, wiki's en blogs, en biedt praktische vaardigheden die u kunt meenemen naar uw carrière.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Geaccrediteerd door de belangrijkste Britse professionele accountantsorganisaties (ICAS, ICAEW, ACCA, CIMA ... [+]

Geaccrediteerd door: ACCA ICAS CIPFA ICAEW CIMA

Accountants spelen een belangrijke rol in het bedrijfsleven en leveren belangrijke informatie die het werk van beleidsmakers in organisaties ondersteunt.

Geaccrediteerd door de belangrijkste Britse professionele accountantsorganisaties (ICAS, ICAEW, ACCA, CIMA en CIPFA), richten we ons op praktische inhoud en uw toekomstige inzetbaarheid. Samen met alle aspecten van accountancy, studeer je onderwerpen in economie, recht en management.

Professionele accountants bereiden financiële overzichten voor en registreren zakelijke transacties; ze gebruiken ook informatiesystemen om de financiële prestaties te volgen, deel te nemen aan fusies en overnames en kwaliteitsbeheer.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Studeer in het buitenland ... [+]

Geaccrediteerd door: EPAS CIM

Er is een groeiende behoefte aan afgestudeerden die een sterke basis hebben in de disciplines van zowel business als management, gekoppeld aan praktische ervaring. Dit EPAS- en CMI-geaccrediteerde programma biedt een brede kennisbasis en inzicht in het beheren van organisaties in lokale en internationale contexten.

De eerste jaren van dit programma zullen een breed bedrijfs- en managementcurriculum opleveren, waaronder financieel management, internationale economie, marketing, human resource management en wetgeving, vanuit zowel het VK als internationaal perspectief.

Naarmate het programma vordert, zal er meer nadruk worden gelegd op strategie, leiderschap, het managen van mensen en activiteiten, ondernemerschap en innovatie en technologiemanagement.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Met een sterke staat van dienst in de sector, zal onze opleiding u stevig op weg helpen naar succes in de financiële dienstverlening, of u nu op zoek bent naar een carriè ... [+]

Geaccrediteerd door: EPAS CIM

De financiële sector in Schotland beheert meer dan £ 800 miljard aan fondsen en genereert ongeveer £ 7 miljard voor de Schotse economie. Dit programma heeft een track record van het produceren van in-demand afgestudeerden met de kennis en expertise die nodig is om te slagen in de snel veranderende wereld van financiële diensten.

Het programma, dat door Scottish Financial Enterprise is erkend voor zijn innovatie, is bedoeld om uw vaardigheden te ontwikkelen voor een bedrijfstak die in Schotland bijna 100.000 mensen direct en indirect weer hetzelfde inzet. Het omvat alles van persoonlijke financiën tot pensioenfondsen, aandelenmarkten, bedrijfsfinanciering en investeringen en risicobeheer in financiële diensten. Je hebt ook de mogelijkheid om je te specialiseren, afhankelijk van je interesses.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Een dynamiek ... [+]

Alleen jaar 3

Supply chain management is een groeiend mondiaal specialistisch gebied en een essentiële functie binnen organisaties, met vele aspecten van inkoop en logistiek tot aan operations en projectmanagement.

Dit programma is bedoeld voor studenten met een relevante HND om deel te nemen op jaar 3 en een Honours diploma te behalen. Je ontwikkelt je inzicht in de complexiteit van de interne en externe verbindingen van internationale supply chains en verkrijgt de tools, technieken en managementcapaciteiten die nodig zijn voor een succesvolle carrière. Je ontwikkelt ook je kennis van de wereldwijde uitdagingen die van invloed zijn op het supply chain-proces, inclusief economische, juridische, financiële, strategische en wereldwijde problemen, en hun impact op de internationale handel.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Slagen in de wereldwijde markt van vandaag door een sterke bedrijfsfundatie te combineren met leiderschap, management ... [+]

Geaccrediteerd door: EPAS CIM

In de huidige mondiale omgeving verwachten werkgevers dat afgestudeerden een internationaal perspectief hebben, begrijpen hoe bedrijven met klanten en leveranciers over de hele wereld werken en hoe ze worden beïnvloed door evenementen in andere landen. Door te kiezen voor een diploma in International Business with Languages, verkrijgt u een solide basis in zaken en management, samen met een erkende competentie in vreemde talen die u goed positioneert voor een carrière in het internationale bedrijfsleven.

GCU is een van slechts 69 instellingen wereldwijd die de EPAS-accreditatie behalen, wat voor werkgevers aantoont dat uw diploma van wereldklasse is. De universiteit werd geprezen door EPAS voor zijn buitengewone inzet voor de ethiek, verantwoordelijkheid en duurzaamheid (ERS) agenda. Onze afgestudeerden dragen bij aan een samenleving die zich zorgen maakt over duurzaam en ethisch zakendoen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Slagen in de wereldwijde markt van vandaag door een sterke basis in het bedrijfsleven te combineren ... [+]

Geaccrediteerd door: EPAS CIM

Dit programma, met zijn onderscheidende internationale perspectief, zal u helpen een afgestudeerde klaar te maken voor succes.

In eerste instantie studeer je in het buitenland bedrijfs- en managementstichting met betrekking tot financiën, economie, HRM en marketing, vanuit het VK en internationaal perspectief. Naarmate je verder komt in je studie zal er meer nadruk komen te liggen op de internationale, culturele, duurzame en ethische context van het bedrijfsleven.

Je kunt ervoor kiezen om je internationale perspectief verder te ontwikkelen door de studie van een vreemde taal en een internationale studie-uitwisseling.

Joint Degree-opties... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Pas je diploma aan voor een carrière in Human Resource Management (HRM). Slagen in de wereldwijde markt van vandaag door een sterke bedrijfsfundatie te combineren met spe ... [+]

Geaccrediteerd door: EPAS CIPD

Alleen jaar 3

Een van onze vlaggenschipprogramma's, de BA (Hons) International Business en Human Resource Management (HRM), bereidt je voor om te strijden voor een breed scala aan vacatures in het VK en internationaal. Terwijl u een breed inzicht verkrijgt in het bedrijfsleven en de maatschappij waarin het actief is, ontwikkelt u ook essentiële vaardigheden op het gebied van leiderschap, management en communicatie en het wereldwijde perspectief dat u nodig hebt om uit te blinken in een carrière in het bedrijfsleven en HRM.

Door joint honours te kiezen in International Business en HRM, krijgt u een solide basis in zaken en management en ontwikkelt u een uitgesproken specialisme met 50% van uw modules gerelateerd aan HRM - onderwerpen zoals managementaangelegenheden, arbeidsrechten en verantwoordelijkheden, het managen van mensen en diversiteit en het managen en ontwikkelen van talent.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Kom binnen op jaar 3 en bereid je voor op succes op de wereldwijde toerismemarkt. Wij bieden een sterke bedrijfsfundatie in combinatie met specialistische kennis van best ... [+]

Geaccrediteerd door: EPAS CIM TMI IOH

Alleen jaar 3

Het BA (Hons) International Business and Tourism Management bereidt je voor op een breed scala aan banen in Groot-Brittannië en daarbuiten. Terwijl u een breed begrip van het bedrijfsleven en de maatschappij waarin het actief is, verkrijgt, ontwikkelt u ook essentiële vaardigheden op het gebied van leiderschap, management en communicatie en het wereldwijde perspectief dat u nodig hebt om te excelleren in bedrijfs- en toerismebeheer.

Door te kiezen voor een gezamenlijke onderscheiding in International Business and Tourism Management, verkrijgt u een solide basis in zaken en management en ontwikkelt u een specifiek gebied van specialisme in toerisme, waarbij 50% van uw modules betrekking heeft op de toeristische sector. Je verwerft kennis op het gebied van bestemming, planning, marketing en ontwikkeling, stadsvernieuwing en financiering voor de toeristische sector.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Meer informatie over marketingstrategie, merkplanning, advertenties, marktonderzoek, PR ... [+]

Geaccrediteerd door: CIM

Door traditionele en digitale marketing te combineren, biedt ons programma u de kennis en expertise die nodig is voor een succesvolle carrière, lokaal of wereldwijd. Naast een basis in het bedrijfsleven, krijg je een goed begrip van specifieke aspecten van marketing, wat leidt tot een breed scala aan carrièremogelijkheden.

Marketing omvat bijna elk aspect van een organisatie, van reclame, verkoop, marktonderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten tot het creëren, promoten en beschermen van een bedrijfsmerk. Door het begrijpen van klanten en hun behoeften en wensen kan een bedrijf zichzelf, zijn goederen of zijn diensten onweerstaanbaar maken voor consumenten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Fashion branding is de sleutel tot de wereldwijde mode-industrie. Ontwikkel de traditionele en digitale vaardigheden in merchandising, kopen, retail, marketingstrategie, ... [+]

Fashion branding is een internationale industrie en beïnvloedt een groeiend aantal producten en diensten. Dit onderscheidende programma helpt je om zowel traditionele als digitale vaardigheden en expertise te ontwikkelen om te slagen in deze spannende en dynamische industrie.

Je krijgt een grondig inzicht in fashion branding, samen met business en management, ontwikkeling en promotie van modemerken, visual merchandising, digital fashion branding en internationale marketingstrategie. Je bouwt ook expertise op in gebieden zoals kopen en merchandising, PR, productontwikkeling en merkbeheer.

Je krijgt de kans om deel te nemen aan een jaarlijkse studiereis naar iconische modehoofdsteden zoals Parijs, Milaan of New York. U zult ook profiteren van onze uitstekende branchelinks en gastcolleges van een breed scala van professionals uit de industrie van designhuizen, grote retailers en modebladen, zowel nationaal als internationaal. Onze gastsprekers besteden onschatbare tijd met onze studenten, delen hun unieke inzicht en kennis van zowel lokale als wereldwijde markten, waardoor onze studenten een echt concurrentievoordeel hebben in een zeer competitieve sector. Uitwisselingsmogelijkheden zijn beschikbaar met buitenlandse partnerinstellingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Kom voor op de concurrentie - combineer een breed scala aan technische oplossingen ... [+]

Door een dynamische combinatie van creatief ontwerp en praktisch zakendoen, ontwikkelt dit gerenommeerde programma innovatieve en ondernemende afgestudeerden die klaar zijn om te slagen in de mode-industrie.

Je wordt uitgerust met kennis van zaken en management in relatie tot de modewereld, onderzoekt marketing, economie en managementfinanciering, samen met een breed scala aan technische en praktische vaardigheden, waaronder patroon knippen, kledingconstructie en computerondersteund ontwerp. Veel van het praktische werk wordt uitgevoerd in de Fashion Factory, onze industriestandaard Design en Cutting Studio.

krijgt de gelegenheid om uit de eerste hand ervaring op te doen van de mode-industrie en de internationale impact ervan door middel van live-industrieprojecten en studiereizen naar grote modehoofdsteden, zoals New York, Parijs en Milaan.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Internationaal sportmanagement is een groeiend ... [+]

Alleen jaar 3

Het internationale sportmanagementveld is een groeiende en dynamische industrie. Als je een passie hebt voor sport en de ambitie hebt om je carrière op dit gebied te professionaliseren, kan GCU je helpen de vaardigheden en ervaring op te doen om te slagen in het beheer van sport, fitness, recreatie en recreatie.

Je bestudeert belangrijke aspecten van internationaal management in de context van sport, en via een aantal gespecialiseerde modules, waaronder taalopties, ontwikkel je de vaardigheden om een ​​succesvolle carrière te nastreven op zowel lokaal als internationaal niveau.

Dit programma wordt geleverd door een ervaren team dat zijn academische track record combineert met een praktische benadering van leren en indrukwekkende brancheverbindingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Bent u geïnteresseerd in de pers, de uitzending, het internet ... [+]

Dit programma is een van de meest gewaardeerde in zijn soort in Schotland. Met betrekking tot pers, uitzending en online, het zal u uitrusten voor een succesvolle carrière in de media of aanverwante industrieën, zoals reclame of public relations.

We werken op brede basis aan de studie van de omroep, de pers, de bioscoop en het internet, onderzoeken de rol en impact van media in de samenleving en hoe de media-industrie is georganiseerd. Je leert reflectief te zijn in je denken, terwijl je intelligent, verantwoordelijk en ethisch werkt.

Door de standaardapparatuur te gebruiken, ontwikkel je vaardigheden voor radio- en tv-productie in onze hypermoderne multimediasuite samen met creatieve reclame- en public relationsvaardigheden in realistische scenario's. We helpen u creatief te denken, inhoud te analyseren en te evalueren om innovatief professioneel materiaal op verschillende platforms te produceren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

... [+]

Engels Taal

Academische IELTS score van 6,0 (of gelijkwaardig) met geen enkel element onder de 5,5.

Let op: als u uit een meerderheid Engelssprekend land bent, mag u niet meer verplicht zijn om uw Engelstalige taalvaardigheid verder te bewijzen.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag om GCU wordt beschouwd als op individuele basis. Als u niet de typische academische binnenkomst kwalificaties, maar kan relevante werkervaring en / of kredieten van erkende beroepsorganisaties aan te tonen, kunt u in aanmerking komen voor deze cursus via de Universiteit van de Erkenning van Verworven Competenties regeling.

Vergoedingen en Financiering ... [-]
Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Het risico is inherent aan het zakendoen ... [+]

Geaccrediteerd door: CII

Ondanks de uitdagende wereldwijde economische omstandigheden is risicobeheer een groeigebied voor alle soorten organisaties. Er is een toegenomen vraag naar gekwalificeerde risicoprofessionals vanwege het steeds mondialer wordende karakter van activiteiten die samenvallen met toegenomen regelgevingsdruk en naleving.

GCU is de enige universiteit in het Verenigd Koninkrijk die dit soort undergraduate-diploma aanbiedt en daarom een ​​kans creëert om afgestudeerd te worden in de vraag. Tijdens je studie onderzoek je het toegepaste risicobeheerproces vanuit een organisatorisch perspectief met betrekking tot aspecten zoals de identificatie en het beheer van strategische risico's, het beheren van ethiek, compliance- en gedragsrisico's, bedrijfscontinuïteitsbeheer en projectrisicobeheer.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

De sociale wetenschappen onderzoeken hoe samenlevingen functioneren en kijken naar de institutionele kaders die hen ondersteunen en onderzoeken kwesties zoals criminalite ... [+]

Ons multidisciplinaire programma biedt u de mogelijkheid om een ​​brede kennisbasis te ontwikkelen op basis van een selectie van vakgebieden, waaronder politiek, geschiedenis, sociologie, politie en criminologie.

Na een inleiding tot de sociale wetenschappen in de jaren 1 en 2, kun je je gaan specialiseren in jaar 3 en jaar 4. Wisselmogelijkheden bestaan ​​in jaar 3 met een reeks instellingen (California State University Long Beach, de Universiteit van Massachusetts in Boston, Erasmus Universiteit, Rotterdam en Siegen University).

Je hebt ook de mogelijkheid om taalmodules te studeren, waardoor je je kennis en de reikwijdte van je carrièremogelijkheden verruimt. De inzetbaarheid van afgestudeerden staat hoog op onze agenda en is ingebed in ons programma, dat je ook vaardigheden biedt op het gebied van presentatie, onderzoek en computergebruik, kritische evaluatie en beknopte schrijfopdrachten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Cowcaddens Road
G4 0BA Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk