Lees de Officiële Beschrijving

Leer gastvrijheid van de beste, studie in het centrum van de wereld

Sinds 1962 heeft Glion Institute of Higher Education de standaard van uitmuntendheid vastgesteld als een beroemde Zwitserse hotelschool, waardoor studenten tot leiders worden voor de horeca, toerisme en evenementen. Daarom is de industrie van professionals voor Glion de prijs voor 'Beste Hospitality Management School' ter wereld te winnen bij de Worldwide Hospitality Awards in 2015.

Op de Londense campus levert Glion het beroemde Zwitserse gastvrijheid management graden en afstudeert programma's aan studenten uit de hele wereld. De vertrouwde academische programma's brengen Londen's innovatieve hotel- en restaurantscène tot leven door industriële bezoeken, conferenties en evenementen, waardoor studenten het beste kunnen bieden aan zowel Londen als Zwitserland.

Gelegen op het terrein van de Universiteit van Roehampton, biedt de Glion London campus een moderne, spannende universitaire levensstijl binnen het comfort en de verbindingen van een dichtgemaakte Glion gemeenschap. Op slechts 40 minuten afstand biedt het West End en het stadscentrum van Londen een eindeloze verscheidenheid aan winkels, entertainment, eetgelegenheden en culturele bezienswaardigheden.

Ontdek wat Glion London uniek maakt!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Glion Institute of Higher Education London

De Bachelor of Business Administration (BBA) in Hospitality Management bereidt studenten voor managers en ondernemers in de wereldwijde service-industrie te zijn. ... [+]

Een hospitality management DIPLOMA VOOR Carrière

De Bachelor of Business Administration (BBA) in Hospitality Management bereidt studenten voor managers en ondernemers in de wereldwijde service-industrie te zijn. Het is een bedrijf diploma en een hotel management diploma en dat hands-on hospitality training en stages combineert met het management cursussen.

In het laatste jaar, kunnen de studenten een specialisatie spoor om hun zakelijke expertise te scherpen in Luxury Brand Management, Event Management, Real Estate Finance en Revenue Management, Sales en Marketing, of New Venture Creation kiezen.

Wat u GAIN

Professionele vaardigheden

Je leert om hospitality operaties voor hotels, restaurants en evenementen te beheren door middel van de hands-on cursussen en hotel management cursussen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Glion Institute of Higher Education Downshire House Roehampton Lane London, SW15 4HT United Kingdom
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
undefined