Lees de Officiële Beschrijving

Global Banking School biedt Toonaangevende toegepast Bank- en Financiewezen onderwijs over de hele wereld. We zijn vooral bekend om investment banking training aan bedrijven, banken, private equity en hedge funds in de top 20 financiële hoofdsteden.

Onze unieke propositie in de industrie om u te helpen opbouwen van een succesvolle carrière in het bankwezen of de financiering van de industrie. Wij werven ambitieuze mensen, hen te onderwijzen met kritisch denken en het oplossen van problemen; begeleiden hun carrière om een ​​succesvolle persoonlijkheid in deze geglobaliseerde wereld geworden.

Onze docenten brengen grote schat aan ervaring in de sector beroepsonderwijs en gepassioneerde het aanleren van vaardigheden naar de klas.

Elke student van Global Banking School heeft te gaan door onze gratis loopbaanontwikkeling programma waarin u interactie met de groep van hooggeplaatste bankiers om de juiste carrière te identificeren voor jezelf, het ontwikkelen van je CV voor specifieke rollen en te netwerken met de industrie.

Door het bestuderen van GBS studenten zullen ook automatisch lid van onze 4000 + alumni in bancaire en financiële industrie. Studenten zullen worden uitgenodigd om onze talrijke netwerkevenementen waar ze in staat zijn om oud-studenten en werkgevers te ontmoeten uit de industrie zullen zijn.

Onze innovatieve onderwijsmethoden worden geleverd door ervaren investment bankers. We streven altijd naar de kloof van kennis tussen de echte wereld investment banking en financiële praktijken en traditionele academische leren wissen. Wij faciliteren groepsgesprekken, diepte-Q & A met een doorgewinterde trainer, visuele presentaties en het leren van de echte wereld applicaties met Excel gebaseerde financiële modellen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Global Banking School

Deze graad is speciaal ontworpen voor studenten om carrière op te bouwen in Business Management, Accounting, Banking and Finance, Consulting, Financiële Markten. ... [+]

Is deze cursus voor mij?

Als je echt genieten van het controleren van de cijfers, dan business en financiën is de perfecte carrière voor je. Elke organisatie moet accurate financiële informatie om te kunnen overleven en om beslissingen te nemen over de toekomstige groei. Je zult in staat om de trends te herkennen en manieren om een ​​bedrijf draaiende te houden verkennen, zorg ervoor dat de winsten blijven zal zijn en de kosten laag blijven. Omdat het een joint degree, zal deze cursus profiteren studenten die streven naar accountants zijn of werken in de financiële wereld. Het omvat vaardigheden die voortbouwen op de investeringen en commercial banking, verzekeringen, consultancy en financiële markten. Overal waar een bedrijf, zijn er rekeningen die controle nodig hebben. Bijna elke commerciële organisatie moet geschoolde financiële steun. Er zijn bedrijven die uitsluitend te handelen in de financiële wereld. Dit kunnen investeringsbanken, verzekeringsmaatschappijen en financiële dienstverleners. Het laatste jaar van deze cursus omvat een financieel gerelateerde proefschrift, samen met een studie van de strategie, internationale financiën en belastingen. Deze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de studenten vertrekken GBS met een breed scala aan vaardigheden die een werkgever indruk zal maken en hen in staat stellen om de werkgelegenheid veilig te stellen. Niet alleen zal deze mate geven een goed begrip van de manier waarop bedrijven opereren, maar je zult ook in staat zijn om te creëren en de jaarrekening te analyseren. U leert over het ondernemingsklimaat en people management, evenals de fundamenten van de boekhouding.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands