HCA

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

HCA is een gespecialiseerde hogeschool voor de kunsten - we richten ons volledig op wat creatieve studenten nodig hebben.

Hier vind je je plek in een inspirerende kunstacademie; terwijl onze deskundige medewerkers, studio's en werkplaatsen uw individuele reis ondersteunen.

De intieme schaal van HCA leent zich voor natuurlijke samenwerkingen en onderscheidende creatieve groepen. Het is de ideale setting om alternatieve manieren van kijken te ontdekken - jezelf en elkaar te verrassen. Studenten ervaren ook een uitstekende hoeveelheid contacttijd met docenten in een forum dat klein genoeg is om je stem te laten horen.

Alle studenten profiteren van inducties bij relevante workshops en studio's. Als uw praktijk u een nieuwe en inventieve route leidt; u bent vrij om te experimenteren met behulp van het grote aanbod aan faciliteiten van HCA . Dus als u een animator bent die ontdekt dat u wilt experimenteren met borduren, dan kan dat! Veel van de medewerkers van HCA zijn ook zelf actieve beoefenaars, wat betekent dat ze u begeleiding kunnen bieden als mentoren, specialisten en collega's.

Of u nu kunst, media, design, populaire muziek of podiumkunsten wilt nastreven, wij hebben uw toekomst in gedachten.

Samenwerkend

Twee hoofden (of meer) zijn beter dan één! Bij HCA vind je volop kansen om samen te werken met een of meerdere mensen en organisaties. We bieden mogelijkheden om samen te werken met tal van externe partners en studenten aan andere cursussen. Een van onze studenten heeft bijvoorbeeld samengewerkt met een innovatief, open-sourceproject en met de hand een op maat gemaakte extruder voor gerecycled plastic gebouwd, helemaal opnieuw. In dit en vele andere projecten zijn de doorgroeimogelijkheden onbeperkt. Onze studenten passen hun kennis, hun diverse perspectieven en complementaire vaardigheden uit verschillende disciplines toe om HCA collega's in onze kunstacademie te helpen en te inspireren.

Nieuwsgierig

Nieuwsgierigheid opent vele deuren. Het kan een boek zijn dat uw leven verandert of een ervaring die u nooit zult vergeten. Voed je nieuwsgierige aard door de gespecialiseerde HCA van HCA verkennen, nieuwe manieren te ontdekken om over het bekende in Critical Studies te denken, en ga met ons mee op onze reizen naar inspirerende evenementen en plaatsen. Of kom gewoon langs bij verschillende workshops en kijk wat er die dag wordt gemaakt.

Moedig

Wees moedig: neem creatieve risico's. HCA studenten worden aangemoedigd om hun eigen weg te vinden en werk te maken dat varieert van taboe-doorbrekend tot satire. We helpen je erachter te komen wat je wilt zeggen en koesteren je zelfvertrouwen om het te zeggen.

Inventief

We zullen u voorzien van de tools die u nodig heeft om te verkennen en te innoveren; zoals een van onze studenten die breien combineerde met onconventionele 3D-materialen om haar leuke en inventieve kinetische breiproject te realiseren. Bij HCA kun je experimenteren in onze vele workshops in keramiek, textiel, kleine metalen, prentkunst, fotografie en 3D; onze Mac- en pc-IT-suites; onze volledig opgetuigde theater- en muziekstudio's voor podiumkunsten in black-boxstijl.

individu

Wij geloven in de kracht van uw creatieve stem. Onze toewijding aan individualiteit is overal te zien, van de werkplekken van onze studenten tot de verscheidenheid van onze zomershow, Synthesis.

Bij HCA vind je alles wat je nodig hebt om je creativiteit te versterken.

Ergens kan uw individualiteit bloeien

Vanuit onze prachtige locatie in de historische stad Hereford, in het pittoreske graafschap Herefordshire, biedt HCA het volledige scala aan kunsteducatie. We bieden gespecialiseerde creatieve programma's op vele niveaus: van korte cursussen tot voortgezet onderwijs, undergraduate en postdoctorale studie.

Bij HCA leer je snel de andere studenten kennen die bij jou aan de cursus beginnen. Je krijgt les van gepassioneerde medewerkers, die de tijd nemen om je te leren kennen, je talenten te begrijpen en persoonlijk in je succes te investeren.

HCA biedt een unieke, samenwerkende sfeer waar u uw ideeën kunt uiten en ontwikkelen. Medewerkers en studenten genieten van een dynamisch gesprek, waarbij inspiratie in twee richtingen stroomt.

Ruimte om te groeien

Onze omvang en focus maken het toetreden tot HCA een heel andere ervaring dan het toetreden tot grote niet-gespecialiseerde universiteiten. Bij HCA wordt de hele omgeving geleid door creativiteit. Hier wordt talent altijd herkend en gaat het potentieel nooit verloren in de massa. We verdedigen onze studenten als individuen en vieren ieders successen.

Door onze schaalgrootte zijn we ook van nature naar buiten gericht. We verwelkomen spraakmakende sprekers om masterclasses te geven en inspirerende lezingen te geven. Als student profiteer je van de mogelijkheden om live briefs van echte klanten aan te nemen, aan opwindende projecten met externe partners te werken en je werk met een groter publiek te delen.

Hier, op onze school die op zeer menselijke schaal is gebouwd, kun je je plaats bepalen in het hart van iets veel groters.

Een gemeenschap met karakter

Onze historische stad, temidden van een uitzonderlijk landschap, is vriendelijk en ontspannen met een groot gemeenschapsgevoel en tal van geweldige evenementen en activiteiten om bij betrokken te raken. Hier kun je inspiratie opdoen, je talenten ontwikkelen, vriendschappen sluiten en grenzeloos creëren.

Maak een verbinding

Studenten kiezen er om verschillende redenen voor om bij HCA bij ons te komen werken, maar een overweldigend thema is het gevoel hoe HCA de mensen die hier komen 'passen'. HCA is een plek waar je echt jezelf kunt zijn. In plaats van te proberen je te laten conformeren aan een huisstijl, zullen inspirerende medewerkers je aanmoedigen om moedig en inventief te zijn op weg naar het ontdekken van je individuele creatieve stem. We verwachten niet dat je in de mal past - ga je gang en breek hem!

Met een gevoel van gemeenschap, zowel op de campus als in de stad, word je aangemoedigd om bredere sociale kwesties aan te pakken en na te denken over de mogelijke impact van de dingen die je maakt. We stellen je in staat om het werk te maken waar je een passie voor hebt en om diepe integriteit in je eigen praktijk te ontwikkelen.

Creatieve vrijheid

Bij HCA is uw creatieve ontwikkeling onze prioriteit. Door onze schaalgrootte kunnen we rigide grenzen tussen disciplines verwerpen. We zijn trots op ons open workshop-beleid, waar inducties voor onze geweldige en gevarieerde faciliteiten in verschillende disciplines worden aangeboden.

Onze workshops zijn spannende plekken vol innovatie en kruisbestuiving tussen cursussen. Je zult waarschijnlijk grafisch ontwerpers vinden die op een gezellige manier samenwerken met sieradenstudenten, of beeldende kunstenaars die een gezond debat voeren met kunstenaarssmeden.

Optiemodule

We moedigen je aan en ondersteunen je om je creativiteit over grenzen heen te verkennen. Veel van onze kunst- en designopleidingen bieden u de mogelijkheid om een aanvullende module buiten het kernprogramma te volgen. Dit kan een geweldige kans zijn om uw perspectief te verbreden of een specialistische interesse te ontwikkelen.

Spon

onze filosofie

Onze missie is om uw creativiteit te versterken

Hereford College of Arts is een gespecialiseerde kunstacademie waar de unieke creatieve stemmen van studenten kunnen gedijen. We moedigen het nemen van gewaagde creatieve risico's, vindingrijke probleemoplossing en kritische betrokkenheid bij bredere sociale kwesties aan.

Bij HCA ondersteunen we studenten om samenwerkende, nieuwsgierige, moedige en inventieve individuen te worden.

Wij geloven dat creatieve samenwerking ons de kracht geeft om de wereld te veranderen.

HCA is op zijn plaats geworteld - Herefordshire is een heel bijzondere en mooie locatie - maar altijd verbonden met de wereld. Onze studenten zijn echte creatieve burgers en door het werk dat ze produceren en hun carrières in de creatieve industrieën en daarbuiten, zijn we trots op de talloze manieren waarop ze bijdragen aan onze economie en samenleving en een positieve impact hebben op de wereld.

Teach Excellence

Op basis van het beschikbare bewijs oordeelde het TEF-panel dat Hereford College of Arts kwalitatief hoogstaand onderwijs, leren en resultaten levert voor haar studenten. Het overtreft consequent de strenge nationale kwaliteitseisen voor het hoger onderwijs in het VK.

* Het Teaching Excellence Framework (TEF) is een nieuwe regeling geïntroduceerd door het Department for Education voor het erkennen van uitstekend onderwijs en leren.

Creatieve toekomst

De creatieve sector is booming. De werkgelegenheid in de creatieve industrie groeit vier keer zo snel als de totale beroepsbevolking in het VK en een kunstopleiding biedt je een toegangspoort tot deze levendige industrie en een lonend carrièrepad.

De culturele sector van het VK is over de hele wereld bekend, net als onze reputatie voor creativiteit, originaliteit en ondernemersgeest. Het gevestigde creatieve onderwijssysteem van het VK is een sleutelfactor geweest bij het opbouwen en ontwikkelen van deze vaardigheden.

Vanaf de dag dat je begint bij Hereford College of Arts, begin je je voor te bereiden op je toekomstige carrière. Of je nu een baan wilt krijgen bij een prestigieus internationaal bedrijf, je eigen bedrijfje wilt opzetten of als zelfstandige freelancer wilt werken voor een mix van klanten, er is een schat aan kansen in de creatieve industrieën. HCA helpt u bij het ontwikkelen van de persoonlijke kwaliteiten, kennis en vaardigheden die ten grondslag liggen aan succes, ongeacht uw gekozen specialisme.

Creatieve carrières

 • Er zijn 2 miljoen banen in creatieve beroepen in het VK - met een snelle groei in muziek, uitvoerende en visuele kunst, maar ook in design en designermode.
 • Robots zullen je baan niet stelen! Onderzoek heeft aangetoond dat creatieve beroepen in de toekomst waarschijnlijk het minst worden geautomatiseerd.
 • Projecties geven aan dat creatieve beroepen de komende zes jaar twee keer zo snel zullen groeien als de gemiddelde werkgelegenheid, en iets sneller dan STEM-banen.
 • 34,5% van de mensen in alle banen in de creatieve industrie, inclusief ondersteunende banen, is zelfstandige.
 • De creatieve industrieën vormen de kern van de economische toekomst van het VK - geclassificeerd als een van de prioritaire sectoren in de industriële strategie van de regering, en ze zullen een enorm belangrijke rol spelen in het hart van de economische toekomst van het VK.
 • Kwalificaties zijn belangrijk - de meeste banen in creatieve beroepen worden bekleed door mensen met ten minste een diploma of gelijkwaardig.
 • Ontdek nog verder - de creatieve industrie is een dynamische en opwindende plek om je carrière op te bouwen, maar de vaardigheden die je via een creatieve opleiding ontwikkelt, zijn zeer gewild bij een breed scala aan bedrijven en bredere beroepen.

Links naar de World of Work

Het College staat voor ondernemingszin en alle studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan commerciële ondernemingen, tentoonstellingen en projecten - zowel binnen de lokale gemeenschap als op een veel bredere schaal.

We werken nauw samen met een reeks werkgevers en onze cursussen hebben sterke banden met lokale, regionale en nationale bedrijven die studenten ondersteunen met verschillende kansen, waaronder werkgevers- en branchegerelateerde projecten.

Wij geven steun en advies over loopbaan en progressie Pathways , en al onze cursussen hebben een bereik van gastdocenten en professionals die hun kennis en ervaring te delen met studenten. Bezoek onze Partnerships-pagina voor meer details.

HCA Enterprise-programma

Elke student aan HCA , ongeacht het gekozen programma, krijgt de kans om essentiële praktische vaardigheden voor een creatief beroepsleven te ontwikkelen:

 • Hoe maak je een opvallende website?
 • Social media voor marketing
 • Hoe je je kunt opzetten als creatieve freelancer

In veel gevallen zul je deze belangrijke onderwerpen behandelen als onderdeel van je studiemodules, maar met het HCA Enterprise-programma heb je de mogelijkheid om je vaardigheden aan te vullen en uit te breiden door middel van lezingen, workshops en andere trainingsbronnen.

Waardevolle overdraagbare vaardigheden

Een creatief diploma geeft je een reeks overdraagbare vaardigheden, zo belangrijk voor het beroepsleven en erg gewild bij werkgevers.

U kunt aantonen:

 • Aanpassingsvermogen
 • Articuleren bij het uiten van complexe ideeën
 • Samenwerking
 • Creatief en kritisch denken
 • Nieuwsgierigheid
 • Probleemoplossing

Wij geloven dat dit kernvaardigheden zijn voor een productief en zinvol leven en u zult merken dat ze zijn ingebed in de onderwijs- en leerresultaten bij HCA .

HCA Graduate Launchpad-programma

Je relatie met HCA zal je blijven ondersteunen lang nadat je je baret bij het afstuderen in de lucht hebt gegooid. Het zetten van de eerste stappen in uw carrière kan zowel opwindend als ontmoedigend aanvoelen. We weten dat onze afgestudeerden waarde hechten aan kansen om vervolgadvies in te winnen van ervaren personeel, in contact te blijven met collega's en deel te nemen aan evenementen bij HCA die hun creatieve netwerk blijven verbreden.

Dus vanaf 2019 hebben al onze nieuwe afgestudeerden toegang tot een 18 maanden durend HCA Graduate Launchpad-programma, inclusief:

 • Een professionele profielpagina op de website voor creatief talent van de HCA .
 • Gratis toegang tot geadverteerde Enterprise Program-evenementen.
 • Een face-to-face 'creatieve gezondheidscheck' en evaluatie van uw professionele ontwikkelingsplan (persoonlijk of via Skype).
 • Kortingen op het HCA korte cursusprogramma.
 • Uitnodigingen voor HCA tentoonstellingen en andere netwerk- en sociale kansen. Je wordt ook uitgenodigd om je aan te melden voor:
 • Een jaarlijkse showcase-expositie van HCA medewerkers en alumni.
 • De HCA Graduate Artist in Residence-regeling.
 • HCA 's nieuwe incubatiecentrum voor bedrijven (vanaf 2019).

Na HCA

Onze getalenteerde alumni gaan heinde en verre in hun creatieve carrière! James W Griffiths is een BAFTA Award-winnende filmmaker geworden, Sasha Louise is een Celebrity Fashion Designer en Alice Perrin is een Tattoo Artist op Channel 4-hitshow Tattoo Fixers, om er maar een paar te noemen.

Locaties

Hereford

Address
Hereford College of Arts
College Road Campus
College Road

HR1 1EB Hereford, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden