Hereford College of Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Hereford College of Arts is een geweldige bestemming voor internationale studenten die willen studeren kunst & design cursussen.

WELKOM We zijn blij met internationale studenten voor de diversiteit en de energie die ze brengen aan onze gemeenschap. Ze helpen ons om een ​​zeer mondiale vooruitzichten en perspectief op een moment houden wanneer culturen steeds meer direct aangesloten.

We weten ook dat we kunnen zorgen voor u goed en geven u een zeer goede ervaring. Belangrijkste voordelen voor internationale studenten zijn:

De juiste maat voor studenten goed bekend aan het personeel met een hoge mate van ondersteuning Vriendelijke, informele sfeer waar iedereen is volledig gericht op de ontwikkeling en ondersteuning van de creatieve talenten van studenten Een van de overige universiteiten gewijd aan de kunst in het Verenigd Koninkrijk Veel van het onderwijs en ondersteuning met docenten, veel oefenen kunstenaars en ontwerpers Goede toegang tot een scala aan workshops, ongeacht wat je natuurlijk op Gelegen in een levendige en student-vriendelijke stad, omringd door enkele van de meest adembenemende landschap in het Verenigd Koninkrijk Grote waarde studentenhuisvesting Een zeer veilige plek voor studenten om te wonen en te werken

Waarom voor ons kiezen? Roshnee Valla, uit Zimbabwe - BA (Hons) Grafisch & Media Design Top-up

Ik was op zoek te treden tot de laatste jaar van een opleiding en zet mijn bestaande kwalificatie tot een volledige BA (Hons); Ik vond deze cursus op de UCAS website samen met een paar anderen. Ik besloot om te studeren aan HCA, omdat uit alle andere Unis en hogescholen dit was de meest vriendelijke en ondersteunend. Ik had een paar problemen met het krijgen van mijn visum naargelang maar het college kon niet meer behulpzaam zijn en ze waren er snel bij om terug te keren naar mij. Ik was in staat om mijn interview te hebben en te bespreken mijn werk via Skype met de cursusleider. Een andere goede zaak, de cursus is gestart in oktober, wat betekende dat de vliegtickets goedkoper waren! Toen ik aankwam bij het college ik echt voelde inbegrepen en was onder de indruk van de studio's, docenten en faciliteiten, die allemaal uitstekend zijn. Mijn advies aan andere internationale studenten: Informeer vroeg, als de visumaanvraag proces langdurig kunnen zijn en vragen veel vragen!

Gabe Chaille, uit Illinois, USA - BA (Hons) Blacksmithing Kunstenaar

Ik ben gefascineerd door smeden, want ik was vrij klein en gehoord over de kunstenaar Blacksmithing cursus bij Hereford als gevolg van smeden tijdens een demonstratie op SIU Carbondale om Californische gebaseerde Britse Smid, Mark Aspery praten. Het idee van het combineren gesmeed metaal praktijk binnen een kunstacademie omgeving op universitair niveau heeft me geïnteresseerd zijn in het vinden van meer, bijzonderheid zoals ik studeerde kunst en design op het moment in Illinois. Ik contact opgenomen met het College het jaar daarvoor en controleerde dat mijn kwalificaties en ervaring was genoeg om te worden beschouwd voor de cursus. Nu ben ik in het 2e jaar en echt liefde voor de ervaring. Mijn advies aan andere internationale studenten: Denk niet dat je weet wat je doet wanneer u uw visum! Het College is zeer behulpzaam, maar je echt nodig om eerst uw onderzoek te doen.

Mizuki Takahashi, van Hitachi, Japan - BA (Hons) Jewellery Design

Ik oorspronkelijk opgeleid in Graphic Design in Japan en vond mezelf willen werken anders. Ik had de kans om te komen naar het Verenigd Koninkrijk met mijn Engels vriendje die gebruikt worden om een ​​student aan HCA zijn. Ik vond mezelf te kijken naar een flink aantal verschillende instellingen, vooral in Londen en grote steden, maar ik bleef terugkomen naar het prospectus HCA's. Ik vond de workshop filosofie - je kunt gaan in een workshop op elk moment dat zo belangrijk is. Het heeft echt invloed op hoe ik werk als een juwelier. Toen ik aankwam iedereen was zo vriendelijk en ondersteunend, de docenten en andere studenten echt hielp me met mijn communicatieve vaardigheden, totdat ik werd meer vertrouwen. Mijn advies aan andere internationale studenten: Wees niet bang om vragen te stellen, is er altijd iemand in de buurt om te helpen. Worden openminded en niet bouwen van een muur rond jezelf - u zult zo veel meer uit deze plaats te krijgen! Ook het kiezen van een kleine stad als Hereford betekent dat uw geld gaat veel verder.

Plaats

De locatie van Hereford is een fantastische bron van inspiratie voor onderzoek; de stad, nachtleven, het landschap, de rivier Wye, sport en mensen bieden de perfecte bestemming in te studeren - en het is een zeer veilige plek om te wonen. Het graafschap Herefordshire is gelegen in de regio Midlands en heeft goede toegang tot goede verbindingen met het spoor, weg en de bus naar de grote steden in het Verenigd Koninkrijk, waaronder: (met de trein)

London, Paddington Station (3 uur en 15 minuten)

Birmingham (1 uur en 30 minuten)

Manchester (2 uur 15 minuten)

Bristol (1 uur en 45 minuten)

Heathrow Airport, Londen (3 uur en 30 minuten)

Gatwick Airport, Londen (3 uur 50 minuten)

Manchester Airport (2 uur en 40 minuten)

Birmingham Airport (1 uur 50 minuten)

College Road Campus

Ons College Road Campus is ongeveer 1 kilometer van het stadscentrum, trein- en busstations. Het is een groot, historisch gebouw dat 'thuis' aan al onze universitair niveau studenten. Het is onlangs gerenoveerd tot prachtige grote open studio en seminar ruimtes, grote sociale ruimtes, een bibliotheek, fotostudio's, compleet met een lening winkel vol foto- en media-apparatuur, donkere kamers, digitale Mac en PC suites, en een groot formaat digitale bieden afdrukken suite. Een apart gebouw op de campus herbergt onze prachtige nieuwe workshops waaronder 3D, textiel en Grafiek faciliteiten. Studenten kunnen ook toegang tot extra faciliteiten, waaronder gespecialiseerde sieraden en keramiek workshops in onze Folly Lane Campus, op slechts een paar minuten lopen. Er is een scala van zeer goede studentenhuisvesting de buurt, waaronder Halls of Residence overkant van de weg.

Folly Lane Campus

Onze Folly Lane Campus is de basis voor onze college-niveau cursussen (16-19 jaar), met inbegrip van onze Stichting Diploma in Art & Design. Het heeft een nieuwe tentoonstelling en sociale ruimte. 'The Arts Space' is een zeer moderne en innovatieve ruimte, met aangelegde tuinen en buitenruimtes. Het heeft reeds een aantal tentoonstellingen en evenementen evenals wordt genoten op een dag-tot-dag basis door studenten en medewerkers. Het ontwerp en de architectuur van dit markante gebouw heeft grote belangstelling gegenereerd en heeft de shortlist voor geweest en bekroond met een aantal architectonische prijzen en te zien in een dwarsdoorsnede van architecturale tijdschriften en magazines uit het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland. De twee campussen liggen op loopafstand van elkaar.

Onderwijs & Ondersteunend Personeel Onze medewerkers zijn een zeer creatieve gemeenschap. Evenals hun betrokkenheid bij het onderwijs en de ondersteuning van studenten, veel oefenen creatieve beoefenaars: kunstenaars, ontwerpers, kunstenaars, muzikanten, schrijvers, fotografen, makers - we het succes en de prestaties van onze medewerkers bijna op een dagelijkse basis te vieren!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk MA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA (Hons) Fine Art

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Hereford +1 more

Deze cursus zal je helpen om te ontdekken wat je gepassioneerd bent en om te leren hoe de materialen te gebruiken en processen u opwindend vinden. Tegen het einde van de cursus moet je de vaardigheden die je nodig hebt om te blijven werken als beeldend kunstenaar en om uw brood te verdienen in het gebied dat u wilt werken in hebben. [+]

Een korte samenvatting van deze cursus Beeldend kunstenaars verkennen ideeën en maken ze zichtbaar. We maken gebruik van fotografie, keramiek, print, video, breien, naaien, geluid. We maken gebruik van verf, houtskool, hout, metaal, klei, gips, licht. Het werk kan in drie dimensies, of twee. Het kan een film, een tekening, een foto, een performance, een wandeling, een print, een schilderij, een installatie te zijn. We kunnen verkennen van de merken die we maken als we verhuizen, de merken objecten maken wanneer ze worden verplaatst, de geluiden dingen. We kunnen verkennen het geheugen, gevoelens, plooien, lagen, verhalen, kaarten, kleur, reizen. Als beeldend kunstenaars verkennen we de ideeën die ons prikkelen, wat ze zijn en we gebruiken de materialen die we denken dat het beste werkt, wat ze ook mogen zijn. Wij zijn van mening dat de Professional Practice, het hele bedrijf van het kunstenaarschap, is heel belangrijk en we ervoor zorgen dat onze studenten de ontwikkeling van de essentiële vaardigheden die nodig zijn om professionele praktijken, waaronder de presentatie van het werk, de organisatie van tentoonstellingen, de verkoop van het werk, promotie, commissies etc. U krijgt de gelegenheid om zich te organiseren en deel te nemen aan tentoonstellingen en residenties en de overdraagbare vaardigheden die je nodig hebt om te werken als zelfstandige of om werk te vinden in een reeks van beroepen binnen kunst en vormgeving en daarbuiten te ontwikkelen. Deze cursus zal je helpen om te ontdekken wat je gepassioneerd bent en om te leren hoe de materialen te... [-]

BA (Hons) Fotografie

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Hereford +1 more

De fotografie opleiding aan Hereford is een levendige en boeiende cursus die studenten geïnteresseerd in hedendaagse fotografie in staat stelt om een ​​zeer persoonlijke praktijk ondersteund door ervaren docenten binnen goed toegeruste faciliteiten te ontwikkelen. [+]

Een korte samenvatting van deze cursus De fotografie opleiding aan Hereford is een levendige en boeiende cursus die studenten geïnteresseerd in hedendaagse fotografie in staat stelt om een ​​zeer persoonlijke praktijk ondersteund door ervaren docenten binnen goed toegeruste faciliteiten te ontwikkelen. Je komt te werken in een creatieve, experimentele en ondersteunende omgeving waarin je wordt behandeld als een individu en zal toegang tot de faciliteiten en docenten 5 dagen per week. Door zich in uitdagende praktische en theoretische modules krijgt u een professionele praktijk die wordt geïnformeerd door het huidige denken en technologie en weerspiegelt uw eigen fotografische identiteit te ontwikkelen. De ontwikkeling van een individuele relatie met het medium centraal staat natuurlijk filosofie, en tijdens het doorlopen van de cursus, zult u werken aan een bepaalde bestemming voor uzelf en uw praktijk. Tentoonstelling bezoeken, excursies en high profile gastsprekers dragen allemaal bij aan uw ervaring en formulering van een vernieuwende beeldtaal. De cursus is pro-actief in het 'zoek' van de leeromgeving, het stimuleren van studenten om te gaan met een groot aantal externe live-projecten. Tentoonstelling praktijk werken door klanten en portfolio reviews ingesteld door ervaren professionals uit de industrie bij aan de ontwikkeling van vertrouwen in uw eigen carrière route en potentiële projecten. Omdat het hotel in onze nieuwe campus met andere creatieve cursussen betekent dat het gemakkelijk is om grenzen over te steken, werken met studenten in andere disciplines en ondernemen samenwerkingsprojecten. De cursus wordt gegeven door een team van ervaren en toegewijde docenten en technici, die de... [-]

BA (Hons) Grafische & Media Design

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Hereford +1 more

Op deze inspirerende cursus zal een sterke creatieve en technische vaardigheden in grafische en media design te ontwikkelen met de nadruk op de ontwikkeling van uw individuele mogelijkheden. U zult vaardigheden die u in staat stellen om werk te vinden in de spannende wereld van de creatieve industrie te ontwikkelen. [+]

Een korte samenvatting van deze cursus De grafische en media design-industrie nodig ontwerpers met innovatieve en originele ideeën, die in staat zijn om te werken met een scala van processen en formats, en die kan inspelen op de spannende eisen van de professionele industrie. Op deze inspirerende cursus zal een sterke creatieve en technische vaardigheden in grafische en media design te ontwikkelen met de nadruk op de ontwikkeling van uw individuele mogelijkheden. U zult vaardigheden die u in staat stellen om werk te vinden in de spannende wereld van de creatieve industrie te ontwikkelen. Deze omvatten: interactief ontwerp, grafische illustratie, motion graphics, packaging design, grafische kunst, branding, informatie graphics, redactionele vormgeving, boek arts, webdesign, app design, animatie, reclame en design theorie. U vindt deze ontwerp vaardigheden te leren door middel van een projectmatige aanpak wordt ondersteund door workshops om de nodige technische en software vaardigheden aan te leren. Studenten worden voortdurend uitgedaagd om te onderzoeken en contextualiseren hun ideeën, onderzoek en ontwerp praktijk tegen de traditionele en nieuwe vormen van visuele communicatie en informatie-ontwerp. Nieuw voor 2016: Graphic Arts weg In de afgelopen jaren is er een substantiële groei in zelfstandige vaklieden van Graphic Arts creëren zelf geïnitieerde artwork voor het ontwerp-industrie, detailhandel, mode en wereldwijde peer-to-peer commerce sites zoals Etsy, Threadless en Zazzle. Het pad Graphic Arts zal zeer creatieve studenten om een ​​individuele benadering van het creëren van experimentele en originele 'kunst' binnen de context van visuele communicatie. Je wordt aangemoedigd om te overwegen hoe de traditionele en... [-]

BA (Hons) Hedendaags Design Ambachten

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Hereford +1 more

Mengen innovatie van nieuwe ontwerp principes en processen met de handen op het maken van de BA (Hons) Modern Ontwerp Craft graad onderzoekt de aanpassing van bestaande processen om te komen tot nieuwe interpretaties van materialen, objecten en ideeën. Onze studenten ontwikkelen van specialistische kennis en materiaal beeldtaal naast elkaar en tegen de traditionele noties van het ontwerp ambacht. [+]

Een korte samenvatting van de cursus Mengen innovatie van nieuwe ontwerp principes en processen met de handen op het maken van de BA (Hons) Modern Ontwerp Craft graad onderzoekt de aanpassing van bestaande processen om te komen tot nieuwe interpretaties van materialen, objecten en ideeën. Onze studenten ontwikkelen van specialistische kennis en materiaal beeldtaal naast elkaar en tegen de traditionele noties van het ontwerp ambacht. De kaart is niet opgesteld; onze studenten smeden nieuwe wegen als onafhankelijke makers, ontwerpers en ondernemers. De materialiteit van de dingen is de kern van veel van wat we doen. Onze uitgebreide workshop faciliteiten te bieden de ruimte om na te denken, vragen en ideeën te ontwikkelen, en al onze workshops zijn speciaal gebouwd en werken op een open toegang basis gedurende het gehele jaar. Hier onze studenten verder kijken dan wat bekend is, met gedegen kennis afgeleid van onderwezen vaardigheden en ze zijn vakkundig begeleid door onze werkplaats team uit te dagen en te duwen bestaande grenzen in nieuwe rijken. Masterclasses worden het hele jaar gegeven door gastdocenten die gespecialiseerd zijn in een verscheidenheid van materiaal benaderingen en disciplines. Onze studenten continu bezighouden met kritische discussie over hedendaagse ontwerp Craft en wat dit betekent en ziet eruit als in een context die voortdurend in beweging. In deze veranderende omgeving onze studenten worden uitgedaagd om hun gesprekken door middel van regelmatige kritieken evenals één-op-één lessen te verbreden. Mogelijkheid wordt voorzien op alle niveaus om deze gesprekken rekening bredere fora, interactie met anderen en brengen nieuwe... [-]

BA (Hons) Illustratie

Campus Voltijd Deeltijd 3 weken October 2018 Verenigd Koninkrijk Hereford +1 more

De cursus is ontwikkeld in overleg met een breed scala van het beoefenen van kunstenaars, ontwerpers, schrijvers, uitgevers en docenten. Hun opgebouwde kennis is gecombineerd met een cursus die kennis en vaardigheden, uitdagingen levert en stimuleert de verbeelding en vooral te maken, is leuk om deel te nemen. [+]

Een korte samenvatting van deze cursus De mogelijkheid om een ​​visueel beeld te communiceren is een moeilijke en inzetbaar vaardigheid. Als je kan invloed hebben op de emoties van mensen en ze denken dat door het aantrekken van hen met een verhaal dat vermaakt en sensatie en je in staat om informatie nauwkeurig en met stijl uitleggen bent, kunt u worden beloond met een spannende carrière die de afgunst van velen zou zijn. Er zijn mogelijkheden voor illustratoren om visuals dragen in film en televisie, theater, uitgeverijen, reclame, informatie graphics, afdrukken en met interactieve nieuwe media platforms en deze cursus wil haar studenten ervaring van het werken in veel van deze vakgebieden te geven. De cursus is ontwikkeld in overleg met een breed scala van het beoefenen van kunstenaars, ontwerpers, schrijvers, uitgevers en docenten. Hun opgebouwde kennis is gecombineerd met een cursus die kennis en vaardigheden, uitdagingen levert en stimuleert de verbeelding en vooral te maken, is leuk om deel te nemen. Projecten worden ontworpen op reële situaties en problemen te nemen. We willen dat onze studenten om te beginnen met het tonen, de verkoop en het delen van hun werk met de gemeenschappen op lokaal, nationaal en mondiaal niveau, terwijl nog steeds op de cursus, niet alleen nadat ze vertrekken. Wij bieden mogelijkheden voor onze studenten om te voldoen aan A-lijst beoefenaars, zien hun werk en leren over de wereld die ze bewonen. We reizen en deel te nemen aan de meest interessante evenementen en tentoonstellingen. We actief op... [-]

BA (Hons) Illustratie & Animatie

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Hereford +1 more

De cursus is ontwikkeld in overleg met een breed scala van het beoefenen van kunstenaars, animators, ontwerpers, schrijvers, uitgevers en docenten. Hun opgebouwde kennis is gecombineerd met een cursus die vaardigheden en kennis, uitdagingen en stimuleert en vooral levert maken, is leuk om deel te nemen. [+]

Een korte samenvatting van deze cursus De mogelijkheid om een ​​visueel beeld te communiceren is een moeilijke en inzetbaar vaardigheid. Als je kan invloed hebben op de emoties van mensen en ze denken dat door het aantrekken van hen met een verhaal of een animatie die vermaakt en sensatie en je in staat om informatie nauwkeurig en met stijl uitleggen bent, kunt u worden beloond met een spannende carrière die de afgunst van velen zou zijn . Er zijn mogelijkheden voor illustratoren en animatoren om visuals dragen in film en televisie, theater, uitgeverijen, reclame, informatie graphics, afdrukken en met interactieve nieuwe media platforms en deze cursus wil haar studenten ervaring van het werken in veel van deze vakgebieden te geven. De cursus is ontwikkeld in overleg met een breed scala van het beoefenen van kunstenaars, animators, ontwerpers, schrijvers, uitgevers en docenten. Hun opgebouwde kennis is gecombineerd met een cursus die vaardigheden en kennis, uitdagingen en stimuleert en vooral levert maken, is leuk om deel te nemen. De projecten zijn ontworpen om reële situaties en problemen weerspiegelen. We willen dat onze studenten om te beginnen met het tonen, de verkoop en het delen van hun werk met de gemeenschappen op lokaal, nationaal en mondiaal niveau, terwijl nog steeds op de cursus, niet alleen nadat ze vertrekken. Wij bieden mogelijkheden voor onze studenten om te voldoen aan A-lijst beoefenaars, zien hun werk en leren over de wereld die ze bewonen. We reizen en deel te nemen in de meest interessante evenementen, screenings... [-]

BA (Hons) Juweelontwerp

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Hereford +1 more

Het Jewellery Design promoot natuurlijk creatief ontwerp en na te denken over voorwerpen die betrekking hebben op het lichaam. Met een sterke focus op innovatieve benaderingen, onze studenten beginnen aan een verkenning van materialen en worden uitgedaagd om de traditionele noties van versiering in twijfel. De objecten die ze maken in het college het netwerk van gespecialiseerde workshops weerspiegelen sieraden rijke erfgoed, met een speciale focus op omarmen eigentijdse ideeën, materialen en technologieën. [+]

Een korte samenvatting van de cursus Het Jewellery Design promoot natuurlijk creatief ontwerp en na te denken over voorwerpen die betrekking hebben op het lichaam. Met een sterke focus op innovatieve benaderingen, onze studenten beginnen aan een verkenning van materialen en worden uitgedaagd om de traditionele noties van versiering in twijfel. De objecten die ze maken in het college het netwerk van gespecialiseerde workshops weerspiegelen sieraden rijke erfgoed, met een speciale focus op omarmen eigentijdse ideeën, materialen en technologieën. Of het nu met de hand, machine of digitale technologieën, worden studenten gestimuleerd om hun eigen creatieve taal van meningsuiting geïnterpreteerd door middel van een steeds groeiende oogpunt van wat hedendaagse sieraden kan vinden. Studenten op de cursus worden ondersteund via individuele begeleiding en groepsdiscussie met een team van getalenteerde docenten, technische demonstranten en het bezoeken van professionals, elk met hun eigen creatieve praktijken en expertise in het veld. Leven slip in de loop en een gespecialiseerde Professional Practice module bereiden studenten voor een carrière in de creatieve industrie als zelfstandig kunstenaar juweliers en designer-makers te lanceren. Functies Wat u zult ervaren Uitstekende student-to-staf ratio en een evenwichtige curriculum gebaseerd op tal van individuele lessen, groepsdiscussie, educatieve bezoeken, workshops en demonstraties. Studenten worden onderwezen naast die op de hedendaagse ontwerp Crafts cursus om betrokkenheid te bevorderen met een breder gesprek over materialen en de toepassing daarvan. Speciale modules, live slips en sterke industrie relaties bieden volop gelegenheid om te ontwikkelen en te koesteren relevante carrière ervaring. Een actief Gastdocenten programma brengt... [-]

BA (Hons) Kunstenaar Smeden

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Hereford

De kunstenaar Blacksmithing cursus zoekt gemotiveerde, creatieve mensen enthousiast over de mogelijkheid om te verkennen waar de hete gesmeed metaal ontmoet conceptuele, technische en materiële begrip. De focus van deze BA programma ligt op het indrukken van de rijke traditie van het smeden in een hedendaagse dialoog, met bijzondere aandacht voor innovatief denken en bekwaam maken. [+]

Een korte samenvatting van deze cursus De kunstenaar Blacksmithing cursus zoekt gemotiveerde, creatieve mensen enthousiast over de mogelijkheid om te verkennen waar de hete gesmeed metaal ontmoet conceptuele, technische en materiële begrip. De focus van deze BA programma ligt op het indrukken van de rijke traditie van het smeden in een hedendaagse dialoog, met bijzondere aandacht voor innovatief denken en bekwaam maken. Ondersteund door uitstekende docenten en technisch personeel, studenten op de cursus hebben toegang tot de grootste opleidingen op basis smederij in Europa, evenals een netwerk van gespecialiseerde werkplaatsen waar ze het uitbreiden van hun materiaal kennis in gebieden zoals hout, keramiek, textiel, kunststoffen en digitale fabricage. Als onderdeel van een geïntegreerd programma van de studie, kunstenaar Blacksmithing leren de studenten de vaardigheden die nodig zijn om als onafhankelijke makers en ontwerpers blinken. Ze delen werkruimte met een modern design Craft en Jewellery Design studenten en worden ondergedompeld in een cultuur van gecombineerde ideeën en praktijk. Op deze manier worden ze aangemoedigd om risico's te nemen en ontwikkelen van hun eigen taal te maken. U zult uw eigen persoonlijke vocabulaire ontwikkelen heet gesmeed metaal door het verkennen en uitdagende het materiaal en het proces. Nieuwe en innovatieve ideeën zullen worden gegenereerd door middel van eigen onderzoek bronnen en een onderdompeling in het maken van het werk kritisch te herzien. Een ontwikkeling van technische virtuositeit in hete smeden en metaalbewerking techniek zal centraal staan ​​in het oplossen van uw kwaliteit van ontwerpen in professioneel geproduceerde en hoogst individuele eindresultaten zijn.... [-]

BA (Hons) Populaire Muziek

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Hereford +1 more

Deze nieuwe graad bouwt voort op de succesvolle fantastisch Extended Diploma in Music natuurlijk het college is het aanbieden van op de verdere niveau van het onderwijs voor een aantal jaren. Het zal een aantal gedefinieerde paden hebben; zelfstandig als zelfstandige componist-producer werken of kiezen voor een meer sociale leerweg inclusief onderwijs en-workshop toonaangevende en traditionele live performance. [+]

Deze nieuwe graad bouwt voort op de succesvolle fantastisch Extended Diploma in Music natuurlijk het college is het aanbieden van op de verdere niveau van het onderwijs voor een aantal jaren. Het zal een aantal gedefinieerde paden hebben; zelfstandig als zelfstandige componist-producer werken of kiezen voor een meer sociale leerweg inclusief onderwijs en-workshop toonaangevende en traditionele live performance. Herefordshire heeft een prachtige traditie van muziekfestivals en maatschappelijke ontwikkeling van de muziek, evenals een bloeiende live muziek scene. Gekoppeld aan dat een aantal van de opname studio's met een industrie reputatie en een groeiende expat bevolking van stad op basis van musici, componisten, producenten, muziek managers en agenten - in het kort bloeit! De HCA muziek mate kranen in deze industrie een uitstekende beroepsgerichte-gebaseerde muziek onderwijs. Studenten zullen ook de mogelijkheid hebben om te werken aan de plaatsing met de lokale gemeenschap muziek organisaties, opnamestudio's, en muziekfestivals. Anderen kunnen ervoor kiezen om het opzetten van hun eigen initiatieven. Hoe dan ook, zullen de studenten volledig worden ondersteund door een team van ervaren en goed gekwalificeerd personeel. Belangrijkste kenmerken: Hiermee kunt u een zelf-activerende muzikant, het initiëren en ontwikkelen van uw eigen kansen op werk worden Kranen in een rijkdom van de bestaande lokale en regionale initiatieven muziek Productie-based modules Uitstekende repetitie en studio-faciliteiten en productie-suites Sterk team van in-house en het bezoeken van de industrie op basis van docenten Kritische Studies Deze studies zijn volledig geconcentreerd rond de studenten natuurlijk gebied, die een solide basis in de geschiedenis onderwerp en kritische... [-]

BA (Hons) Textielontwerp

Campus Voltijd Deeltijd 3 jaar October 2018 Verenigd Koninkrijk Hereford +1 more

Textile ontwerp omvat een breed scala van ontwerpdisciplines onder de noemer 'textiel'. Wij zijn voornamelijk gericht op de creatieve toepassing van het ontwerp van een breed scala van oppervlakken voor mode en interieur. [+]

Een korte samenvatting van deze cursus Textile ontwerp omvat een breed scala van ontwerpdisciplines onder de noemer 'textiel'. Wij zijn voornamelijk gericht op de creatieve toepassing van het ontwerp van een breed scala van oppervlakken voor mode en interieur. We zien 'textiel' als meer dan doek; kan het papier, plastic, hout, metaal en deze oppervlakte ontwerpen kunnen een deel van de vele verschillende aspecten van het leven van mensen te vormen, of ze nu Mode, binnen of buiten toepassing. We moedigen exploratie en experimenteren, een combinatie van technieken en materialen om innovatief design ontwikkeld op basis van tekening te maken. De cursus kunt u het ontwikkelen van uw eigen creatieve pad ondersteund door traditionele en moderne textiel- en mode-ontwerp processen, contextuele engagement en de productie van de resultaten. U vindt een breed scala aan vaardigheden te verwerven, zodat je in staat om in te verplaatsen naar de creatieve industrie uitgerust met de expertise die u in staat zal stellen om de werkgelegenheid te krijgen in een breed scala van gebieden. Omdat het hotel in onze nieuwe campus met andere creatieve cursussen betekent dat het gemakkelijk is om grenzen over te steken, werken met studenten in andere disciplines en ondernemen samenwerkingsprojecten. Studenten zijn in staat om te werken aan 'echte' industrie projecten in de loop evenals de focus op het ontwikkelen van hun eigen praktijk. We hebben goed ontwikkelde banden met textiel- en mode-industrie in de regio, nationaal en internationaal en je in staat om waardevolle werkervaring en stages te krijgen... [-]