Lees de Officiële Beschrijving

Ervoor zorgen dat je op de juiste koers is belangrijk voor ons en daarom hebben we een team van toegewijde, gekwalificeerde adviseurs klaar om te helpen en u te ondersteunen bij het maken van deze beslissing om te studeren met ons op.

Onze vriendelijke, ondersteunend personeel staan ​​voor u klaar om ervoor te zorgen dat u een schitterende ervaring van het woord gaan. Dit geldt ook voor onze hoog gekwalificeerde onderwijs en lezingen medewerkers die behoren tot de beste industrie aangesloten en bekroonde docenten je maar kan wensen.

Onze cursussen komen ook met een sterke focus op het geven van studenten toegang tot unieke leerervaringen. Deze omvatten masterclasses en mogelijkheden om te netwerken met professionals uit de industrie, om het ondernemerschap en opleidingsmogelijkheden zoals de verkoop van het werk op Londen'S iconic Portobello Market, Om plaatsingen bij high-profile werkgevers met inbegrip van werken Hemingway Ontwerp en Chanel.

Zowel van onze belangrijkste centra zijn gevestigd in de levendige en opwindende locaties in de hart van Londen. Ons is door de beroemde Kings road, Terwijl onze Kensington Centre ligt in het hart van de trendy portobello. De College heeft ook sterke banden en partnerschappen met veel van de wereld-klasse organisaties eromheen, wat heeft geleid tot een aantal fantastische ervaringen voor onze studenten met inbegrip van banen op de Victoria and Albert Museum en Wetenschapsmuseum. Het succes van onze leerlingen is een van de vele dingen die ons uitmaken als een College. Elk jaar produceren we een aantal van de industrie van de helderste sterren zoals onze vorige modeartikelen student Justin Smith, die bijgedragen aan het ontstaan ​​van de helm gedragen door Angelina Jolie in Disney's 'Maleficent'.

Het succes van onze studenten wordt geëvenaard door onze high-profile nationale en internationale reputatie op het gebied van wereldklasse uitmuntendheid in Creatieve kunsten inclusief Fine Art, mode, Hoedenzaak, FOTOGRAFIE, ontwerp en beeldhouwwerk. Onze hoger onderwijs en toegang tot hoger onderwijs zijn ook uitzonderlijk. Terwijl onze Management en Professional Development cursussen, samen met onze beroepsopleidingen in Volksgezondheid en Zorg, Hair and Beauty, Business and Professional Studies en Multimedia, zijn enkele van de allerbeste in de omgeving. We zijn ook trots om te zeggen dat onze kwaliteit uitstekend is gewaardeerd door Ofsted. We weten ook dat elke student iets anders zoekt, daarom bieden wij honderden kansen van voltijd, deeltijd en avond cursussen aan Hoger onderwijs, werkgebaseerd leren en De leertijd.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Kensington and Chelsea College

De top-up graden is gelijk aan het derde jaar van een Fine Art BA cursus en is ontworpen voor studenten die met succes een HND of stichting graad in een relevant onderwer ... [+]

Laat u inspireren en ontdek uw creativiteit met kunst!

Wij bieden een breed scala aan spannende en uitdagende beeldende kunst cursussen gerund door een energieke en enthousiaste team van docenten die het beoefenen van kunstenaars en freelance commerciële ontwerpers en fotografen. Of u nu een beginner of een ervaren kunstenaar bent, zult u in staat om uw technische vaardigheden uit te breiden en het vertrouwen in uw creatieve vermogen op te bouwen. Je kunt een cursus van veel kunst en fotografie gebieden kies, en studie hetzij overdag of 's avonds. U wordt aangemoedigd om materialen, methoden en technieken verkennen in een uitgebreid aanbod van zowel gecertificeerde en niet-gecertificeerde kunst en design cursussen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
30 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Made in KCC