University of Kent, School of European Culture and Languages

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De school voor Europese cultuur en talen (SECL) is een multidisciplinaire school aan de Universiteit van Kent en biedt opleidingen aan in klassieke

We hebben een sterke reputatie voor academische excellentie: in het meest recente Research Excellence Framework - een Britse beoordeling van alle universiteiten - werd moderne talen (inclusief taalwetenschap) op de derde plaats gerangschikt in het VK. Linguistics bij Kent stond ook op de 5e plaats in Groot-Brittannië in The Complete University Guide 2019. Ons onderwijs is van de hoogste kwaliteit in het Verenigd Koninkrijk, met het Teaching Excellence Framework van de Britse overheid, dat oordeelt dat de universiteit voortdurend uitstekend onderwijs en leren biedt voor onze studenten.

Kent is een favoriete bestemming onder internationale studenten vanwege zijn wereldwijd erkende diploma's, kosmopolitische omgeving en opwindende werkmogelijkheden zowel tijdens als na je studie. De universiteit wordt consequent uitgeroepen tot een van de beste Britse universiteiten in internationale onderzoeken naar de tevredenheid van studenten, en studenten wijzen op de gastvrije sociale omgeving als een hoogtepunt van hun Kent-ervaring.

Onze school is gevestigd aan de University of Kent's campus in Canterbury, die een gastvrije omgeving en een hechte studentengemeenschap biedt. Het campusleven draait rond zes hogescholen, evenals gespecialiseerde faciliteiten, waaronder de Templeman Library, het Gulbenkian-kunstcentrum en het Mandela-gebouw (thuisbasis van Kent Union) - allemaal gelegen tussen groene en rustige open ruimtes.

De stad Canterbury heeft een warme en vriendelijke sfeer. Verken middeleeuwse gebouwen, levendige restaurants en een breed scala aan winkels op slechts 25 minuten lopen van de campus. Londen ligt op een uur rijden met de hogesnelheidstrein en we zijn ook de dichtstbijzijnde Britse stad naar het vasteland van Europa, zodat u binnen twee uur in Parijs, Brussel of Rijsel kunt zijn. Canterbury ligt op minder dan een uur van het centrum van Londen met de hogesnelheidstrein.

Verschillende van onze MA-programma's bieden de mogelijkheid om te studeren aan de postacademische centra van de universiteit in Parijs en Rome, en we bieden ook een MA in erfgoedbeheer op het Kent's Athens Center, aan de rand van de Griekse hoofdstad.

Als een multidisciplinaire school profiteert SECL van een actieve onderzoekscultuur en uitstekende faciliteiten. We hebben een gloednieuw Archeologisch Laboratorium met ultramoderne apparatuur voor 3D-scanning en -analyse en een Linguïstisch Laboratorium voor de studie van spraak en geluid. Studenten die talen leren, profiteren ook van taallaboratoria met apparatuur en software voor opnemen en afspelen.

De school biedt zowel undergraduate en postdoctorale onderwijs, evenals onderzoek toezicht voor doctorale programma's, en heeft een actief netwerk van alumni wereldwijd, waaronder Nobelprijswinnende auteur, Sir Kazuo Ishiguro.

Locaties

Canterbury

The University of Kent, School of European Culture and Languages, Cornwallis North West

Address
School of European Culture and Languages
Cornwallis North West
University of Kent

CT2 7NF Canterbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 1227 764000

Parijs

University of Kent at Paris

Address
4 rue de Chevreuse
75006 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Telefoonnr.
+44 1227 764000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden