Lees de Officiële Beschrijving

Wanneer u kiest Leeds Trinity University, U kiest voor een universiteit die bekend staat om het onderwijs excellentie, zeer inzetbaar afgestudeerden en hoge tevredenheid van studenten. We zijn toegewijd aan het aanbieden van een persoonlijke student ervaring, in een vriendelijke en ondersteunende omgeving die u zal toestaan ​​om te gedijen. Onze omvang betekent dat we kennen elkaar van onze internationale studenten bij naam, die u helpen om thuis vanaf het moment dat je aankomt.

Hebben we niet het plezier van nog een vergadering gehad? Wij zijn Leeds Trinity University, Een van de Britse top universiteiten voor tevredenheid van studenten en inzetbaarheid. We zijn het leveren van uitstekende, studentgerichte hoger onderwijs voor bijna 50 jaar. U vindt ons op een mooie campus slechts zes mijl van het stadscentrum van Leeds - een van de beste leerling van de Britse steden.

We pionier in de integratie van de professionele stages met elke graad, waardoor studenten een echte voorsprong bij de concurrentie voor hun eerste afgestudeerde baan. De resultaten spreken voor zich - 95% van onze studenten in dienst zijn of in de verdere studie van zes maanden na het afstuderen, waardoor we in de top 25% van alle Britse universiteiten voor de inzetbaarheid.

Onze docenten hebben ruime professionele ervaring in hun vakgebied en velen zijn ook actief onderzoekers, bij te dragen aan Leeds Trinity's toenemende reputatie voor onderzoek ex cellence. We investeren fors zijn in de ontwikkeling van de volgende generatie van onderzoekers met een breed scala aan volledig gefinancierd PhD-training per jaar. We zijn trots om een ​​gepersonaliseerde en inclusieve Universi ty ervaring dat elke student geeft de steun te realiseren bieden hun potentieel. Dat is waarom onze studenten zijn zeer tevreden (volgens de Nationale Studenten Enquête) en ze allemaal over eens - je echt een naam, geen nummer, bij Leeds Trinity University.

Wat een verschil 50 jaar maakt. Opgericht in 1966 als twee katholieke pabo, heeft Leeds Trinity University omgevormd tot een veelgeprezen University bekend voor het onderwijs excellentie, tevredenheid van studenten en emp loyability. Deze transformatie heeft laten leiden door onze visie en waarden die de kern van alles wat we doen.

Visie

Onze visie is bekend voor de ontwikkeling van sociaal impactvolle, zeer inzetbaar individuen door baanbrekend, onderzoek onder leiding van leren en onderwijzen te zijn.

Waarden

Onze val UES van waardigheid, respect, sociale rechtvaardigheid en gelijkheid zijn beleefd en worden aangetoond door:

het streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen wordt een medelevende, respectvol en inclusieve gemeenschap die diversiteit omarmt handelen met integriteit en transparantie het aanmoedigen van dialoog en samenwerking

Missie

Onze missie wordt geleid door onze katholieke identiteit en geloof stichting, bieden wij een uitzonderlijke educatieve ervaring in een diverse samenleving. We zijn toegewijd aan de bevordering van de waardigheid, respect, sociale rechtvaardigheid en gelijkheid om positieve sociale en economische gevolgen te leveren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Leeds Trinity University

Onze Accounting en Business graad is ontworpen om u de flexibiliteit om uw eigen succesvolle toekomst vorm te geven. Wij zullen u de essentiële kennis en vaardigheden die ... [+]

Deze graad geeft je de essentiële kennis en vaardigheden die je nodig hebt om de voortgang in een boekhoudkundige en financiële management omgeving te geven. Onze Accounting en Business graad is ontworpen om u de flexibiliteit om uw eigen succesvolle toekomst vorm te geven. Wij zullen u de essentiële kennis en vaardigheden die je nodig hebt om de voortgang binnen een boekhoudkundig en financieel management omgeving te geven. Daarnaast zal je een sterke basis in de belangrijkste zakelijke principes, inclusief een overzicht van de kern management functies, operaties, economie, marketing, juridische kwesties en de externe zakelijke omgeving te krijgen.

Als u uw zinnen gezet op om een ​​professionele accountant hebt, weten we het bestuderen stopt niet met je diploma. Je nodig hebt om een ​​professionele opleiding te voltooien met organisaties als de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), De wereldwijde organisatie voor professionele accountants. Wij willen u helpen sneller te krijgen om je carrière, dus we hebben onze modules ontworpen in lijn met de ACCA zodat je credits kan verwerven naar uw ACCA kwalificatie, terwijl je studeert, waardoor u maximale vrijstellingen tegen uw professionele examens. * Studeren Accounting and Business Leeds Trinity University jouw carrière mogelijkheden zal verbreden. Gekwalificeerde accountant? Traditionele management carrière? De keuze zal de jouwe.... [-]

Verenigd Koninkrijk Leeds
Augustus 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Leeds Trinity University

Het doel van het programma is om de essentiële kennis, inzicht en vaardigheden die nodig zijn voor afgestudeerden om te beginnen om competent en effectief te opereren bin ... [+]

Het doel van het programma is om de essentiële kennis, inzicht en vaardigheden die nodig zijn voor afgestudeerden om te beginnen om competent en effectief te opereren binnen de internationale business en management omgeving op entry-level management posities bieden. Het is een 3 jaar full-time programma (6 jaar in deeltijd), maar afhankelijk van uw belangen, kan het werk op basis van het internationale bedrijfsleven onderzoeksprojecten en een studie in het buitenland optie bevatten. Als onderdeel van de cursus zult u ook ondernemen twee van zes weken professionele stages (één in het Verenigd Koninkrijk en één in een internationale setting).

De mate is niet alleen klassikaal, zult u excursies hebben en voldoen aan gastsprekers uit diverse sectoren van de economie van de internationale reuzen zoals ASDA / Wal-Mart naar Yorkshire ambachtelijke bier en eten fabrikanten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Leeds
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Leeds Trinity University

Een Sport and Exercise Sciences graad biedt u de undergraduate kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​geaccrediteerde Sport en Bewegen Scientist geworden. ... [+]

Een Sport en Bewegen Wetenschappen graad biedt u de undergraduate kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​geaccrediteerde Sport en Bewegen Scientist geworden.

De cursus combineert de drie gebieden van de sport en lichaamsbeweging wetenschappen; psychologie, fysiologie en biomechanica, naast onderzoek en professionele plaatsing. Je zal ook bestuderen interdisciplinaire sport wetenschap modules toe te voegen aan uw programma samen te stellen de drie sport-wetenschappelijke disciplines.

Bij Niveau 4, U zal ondernemen een full-time stage, welke vaardigheden opgedaan tijdens uw eerste studiejaar zal opnemen. Een T Niveau 5, Kunt u kiezen tussen een zes weken fulltime stage of vrijwilligerswerk, die beide zijn 20-krediet modules om ervaring en inzetbaarheid te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Leeds
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Leeds Trinity University welcomes international students

Leeds Trinity University: Business, Management and Marketing courses

Leeds Trinity University: Placements

Your guide to Accommodation choices at Leeds Trinity

Leeds Trinity University
Address
Leeds Trinity University Horsforth
LS18 5HD Leeds, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 113 283 7100