Leeds Trinity University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wanneer u kiest Leeds Trinity University, U kiest voor een universiteit die bekend staat om het onderwijs excellentie, zeer inzetbaar afgestudeerden en hoge tevredenheid van studenten. We zijn toegewijd aan het aanbieden van een persoonlijke student ervaring, in een vriendelijke en ondersteunende omgeving die u zal toestaan ​​om te gedijen. Onze omvang betekent dat we kennen elkaar van onze internationale studenten bij naam, die u helpen om thuis vanaf het moment dat je aankomt.

Hebben we niet het plezier van nog een vergadering gehad? Wij zijn Leeds Trinity University, Een van de Britse top universiteiten voor tevredenheid van studenten en inzetbaarheid. We zijn het leveren van uitstekende, studentgerichte hoger onderwijs voor bijna 50 jaar. U vindt ons op een mooie campus slechts zes mijl van het stadscentrum van Leeds - een van de beste leerling van de Britse steden.

We pionier in de integratie van de professionele stages met elke graad, waardoor studenten een echte voorsprong bij de concurrentie voor hun eerste afgestudeerde baan. De resultaten spreken voor zich - 95% van onze studenten in dienst zijn of in de verdere studie van zes maanden na het afstuderen, waardoor we in de top 25% van alle Britse universiteiten voor de inzetbaarheid.

Onze docenten hebben ruime professionele ervaring in hun vakgebied en velen zijn ook actief onderzoekers, bij te dragen aan Leeds Trinity's toenemende reputatie voor onderzoek ex cellence. We investeren fors zijn in de ontwikkeling van de volgende generatie van onderzoekers met een breed scala aan volledig gefinancierd PhD-training per jaar. We zijn trots om een ​​gepersonaliseerde en inclusieve Universi ty ervaring dat elke student geeft de steun te realiseren bieden hun potentieel. Dat is waarom onze studenten zijn zeer tevreden (volgens de Nationale Studenten Enquête) en ze allemaal over eens - je echt een naam, geen nummer, bij Leeds Trinity University.

Wat een verschil 50 jaar maakt. Opgericht in 1966 als twee katholieke pabo, heeft Leeds Trinity University omgevormd tot een veelgeprezen University bekend voor het onderwijs excellentie, tevredenheid van studenten en emp loyability. Deze transformatie heeft laten leiden door onze visie en waarden die de kern van alles wat we doen.

Visie

Onze visie is bekend voor de ontwikkeling van sociaal impactvolle, zeer inzetbaar individuen door baanbrekend, onderzoek onder leiding van leren en onderwijzen te zijn.

Waarden

Onze val UES van waardigheid, respect, sociale rechtvaardigheid en gelijkheid zijn beleefd en worden aangetoond door:

het streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen wordt een medelevende, respectvol en inclusieve gemeenschap die diversiteit omarmt handelen met integriteit en transparantie het aanmoedigen van dialoog en samenwerking

Missie

Onze missie wordt geleid door onze katholieke identiteit en geloof stichting, bieden wij een uitzonderlijke educatieve ervaring in een diverse samenleving. We zijn toegewijd aan de bevordering van de waardigheid, respect, sociale rechtvaardigheid en gelijkheid om positieve sociale en economische gevolgen te leveren.

Locaties

Leeds

Leeds Trinity University

Address
Leeds Trinity University
Horsforth

LS18 5HD Leeds, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 113 283 7100

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden