Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

LCCM is een gespecialiseerde hogeschool voor creatieve mensen. Wij zijn de enige onafhankelijke universiteit in het Verenigd Koninkrijk die opleidingen in muziek, woorden en een postgraduaat in creatief ondernemerschap aanbieden.

Ons verhaal

Het LCCM-verhaal begon voor het eerst in 2002, toen Darius Khwaja besloot om een nieuw college voor hedendaagse populaire muziek in het centrum van Londen te stichten. Het doel was om een nieuwe benadering te creëren voor het onderwijzen van muziek die het beste van de goede universiteiten en conservatoria vermengde met een kunstacademie. De cursus die embedded productie met prestaties naar voren kwam, en LCCM oprichtte als het eerste muziekcollege waar alle studenten zowel de prestaties als de productie onder de knie moesten hebben; een ontwikkeling die steeds duidelijker werd in de muziekindustrie.

111486_111426_LCCM_092.jpgOnze campus

The Music Box - een state-of-the-art gebouw dat speciaal is ontwikkeld voor LCCM, de Music Box biedt je een werkelijk indrukwekkende en inspirerende ruimte op zes verdiepingen om te studeren, creëren, uitvoeren, opnemen en samenwerken.

We hebben bijna £ 5 miljoen geïnvesteerd in de faciliteiten. Deze nieuwe site biedt u ongeëvenaarde middelen voor muziek, schrijven en ondernemerschap.

Onze faciliteiten omvatten:

 • The Venue, onze eigen gig-ruimte
 • Bar
 • Cafe
 • Rustige ruimte
 • Werkruimte en bibliotheek
 • Douches en kluisjes
 • Vergaderzaal
 • 2 bewerkingsruimten
 • 2 digitale piano kamers
 • 3 opnamestudio's
 • 4 computerlabs
 • 7 klaslokalen
 • 7 geluiddichte zalen
 • 10 individuele praktijkcabines

Bekijk onze campus zelf in onze 360 virtuele campustour.

111488_111430_LCCM_093.jpgLCCM-community

Ontworpen voor mensen die serieus bezig zijn met het ontwikkelen van een carrière in muziek of schrijven, is LCCM een plek waar talent, verbeeldingskracht en creativiteit floreren.

Als een college met een kleine studentenpopulatie zijn we er trots op elk individu te leren kennen. U vindt onze deskundige medewerkers bemoedigend en aanspreekbaar en onze studenten vriendelijk en ondersteunend.

De basis en relaties van LCCM bieden u onmiddellijk toegang tot een netwerk van professionals om uw creatieve carrière nog jarenlang te ondersteunen.

111484_111429_LCCM_080.jpg

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

London College of Creative Media

Zou je als schrijver een boterham willen verdienen? Droom je ervan om in een tv-, film- of videogamesschrijfteam te werken? Onze cursus Creatief en professioneel schrijve ... [+]

BA (Hons) Creatief

Zou je als schrijver een boterham willen verdienen? Droom je ervan om in een tv-, film- of videogamesschrijfteam te werken? Onze cursus Creatief en professioneel schrijven biedt u, de volgende generatie schrijvers, grenzeloze mogelijkheden voor innovatie in hoe uw verhalen worden verteld en gewaardeerd.

Ontworpen en geleverd door marktleiders, onze schrijfgraad zal u helpen uw creatieve ideeën om te zetten in afgewerkte pitches en professionele voorstellen die klaar zijn voor publicatie. Of je passie nu fictie, script of verhalen voor games en digitale media is, onze persoonlijke, ondersteunende benadering zal je helpen de schrijver te worden die je wilt zijn.

Cursus benodigd hedenMinimaal twee volledige niveau 3-kwalificaties (bijv. A-niveau, BTEC-diploma), waarvan er één in Engelse literatuur of in de Engelse taal moet zijn.Een cursus Toegang tot hoger onderwijs of een BTEC Extended Diploma wordt beschouwd als gelijkwaardig aan twee volledige niveau 3 kwalificaties.GCSE-graad C / 4 of hoger in wiskunde en Engels of een niveau 2-equivalent (bijv. Functionele vaardigheden).Een niveau BBBPearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (eerste les van september 2016) DDM - DMM... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
London College of Creative Media

Of u nu commerciële muziek wilt produceren of componeren, geluid wilt ontwerpen voor media of uzelf wilt onderdompelen in de wereld van ruimtelijke audio, 'Creative Music ... [+]

BA (Hons) Creatieve muziektechnologie

Of u nu commerciële muziek wilt produceren of componeren, geluid wilt ontwerpen voor media of uzelf wilt onderdompelen in de wereld van ruimtelijke audio, 'Creative Music Technology' biedt u de vaardigheden en kennis om een diepgaand begrip van muziekproductie en -techniek te ontwikkelen; uw creativiteit, professionaliteit en academische kennis ontwikkelen in een zich voortdurend ontwikkelende industrie. Je ontwikkelt de kennis, culturele kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om hedendaagse audio succesvol op te nemen, te mixen en te beheersen; actief verleggen van de grenzen van de industrie.

Ons programma is gevalideerd en uitgereikt door Falmouth University, goud gerangschikt in het Teaching Excellence Framework. Goud is voorbehouden aan instellingen waar het onderwijs, de retentie en de resultaten van afgestudeerden altijd uitstekend zijn en van de hoogste kwaliteit in het Verenigd Koninkrijk zijn.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
London College of Creative Media

Wil je een carrière in de muziekindustrie opbouwen als een zakelijk knappe artiest of manager? Ontworpen en geleverd door professionals uit de industrie, onze cursus muzi ... [+]

BA (Hons) Music Industry Management

Wil je een carrière in de muziekindustrie opbouwen als een zakelijk knappe artiest of manager? Ontworpen en geleverd door professionals uit de industrie, onze cursus muziekbedrijf helpt u te begrijpen wie, waarom, wanneer en wat u zou kunnen krijgen van het maken en vrijgeven van muziek; de trucs en hulpmiddelen voor sociale media die je nodig hebt om je publiek vanaf het begin op te bouwen en de meest gevraagde vaardigheden of de moderne muziekindustrie - gebruik te maken van gegevens en inzichten te delen uit de nieuwe goudkoorts van muziekstreaming.

Cursus benodigd heden

• Een minimum van 96 UCAS-punten, behaald op ten minste twee volledige niveau 3-kwalificaties (bijv. A-niveau, BTEC-diploma), op elk vakgebied.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

London College of Creative Media

De muziekindustrie is veranderd. De succesvolle musici van vandaag zijn multi-instrumentalisten die hun eigen muziek kunnen produceren. Ze kunnen hun eigen projecten behe ... [+]

BMus (Hons) Muziekprestaties

De muziekindustrie is veranderd. De succesvolle musici van vandaag zijn multi-instrumentalisten die hun eigen muziek kunnen produceren. Ze kunnen hun eigen projecten beheren en profiteren van hun online kanalen. Op onze muziekdiploma in prestaties en productie, maakt u de muziek die u wilt maken. We helpen je bij het bepalen van de carrière die je wilt leiden.

Cursus benodigd hedenEen cursus Toegang tot hoger onderwijs of een BTEC Extended Diploma wordt beschouwd als gelijkwaardig aan twee volledige niveau 3 kwalificaties.GCSE-graad C / 4 of hoger in wiskunde en Engels of een niveau 2-equivalent (bijv. Functionele vaardigheden).We verwelkomen ook aanvragen van volwassen studenten (21 jaar) en mensen zonder formele kwalificaties, maar met aantoonbare passie voor en praktische ervaring in muziek.Een minimum van 104 UCAS-punten, behaald op ten minste twee volledige niveau 3-kwalificaties (bijv. A-niveau, BTEC-diploma), op elk vakgebied.Een cursus Toegang tot hoger onderwijs of een BTEC Extended Diploma wordt beschouwd als gelijkwaardig aan twee volledige niveau 3 kwalificaties.... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

London College of Creative Media (LCCM)