Lees de Officiële Beschrijving

LCCM leidt Open Dagen op 17 augustus

Over ons

LCCM is een gespecialiseerde hogeschool voor creatieve mensen. Wij zijn de enige onafhankelijke universiteit in het Verenigd Koninkrijk die opleidingen in muziek, woorden en een postgraduaat in creatief ondernemerschap aanbieden.

Ons verhaal

Het LCCM-verhaal begon voor het eerst in 2002, toen Darius Khwaja besloot om een nieuw college voor hedendaagse populaire muziek in het centrum van Londen te stichten. Het doel was om een nieuwe benadering te creëren voor het onderwijzen van muziek die het beste van de goede universiteiten en conservatoria vermengde met een kunstacademie. De cursus die embedded productie met prestaties naar voren kwam, en LCCM oprichtte als het eerste muziekcollege waar alle studenten zowel de prestaties als de productie onder de knie moesten hebben; een ontwikkeling die steeds duidelijker werd in de muziekindustrie.

118022_118000_OurStory.png

Onze campus

The Music Box - een state-of-the-art gebouw dat speciaal is ontwikkeld voor LCCM, de Music Box biedt je een werkelijk indrukwekkende en inspirerende ruimte op zes verdiepingen om te studeren, creëren, uitvoeren, opnemen en samenwerken.

We hebben bijna £ 5 miljoen geïnvesteerd in de faciliteiten. Deze nieuwe site biedt u ongeëvenaarde middelen voor muziek, schrijven en ondernemerschap.

Onze faciliteiten omvatten:

 • The Venue, onze eigen gig-ruimte
 • Bar
 • Cafe
 • Rustige ruimte
 • Werkruimte en bibliotheek
 • Douches en kluisjes
 • Vergaderzaal
 • 2 bewerkingsruimten
 • 2 digitale piano kamers
 • 3 opnamestudio's
 • 4 computerlabs
 • 7 klaslokalen
 • 7 geluiddichte zalen
 • 10 individuele praktijkcabines

Bekijk onze campus zelf in onze 360 virtuele campustour.

111488_111430_LCCM_093.jpgLCCM-community

Ontworpen voor mensen die serieus bezig zijn met het ontwikkelen van een carrière in muziek of schrijven, is LCCM een plek waar talent, verbeeldingskracht en creativiteit floreren.

Als een college met een kleine studentenpopulatie zijn we er trots op elk individu te leren kennen. U vindt onze deskundige medewerkers bemoedigend en aanspreekbaar en onze studenten vriendelijk en ondersteunend.

De basis en relaties van LCCM bieden u onmiddellijk toegang tot een netwerk van professionals om uw creatieve carrière nog jarenlang te ondersteunen.

118021_117999_LCCMCommunity.png

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BA

London College of Creative Media

Wil je een carrière in de muziekindustrie opbouwen als een zakelijk knappe artiest of manager? Ontworpen en geleverd door toonaangevende professionals uit de industrie, o ... [+]

BA (Hons) Music Industry Management

Wil je een carrière in de muziekindustrie opbouwen als een zakelijk knappe artiest of manager? Ontworpen en geleverd door toonaangevende professionals uit de industrie, onze opleiding voor muziekzaken helpt u de kennis te ontwikkelen

Onze BA (Hons) Music Industry Management-graad biedt je de vaardigheden die je nodig hebt om een carrière op te bouwen als ofwel een slimme artiest of een toekomstgerichte muziekmanager.

Zoals met alle graden bij LCCM, kunt u uw Pathway aanpassen aan de mate waarin u zich specialiseert in muziekproductie, live-evenementen of digitale marketing. Je kunt ook samenwerken met studenten in al onze andere programma's, waardoor je praktische ervaring hebt met het promoten en beheren van evenementen of het werken met artiesten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

London College of Creative Media

Onze BMus Hons-graad in muziekprestaties en -productie geeft je een uitgebreid inzicht in alle aspecten van een moderne muziekcarrière. Of je nu een expert in je instrume ... [+]

BMus (Hons) Muziekprestaties

Onze BMus Hons-graad in muziekprestaties en -productie geeft je een uitgebreid inzicht in alle aspecten van een moderne muziekcarrière. Of je nu een expert in je instrument wilt worden of een master een reeks, onze BMus is praktisch, meeslepend en collaboratief. Je leven in muziek begint hier.

De BMus-graad op LCCM is ontworpen en wordt gegeven door ervaren muzikanten. Elk van onze docenten werkt professioneel in de branche. Hierdoor kunnen ze real-world ervaring in de klas brengen. Door te studeren aan de LCCM wordt je niet beperkt tot een bepaalde stijl van muziek omdat het alle genres van de laatste 100 jaar omvat. Afgezien van de kernmodules, kunt u afstemmen wat u wilt bestuderen op uw eigen interesses. Wat je als student leert, is deels aan jou.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

London College of Creative Media (LCCM)