Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Ons verhaal begon in 2002 toen onze zoektocht naar een ideale filmcursus ons leidde naar het creëren van onze eigen filmschool in een omgebouwde kerk in Fulham Broadway, Londen.

Vele jaren later wordt de London Film Academy internationaal erkend als een innovatieve filmschool die boven zijn gewicht uitsteekt en multi- geschoolde filmmakers van wereldklasse produceert door middel van training die praktisch is, relevant is voor de industrie en van de hoogste standaard is.

Onze multidisciplinaire aanpak bootst de hardwerkende realiteit van de film- en tv-industrie na en stelt je in staat je te ontwikkelen tot een goed geïnformeerde en verantwoordelijke filmmaker, die je vak in kleine groepen, binnen een collaboratieve en verzorgende omgeving, aanscherpt.

Centraal in onze doelen staat het toegankelijk maken van filmtraining. Als een non-profit trust bieden we financieel ondersteunde plaatsen met all-inclusive cursusprijzen, prijswinnende docenten en toegang tot de allernieuwste apparatuur, technologie en faciliteiten. We nodigen kandidaten van over de hele wereld uit, met elk niveau van ervaring, maar we zijn op zoek naar proactieve, creatieve en toegewijde teamspelers.

Of je nu een undergraduate, een postuniversitair of een professional bent op zoek naar een gespecialiseerde korte cursus, we behandelen elke discipline van het filmmaken van fictie tot documentaire productie. Erkend als een centre of excellence, worden we beoordeeld door het Quality Assurance Agency for Higher Education en samenwerken met enkele van de meest originele en vooruitstrevende stemmen in de creatieve industrie van vandaag.

Onze meest trotse prestatie is het aanhoudende succes van onze studenten. We zijn verheugd om te kunnen zeggen dat meer dan 95% van onze afgestudeerden met een diploma binnen drie maanden in de industrie werken. En we zijn uniek in het kunnen voeden van hun lopende producties door ons afgestudeerdenlidmaatschap van onze Filmmakers 'Club aan te bieden, met toegang tot netwerkevenementen, exclusieve takenlijsten en advies van enkele van' s werelds beste filmmakers.

LFA is meer dan alleen een filmschool. Als je een hoofd hebt voor film en gepassioneerd en geïnspireerd bent en je je eigen stem wilt vinden; u kunt er zeker van zijn dat u ons uitgerust zult laten met de vaardigheden, kennis en voortdurende ondersteuning om te slagen in de hedendaagse concurrerende industrie.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in LFA.

Daisy Gili en Anna MacDonald
Mede-oprichters

Kwaliteitsverzekering

LFA wordt beoordeeld door QAA, Quality Assurance Agency for Higher Education. Het beoordelingsteam van de QAA heeft de volgende beoordelingen gevormd over de voorziening voor hoger onderwijs aan de London Film Academy :

 • De vaststelling en het onderhoud van de academische normen van onderscheidingen voldoen aan de Britse verwachtingen.
 • De kwaliteit van de leermogelijkheden voor studenten voldoet aan de Britse verwachtingen.
 • De kwaliteit van de informatie over leermogelijkheden voldoet aan de Britse verwachtingen.
 • De verbetering van de leermogelijkheden voor studenten voldoet aan de Britse verwachtingen.

Het beoordelingsteam van de QAA identificeerde de volgende kenmerken van goede praktijken bij de London Film Academy :

 • het inclusieve en gedetailleerde toelatingsproces, dat ervoor zorgt dat studenten goed geschikt zijn voor de cursus en hen in staat stelt om te slagen (Expectation B2)
 • de ondersteunende, ingebedde en loopbaangerichte ondersteuning die studenten in staat stelt hun volledige persoonlijke, academische en professionele potentieel te bereiken (Expectation B4).

Waarom kiezen voor LFA?

Word een filmmaker bij de London Film Academy

 • Multidisciplinaire training door beoefenaars van film- en tv-industrie
 • Professionele productieapparatuur, postproductiefaciliteiten, eigen studio's en een screeningstheater.
 • Super 16 mm en huidige digitale formaten met geluidsopname van locaties
 • Films klaar met volledige HD-beeldkwaliteit (1080p)
 • Relevant, praktisch en waar voor je geld filmeducatie
 • Geen verborgen kosten (filmbudgetten inbegrepen in het cursusgeld)
 • Showcases op filmfestivals en op digitale platforms
 • Exclusieve vacatures en plaatsingen
 • Centre of excellence
 • Beoordeeld door Qality Assurance Agency for Higher Education
 • Universitaire progressieroutes:
  • LFA Filmmaking Diploma wordt door de Anglia Ruskin University erkend voor progressie naar MA Film- en televisieproductie met een credit transfer van 90 M level credits en door University of Hertfordshire voor progressie naar MA Filmmaking.
  • LFA Filmmaking Diploma wordt ook erkend door de University of Hertfordshire voor progressie naar BA Film and Television.
  • LFA Screenwriting Diploma wordt door Anglia Ruskin University erkend voor de voortgang op MA Creative Writing en door University of Hertfordshire voor progressie naar MA Screenwriting.

Vaardigheden voor het leven

 • Samenwerkende, vriendelijke en inclusieve leeromgeving
 • Teamwerk en mensenvaardigheden voor flexibele en creatieve filmmakers
 • Niet voor winstorganisatie
 • Financiële ondersteuning en financieringsadvies
 • Permanent professioneel netwerk van contacten in de film
 • Loopbaanbegeleiding
 • Waarden die we leven volgens kwaliteit, innovatie, voortgezette ondersteuning van studenten en afgestudeerden, samenwerkend
 • Individueel talent en creativiteit worden gevoed

uitrusting

London Film Academy is gehuisvest in een monumentaal pand dat oorspronkelijk een Methodistenkerk was. LFA is gelegen in de Londense wijk Hammersmith

KAMERS

 • Onze bioscoop / screening kamer
  Ons theater biedt digitale projectie, standaard geluidsopnamefaciliteiten. We hebben een uitgebreide geluids-FX-bibliotheek. Repetitie- en opnamestudio's worden gebruikt in de bovenste en onderste niveaus van de LFA voor alle workshops en oefeningen.
 • Onze studio's
  Twee repetitie- en filmstudio's met podiumsets en een selectie van rekwisieten bevinden zich op de bovenste en onderste verdiepingen van het gebouw en worden gebruikt voor alle workshops en oefeningen.
 • Onze bibliotheek
  De LFA-bibliotheek bevat een dvd-filmverzameling en een boekenbibliotheek. Deze kamer is ook uitgerust met een bank van Apple-computers met internettoegang. Software omvat Neo Office, EP Budgeting
 • Onze klaslokalen
  Al onze klaslokalen zijn uitgerust met video-, dvd- en computerweergave via plasma-tv's en / of projectoren.

MATERIAAL

De LFA heeft momenteel een Super 16 mm Arri SR3- en 416-camerakits inclusief Matte box-kit, filters en lenzen, een ARRI Alexa-set met CP2 lenzen, een Sony FS7a Sony EX3 en een Z1, verschillende Sony HDV's en een Chameleon dolly en track. We hebben een breed assortiment grip-uitrusting, waaronder Ronford, Cartoni en O'Connor-hoofden, een kameleon-dolly met fok en een dolly voor de deur voor externe producties. We bezitten ook een volledig assortiment Fresnel Arri-lampen, samen met roodharigen met open gezichten en blondines. We hebben ook een 2,5K HMI-, Kinoflo-, Dedo Light-kits en 1x1 Light Panels, samen met een brede selectie van vlaggenstandaarden, netten en andere grijptandwielen.

 • popje
  Onze studio herbergt een Chameleon-dolly met fokarm en een dolly op de locatie, compleet met 50 voet van verschillende sporen.
 • Lichten
  Verlichtingskits omvatten een reeks Arri Fresnel-lampen van 300 watt tot 2,5 kw, standaard roodharige en blonde kits, zachte verlichting voor studio's, een goede selectie vlaggen, standaards en greepaccessoires zoals magische armen, pelikaanklemmen en polybordhouders.
 • Geluid
  We hebben een Sound Device 664 en SQN mixers met Sennheiser 8050s en AKG microfoons, Sennheiser en Micron Explorer radiomicrofoons.
 • Na-productie
  Onze bewerkingssuites van Apple zijn uitgerust met AVID Media Composer en Final Cut Pro, met HDV-decks van Sony, draagbare harde schijven en CD / DVD-decks zijn allemaal beschikbaar. Alle show-reel of voltooide werken kunnen op dvd worden geëxporteerd om de kwaliteit van de uitzending uit te zenden.
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BA

London Film Academy

Een intensief en praktisch 2-jarig pad voor het behalen van een BA (Hons) in Filmmaking. ... [+]

De tweejarige cursus wordt geleverd in zes termijnen en bedraagt in totaal 360 studiepunten. Het doel van het programma is om op een geïntegreerde manier creatieve, academische, technische en professionele vaardigheden aan te leren in een industriestandaard kader. Daartoe vindt het lesgeven in eerste instantie plaats door middel van interactieve lezingen, seminars, workshops en filmvertoningen en wordt het vervolgens in een praktische setting voortgezet door middel van gezamenlijke filmproducties, in-company stages en onafhankelijk studeren.

Termen 1 en 2 worden besteed aan het leren over belangrijke disciplines voor filmmaken: scenarioschrijven, regisseren, produceren, cinematografie, bewerken, geluid en productieontwerp. Deze fase van de cursus culmineert in een reeks samenwerkingsprojecten, Filmproject 1, waarin je meerdere in-en-uitgezette rollen ervaart binnen de disciplines van het filmmaken.Tijdens periode 3 begin je onafhankelijk te worden en ontwikkel je belangrijke vaardigheden op bepaalde gebieden van het filmmaken door de productie van iets langere samenwerkingsprojecten, filmproject 2In de vierde termijn krijg je meer controle over de keuzes van je modules naarmate je meer autonomie en ervaring opdoet over de cursus. Hiermee kun je kiezen tussen een stage-module of een collaboratief speciaal project , waarin een niet-verhalende fictiediscipline wordt verkend, bijvoorbeeld een documentaire, commerciële of experimentele filmTijdens de vijfde termijn schrijf je normaal gesproken een proefschrift - een discursief proefschrift of een project met academisch commentaar. Je kunt ook een andere stage aanvragen, vergezeld van een presentatie. Tijdens de laatste en zesde termijn van de cursus werk je aan een tweede, langer en complexer, collaboratief filmproject, Filmproject 3 .... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands