Lees de Officiële Beschrijving

London School of Mosaic is een onafhankelijke kunstacademie die een diploma en BA geeft in Mosaic Studies, de eerste in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk.

De school heeft meer dan 15 jaar ervaring in het doceren van mozaïekkunst en is alleen gespecialiseerd in mozaïeken.

Onze docenten en onderwijzend personeel zijn ongeëvenaard en komen uit wereldklasse instellingen zoals Cambridge University, Kings Colleg, Londen en de wereldberoemde Spilimbergo mozaïekschool, Italië.

117775_Daughtersofalbion_S.jpg

Sociale betrokkenheid is een integraal onderdeel van het programma en gedurende de cursus zul je niet alleen je omgeving transformeren, maar ook de kwaliteit van het leven van kwetsbare mensen verbeteren.

117778_Keystone3.jpg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

London School of Mosaic

Onze driejarige opleiding heeft als doel studenten uit te rusten met artistieke, technische en theoretische vaardigheden om te werken als professionele mozaïekkunstenaars ... [+]

Doelstellingen en resultaten leren

Onze driejarige opleiding heeft als doel studenten uit te rusten met artistieke, technische en theoretische vaardigheden om te werken als professionele mozaïekkunstenaars in de context waarin mozaïek wordt toegepast (openbaar en privé werk voor opdrachten, sociaal geëngageerde kunst, kunsttherapie, restauratie en gesprek). Studenten leren de belangrijkste technieken van het maken van mozaïeken, evenals de toepassing ervan in het interieur exterieur. Ze zullen een gefundeerde kennis hebben in de geschiedenis van mozaïek, terwijl ze de mogelijkheid krijgen om kritisch te communiceren met concept en ontwerp voor mozaïek. Onze professionele praktijktraining stelt studenten in staat om de vaardigheden te verwerven om een ​​eigen bedrijf op te zetten en te runnen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
NW5 4SF Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk