Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn een van de grootste organisaties van onze soort in Europa. We hebben ongeveer 5.000 medewerkers in meer dan 20 locaties leveren van leren en vaardigheden om meer dan 80.000 leerlingen en 3.000 werkgevers in het Verenigd Koninkrijk.

Kwaliteit is onze eerste prioriteit en wij zijn vastbesloten om een ​​groot programma van kwaliteitsverbetering voor al onze leerlingen en werkgevers te ondersteunen en om de basis voor de in ons Strategisch Plan gelegd groeimogelijkheden bieden.

Wij geloven er sterk in dat de leerling moet de kern van alles wat we doen. We zijn toegewijd aan het verbeteren van het leven, de inzetbaarheid en de economische situatie van alle personen, door hen de toegang tot de beste opleiding, onderwijs en werkgelegenheid, ongeacht hun achtergrond. Op deze manier willen we bijdragen aan de lokale en nationale economische groei.

We zijn het vergroten van ons al belangrijke stageplaatsen aanbieden en ontwikkelen hoger niveau stageplaatsen die een vitale werk-based progressie route zal bieden om hogere niveaus van studie voor werknemers leerlingen.

Wij bieden programma's voor werklozen en degenen die niet in het onderwijs, de werkgelegenheid of opleiding (NEET), en door de schoolverlaters award bieden wij financiële ondersteuning voor een aantal jongeren. Onze prioriteit vaardigheden programma's ervoor te zorgen dat de leerlingen het bereiken van de vaardigheden die nodig zijn om vooruitgang te boeken in het arbeidsproces.

Wij werken met kleine bedrijven als grote internationale ondernemingen om de vaardigheden van hun werknemers te ontwikkelen tot presteren en de productiviteit te verbeteren. We werken ook nauw samen met de toekenning en de statutaire organen, de universiteiten en de stad partners in Manchester en nationaal.

Onze groeiende onderwijs en opleidingen hoger verdere ondersteuning van onze visie dat de toegang tot hoog niveau opleidingen en onderwijs moet beschikbaar zijn voor iedereen, ongeacht achtergrond. Verder hebben we een nationaal profiel in professioneel leren en kwalificaties onder ons merk MOL.

Op nationaal niveau, zijn we ook marktleider in overtreder leren. We leren en trainen delinquenten in gevangenissen en jonge dader instellingen in heel veel regio's van het Verenigd Koninkrijk.

Onze omvang biedt waardevolle voordelen voor onze leerlingen en werkgevers in termen van faciliteiten, middelen, de breedte van het curriculum bieden wij en doorgroeimogelijkheden. Echter, wij bieden meer dan de grootte en omvang, bieden wij hen een gevoel van verbondenheid met een organisatie die hartstochtelijk geeft om haar missie, haar waarden en haar mensen.

De behoeften van de leerling zijn de focus van De Universiteit van Manchester. Wij bieden topkwaliteit in onderwijs en opleiding voor de bewoners van Manchester en daarbuiten. Wij bieden een ongekend scala aan cursussen, met heldere keuzes en begeleiding voor al onze leerlingen.

De Universiteit van Manchester is gebaseerd op vele locaties in Manchester. We hebben campussen in het noorden, het zuiden en het centrum van de stad. Elke site heeft zijn eigen gespecialiseerde, geavanceerde faciliteiten en een vriendelijke, ondersteunende sfeer.

Het College is ideaal geplaatst om een ​​enorm scala aan mogelijkheden te bieden aan leerlingen van alle leeftijden.

Het College houdt Investors in People (IiP) Silver accreditatie. Investors in People is een raamwerk voor business improvement via mensen.

Onze missie

Ter verbetering van het leven en economisch succes door te leren en vaardigheden.

Onze visies

  • Voortgezet Onderwijs: 'De toonaangevende universiteit op progressie en inzetbaarheid.' - Hoger onderwijs: 'Een toonaangevende leverancier van flexibele, betaalbare, carrière-relevante, universitair onderwijs.' - Dader Learning: 'De Britse leider en innovator in overtreder leren, vaardigheden en inzetbaarheid.' - Leercontracten en Werkgever Training: 'Een toonaangevende leverancier van regionale en nationale werkgeversorganisaties training.' - MOL: 'De Britse leider in de flexibele levering van beroepskwalificaties.'

Onze waarden

Als organisatie, we delen een gemeenschappelijke set van waarden over alles wat we doen. Deze helpen om te bepalen wie we zijn en hoe we ons gedragen.

  • Integriteit - We zijn eerlijk, betrouwbaar en open. - Een team - We samenwerken, elkaar respecteren en bijdragen aan de doelstellingen van het team. - Altijd op het verbeteren - Wij zijn vooruitstrevend, we innoveren en in eigendom nemen. - Kan doen - We zijn positief, inclusief, flexibel en pro-actief. - Duurzaam - Nemen we een lange-termijn visie, ecologisch, economisch en sociaal.

Deze school biedt ook:

BA

The Manchester College

Deze cursus biedt mensen de gelegenheid om te ontdekken en ontwikkelen van hun professionele en creatieve praktijk binnen de creatieve en digitale vormgeving en media pro ... [+]

Wat is de Creative Media en Visuele Communicatie cursus over?

Steeds vaker worden de media-industrie veeleisende beoefenaars die kan functioneren als multidisciplinaire experts, zelfs als ze zich specialiseren in een bepaald gebied. Deze cursus biedt mensen de gelegenheid om te ontdekken en ontwikkelen van hun professionele en creatieve praktijk binnen de creatieve en digitale vormgeving en media productie. Studenten zullen voortbouwen op hun eerdere werk en design ervaring.

Door een reeks van live-slips worden verwacht studenten om te gaan met de ontwikkeling van praktische en theoretische projectmatig werken en deel te nemen aan wedstrijden, zoals de Big Chip en D & AD Awards. Er is een vereiste voor studenten om voorstellen, storyboards, schetsboek ontwikkeling en het concept boards produceren tijdens de planningsfase van een bepaald project en evaluatieve teksten in een of meer van de onderwijseenheden. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

Dit programma is ontworpen om studenten voor het werk in het theater en de daarmee verband houdende gemedieerde industrieën van televisie, film en radio prestaties te ber ... [+]

Wat is de waarnemend voor Live and Recorded Media cursus over?

Dit programma is ontworpen om studenten voor het werk in het theater en de daarmee verband houdende gemedieerde industrieën van televisie, film en radio prestaties te bereiden. De cursus zal studenten in staat om een ​​scala van disciplines die relevant zijn voor acteur van vandaag en de professionele ervaring in de sector. Het college heeft twee theaters, twee podia en een buitenzwembad, overdekt, amfitheater, zijn alle theaters gebruikt voor student producties en worden ondersteund door de professionele technische team.

De acteur opleiding is geworteld in de opleidingsstelsels van Stanislavski. Binnen deze zul je beoefenaars zoals Uta Hagen, Sanford Meisner en Max Stafford-Clark te verkennen om een ​​paar te noemen. Studenten zullen een intensief trainingsprogramma dat de acteurs beweging, zang, analytische en acteertalent ontwikkelt volgen. Deze overdraagbare prestaties vaardigheden worden ontwikkeld tijdens de training aan de behoeften van een groot aantal teksten, mediums ontmoeten en van de professionele industrie. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

Het programma is ontworpen om studenten die met succes de fundering graad, of een soortgelijke cursus in make-up, de mogelijkheid om de toekenning van een graad te verkri ... [+]

Wat is de Make-up Artistry & Effecten (pad Special Effects en Mode en Media pathway) cursus over?

Het programma is ontworpen om studenten die met succes de fundering graad, of een soortgelijke cursus in make-up, de mogelijkheid om de toekenning van een graad te verkrijgen hebben afgerond bieden.

De cursus bestaat uit een reeks van core modules ontworpen om verder uit te breiden de belangrijkste vaardigheden, attributen en vooraf technische bekwaamheid in de kunst van het make-up transformatie. Deze modules worden verder aangevuld door mode en media gespecialiseerde modules.

De cursus heeft tot doel de professionele make-up artiesten, die zijn uitgerust met alle vaardigheden aan te passen en te reageren op de uitdagende eisen van de make-up industrie produceren. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Augustus 2020
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

Dit programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op werk in hedendaags muziektheater en de aanverwante bedrijfstakken. ... [+]

Wat is de Musical Theatre opleiding over?

Dit programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op werk in hedendaags muziektheater en de aanverwante bedrijfstakken. Studenten worden aangeboden vele mogelijkheden, om te ontdekken, te ontwikkelen en verfijnen van de vaardigheden die nodig zijn voor een mogelijke carrière in de prestaties, met inbegrip van televisie, film, sessie werk en cabaret.

Studenten krijgen een selectie van mogelijkheden om de mechanica van elk van de drie belangrijkste muziektheater disciplines (zang, acteren en dans) individueel te onderzoeken en, als onderdeel van een voortdurende creatieve proces, hun respectievelijke combinaties.

Al het creatieve werk wordt ondersteund door de systemen van de fysieke actie zoals die door Stanislavski gelegd en ontwikkeld door Uta Hagen en in die zin is de cursus is gericht op acteurs die kunnen zingen en dansen te produceren. De diversiteit en uitdagingen van elk jaar studenten in staat om het volledige potentieel van hun capaciteiten binnen een creatieve en stimulerende omgeving te verkennen. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

Het doel van de opleiding is om studenten uit te rusten met de vaardigheden, kennis en ervaring die nodig is voor een breed scala van loopbanen binnen organisaties in de ... [+]

Wat is de cursus Public Service en Sociale Rechtvaardigheid over?

Het doel van de opleiding is om studenten uit te rusten met de vaardigheden, kennis en ervaring die nodig is voor een breed scala van loopbanen binnen organisaties in de publieke sector. De cursus richt zich op het praktische werk op basis van vaardigheden en kennis, evenals academische en professionele competenties die waren

De graad bijvullen jaar biedt een academisch en theoretisch begrip tot een reeks van modules die kern kennis voor toekomstige werknemers in de publieke sector zijn. Er is een concentratie op de ontwikkeling van leiderschap en probleemoplossende vaardigheden in elk van de modules. De mate heeft nauwe banden werkgever en inhoud van de cursus wordt regelmatig bijgewerkt in organisaties in de publieke sector en de levering op de hoogte van de huidige trends en veranderingen te houden. De mate wordt bemand door docenten met recente relevante ervaring in de sector. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

Ontworpen om toegang, evenals de progressie te helpen, binnen een scala van loopbanen, het biedt studenten met een uitgebreide kennis en vaardigheden op belangrijke gebie ... [+]

Wat is de Sport Coaching en Sport van de school natuurlijk over?

Als je een echte passie voor de sport, en willen winnen en het verbeteren van sport coaching vaardigheden, in het bijzonder binnen de sport coaching en schoolsport, dan is deze top tot een volledige graad is het programma voor u. Ontworpen om toegang, evenals de progressie te helpen, binnen een scala van loopbanen, het biedt studenten met een uitgebreide kennis en vaardigheden op belangrijke gebieden van sport coaching en schoolsport. Het is ideaal voor diegenen die willen werken met de gemeenschap sportclubs, scholen, Bodies nationale bestuur en opereren sport coaching gebaseerde bedrijven.

De BA (Hons) in Sport Coaching en Sport van de school inclusief praktische basis werk, de analyse van hedendaagse vraagstukken in de sport, sport prestatie-analyse, sportpsychologie, fitness, voeding en enterprise. De cursus bevat een mix van academische en praktische gebaseerde taken en is gericht op gedragscodes, ethiek en de beroepspraktijk binnen sport coaching en schoolsport gebaseerd contexten. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

The Manchester College

De BSc (Hons) in Banking Practice and Management wordt bestudeerd door middel van een reeks van de kern, de verplichte en optionele modules, om u essentieel inzicht in de ... [+]

Wat is de Banking Practice and Management cursus over?

De BSc (Hons) in Banking Practice and Management is gekoppeld aan de jarenlange ervaring in het bezit van mitsen University College in de opvoeding banking professionals en onze kennis van het bankwezen en de financiële dienstverlening. Het programma omvat de essentiële kennis die nodig is voor een succesvolle carrière in de bancaire en financiële diensten management.

Het weerspiegelt wat werkgevers vertellen ons dat ze op zoek zijn naar potentiële rekruten. In het eerste jaar zul je je kennis van de werking van het bankwezen en de financiële sector die de organisatorische en financiële markten standpunten ontwikkelen. U zult aarding in essentiële begrippen van het risico dat de financiële besluitvorming te onderbouwen op elk niveau en de waardering van de verschillende klantgroepen en hun financiële behoeften te krijgen. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn aan kennis en begrip van het financieel beheer en boekhoudkundige praktijken te ontwikkelen, in staat zijn om deze vaar ... [+]

Wat is de Finance en Accounting BSc (Hons) Gevalideerd door Salford University cursus over?

Als u geïnteresseerd bent in de accountancy en financiën zijn, en zijn gericht op een carrière op dit gebied hebben, dan zou dit de cursus voor jou. De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn aan kennis en begrip van het financieel beheer en boekhoudkundige praktijken te ontwikkelen, in staat zijn om deze vaardigheden toe te passen in verschillende business en management contexten, en voor deze evaluatieve vaardigheden om in overeenstemming met de behoeften van werkgevers en het beroep zijn. Deze cursus geeft ook vrijstellingen van de ACCA kwalificatie papers F1-F9 voor succesvolle afgestudeerden. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

Deze cursus is een BSc top-up graad ontworpen om personen te laten kennismaken met het bedrijfsleven in de media, digitale en creatieve industrie. ... [+]

Wat is de Creative Media Management BSc (Hons) Gevalideerd door Salford University cursus over?

Deze cursus is een BSc top-up graad ontworpen om personen te laten kennismaken met het bedrijfsleven in de media, digitale en creatieve industrie. Het ontwikkelt zakelijke en ondernemende vaardigheden en biedt de kennis die nodig is om de sprong te maken van creatieve student om creatief therapeut te maken. Het is bedoeld voor iedereen die wil om hun eigen creatieve bedrijf te starten of een aanvraag voor leidinggevende functies in organisaties met een creatieve focus.

De inhoud van deze cursus is gericht op het verbeteren van de inzetbaarheid en het ontwikkelen van business en management vaardigheden. Studenten zijn in staat om een ​​bepaald gebied van belang te bestuderen binnen de media, digitale, of creatieve industrie, terwijl het ontwikkelen van vaardigheden in onderzoek, probleemoplossende en communicatie. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Augustus 2020
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn aan kennis en begrip van het financieel beheer en boekhoudkundige praktijken te ontwikkelen, en in staat zijn om deze v ... [+]

Wat is het Financial Management BSc (Hons) Gevalideerd door Salford University cursus over?

Als u geïnteresseerd bent in een leidinggevende rol met de nadruk op financiën zijn, dan zou dit de cursus voor jou. De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn aan kennis en begrip van het financieel beheer en boekhoudkundige praktijken te ontwikkelen, en in staat zijn om deze vaardigheden toe te passen in verschillende business en management contexten.

Studenten krijgen de gelegenheid om werk te verrichten op een groep project en presenteren een corporate business plan te hebben. Tegen het einde van de cursus zullen de studenten analytische en evaluatieve vaardigheden en het vermogen om ze toe te passen in verschillende business en management context hebben ontwikkeld. Studenten zullen ook kennis en inzicht in de huidige financiële theorieën en de praktijk hun effectiviteit als manager zal verbeteren hebben ontwikkeld. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Augustus 2020
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

De belangrijkste doelstellingen van het programma zijn naar een diepere kennis en begrip van de principes van de mode marketing te ontwikkelen in een internationale conte ... [+]

Wat is de International Fashion Marketing cursus over?

Dit is een business course die zich richt op de mode-industrie. De belangrijkste doelstellingen van het programma zijn naar een diepere kennis en begrip van de principes van de mode marketing te ontwikkelen in een internationale context en om personen in staat te stellen de principes van de mode productie toe te passen binnen een globale marketing omgeving. De cursus balanceert zowel praktische zaken en managementvaardigheden met academische analytische strengheid.

De cursus bestaat uit de volgende modules:

Bedrijfsstrategie en de mode-industrie: Deze eenheid onderzoekt strategie technieken en processen in de wereldwijde industrie-omgevingen voor de mode-industrie van belang. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn om de nadruk op het beheer binnen de marketing functie te geven, en de studenten voor te bereiden op een breed scala va ... [+]

Wat is de Marketing Management BSc opleiding over?

Deze cursus is geschikt voor studenten die geïnteresseerd zijn in het werken in een leidinggevende rol binnen een marketing omgeving. De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn om de nadruk op het beheer binnen de marketing functie te geven, en de studenten voor te bereiden op een breed scala van bestuurlijke loopbaan binnen een marketing omgeving.

Studenten krijgen de mogelijkheid om marktonderzoek te verrichten, werken aan een groepsproject en presenteren een corporate business plan te hebben. Tegen het einde van de cursus zullen de studenten analytische en evaluatieve vaardigheden en het vermogen om ze toe te passen in verschillende business en management context hebben ontwikkeld. Studenten zullen ook kennis en inzicht in de huidige marketing theorieën en de praktijk hun effectiviteit als manager zal verbeteren hebben ontwikkeld. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Augustus 2020
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

Deze cursus biedt een ideale route voor iedereen die wil een carrière in de automatisering, informatietechnologie en aanverwante gebieden na te streven. ... [+]

Wat is de Business Computing met IT (Top Up) Gevalideerd door de Universiteit van Salford natuurlijk over?

Om een ​​graad in Business Computing krijgen met IT, zullen de studenten ondernemen 120 studiepunten. Deze zal bestaan ​​uit 60 studiepunten van de kern modules in de informatica en onderzoek, 20 studiepunten van specialistische modules en een 40 credit specialist project.

De specialist project kunt u uw vorige leren consolideren en om die ideeën en materialen op een kritische en analytische manier te ontwikkelen. De specialist project zal uw vermogen om een ​​substantieel deel van het werk te ondernemen demonstreren. Het zal ook waardevol als een showcase voor uw capaciteiten en professionele vaardigheden, en zorgen voor een gedegen voorbereiding voor postdoctorale studie. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

f je geïnteresseerd bent in een leidinggevende rol binnen een human resource-omgeving zijn, dan zou dit de cursus voor jou. De belangrijkste doelstellingen van de cursus ... [+]

Wat is het Business and Human Resources Management Development met BSc (Hons) Gevalideerd door Salford University cursus over?

Als u geïnteresseerd bent in een leidinggevende rol binnen een human resource milieu, dan zou dit de cursus voor jou. De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn om de nadruk op het beheer binnen het human resource-functie voorzien, en studenten voor te bereiden op een breed scala van bestuurlijke carrière binnen een human resource-omgeving.

Tegen het einde van de cursus zullen de studenten analytische en evaluatieve vaardigheden en het vermogen om ze toe te passen in verschillende business en management context hebben ontwikkeld. Studenten zullen ook kennis en begrip van de huidige HR-theorieën en de praktijk hun effectiviteit als manager zal verbeteren hebben ontwikkeld. Studenten krijgen de gelegenheid om het huidige denken en de praktijk te verkennen op het gebied van ontwikkeling van medewerkers, arbeidsrecht, arbeidsverhoudingen en HRM hebben. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Augustus 2020
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands