The Manchester College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn een van de grootste organisaties van onze soort in Europa. We hebben ongeveer 5.000 medewerkers in meer dan 20 locaties leveren van leren en vaardigheden om meer dan 80.000 leerlingen en 3.000 werkgevers in het Verenigd Koninkrijk.

Kwaliteit is onze eerste prioriteit en wij zijn vastbesloten om een ​​groot programma van kwaliteitsverbetering voor al onze leerlingen en werkgevers te ondersteunen en om de basis voor de in ons Strategisch Plan gelegd groeimogelijkheden bieden.

Wij geloven er sterk in dat de leerling moet de kern van alles wat we doen. We zijn toegewijd aan het verbeteren van het leven, de inzetbaarheid en de economische situatie van alle personen, door hen de toegang tot de beste opleiding, onderwijs en werkgelegenheid, ongeacht hun achtergrond. Op deze manier willen we bijdragen aan de lokale en nationale economische groei.

We zijn het vergroten van ons al belangrijke stageplaatsen aanbieden en ontwikkelen hoger niveau stageplaatsen die een vitale werk-based progressie route zal bieden om hogere niveaus van studie voor werknemers leerlingen.

Wij bieden programma's voor werklozen en degenen die niet in het onderwijs, de werkgelegenheid of opleiding (NEET), en door de schoolverlaters award bieden wij financiële ondersteuning voor een aantal jongeren. Onze prioriteit vaardigheden programma's ervoor te zorgen dat de leerlingen het bereiken van de vaardigheden die nodig zijn om vooruitgang te boeken in het arbeidsproces.

Wij werken met kleine bedrijven als grote internationale ondernemingen om de vaardigheden van hun werknemers te ontwikkelen tot presteren en de productiviteit te verbeteren. We werken ook nauw samen met de toekenning en de statutaire organen, de universiteiten en de stad partners in Manchester en nationaal.

Onze groeiende onderwijs en opleidingen hoger verdere ondersteuning van onze visie dat de toegang tot hoog niveau opleidingen en onderwijs moet beschikbaar zijn voor iedereen, ongeacht achtergrond. Verder hebben we een nationaal profiel in professioneel leren en kwalificaties onder ons merk MOL.

Op nationaal niveau, zijn we ook marktleider in overtreder leren. We leren en trainen delinquenten in gevangenissen en jonge dader instellingen in heel veel regio's van het Verenigd Koninkrijk.

Onze omvang biedt waardevolle voordelen voor onze leerlingen en werkgevers in termen van faciliteiten, middelen, de breedte van het curriculum bieden wij en doorgroeimogelijkheden. Echter, wij bieden meer dan de grootte en omvang, bieden wij hen een gevoel van verbondenheid met een organisatie die hartstochtelijk geeft om haar missie, haar waarden en haar mensen.

De behoeften van de leerling zijn de focus van De Universiteit van Manchester. Wij bieden topkwaliteit in onderwijs en opleiding voor de bewoners van Manchester en daarbuiten. Wij bieden een ongekend scala aan cursussen, met heldere keuzes en begeleiding voor al onze leerlingen.

De Universiteit van Manchester is gebaseerd op vele locaties in Manchester. We hebben campussen in het noorden, het zuiden en het centrum van de stad. Elke site heeft zijn eigen gespecialiseerde, geavanceerde faciliteiten en een vriendelijke, ondersteunende sfeer.

Het College is ideaal geplaatst om een ​​enorm scala aan mogelijkheden te bieden aan leerlingen van alle leeftijden.

Het College houdt Investors in People (IiP) Silver accreditatie. Investors in People is een raamwerk voor business improvement via mensen.

Onze missie

Ter verbetering van het leven en economisch succes door te leren en vaardigheden.

Onze visies

  • Voortgezet Onderwijs: 'De toonaangevende universiteit op progressie en inzetbaarheid.' - Hoger onderwijs: 'Een toonaangevende leverancier van flexibele, betaalbare, carrière-relevante, universitair onderwijs.' - Dader Learning: 'De Britse leider en innovator in overtreder leren, vaardigheden en inzetbaarheid.' - Leercontracten en Werkgever Training: 'Een toonaangevende leverancier van regionale en nationale werkgeversorganisaties training.' - MOL: 'De Britse leider in de flexibele levering van beroepskwalificaties.'

Onze waarden

Als organisatie, we delen een gemeenschappelijke set van waarden over alles wat we doen. Deze helpen om te bepalen wie we zijn en hoe we ons gedragen.

  • Integriteit - We zijn eerlijk, betrouwbaar en open. - Een team - We samenwerken, elkaar respecteren en bijdragen aan de doelstellingen van het team. - Altijd op het verbeteren - Wij zijn vooruitstrevend, we innoveren en in eigendom nemen. - Kan doen - We zijn positief, inclusief, flexibel en pro-actief. - Duurzaam - Nemen we een lange-termijn visie, ecologisch, economisch en sociaal.

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Certificates » Bekijk Propedeuse »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Creatieve Media En Visuele Communicatie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Deze cursus biedt mensen de gelegenheid om te ontdekken en ontwikkelen van hun professionele en creatieve praktijk binnen de creatieve en digitale vormgeving en media productie. [+]

Wat is de Creative Media en Visuele Communicatie cursus over? Steeds vaker worden de media-industrie veeleisende beoefenaars die kan functioneren als multidisciplinaire experts, zelfs als ze zich specialiseren in een bepaald gebied. Deze cursus biedt mensen de gelegenheid om te ontdekken en ontwikkelen van hun professionele en creatieve praktijk binnen de creatieve en digitale vormgeving en media productie. Studenten zullen voortbouwen op hun eerdere werk en design ervaring. Door een reeks van live-slips worden verwacht studenten om te gaan met de ontwikkeling van praktische en theoretische projectmatig werken en deel te nemen aan wedstrijden, zoals de Big Chip en D & AD Awards. Er is een vereiste voor studenten om voorstellen, storyboards, schetsboek ontwikkeling en het concept boards produceren tijdens de planningsfase van een bepaald project en evaluatieve teksten in een of meer van de onderwijseenheden. Onderwerpen zijn onder meer: - Professionele praktijk - Kritische reflectie studies - Developmental strategieën - Major project Assessment is continu en verschillende methodes worden gebruikt om de progressie volgen, zoals projectwerk. Wat zal ik in staat zijn om te doen nadat ik deze opleiding heb afgerond? De carrièremogelijkheden voor afgestudeerden onder meer video productie, internet ontwerp, foto imaging, televisie, film productie, multimedia project management en interactieve ruimte ontwerp. [-]

Handelt Voor Live En Opgenomen Media

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Dit programma is ontworpen om studenten voor het werk in het theater en de daarmee verband houdende gemedieerde industrieën van televisie, film en radio prestaties te bereiden. [+]

Wat is de waarnemend voor Live and Recorded Media cursus over? Dit programma is ontworpen om studenten voor het werk in het theater en de daarmee verband houdende gemedieerde industrieën van televisie, film en radio prestaties te bereiden. De cursus zal studenten in staat om een ​​scala van disciplines die relevant zijn voor acteur van vandaag en de professionele ervaring in de sector. Het college heeft twee theaters, twee podia en een buitenzwembad, overdekt, amfitheater, zijn alle theaters gebruikt voor student producties en worden ondersteund door de professionele technische team. De acteur opleiding is geworteld in de opleidingsstelsels van Stanislavski. Binnen deze zul je beoefenaars zoals Uta Hagen, Sanford Meisner en Max Stafford-Clark te verkennen om een ​​paar te noemen. Studenten zullen een intensief trainingsprogramma dat de acteurs beweging, zang, analytische en acteertalent ontwikkelt volgen. Deze overdraagbare prestaties vaardigheden worden ontwikkeld tijdens de training aan de behoeften van een groot aantal teksten, mediums ontmoeten en van de professionele industrie. Leerlingen begeleiding krijgen van het college op vele manieren, met inbegrip van portfolio en showreel productie, auditie voorbereiding, en auditie waarschuwingen. Studenten worden beoordeeld door middel van een combinatie van praktisch werk en schriftelijke beoordeling. Het proefschrift proces heeft een optioneel onderdeel praktische streng evenals de traditionele geschreven optie. Studenten worden beoordeeld door middel van een combinatie van praktisch werk (80%) en schriftelijke evaluatie (20%) - de cursus wordt afgesloten met een 5000 woord uitgebreide essay. Wat zal ik in staat zijn om te doen nadat ik deze opleiding heb afgerond?... [-]

Make-up Artists En Effecten (special Effects Route En Mode En Media-route)

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Het programma is ontworpen om studenten die met succes de fundering graad, of een soortgelijke cursus in make-up, de mogelijkheid om de toekenning van een graad te verkrijgen hebben afgerond bieden. [+]

Wat is de Make-up Artistry & Effecten (pad Special Effects en Mode en Media pathway) cursus over? Het programma is ontworpen om studenten die met succes de fundering graad, of een soortgelijke cursus in make-up, de mogelijkheid om de toekenning van een graad te verkrijgen hebben afgerond bieden. De cursus bestaat uit een reeks van core modules ontworpen om verder uit te breiden de belangrijkste vaardigheden, attributen en vooraf technische bekwaamheid in de kunst van het make-up transformatie. Deze modules worden verder aangevuld door mode en media gespecialiseerde modules. De cursus heeft tot doel de professionele make-up artiesten, die zijn uitgerust met alle vaardigheden aan te passen en te reageren op de uitdagende eisen van de make-up industrie produceren. Met de spannende nieuwe ontwikkelingen die zich in de wereld van tv, is Manchester ingesteld op een spannende en innovatieve media-stad geworden. Make-up artiesten in deze regio zijn zeer gewild vanwege de nieuwe BBC Multi Media City in Salford Quays en de herontwikkeling van ITV Granada Studios, die onze studenten te voorzien van uitstekende mogelijkheden om veel ervaring en stages krijgen. De cursus wordt geleverd full time meer dan twee dagen door de industrie gespecialiseerd personeel, verder ondersteund door een reeks van gastsprekers. Daarnaast zijn de studenten in staat om te reizen naar make-up artist beurzen en evenementen, waaronder Londen IMATS en Mac pro Liverpool geweest. Alle make-up artists studenten, ongeacht welke route ze volgen bestudeert de volgende core modules: Promotionele ontwikkelingen Dit apparaat helpt studenten te publiceren en hun expertise... [-]

Muziektheater

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Dit programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op werk in hedendaags muziektheater en de aanverwante bedrijfstakken. [+]

Wat is de Musical Theatre opleiding over? Dit programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op werk in hedendaags muziektheater en de aanverwante bedrijfstakken. Studenten worden aangeboden vele mogelijkheden, om te ontdekken, te ontwikkelen en verfijnen van de vaardigheden die nodig zijn voor een mogelijke carrière in de prestaties, met inbegrip van televisie, film, sessie werk en cabaret. Studenten krijgen een selectie van mogelijkheden om de mechanica van elk van de drie belangrijkste muziektheater disciplines (zang, acteren en dans) individueel te onderzoeken en, als onderdeel van een voortdurende creatieve proces, hun respectievelijke combinaties. Al het creatieve werk wordt ondersteund door de systemen van de fysieke actie zoals die door Stanislavski gelegd en ontwikkeld door Uta Hagen en in die zin is de cursus is gericht op acteurs die kunnen zingen en dansen te produceren. De diversiteit en uitdagingen van elk jaar studenten in staat om het volledige potentieel van hun capaciteiten binnen een creatieve en stimulerende omgeving te verkennen. Studenten worden beoordeeld door middel van een combinatie van praktisch werk (80%) en schriftelijke evaluatie (20%) - de cursus wordt afgesloten met een 5000 woord uitgebreide essay. Wat zal ik in staat zijn om te doen nadat ik deze opleiding heb afgerond? Dit programma leidt acteurs voor de professionele theater en de aanverwante industrieën en biedt ook uitstekende mogelijkheden voor studenten om te ontwikkelen tot postdoctorale studies. [-]

Openbare Dienst En Sociale Rechtvaardigheid

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Het doel van de opleiding is om studenten uit te rusten met de vaardigheden, kennis en ervaring die nodig is voor een breed scala van loopbanen binnen organisaties in de publieke sector. [+]

Wat is de cursus Public Service en Sociale Rechtvaardigheid over? Het doel van de opleiding is om studenten uit te rusten met de vaardigheden, kennis en ervaring die nodig is voor een breed scala van loopbanen binnen organisaties in de publieke sector. De cursus richt zich op het praktische werk op basis van vaardigheden en kennis, evenals academische en professionele competenties die waren De graad bijvullen jaar biedt een academisch en theoretisch begrip tot een reeks van modules die kern kennis voor toekomstige werknemers in de publieke sector zijn. Er is een concentratie op de ontwikkeling van leiderschap en probleemoplossende vaardigheden in elk van de modules. De mate heeft nauwe banden werkgever en inhoud van de cursus wordt regelmatig bijgewerkt in organisaties in de publieke sector en de levering op de hoogte van de huidige trends en veranderingen te houden. De mate wordt bemand door docenten met recente relevante ervaring in de sector. De cursus is opgebouwd uit de volgende modules: - Onderzoek vaardigheden, ethiek en praktijk - Onafhankelijk onderzoek of literatuurstudie Het onderzoek proefschrift zal rusten studenten met diepgaande kennis van moderne onderzoekstechnieken. Het proefschrift kan een onderzoeksproject in opdracht van een relevante organisatie. - Communautaire cohesiebeleid De module leert dit fundamentele concept dat is een essentiële vereiste voor de moderne openbare dienst werkgelegenheid. - Gelijkheid, diversiteit, mensenrechten en sociale rechtvaardigheid Deze module richt zich op het verwerven van een grondige kennis van gelijkheden wetgeving en de huidige praktijk in de openbare dienstverlening en de werkgelegenheid. - Nieuwe richtingen... [-]

Sport Coaching En Schoolsport

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Ontworpen om toegang, evenals de progressie te helpen, binnen een scala van loopbanen, het biedt studenten met een uitgebreide kennis en vaardigheden op belangrijke gebieden van sport coaching en schoolsport. Het is ideaal voor diegenen die willen werken met de gemeenschap sportclubs, scholen, instanties Nationaal Bestuur en opereren sport coaching gebaseerde bedrijven. [+]

Wat is de Sport Coaching en Sport van de school natuurlijk over? Als je een echte passie voor de sport, en willen winnen en het verbeteren van sport coaching vaardigheden, in het bijzonder binnen de sport coaching en schoolsport, dan is deze top tot een volledige graad is het programma voor u. Ontworpen om toegang, evenals de progressie te helpen, binnen een scala van loopbanen, het biedt studenten met een uitgebreide kennis en vaardigheden op belangrijke gebieden van sport coaching en schoolsport. Het is ideaal voor diegenen die willen werken met de gemeenschap sportclubs, scholen, Bodies nationale bestuur en opereren sport coaching gebaseerde bedrijven. De BA (Hons) in Sport Coaching en Sport van de school inclusief praktische basis werk, de analyse van hedendaagse vraagstukken in de sport, sport prestatie-analyse, sportpsychologie, fitness, voeding en enterprise. De cursus bevat een mix van academische en praktische gebaseerde taken en is gericht op gedragscodes, ethiek en de beroepspraktijk binnen sport coaching en schoolsport gebaseerd contexten. De cursus wordt voornamelijk geleverd op een full time basis door de industrie gespecialiseerde medewerkers, die beschikken over een breed scala van kennis binnen de sport, lichamelijke activiteit en coaching, en zijn actief betrokken geweest bij het professionele voetbal, rugby, powerlifting, gymnastiek, hockey en fitness. - Actuele vraagstukken in Sport Coaching en Sport van de school Deze module zal actuele onderwerpen binnen een sport-coaching / educatieve context te onderzoeken. Het zal betrekking hebben op gebieden zoals racisme, gokken, bedrog en corruptie, sportiviteit en tactieken, de rol van technologie, het... [-]

BSc

Bancaire Praktijken En Beheer

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

De BSc (Hons) in Banking Practice and Management wordt bestudeerd door middel van een reeks van de kern, de verplichte en optionele modules, om u essentieel inzicht in de sector als geheel en de mogelijkheid om je te leren aanpassen aan onderwerpen en je carrière ambities geven. [+]

Wat is de Banking Practice and Management cursus over? De BSc (Hons) in Banking Practice and Management is gekoppeld aan de jarenlange ervaring in het bezit van mitsen University College in de opvoeding banking professionals en onze kennis van het bankwezen en de financiële dienstverlening. Het programma omvat de essentiële kennis die nodig is voor een succesvolle carrière in de bancaire en financiële diensten management. Het weerspiegelt wat werkgevers vertellen ons dat ze op zoek zijn naar potentiële rekruten. In het eerste jaar zul je je kennis van de werking van het bankwezen en de financiële sector die de organisatorische en financiële markten standpunten ontwikkelen. U zult aarding in essentiële begrippen van het risico dat de financiële besluitvorming te onderbouwen op elk niveau en de waardering van de verschillende klantgroepen en hun financiële behoeften te krijgen. Jaar 2 bouwt uw begrip van de commerciële omgeving banken opereren in de beginselen van het beheer en de effectiviteit van de organisatie. Er is een mogelijkheid om specialistische kennis op te bouwen in de detailhandel of zakelijke financiële diensten of om een ​​stage te ondernemen binnen de industrie. Jaar 3 richt zich op het ontwikkelen en verankeren van kern strategische concepten, het verbeteren van de besluitvorming vermogen en de groei van de gedetailleerde kennis van de industrie, dat is essentieel voor een succesvolle management carrière in de bancaire en financiële diensten. Tijdens de cursus krijgt u de gelegenheid om kennis te maken hebben, en de interactie met de financiële dienstverlening werkgevers door middel... [-]

Bsc (hons) In Financiën En Boekhouding - Gevalideerd Door Salford University

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn aan kennis en begrip van het financieel beheer en boekhoudkundige praktijken te ontwikkelen, in staat zijn om deze vaardigheden toe te passen in verschillende business en management contexten, en voor deze evaluatieve vaardigheden om in overeenstemming met de behoeften van werkgevers en het beroep zijn. [+]

Wat is de Finance en Accounting BSc (Hons) Gevalideerd door Salford University cursus over? Als u geïnteresseerd bent in de accountancy en financiën zijn, en zijn gericht op een carrière op dit gebied hebben, dan zou dit de cursus voor jou. De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn aan kennis en begrip van het financieel beheer en boekhoudkundige praktijken te ontwikkelen, in staat zijn om deze vaardigheden toe te passen in verschillende business en management contexten, en voor deze evaluatieve vaardigheden om in overeenstemming met de behoeften van werkgevers en het beroep zijn. Deze cursus geeft ook vrijstellingen van de ACCA kwalificatie papers F1-F9 voor succesvolle afgestudeerden. Studenten krijgen de gelegenheid om vaardigheden met betrekking tot een reeks van boekhouding en financiën gebieden te ontwikkelen. Tegen het einde van de cursus zullen de studenten analytische en evaluatieve vaardigheden en het vermogen om ze toe te passen in verschillende business en management context hebben ontwikkeld. Studenten zullen ook kennis en begrip van de huidige boekhouding en financiën theorieën en de praktijk dat hun effectiviteit op het gebied van boekhouding en financiën zal verbeteren hebben ontwikkeld. De BSc (Hons) Finance and Accounting wordt grotendeels door combinatie van lezingen / seminars, workshops en tutorials geleverd. De cursus wordt geleverd op een full-time basis, gespreid over drie dagen in het St Johns Centrum. De cursus is een twee jaar een (voor niveau 5 en 6) met ingang op niveau 5 voor degenen die houden van een AAT (Vereniging van Technici Accounting) niveau 4 diploma... [-]

Creatieve Media Management BSc (Hons) Gevalideerd Door De Universiteit Van Salford

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Deze cursus is een BSc top-up graad ontworpen om personen te laten kennismaken met het bedrijfsleven in de media, digitale en creatieve industrie. [+]

Wat is de Creative Media Management BSc (Hons) Gevalideerd door Salford University cursus over? Deze cursus is een BSc top-up graad ontworpen om personen te laten kennismaken met het bedrijfsleven in de media, digitale en creatieve industrie. Het ontwikkelt zakelijke en ondernemende vaardigheden en biedt de kennis die nodig is om de sprong te maken van creatieve student om creatief therapeut te maken. Het is bedoeld voor iedereen die wil om hun eigen creatieve bedrijf te starten of een aanvraag voor leidinggevende functies in organisaties met een creatieve focus. De inhoud van deze cursus is gericht op het verbeteren van de inzetbaarheid en het ontwikkelen van business en management vaardigheden. Studenten zijn in staat om een ​​bepaald gebied van belang te bestuderen binnen de media, digitale, of creatieve industrie, terwijl het ontwikkelen van vaardigheden in onderzoek, probleemoplossende en communicatie. Onderwerpen zijn onder meer: - Business-en managementvaardigheden - Innovatie en ideeën genereren - Special Event Management - Finance voor niet-financiële managers - Mensen en project management Studenten worden beoordeeld op essays, praktische opdrachten, examens, presentaties, case studies, programma voorstellen, portefeuilles, een reflecterende tijdschrift interview transcripties en broadcast projecten. Wat zal ik in staat zijn om te doen nadat ik deze opleiding heb afgerond? Het duidelijkste progressie route voor verdere studie is de MSc Media en creatief beheer, aangeboden door de Universiteit van Bolton. Succesvolle studenten zal worden uitgerust om het opzetten van hun eigen bedrijf, als zelfstandige of een aanvraag voor leidinggevende banen in de creatieve industrie. [-]

Financieel Beheer BSc (Hons) Gevalideerd Door De Universiteit Van Salford

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn aan kennis en begrip van het financieel beheer en boekhoudkundige praktijken te ontwikkelen, en in staat zijn om deze vaardigheden toe te passen in verschillende business en management contexten. [+]

Wat is het Financial Management BSc (Hons) Gevalideerd door Salford University cursus over? Als u geïnteresseerd bent in een leidinggevende rol met de nadruk op financiën zijn, dan zou dit de cursus voor jou. De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn aan kennis en begrip van het financieel beheer en boekhoudkundige praktijken te ontwikkelen, en in staat zijn om deze vaardigheden toe te passen in verschillende business en management contexten. Studenten krijgen de gelegenheid om werk te verrichten op een groep project en presenteren een corporate business plan te hebben. Tegen het einde van de cursus zullen de studenten analytische en evaluatieve vaardigheden en het vermogen om ze toe te passen in verschillende business en management context hebben ontwikkeld. Studenten zullen ook kennis en inzicht in de huidige financiële theorieën en de praktijk hun effectiviteit als manager zal verbeteren hebben ontwikkeld. De BSc (Hons) Financieel Management wordt grotendeels door combinatie van lezingen / seminars, workshops en tutorials geleverd. De cursus wordt geleverd op een full-time basis, gespreid over drie dagen in het St Johns Centrum. Er zijn zes modules die allemaal 20 studiepunten: Ondernemingsstrategie Deze module zal een organisatie breed perspectief door middel van het verkennen van de strategie technieken en processen te geven. Tegen het einde van de module moeten de studenten in staat om kennis en inzicht in de strategie van toepassing op een verscheidenheid van het echte leven de bedrijven. Business simulatie Deze module heeft tot doel de studenten te ontwikkelen vermogen om te implementeren, beoordelen en... [-]

Internationale Mode-marketing

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

De belangrijkste doelstellingen van het programma zijn naar een diepere kennis en begrip van de principes van de mode marketing te ontwikkelen in een internationale context en om personen in staat te stellen de principes van de mode productie toe te passen binnen een globale marketing omgeving. [+]

Wat is de International Fashion Marketing cursus over? Dit is een business course die zich richt op de mode-industrie. De belangrijkste doelstellingen van het programma zijn naar een diepere kennis en begrip van de principes van de mode marketing te ontwikkelen in een internationale context en om personen in staat te stellen de principes van de mode productie toe te passen binnen een globale marketing omgeving. De cursus balanceert zowel praktische zaken en managementvaardigheden met academische analytische strengheid. De cursus bestaat uit de volgende modules: - Bedrijfsstrategie en de mode-industrie: Deze eenheid onderzoekt strategie technieken en processen in de wereldwijde industrie-omgevingen voor de mode-industrie van belang. - Fashion Brand Management & Communicatie: Deze module kritisch evalueert de rol van branding en communicatie binnen een mode-context - Mode Buying & Merchandising: Deze eenheid zal een inzicht in de benodigde binnen buying en merchandising rollen en hun relatie tot marketing praktijken te ontwikkelen. Semester twee modules: - Zakelijke Simulatie voor de mode-industrie: Studenten zullen leren hoe te implementeren, toetsing en beoordeling van business strategieën, doelstellingen en beslissingen van het management binnen een wereldwijde marktomgeving. - Fashion Event Management: Studenten zullen leren hoe je een succesvol mode-evenement te leveren voor de internationale mode-marketing industrie. - Beheer van International Fashion Marketing: Deze eenheid zal de mode marketing beleid en beheer te dekken binnen een internationale omgeving. Elke module wordt beoordeeld door twee taken die zijn gebaseerd op industriestandaarden scenario [-]

Marketing Management Bsc

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn om de nadruk op het beheer binnen de marketing functie te geven, en de studenten voor te bereiden op een breed scala van bestuurlijke loopbaan binnen een marketing omgeving. [+]

Wat is de Marketing Management BSc opleiding over? Deze cursus is geschikt voor studenten die geïnteresseerd zijn in het werken in een leidinggevende rol binnen een marketing omgeving. De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn om de nadruk op het beheer binnen de marketing functie te geven, en de studenten voor te bereiden op een breed scala van bestuurlijke loopbaan binnen een marketing omgeving. Studenten krijgen de mogelijkheid om marktonderzoek te verrichten, werken aan een groepsproject en presenteren een corporate business plan te hebben. Tegen het einde van de cursus zullen de studenten analytische en evaluatieve vaardigheden en het vermogen om ze toe te passen in verschillende business en management context hebben ontwikkeld. Studenten zullen ook kennis en inzicht in de huidige marketing theorieën en de praktijk hun effectiviteit als manager zal verbeteren hebben ontwikkeld. De BSc (Hons) Marketing Management wordt grotendeels door combinatie van lezingen / seminars, workshops en tutorials geleverd. De cursus wordt geleverd op een full-time basis, gespreid over drie dagen in het St Johns Centrum. De cursus bestaat uit de volgende zes modules, die allemaal de moeite waard 20 studiepunten: Corporate Strategy Deze module zullen de studenten met een algemene perspectief van organisaties door middel van het verkennen van de strategie technieken en processen. Tegen het einde van de module moeten de studenten in staat om kennis en inzicht in de strategie van toepassing op een verscheidenheid van het echte leven de bedrijven. Integrated Marketing Communications Deze module moet studenten helpen om de relatie tussen koopgedrag... [-]

Zakelijk Computergebruik Met Het (top-up) Gevalideerd Door De Universiteit Van Salford Natuurlijk Opties

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

Deze cursus biedt een ideale route voor iedereen die wil een carrière in de automatisering, informatietechnologie en aanverwante gebieden na te streven. [+]

Wat is de Business Computing met IT (Top Up) Gevalideerd door de Universiteit van Salford natuurlijk over? Om een ​​graad in Business Computing krijgen met IT, zullen de studenten ondernemen 120 studiepunten. Deze zal bestaan ​​uit 60 studiepunten van de kern modules in de informatica en onderzoek, 20 studiepunten van specialistische modules en een 40 credit specialist project. De specialist project kunt u uw vorige leren consolideren en om die ideeën en materialen op een kritische en analytische manier te ontwikkelen. De specialist project zal uw vermogen om een ​​substantieel deel van het werk te ondernemen demonstreren. Het zal ook waardevol als een showcase voor uw capaciteiten en professionele vaardigheden, en zorgen voor een gedegen voorbereiding voor postdoctorale studie. Een verscheidenheid van assessment methoden worden gebruikt, sommige modules kunnen cursussen alleen gebruiken of anderen kunnen een mix van natuurlijk het werk en examens, groeps-en individuele projecten te gebruiken. Wat zal ik in staat zijn om te doen nadat ik deze opleiding heb afgerond? Deze cursus biedt een ideale route voor iedereen die wil een carrière in de automatisering, informatietechnologie en aanverwante gebieden na te streven. Het biedt ook de studenten aan de grond toe te passen voor een MSc aan de Universiteit van Salford of andere HEI's. [-]

Zaken En Human Resources Management Met Ontwikkeling BSc (Hons) Gevalideerd Door De Universiteit Van Salford

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

f je geïnteresseerd bent in een leidinggevende rol binnen een human resource-omgeving zijn, dan zou dit de cursus voor jou. De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn om de nadruk op het beheer binnen het human resource-functie voorzien, en studenten voor te bereiden op een breed scala van bestuurlijke carrière binnen een human resource-omgeving. [+]

Wat is het Business and Human Resources Management Development met BSc (Hons) Gevalideerd door Salford University cursus over? Als u geïnteresseerd bent in een leidinggevende rol binnen een human resource milieu, dan zou dit de cursus voor jou. De belangrijkste doelstellingen van de cursus zijn om de nadruk op het beheer binnen het human resource-functie voorzien, en studenten voor te bereiden op een breed scala van bestuurlijke carrière binnen een human resource-omgeving. Tegen het einde van de cursus zullen de studenten analytische en evaluatieve vaardigheden en het vermogen om ze toe te passen in verschillende business en management context hebben ontwikkeld. Studenten zullen ook kennis en begrip van de huidige HR-theorieën en de praktijk hun effectiviteit als manager zal verbeteren hebben ontwikkeld. Studenten krijgen de gelegenheid om het huidige denken en de praktijk te verkennen op het gebied van ontwikkeling van medewerkers, arbeidsrecht, arbeidsverhoudingen en HRM hebben. De BSc (Hons) Human Resource Management met Development wordt grotendeels door combinatie van lezingen / seminars, workshops en tutorials geleverd. De cursus wordt geleverd op een full-time basis, gespreid over drie dagen in het St Johns Centrum. De cursus bestaat uit zes modules iedere module is 20 credits waard. De modules zijn als volgt: Ondernemingsstrategie Deze module zal een organisatie breed perspectief door middel van het verkennen van de strategie technieken en processen te geven. Tegen het einde van de module moeten de studenten in staat om kennis en inzicht in de strategie van toepassing op een verscheidenheid van het echte leven de... [-]