Lees de Officiële Beschrijving

We leren 40.000 studenten op Middlesex cursussen op onze campussen in Londen, Dubai, Mauritius en Malta en met prestigieuze academische partners over de hele wereld. We hebben een reputatie voor hoge kwaliteit van onderwijs, onderzoek dat een verschil aan het leven van mensen en een praktische, innovatieve benadering voor het werken met bedrijven om personeel potentieel te ontwikkelen en oplossingen bieden voor zakelijke kwesties maakt. Onze expertise is breed, van kunst en design, het bedrijfsleven en de gezondheidszorg en het onderwijs; de wet, de media en het uitvoeren van kunst en wetenschap en technologie.

Daarom zijn we hier Ons doel is om onze wereldwijde gemeenschap te laten groeien van succesvolle Middlesex afgestudeerden die te maken vitale bijdragen aan de samenlevingen waarin zij leven en werken, en om de gewenste universitaire partner voor het bedrijfsleven zijn. Onze visie is internationaal uitstekend in alles te zijn wat we doen, in het onderwijs, onderzoek en kennisoverdracht. Wij zullen worden erkend voor excellentie in onderzoek, uitstekende onderwijs, het behalen van onze studenten en onze inzet voor een hoge kwaliteit student ervaring.

Wat we doen We zetten onze studenten eerst Het succes van onze studenten is de kern van wat wij doen. We hebben geïnvesteerd in onze deskundige medewerkers en state of the art leren en onderzoeksfaciliteiten. Onze onderzoekers onderwijzen en onze docenten onderzoek, het toepassen van internationaal gewaardeerde onderzoek en het echte leven problemen naar de klas, zodat het leren is praktisch en relevant. We hebben ons curriculum afgestemd om ervoor te zorgen onze afgestudeerden zijn perfect uitgerust om te concurreren in competitieve markten baan. We hebben zelfs een speciale Employability service om onze studenten het plannen van hun route naar de toekomstige werkgelegenheid. Geweldige campus en leren faciliteiten Onze faciliteiten behoren tot de beste overal, met meer dan £ 200 miljoen geïnvesteerd in het creëren van een van de grootste en beste campussen in Londen - een deel van onze toewijding aan het leveren een uitstekende student ervaring. We hebben een uitstekende leeromgeving voor onderwijs en onderzoek, met inbegrip van state-of-the-art laboratoria, werkplaatsen en moderne collegezalen gemaakt. We hebben ook toegevoegd nieuwe ruimtes waar u kunt ontspannen, drinken en eten met vrienden. Onze state-of-the-art campus is genomineerd voor de universitaire voorzieningen Award in de jaarlijkse Guardian University Awards. Onderzoek met een externe focus Ons onderzoek maakt echt een verschil in de wereld. Ons werk stopt niet bij onze campus grenzen. Studenten en medewerkers worden gestimuleerd om samen te werken met partners uit de industrie, beroepsorganisaties en andere organisaties. We hebben deskundige onderzoekers werken in een breed scala van gebieden van vaccins voor kanker te onderzoeken van schendingen van de mensenrechten, het menselijk gedrag en kunstmatige intelligentie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: