Moreton Morrell College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze Moreton Morrell College beslaat 750 hectaren van het platteland en is de thuisbasis van veel van onze land-based studenten.

750 acres van het platteland Een werkende boerenbedrijf Stalling voor meer dan 100 paarden Equine therapie en revalidatiecentrum Een indoor school, een overdekte school, een groot buitenzwembad manege en stapmolen Speciaal gebouwde hoefsmederij leereenheid Traditioneel gemetselde smederij en een volledig uitgeruste hoefsmederij habitats wilde dieren zoals bossen, wetlands en graslanden Centra voor de tuinbouw en veterinaire verpleging, evenals een groot dierenwelzijn center Bouw faciliteit met een open werkplaats voor metselwerk, timmerwerk en multi-skilling Bibliotheek Studentenhuizen intercampus transport Nieuwe sportfaciliteiten voor 2016

Cursussen voor schoolverlaters, opleidingen en korte cursussen worden allemaal aangeboden op Moreton Morrell College.

Deze lijst mag niet volledig en veel van deze onderwerpen worden uitgevoerd op verschillende niveaus.

Landbouwwetenschappen Dierenwelzijn en Vet Nursing Metselwerk, timmerwerk en schrijnwerk Landschap en Milieu Equine en Farriery Bloemisterij en Bloemschikken Bosbouw, Boom Beheer en Boomkwekerij Sport, Sport Therapy, Fitness and Leisure

College Informatie

Om onze studenten te ondersteunen bij hun studie hebben we gespecialiseerde middelen en faciliteiten.

Onze paarden faciliteiten bestaat uit stallen voor meer dan 100 paarden, een overdekte manege, een overdekte school, een groot buitenzwembad manege en stapmolen. We hebben ook een speciaal gebouwde hoefsmederij onderwijs eenheid, en onze smeden gebied heeft een reputatie als een van de beste in het Verenigd Koninkrijk.

We hebben een volledig werkende boerderij die is een onafhankelijke commerciële eenheid, waardoor studenten om echte hands-on ervaring met een grote melkveestapel te krijgen.

We hebben ook een volledig uitgeruste hoefsmederij van waar we lopen onze smeden cursussen.

Voor het platteland studenten hebben we natuurgebieden zoals bossen, wetlands en graslanden.

Er zijn speciaal gebouwde centra voor tuinbouw en veterinaire verzorging, alsmede een groot dierenwelzijn center.

De campus bevindt zich ook een constructie faciliteit die een open werkplaats voor metselwerk, timmerwerk en multi-skilling heeft.

De bibliotheek is gevestigd in de voormalige polo school en biedt tot op de minuut middelen voor alle studenten.

Onze Sports Academies zijn gebaseerd op Moreton Morrell en geef alle studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan sport naast hun opleiding. Er zijn twee niveaus van lidmaatschap: Prestatie Academy, open voor alle studenten en Elite Academy voor studenten met potentiële of eerdere elite sportieve ervaring.

Studenten in dit centrum neiging om te verblijven in de hallen van de woonplaats die op de campus. Er zijn vijf zalen met kamers voor 270 studenten.

Intercampus transport is voorzien van goede verbindingen naar en van de Leamington Spa campus.

Locaties

Warwick

Address
Moreton Morrell College,
Moreton Morrell,
Warwick

CV35 9BL Warwick, Engeland, Verenigd Koninkrijk