Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School of Social Sciences aan de Nottingham Trent University is een grote en levendige academische gemeenschap die een breed scala van kwalificaties in diverse disciplines, zoals psychologie, criminologie, sociologie, jeugd, gezondheidszorg en sociale zorg, politiek, internationale betrekkingen, onderwijs en maatschappelijk werk biedt. Wij zijn een hechte gemeenschap met tal van manieren waarop je betrokken bij het leven van de school kunnen krijgen, het bijwonen van seminars onderzoek naar de toetreding tot de psychologie of Criminologie samenlevingen.

uitstaande onderwijs

Ons doel is om de hoogste kwaliteit van het onderwijs te bieden en om u uit te rusten met de vaardigheden die u zullen helpen om een ​​succes van uw carrière te maken. Onze studenten worden gegeven door enthousiaste, betrokken en deskundige medewerkers, zijn veel van die betrokken zijn bij innovatief onderzoek of worden gepubliceerd auteurs in hun specialistische gebieden. Je leert door middel van een combinatie van traditionele lezingen en seminars groep; en afhankelijk van uw opleiding, kunt u ook de mogelijkheid deel te nemen aan debatten, presentaties en discussies groep. We hebben ook regelmatig nodigen gerenommeerde experts en professionals in aanverwante gebieden te komen praten aan onze studenten.

Ons onderzoek geeft u de rand

We hebben een gevestigde reputatie voor hoge kwaliteit en maatschappelijk relevant onderzoek. Onderzoek informeert de inhoud van onze cursussen en zorgt ervoor dat ze up-to-date te houden en toekomstige loopbaan van onze student relevant.

Van erkende cursussen

Veel van onze cursussen zijn geaccrediteerd, gevalideerd of erkend door de bijbehorende beroepsorganisatie. Onze undergraduate psychologie cursussen op onze Stadscampus zijn geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS), en onze Social Work cursus wordt goedgekeurd door de Health and Care Professions Raad, waardoor u met een erkend diploma en toekomstige werkgevers met vertrouwen en in staat afgestudeerden.

fantastische faciliteiten

De School of Social Sciences in gelegen in het centrum van de NTU's City Campus, met een breed scala aan faciliteiten is ontworpen om u te helpen excelleren. Onze open access-pc's zijn beschikbaar voor u om te werken tussen de colleges, en afhankelijk van uw Natuurlijk kunt u ook in staat zijn om te profiteren van onze media suite en Recht rechtbanken. Onze toegewijde Psychologie laboratoria beschikken over een undergraduate onderwijs laboratorium, en onderzoekslaboratoria specialist waaronder eye trackers, motion capture laboratoria en een £ 80.000 EEG-systeem.

Studeren in het buitenland

Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor onze studenten in het buitenland studeren en waardevolle internationale ervaring, het verbeteren van hun sociale vaardigheden, en echt uit springen om aan potentiële werkgevers. Wij bieden een scala aan internationale programma's die variëren in lengte, zowel in Europa als daarbuiten.

Slagen met Social Sciences

Onze afgestudeerden hebben een benijdenswaardige track record van over te gaan tot een succesvolle carrière te bereiken, en we bieden specialistische loopbaanadvies aan onze studenten tijdens hun tijd bij NTU. Wij ondersteunen onze studenten om hun inzetbaarheid vaardigheden te ontwikkelen en plannen van hun volgende stappen om hun potentieel te maximaliseren en te voldoen aan hun carrière.

Waarom kiezen voor Nottingham studie Sociale Wetenschappen?

Nottingham is echt een studentenstad; met twee grote universiteiten en 60.000 studenten kiezen om het hun huis te maken. Van winkelen tot musea, cafés, sport, muziek podia en het nachtleven; Nottingham biedt voor elk wat wils.

We zijn trots op de sterke relaties die we genieten met groepen en organisaties in en rond Nottingham; van HMP Whatton tot Framework Housing Association, naast onze eigen research centra, zoals de Nottingham Centrum voor Kinderen, jongeren en gezinnen. Niet alleen zal deze links verrijken uw leerervaring, ze geven je ook de mogelijkheid om mee te doen en een verschil maken in het leven van individuen en groepen in onze lokale gemeenschap.

Academische afdelingen:

Politiek en Internationale Betrekkingen Het personeel in onze afdeling voor Politiek en Internationale Betrekkingen zijn nationaal en internationaal erkend voor hun onderzoeksactiviteiten, media bijdrage en consultancy werk, en over het vertalen van deze kennis in de klas hartstochtelijk bent.

Psychologie Psychologie is erkend voor het onderwijs excellentie, terwijl ook het hebben van een sterk nationaal en internationaal onderzoek profiel.

Onze undergraduate cursussen gegeven op de Stadscampus, postdoctorale psychologie conversiecursussen en onze MSc Forensische Psychologie worden alle geaccrediteerd door de British Psychological Society.

Maatschappelijk Werk en gezondheid Het ministerie van Maatschappelijk Werk en gezondheid brengt een team van medewerkers uit een reeks van academische en professionele achtergronden op het gebied van maatschappelijk werk, volksgezondheid en sociale zorg.

Het team streeft naar excellentie in onderwijs en onderzoek, met behoud van nauwe samenwerking met organisaties.

Sociologie De afdeling Sociologie biedt cursussen op het gebied van de sociologie, criminologie, jeugd en loopbaanbegeleiding.

Deze onderwerpen zijn allemaal bezig met het kritisch denken over de sociale wereld waarin we leven en de ondersteuning en bescherming van mens en milieu tussen en binnen complexe en diverse contexten.

Locaties

Nottingham

Address
Nottingham Trent University
50 Shakespeare Street

NG1 4FQ Nottingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden