Lees de Officiële Beschrijving

De School of Social Sciences aan de Nottingham Trent University is een grote en levendige academische gemeenschap die een breed scala van kwalificaties in diverse disciplines, zoals psychologie, criminologie, sociologie, jeugd, gezondheidszorg en sociale zorg, politiek, internationale betrekkingen, onderwijs en maatschappelijk werk biedt. Wij zijn een hechte gemeenschap met tal van manieren waarop je betrokken bij het leven van de school kunnen krijgen, het bijwonen van seminars onderzoek naar de toetreding tot de psychologie of Criminologie samenlevingen.

uitstaande onderwijs

Ons doel is om de hoogste kwaliteit van het onderwijs te bieden en om u uit te rusten met de vaardigheden die u zullen helpen om een ​​succes van uw carrière te maken. Onze studenten worden gegeven door enthousiaste, betrokken en deskundige medewerkers, zijn veel van die betrokken zijn bij innovatief onderzoek of worden gepubliceerd auteurs in hun specialistische gebieden. Je leert door middel van een combinatie van traditionele lezingen en seminars groep; en afhankelijk van uw opleiding, kunt u ook de mogelijkheid deel te nemen aan debatten, presentaties en discussies groep. We hebben ook regelmatig nodigen gerenommeerde experts en professionals in aanverwante gebieden te komen praten aan onze studenten.

Ons onderzoek geeft u de rand

We hebben een gevestigde reputatie voor hoge kwaliteit en maatschappelijk relevant onderzoek. Onderzoek informeert de inhoud van onze cursussen en zorgt ervoor dat ze up-to-date te houden en toekomstige loopbaan van onze student relevant.

Van erkende cursussen

Veel van onze cursussen zijn geaccrediteerd, gevalideerd of erkend door de bijbehorende beroepsorganisatie. Onze undergraduate psychologie cursussen op onze Stadscampus zijn geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS), en onze Social Work cursus wordt goedgekeurd door de Health and Care Professions Raad, waardoor u met een erkend diploma en toekomstige werkgevers met vertrouwen en in staat afgestudeerden.

fantastische faciliteiten

De School of Social Sciences in gelegen in het centrum van de NTU's City Campus, met een breed scala aan faciliteiten is ontworpen om u te helpen excelleren. Onze open access-pc's zijn beschikbaar voor u om te werken tussen de colleges, en afhankelijk van uw Natuurlijk kunt u ook in staat zijn om te profiteren van onze media suite en Recht rechtbanken. Onze toegewijde Psychologie laboratoria beschikken over een undergraduate onderwijs laboratorium, en onderzoekslaboratoria specialist waaronder eye trackers, motion capture laboratoria en een £ 80.000 EEG-systeem.

Studeren in het buitenland

Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor onze studenten in het buitenland studeren en waardevolle internationale ervaring, het verbeteren van hun sociale vaardigheden, en echt uit springen om aan potentiële werkgevers. Wij bieden een scala aan internationale programma's die variëren in lengte, zowel in Europa als daarbuiten.

Slagen met Social Sciences

Onze afgestudeerden hebben een benijdenswaardige track record van over te gaan tot een succesvolle carrière te bereiken, en we bieden specialistische loopbaanadvies aan onze studenten tijdens hun tijd bij NTU. Wij ondersteunen onze studenten om hun inzetbaarheid vaardigheden te ontwikkelen en plannen van hun volgende stappen om hun potentieel te maximaliseren en te voldoen aan hun carrière.

Waarom kiezen voor Nottingham studie Sociale Wetenschappen?

Nottingham is echt een studentenstad; met twee grote universiteiten en 60.000 studenten kiezen om het hun huis te maken. Van winkelen tot musea, cafés, sport, muziek podia en het nachtleven; Nottingham biedt voor elk wat wils.

We zijn trots op de sterke relaties die we genieten met groepen en organisaties in en rond Nottingham; van HMP Whatton tot Framework Housing Association, naast onze eigen research centra, zoals de Nottingham Centrum voor Kinderen, jongeren en gezinnen. Niet alleen zal deze links verrijken uw leerervaring, ze geven je ook de mogelijkheid om mee te doen en een verschil maken in het leven van individuen en groepen in onze lokale gemeenschap.

Academische afdelingen:

Politiek en Internationale Betrekkingen Het personeel in onze afdeling voor Politiek en Internationale Betrekkingen zijn nationaal en internationaal erkend voor hun onderzoeksactiviteiten, media bijdrage en consultancy werk, en over het vertalen van deze kennis in de klas hartstochtelijk bent.

Psychologie Psychologie is erkend voor het onderwijs excellentie, terwijl ook het hebben van een sterk nationaal en internationaal onderzoek profiel.

Onze undergraduate cursussen gegeven op de Stadscampus, postdoctorale psychologie conversiecursussen en onze MSc Forensische Psychologie worden alle geaccrediteerd door de British Psychological Society.

Maatschappelijk Werk en gezondheid Het ministerie van Maatschappelijk Werk en gezondheid brengt een team van medewerkers uit een reeks van academische en professionele achtergronden op het gebied van maatschappelijk werk, volksgezondheid en sociale zorg.

Het team streeft naar excellentie in onderwijs en onderzoek, met behoud van nauwe samenwerking met organisaties.

Sociologie De afdeling Sociologie biedt cursussen op het gebied van de sociologie, criminologie, jeugd en loopbaanbegeleiding.

Deze onderwerpen zijn allemaal bezig met het kritisch denken over de sociale wereld waarin we leven en de ondersteuning en bescherming van mens en milieu tussen en binnen complexe en diverse contexten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Onze spannende Criminologie mate was een van de eerste undergraduate graden in zijn soort te worden onderwezen in het Verenigd Koninkrijk. Je hoort van uitgenodigde sprek ... [+]

BA (Hons) Criminologie

Onze spannende Criminologie mate was een van de eerste undergraduate graden in zijn soort te worden onderwezen in het Verenigd Koninkrijk. U hoort van uitgenodigde sprekers, leer van ervaren ervaring, en u krijgt de kans om een ​​speciale constabel te worden.

De BA (Hons) Criminologie cursus biedt een spannende combinatie van de theorie, het beleid en de praktijk van criminologie en strafrechtelijke studies. U zult de mogelijkheid hebben om een ​​aantal modules te nemen die voortvloeien uit toponderzoek en sterke relaties met de politie, de proefdienst en andere strafrechtelijke instanties.

Waarom deze cursus te kiezen? Je krijgt de kans om zich te specialiseren door middel van het kiezen van onderscheidende optionele modules, door deskundigen in hun onderdanen laten bezorgen. Alle modules trekken op de ervaringen en kennis van externe beoefenaars om aanvullende real-world perspectieven te bieden. U kunt een uniek inzicht in de praktische dimensies van de criminologie via geaccrediteerde werkervaring kansen te krijgen in een aantal organisaties. Er is ook de mogelijkheid om in het buitenland te studeren via ons Erasmus + programma, evenals de mogelijkheid om een ​​onderzoeksproject uit te voeren dat een verschil maakt tussen de werkzaamheden van een lokale organisatie binnen de gemeenschap. Wat je studie ... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Deze innovatieve cursus stelt u in staat om internationale kwesties en evenementen, waaronder de relaties tussen staten, volkeren, sociale bewegingen en culturele en reli ... [+]

BA (Hons) internationale betrekkingen

Deze innovatieve internationale relatiegraad laat u toe om internationale problemen en gebeurtenissen te onderzoeken, waaronder relaties tussen staten, volkeren, sociale bewegingen en culturele en religieuze gemeenschappen. U zult leren over de onderwerpen en processen die momenteel onze wereld vormen en een gevoel krijgen van hoe u geïnformeerde keuzes maakt die invloed hebben op lokaal, nationaal en globaal niveau.

Als u een grote belangstelling in de wereldwijde zaken en de veranderende wereld waarin wij leven, deze Internationale Betrekkingen cursus is ideaal voor jou.

Waarom deze cursus te kiezen? U kunt de kans om ervaring op te doen met een stage, en je kan de kans om naar het buitenland te studeren voor één term in het tweede jaar in het kader van het Erasmus + valutamarkt regeling hebben. Het onderwijs wordt geïnformeerd door regionaal gericht onderzoek troeven in Azië, het Midden-Oosten, Noord-Afrika, het Indische subcontinent en Europa. Dit onderzoek voedt direct in de cursus, wat betekent dat je zal het leren over de laatste ontwikkelingen van het wereldberoemde experts. Deze cursus zal u helpen om een ​​groter bewustzijn van de complexiteit en de verbondenheid van de processen die onze wereld vorm te ontwikkelen. Internationaal leren streeft op een breed scala aan vakgebieden in de publieke en private sector, met onze afgestudeerden aan het werk in de Britse overheidsdiensten, internationale hulpbureaus en een groot aantal niet-gouvernementele organisaties. Politiek (met inbegrip van internationale betrekkingen) aan de Nottingham Trent University is gerangschikt als vierde van de 77 voor het aantal... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Dit karakteristieke cursus biedt een diepgaand inzicht in de aard van de jeugd en de complexe relatie tussen jongeren en de samenleving. ... [+]

BA (Hons) studies jeugd

Je komt mee met een cursus met grote studententevredenheid en inzetbaarheid! 100% van onze BA (Hons) Jeugdstudies en BA (Hons) Jeugdrechtstudenten zijn tevreden over de cursus en 100% van de afgestudeerden op beide vakken zijn zes maanden na het verlaten van de NTU in dienst of betrokken bij verdere studie. (National Student Survey 2017 en DLHE 2015/16 Full-time, Groot-Brittannië, Eerste graad, voorgraads) Deze onderscheidende jeugdstudie-graad biedt een grondig inzicht in de aard van jeugd en de complexe relatie tussen jongeren en maatschappij. U zult verkennen van de diensten die jongeren leren, persoonlijke en sociale ontwikkeling en loopbaanontwikkeling te ondersteunen, maar ook de kennis en vaardigheden verwacht van degenen die werken met jonge mensen te krijgen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Dit Volksgezondheid en Zorg Professions Council (HCPC) erkende diploma bereidt je voor op de rol van een maatschappelijk werker. Het is ontworpen om u in staat om vooruit ... [+]

Dit Volksgezondheid en Zorg Professions Council (HCPC) erkende diploma bereidt je voor op de rol van een maatschappelijk werker. Het is ontworpen om u in staat om vooruitgang te boeken op de arbeidsmarkt en integreert zowel academische en praktijk werk op basis van modules.

Wil je een verschil maken voor het leven van mensen te maken? Dan is onze Social Work mate voor u. U krijgt de kennis en vaardigheden die echt iemands leven kan veranderen te krijgen.

Waarom deze cursus te kiezen? Wij werken nauw samen met werkgevers in de wettelijke en onafhankelijke sectoren te zorgen dat onze inhoud van de cursus een focus op de mensen het recht om de diensten te gebruiken behoudt. Het helpt ook om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor de beroepspraktijk wanneer u in aanmerking komt. Het onderwijs wordt uitgevoerd door personeel dat uit een reeks van professionele achtergronden en wordt ondersteund door onderzoek, waardoor u met een goede balans tussen academische en toegepaste educatieve ervaringen. In de loop van de cursus leggen we een sterke nadruk op professionaliteit, waarden en de koppelingen tussen maatschappelijke werk theorie en praktijk. Je zult geëvalueerde stages, die u de mogelijkheid om waardevolle ervaring van een full-time maatschappelijk werker in een waaier van verschillende werkplekken te krijgen zal geven te voltooien. Leer van onze experts ... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Kernmodules U krijgt ook de mogelijkheid om een ​​van de volgende modules te kiezen: Seksuele en Geweldige Misdaad De module is in wezen verdeeld in twee delen; In het ee ... [+]

Kernmodules

U krijgt ook de mogelijkheid om een ​​van de volgende modules te kiezen:

Seksuele en Geweldige Misdaad

De module is in wezen verdeeld in twee delen; In het eerste deel wordt seksueel en gewelddadig beledigd in een theoretische context, terwijl het tweede deel van de module zich richt op reacties op seksueel en gewelddadig beledigend.

Drugs, Misdaad en Samenleving

Gestructureerd onderwijs wordt geleverd via een combinatie van traditionele lezingen, seminars, workshops en trainingsessies die door de politie worden afgeleverd.

U kunt meer informatie en advies krijgen over het toepassen op NTU op onze pagina Uw applicatie. Veel succes met uw aanvraag!... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Deze opvallende graad onderzoekt de theorie en praktijk van de politiek, de integratie van zowel nationale als internationale perspectieven. Je leert over de betekenis va ... [+]

BA (Hons) Politiek

Onze studenten zouden ons aanraden! 94% van onze BA (Hons) Politiek studenten zouden aanraden om te studeren bij NTU (National Student Survey 2017).

Deze onderscheidende Poltics-graad onderzoekt de theorie en de praktijk van de politiek, waarbij zowel nationale als internationale perspectieven worden geïntegreerd. Je leert over de betekenis van een steeds meer geglobaliseerde politieke klimaat en inzicht in de betekenis van de politiek als een menselijke activiteit.

Als u een grote belangstelling voor de actualiteit en internationale trends, dan is de BA (Hons) Politiek diploma aan NTU is ideaal voor jou. Deze cursus raadt u aan om rechtstreeks deel te nemen als een politieke wetenschapper of theoreticus door het doen van je eigen onafhankelijk onderzoek, culminerend in de productie van een laatste jaar proefschrift over een onderwerp naar keuze.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Deze innovatieve graad zal u toelaten om een ​​groter bewustzijn van de complexiteit en de verbondenheid van de politieke en internationale processen en theorieën die ons ... [+]

BA (Hons) Politiek en Internationale Relaties

Deze innovatieve politiek en internationale relatiecursus stelt u in staat om meer bewust te maken van de complexiteit en verbondenheid van de politieke en internationale processen en theorieën die ons leven vormen. U vindt de hedendaagse wereld waarin we leven op lokaal, nationaal en mondiaal niveau te onderzoeken.

Als u een grote belangstelling voor de actualiteit, internationale trends en inzicht in de veranderende wereld waarin wij leven, dan is de politiek en internationale betrekkingen cursus bij NTU is ideaal voor jou.

Omdat Politiek gaat over fundamentele vragen over maatschappelijke thema wereldwijd, maakt het een ideale combinatie met de Internationale Betrekkingen een spannende, stimulerende en relevante opleiding te creëren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Deze spannende graad onderzoekt specialistische gebieden van de hedendaagse sociologie en stelt u in staat om te verkennen maatschappij, cultuur en het dagelijkse leven e ... [+]

BA (Hons) sociologie

Onze studenten zouden ons aanraden! In het laatste Nationale Studentenonderzoek zouden 97% van onze recente BA (Hons) Sociology studenten aanraden om te studeren aan de NTU. (Nationale Studieonderzoek 2017).

Deze opwindende sociologie graad onderzoekt specialistische gebieden van hedendaagse sociologie en stelt u in staat om samenleving, cultuur en dagelijkse ervaringen te ontdekken. Tijdens de cursus die je hoort uit de externe luidsprekers, en kunnen de kans om het buitenland te studeren en ondernemen een self-directed stage hebben.

Als u een grote interesse in de maatschappij, de cultuur en het begrijpen van de sociale wereld waarin we leven, dan is onze Sociologie cursus is ideaal voor jou.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Youth Justice is alles over het werken met jonge mensen die beledigen of dreigen te beledigen. Deze cursus verbindt academische theorie naar de hedendaagse praktijk door ... [+]

BA (Hons) Jeugdrecht

Je komt mee met een cursus met grote studententevredenheid en inzetbaarheid! 100% van onze BA (Hons) Jeugdstudies en BA (Hons) Jeugdrechtstudenten zijn tevreden over de cursus en 100% van de afgestudeerden op beide vakken zijn zes maanden na het verlaten van de NTU in dienst of betrokken bij verdere studie. (Nationale Studieonderzoek 2017 en DLHE 2015/16 Voltijds, Groot-Brittannië, Eerste graad, voorgraads)

Youth Justice is alles over het werken met jonge mensen die beledigen of dreigen te beledigen. Deze cursus verbindt academische theorie naar de hedendaagse praktijk door middel van stages, bezoeken en gastsprekers.

Onze Jeugdrechtspraak is multidisciplinair, waarbij de studie van sociaal beleid, sociologische, psychologische en criminologische perspectieven wordt gevolgd. Je zal verkennen waarom jonge mensen zich beledigen en de impact die hun families en gemeenschappen hebben op hun persoonlijke ontwikkeling en crimineel gedrag. In de loop van de cursus zal u vergelijkende internationale praktijken overwegen om misdadig gedrag te beheersen, en initiatieven om het beledigend te verminderen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Onze British Psychological Society (BPS) erkend diploma verkent de geheimen van wat ons tot mens maakt, wat het betekent om te leven en waarom we ons gedragen in de manie ... [+]

BSc (Hons) psychologie

Onze studenten zouden ons aanraden! In het laatste Nationale Studentenonderzoek zouden 94% van onze recente BSc (Hons) Psychologie studenten aanraden om aan NTU te studeren. (Nationale Studieonderzoek 2017).

Onze British Psychological Society (BPS) erkend diploma verkent de geheimen van wat ons tot mens maakt, wat het betekent om te leven en waarom we ons gedragen in de manier waarop we doen.

Deze cursus behandelt de kerngebieden van de psychologie van de British Psychological Society (BPS) curriculum bedongen. U vindt de mens, de werking van de hersenen, de processen en mechanismen van het menselijk denken, voelen en gedrag en hoe psychologen, kan psychologisch onderzoek en therapie een tastbaar en positief verschil aan het leven en de samenleving van mensen te maken te verkennen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Deze boeiende British Psychology Society (BPS) erkende cursus combineert een uitgebreide opleiding in de psychologie met de studie van crimineel gedrag, soorten criminali ... [+]

BSc (Hons) psychologie met criminologie

Onze studenten zouden ons aanraden! In het laatste Nationale Studentenonderzoek zouden 94% van onze recente BSc (Hons) Psychologie studenten aanraden om aan NTU te studeren. (Nationale Studieonderzoek 2017).

Onze British Psychological Society (BPS) erkend diploma verkent de geheimen van wat ons tot mens maakt, wat het betekent om te leven en waarom we ons gedragen in de manier waarop we doen.

Deze cursus behandelt de kerngebieden van de psychologie van de British Psychological Society (BPS) curriculum bedongen. U vindt de mens, de werking van de hersenen, de processen en mechanismen van het menselijk denken, voelen en gedrag en hoe psychologen, kan psychologisch onderzoek en therapie een tastbaar en positief verschil aan het leven en de samenleving van mensen te maken te verkennen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Onze psychologie studenten zijn zeer tevreden. 100% van onze BSc (Hons) Psychologie met Sociologie full-time studenten zijn tevreden over de cursus in het algemeen. ... [+]

BSc (Hons) psychologie met de sociologie

Onze studenten zouden ons aanraden! In het laatste Nationale Studentenonderzoek zou 95% van onze recente BSc (Hons) Psychologie met Sociology studenten aanraden om aan NTU te studeren. (Nationale Studieonderzoek 2017).

De BSc (Hons) Psychologie met Sociologie-graad is een erkende opleiding van de Britse Psychologische Vereniging (BPS) die een uitgebreide opleiding in de psychologie combineert met de studie van de structuur en dynamiek van sociale systemen en de samenleving als geheel. Onze studenten profiteren van wekelijkse onderzoeksseminaries, meer dan 80 academische experts, en hebben toegang tot eersteklas laboratoriumsuites.

De cursus behandelt de kerngebieden van de psychologie van de BPS curriculum bedongen. Dit staat voor twee derde van de cursus en omvat de werking van de hersenen; de processen en mechanismen van menselijk denken, gevoel en gedrag; en hoe psychologen, psychologisch onderzoek en therapie een tastbaar en positief verschil kunnen maken voor het leven en de samenleving van mensen. De overige derde van het curriculum beschouwt de sociale structuren van de maatschappij en sociologische perspectieven op kwesties zoals misdaad, gender en armoede.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands