Notting Hill College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een toonaangevende aanbieder van gediversifieerde leermogelijkheden

Notting Hill College is een dynamische Britse instelling die is gespecialiseerd in zowel voortgezet onderwijs als beroepsopleiding. Het College werd opgericht in 2004 en sinds die datum heeft het zich voortdurend uitgebreid in verschillende sporen; curriculum en programma-ontwerp, academisch partnerschap en netwerkconstructie. Dit ijverige werk heeft van ons een toonaangevende aanbieder gemaakt die gediversifieerde educatieve diensten aanbiedt.

Vanwege onze rigoureuze updates en innovaties; NHC heeft ambitieuze studenten aangetrokken om deel te nemen aan de programma's en heeft gedijen in de onderwijs- en leergemeenschap. Onze kwaliteitsgestuurde aanpak heeft ons een wereldwijd perspectief gegeven en heeft NHC in de voorhoede van de markt voor beroepsopleidingen geplaatst.

In de loop der jaren heeft NHC beroepsopleidingsprogramma's ontwikkeld die rechtstreeks leiden tot de professionele arbeidsmarkt. Dit betekent dat het College alleen die programma's aanbiedt die volledig worden geaccepteerd door de onderwijssector in Groot-Brittannië en daarbuiten, maar ook door het bedrijfsleven en de industrie.

Alle studieprogramma's worden momenteel in kaart gebracht in het kwalificatiekredietkader. Het College biedt cursussen in:

  • Studenten en professionals die willen werken of studeren in het VK of een ander Engels sprekend land zijn verplicht om examens Engels af te leggen. Onze attente docenten geven één-op-één Engelse lessen en UK Masters voorbereidingscursussen die worden gegeven door onze Engelse talenschool.
  • Voor kwalificaties in het bedrijfsleven biedt Notting Hill College een uitgebreide keuze aan door ATHE geaccrediteerde managementcursussen.
  • Voor diegenen die hun didactische vaardigheden willen uitbreiden en hun vaardigheden willen inzetten, of zelfs hun eerste stappen willen zetten om leraar te worden, bieden we TEFL en TESOL cursussen aan om u te helpen leraar te worden.

Notting Hill College Britse campus van Notting Hill College is geaccrediteerd door Accreditation Service for International Colleges (ASIC), een onafhankelijke instantie die accreditatiediensten verleent aan onafhankelijke colleges voor hoger en hoger onderwijs. ASIC-accreditatie helpt studenten en ouders een beter geïnformeerde keuze te maken en zal ook een school, universiteit, universiteit, trainingsaanbieder of aanbieder van afstandsonderwijs helpen om aan de internationale studentenorganisatie aan te tonen dat zij een instelling van hoge kwaliteit zijn.

Het verkrijgen van de ASIC-accreditatie - goedgekeurd en geautoriseerd door UKBA (Border Agency van het Verenigd Koninkrijk) om op te treden als een accreditatieorganisatie voor internationale hogescholen - werd bereikt door een reeks kwaliteitscontroles uit te voeren

Onze instelling is actief op vier belangrijke gebieden: Lerarenopleiding, Bedrijfstraining, Gezondheid

Alle NHC-scholen zetten zich in voor excellent onderwijs en hoogwaardige training. Door onze praktische, loopbaangerichte training helpen we onze studenten hun volledige potentieel te bereiken. Onze ervaring in het leveren van beroepsgerichte en academische cursussen in een breed scala van onderwerpen heeft onze studenten geholpen hun doelen te bereiken en een succesvolle toekomst te hebben.

Om het wereldwijde bereik van Notting Hill College te garanderen, hebben we een aantal regionale vestigingen opgericht

Locaties

Manchester

Address
Peter House, 9th Floor, Oxford Street
M1 5AN Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Opleidingen

Deze school biedt ook: