Plymouth College of Art

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij het Plymouth College of Art

Bestudeer hier en u wordt onderwezen door hoogopgeleide docenten en ondersteund door ervaren technici. Onze toewijding aan onze studenten is ongeëvenaard, in werkplaatsen, ateliers en daarbuiten.

Het is jouw energie die je hier van Plymouth College of Art op Vimeo brengt.

Onze docenten zetten niet alleen opdrachten en laten u ermee omgaan. Open en toegankelijk, ze zijn toegewijd en betrokken bij de gehele universiteitsgemeenschap, levende en ademende kunst.

Als kunstenaars, ze weten hoe belangrijk het is om het proces van ideeën en expertise delen. Ze begrijpen wat er nodig is om een ​​portfolio te ontwikkelen of te bereiden voor een tentoonstelling. Ze weten ook is het essentieel om te kunnen denken praktisch en creatief.

Onze cursus leiders regelen voor de industrie om real-life slips stellen en te beoordelen, het helpen van studenten om te begrijpen hoe om te slagen in het bedrijfsleven - zonder afbreuk te doen aan creativiteit en integriteit.

Kunst en de Gemeenschap

Onze universiteit heeft sterke banden met de bredere gemeenschap. We lopen een drukke nationale en internationale programma voor bezoekende kunstenaars, tentoonstellingen, openbare evenementen en partnerschap activiteiten. Als student hier zult u het maken van verbindingen met kunstenaars, industrie en potentiële werkgevers vanaf dag een.

Traditioneel en Visionair

Veel kunst hogescholen zijn uitfaseren traditionele ambachten zoals print of analoge fotografie zich meer richten op digitale methoden. Terwijl we een aantal van de beste digitale cursussen en apparatuur in het land, zijn we ook voortdurend ontwikkelen en verbeteren van onze traditionele kunst cursussen.

Om onze inzet te illustreren hebben we geïnvesteerd in een nieuw gespecialiseerd kunst-, ambachtelijk en digitaal ontwerpcentrum, dat bijna 8 miljoen euro kostte. Deze topmoderne keramiek-, glas- en digitale designworkshops werden officieel geopend door Sir John Sorrell in 2014.

Onze visie

Hoogwaardig onderwijs voor het leven in de hedendaagse kunstpraktijk, als de creatieve katalysator voor persoonlijke, professionele en culturele transformatie.

Onze Ethos

Plaatst de ambities en ondersteunende behoeften van elke student in het hart van onze creatieve onderneming.

Ons doel

Als zelfstandige specialist Art College sinds 1856 is het verschaffen van een kenmerkende, innovatieve en ondersteunende leergemeenschap in de hedendaagse kunstpraktijk; Waarde toevoegen aan het culturele, sociale en economische leven van Plymouth en de zuidwestelijke regio; En om ons onderscheidend profiel van ons werk nationaal en internationaal te ontwikkelen.

Onze waarden

  • Wij geloven in de centraalheid van de kunst op maatschappelijke waarde, cultuur, gemeenschap, welzijn en voorspoed;
  • We handhaven de primaire betekenis van leren door middel van oefening en participatie voor individuele ontwikkeling, transformatie en vervulling;
  • We zien ons College als een smeltkroes, of laboratorium, voor artistiek experiment, uitwisseling, ondernemerschap en innovatie, en voor nieuw denken, in dienst van onze bredere gemeenschappen;
  • Wij waarderen en nodigen doelgericht, wederzijds partnerschap uit;
  • We vieren de sociale en culturele diversiteit en bevorderen betrokkenheid bij de gemeenschap en de culturele dimensies van leren in lokale, regionale, nationale en internationale contexten;
  • Wij respecteren onze omgeving en hebben een sterke inzet voor duurzame praktijken;
  • Wij streven naar de hoogste normen van hedendaagse kunstpraktijk en -prestatie.

Onze horizons zouden niet meer internationaal kunnen zijn

Geen kuststad weet meer dan Plymouth doet over de waarde van een internationaal perspectief. Over deze haven hebben Charles Darwin en The Beagle, Robert Falcon Scott voor de Antarctica, Ernest Shackleton's Uithoudingsvermogen, Napoleon gevangen genomen op de Bellerophon, overlevenden van de Titanic en ontelbare pelgrimschepen, bullion-schepen en oorlogsschepen.

In dezelfde avontuurlijke geest is het College of Art dynamisch, altruïstisch en vooruit denken. Het verwelkomt een groeiend aantal internationale studenten en trekt op een kunstschool ethos zonder grenzen, ruim 150 jaar.

Ons toelatings team is hier om u te helpen voorbereiden op uw verblijf en u praktisch advies te geven over het leven in het Verenigd Koninkrijk.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor In De Kunst In Keramiek En Glas (hons)

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Op ons BA (Hons) Ceramics & Glass programma wordt u verbonden aan een gemeenschap van studenten op onze 3D-ontwerp ambachtelijke programma's. U heeft de kans om zowel de functionele als de sculpturale elementen van deze rijke, tactiele materialen te verkennen en ze te nemen in unieke en onverwachte richtingen. [+]

Over het programma

Van baanbrekende architectuur en productontwerp naar fijne kunst en filosofie - de blijvende relatie van de mensheid met keramiek en glas gaat verder dan de esthetiek om als driedimensionale reactie op cultuur en samenleving te fungeren.

Op onze BA (Hons) Ceramics & Glass programma, U wordt gekoppeld aan een gemeenschap studenten op onze 3D-ontwerp ambachtelijke programma's. U heeft de kans om zowel de functionele als de sculpturale elementen van deze rijke, tactiele materialen te verkennen en ze te nemen in unieke en onverwachte richtingen.

Het gesprek tussen digitale en traditionele maken is nog nooit zo spannend geweest - en je kunt een deel van deze veranderingen worden, het ontwikkelen van vaardigheden om te slagen van de opmerkelijke mogelijkheden die voortvloeien.... [-]


Bachelor Of Arts In 3d Ontwerp Ambachten (Hons)

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Wilt u uw ontwerpideeën realiseren? Onze aanzienlijke 3D Design Crafts-programma levert state-of-the-art workshops, sector toonaangevende middelen en uitstekend personeel-to-student ratio's. Daarom hebben we een motor-ruimte voor de wereldwijde heropleving in ambacht en design-industrie gemaakt, en bieden afgestudeerden een netwerk van internationale contacten en inzichten. [+]

Over het programma

Wilt u uw ontwerpideeën realiseren? Onze wezenlijke BA (Hons) 3D Design Crafts programma Biedt state-of-the-art workshops, sectorleider en uitstekende personeel-tot-student ratio's.

Daarom hebben we een motor-ruimte voor de wereldwijde heropleving in ambacht en design-industrie gemaakt, en bieden afgestudeerden een netwerk van internationale contacten en inzichten.

Wij richten ons op het ontwerpen en maken door middel van directe interactie met materialen en processen, zodat je je passie te laten groeien voor het maken door te experimenteren met diverse materialen zoals glas, keramiek, metaal, kunststof en hout.

U kunt ervoor kiezen zich te specialiseren in of ervaring een scala van verschillende materialen, technieken en processen - met inbegrip van digitale making processen - ontwikkelen van nieuwe producten en artefacten.... [-]


Bachelor Of Arts In Bedrukte Textiel Design & Oppervlak Patroon (Hons)

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Studeren op onze BA (Hons) Gedrukte Textile Design & Surface Pattern programma zal uw ondernemingsgeest te stimuleren en uitdagen en u uitrusten om een ​​eerste klas ontwerper. Het onderwerp van gedrukte textielontwerp en oppervlaktepatroon is breed en dynamisch. We moedigen u aan om commerciële kansen te begrijpen en ontwikkelen van uw eigen ontwerp persoonlijkheid. [+]

Over het programma

Studeren op onze BA (Hons) Gedrukt Textiel Ontwerp & Oppervlak Patroon Programma stimuleert uw ondernemingszin en uitdagen en uitrusten u als eerste klas ontwerper.

Het onderwerp van gedrukte textielontwerp en oppervlaktepatroon is breed en dynamisch. We moedigen u aan om commerciële kansen te begrijpen en ontwikkelen van uw eigen ontwerp persoonlijkheid.

U wordt ondersteund bij het ontwikkelen en realiseren van uw creatieve ambities, en uitgerust met de kennis om uw professionele carrière in de textiel- en oppervlaktepatroonontwerpswereld te beginnen.

Door middel van gesponsorde industriële projecten leert u hoe u tegemoet komt aan de behoeften van klanten en ziet u uw ontwerpen klaar voor productie, real-life design ervaring opdoen. U ontwikkelt uw houding ten opzichte van design, stijl en smaak. ... [-]


Bachelor Of Arts In De Beeldende Kunst (Hons)

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Onze BA (Hons) Fine Art programma onderzoekt de hedendaagse kunst-making in de ruimste zin, het stimuleren van ambitieus, pro-actief en kritisch geëngageerde benaderingen van creatieve praktijk. Fine Art in Plymouth College of Art kenmerkt zich door de focus op de ontwikkeling van individuele practice-based onderzoek, binnen de steunende context van een onafhankelijke specialist kunstacademie. [+]

Over het programma

Onze BA (Hons) kunstprogramma Verkent de hedendaagse kunstvorming in zijn breedste zin, stimuleren van ambitieuze, pro-actieve en kritisch verantwoorde benaderingen tot de creatieve praktijk.

Fine Art in Plymouth College of Art kenmerkt zich door de focus op de ontwikkeling van individuele practice-based onderzoek, binnen de steunende context van een onafhankelijke specialist kunstacademie.

Met toegang tot speciale studio ruimte, wordt u ondersteund bij het ontwikkelen van uw opkomende praktijk door middel van een kader van de beroepspraktijk kansen, met inbegrip van een programma van kunstenaar lezingen, blootstelling aan publieke tentoonstellingen in onze on-site tentoonstellingsruimte, The Gallery, en mogelijkheden om uw praktijk vertonen in het publieke domein.... [-]


Bachelor Of Arts In De Grafische Vormgeving (Hons)

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Het grafische ontwerp-industrie speelt een belangrijke rol in de samenleving. Deze dynamische en constant evoluerende gebied raakt elk aspect van uw dag-tot-dag leven, van de verpakking en etikettering van uw favoriete jeans aan de apps die je iedere dag op uw telefoon te gebruiken. Onze Graphic Design programma zal je uitdagen om de relatie tussen design en de rest van de wereld te verkennen, krijgen essentiële vaardigheden, en moedigen u aan om uw eigen ideeën en individuele aanpak te ontwikkelen. [+]

Over het programma

Het grafische ontwerp-industrie speelt een belangrijke rol in de samenleving. Deze dynamische en constant evoluerende gebied raakt elk aspect van uw dag-tot-dag leven, van de verpakking en etikettering van uw favoriete jeans aan de apps die je iedere dag op uw telefoon te gebruiken.

Onze BA (Hons) Grafisch Ontwerp programma Zal je uitdagen om de relatie tussen ontwerp en de bredere wereld te onderzoeken, essentiële vaardigheden te verwerven en je aan te moedigen om je eigen ideeën en individuele aanpak te ontwikkelen.

Door onze inzet voor de belangrijkste ontwerp vaardigheden zoals creatief en kritisch denken, gedachten, typografie, print, lay-out en onderzoekspraktijk, samen met hedendaagse digitale media en andere aanverwante disciplines, zullen wij u aanmoedigen om uw eigen unieke stem en aanbod te ontwikkelen.... [-]


Bachelor Of Arts In De Mode (Hons)

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Onze dynamische BA (Hons) Fashion is een praktische studio en werkplaats gecentreerd programma zich in onze uitgebreide en geïntegreerde wijze studio ruimtes, waardoor u toegang tot tekening studio, digitaal ontwerp workshops en middelen media. [+]

Over het programma

De mode-industrie is een van de grootste werkgevers van de creatieve industrie in het Verenigd Koninkrijk, veeleisende getalenteerde en innovatieve mensen die in staat zijn tegen de ontwerp-proces zijn, en die beschikken over hoogwaardige technische vaardigheden.

Onze dynamiek BA (Hons) Mode programma Is een praktisch studio- en workshopgerichte programma in onze uitgebreide en geïntegreerde modestudio ruimten, waardoor u toegang krijgt tot tekenstudio's, digitale designworkshops en mediabronnen.

U zult uw individuele creativiteit in het ontwerp te ontwikkelen, leren om te innoveren in het patroon-cutting zowel digitaal als met behulp van traditionele methoden en breng uw technische en creatieve vaardigheden om de mode-industrie.... [-]


Bachelor Of Arts In Hedendaagse Media Praktijk (hons)

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Onze nieuwe cutting-edge BA (Hons) Modern Media Practice graad is een hands-on programma gericht op audiovisuele creativiteit en productie, variërend van film, televisie en nieuwe media aan de podiumkunsten en beeldende kunsten. Dit programma priemgetallen een nieuwe generatie van hedendaagse mediakunstenaars aan de groeiende internationale behoefte aan innovatieve audiovisuele inhoud te voldoen. [+]

Over het programma

Onze nieuwe cutting edge BA (Hons) Hedendaagse Media Practice programma Is een hands-on programma gericht op audiovisuele creativiteit en productie, van film, televisie en nieuwe media naar de uitvoerende en beeldende kunsten.

Dit programma priemgetallen een nieuwe generatie van hedendaagse mediakunstenaars aan de groeiende internationale behoefte aan innovatieve audiovisuele inhoud te voldoen.

De combinatie van digitale radio en televisie met de praktische opleiding die nodig is om gebruik te maken van nieuwe en opkomende vormen van technologie, zal deze unieke opleiding u uitrusten met de praktische en creatieve vaardigheden die nodig zijn om innovatieve, multi-platform content die geschikt is voor gebruik in alles van reclame en het creëren van televisie-uitzendingen naar speelfilm of zelfs transmedia projecten.... [-]


Bachelor Of Arts In Juwelen (Hons)

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Onze BA (Hons) Sieraden programma geeft u toegang tot zowel de state-of-the-art digitale en authentieke, traditionele workshops, waar je krijgen uitgebreide technische vaardigheden en het ontwikkelen van een afgeronde begrip van de eigenschappen van het materiaal. [+]

Over het programma

De juweliersindustrie ondergaat voortdurend transformatie, snel herdefiniëren van zijn vorm en functie om het culturele klimaat te spiegelen.

Met de werkgelegenheid en het bedrijfsleven startups booming, de Britse sieraden markt alleen is momenteel een waarde van meer dan £ 5 miljard per jaar.

Vandaag de dag, versiering strekt zich uit-trend gedreven fashion stukken om avant-garde beeldhouwkunst - dus of het aanboren van luxe e-commerce, catwalk, kostuum of beeldende kunst, dit is een sector vol wereldwijde mogelijkheden om te innoveren en te experimenteren.

Onze BA (Hons) Jewellery programma Geeft u toegang tot zowel state-of-the-art digitale als authentieke traditionele workshops, waar u uitgebreide technische vaardigheden krijgt en een afgerond begrip van materiële eigenschappen ontwikkelt.... [-]


Bachelor Of Arts In Product Design & Innovation (Hons)

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Onze nieuwe Product Design & Innovation programma is anders dan alle traditionele product design natuurlijk. Dit transformatieprogramma zal u uitgerusten met de tools die u nodig heeft om conventioneel denken uit te dagen en te helpen de toekomst van het productontwerp te transformeren. [+]

Over het programma

Onze nieuwe BA (Hons) Product Ontwerp & Innovatie programma Is in tegenstelling tot een traditionele product design cursus. Dit transformatieprogramma zal u uitgerusten met de tools die u nodig heeft om conventioneel denken uit te dagen en te helpen de toekomst van het productontwerp te transformeren.

Het stimuleren van innovatie, het combineert fysieke en digitale product design met een goed begrip van de hedendaagse verschuivingen in duurzame, ethische en een open ontwerp principes, de ontwerpers van de toekomst op te leiden.

Werken op het grensvlak tussen fysieke en digitale interacties, bieden wij ontwerp op een manier die uniek is in het Verenigd Koninkrijk. Door te praten, tekenen, knutselen, het breken en hacking in FabLab Plymouth. ... [-]


Bachelor Of Arts In Textiel Praktijken (Hons)

Campus Voltijd 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Als u een liefde van stoffen, een passie om te experimenteren, en een verlangen om een ​​multidisciplinaire aanpak van designer-making te verkennen, dan is dit de cursus voor jou. Onze nieuwe Textile Practices programma dwars door een aantal verschillende textiel disciplines, waardoor u een geweldige introductie tot een breed scala aan technologieën en technieken voor het maken van textiel en het genereren van uw eigen ideeën. [+]

Over het programma

Als je een liefde hebt voor stoffen, een passie om te experimenteren en een verlangen om multidisciplinaire benaderingen te ontdekken over het ontwerpen, dan is dit de cursus voor jou. Onze nieuwe BA (Hons) Textile Practices programma Snijdt over een aantal verschillende textieldisciplines, waardoor u een goede introductie geeft aan een breed scala aan technologieën en technieken voor het maken van textiel en het genereren van uw eigen ideeën.

Gedurende het college, wij waarderen de mix van traditionele en nieuwe technologieën - van lasersnijden en 3D printing, tot en met bedrukt textiel en gebreide textiel, getuft oppervlakken, borduurwerk en innovatieve stof manipulatie. ... [-]


Videos

It’s Your Energy That Brings You Here