Lees de Officiële Beschrijving

PROSPECTUS DOWNLOADEN

Studeer aan Regent College London

Regent College Hoger Onderwijs is een toonaangevende aanbieder van branchegerelateerd hoger onderwijs. Wij zijn een diverse gemeenschap die actief is in het bevorderen van leren en onderwijs, met een bewezen staat van succes in het Britse hoger onderwijs. Je zult een spannende tijd van studie en interactie ervaren in een omgeving die is ontworpen om het beste uit studenten te halen, ondersteund door een toegewijd team van professionals op alle niveaus die studenten altijd voorop stellen!

 • HND-cursussen, bachelorgraden en aanvullende graden
 • Vijf Londense campussen
 • Dag-, avond- en weekendlessen
 • Aangeboden studieleningen
 • Thinking into Character (TiC): gratis persoonlijk en professioneel programma

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Vijf Londense campussen: Wembley, Kingsbury, Harrow, Southall en Londen.

Met campussen in Wembley, Kingsbury, Harrow, Southall en Londen is Regent College Hoger Onderwijs een vriendelijk college dat zich toelegt op traditionele academische deugden en hard werken.

Het college heeft een enorme ervaring in het aanbieden van onafhankelijk onderwijs voor studenten van alle niveaus en van alle achtergronden. Het succes van het College is gebaseerd op, hooggekwalificeerde ervaren docenten en beoordelaars, uitstekende tutorials, individuele aandacht in interactieve lessen, zorgvuldige monitoring van de voortgang en uitstekende studentenwelzijn en pastorale zorg.

Als Hogeschool zijn we er om ervoor te zorgen dat al onze studenten aandachtig aandacht krijgen, zodat elk van onze studenten de opleiding en ondersteuning krijgt die ze nodig hebben en verdienen.

113991_pexels-photo-933964.jpeg

Onze missie

Onze missie: "Het einde van het onderwijs is karakter"

Onze doelen en ambities zijn:

Academic
 • Dat elke student zijn of haar academische potentieel vervult.
 • Dat leraren en studenten academische excellentie nastreven.
 • Dat onze studenten een liefde voor leren ontwikkelen, zowel individueel als met anderen, en een breed scala aan leervaardigheden verwerven.
 • Dat we een omgeving creëren waarin studenten vertrouwen hebben in hun vaardigheden en steeds beter in staat zijn verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces.
Pastorale
 • Dat elke student uitstekende pastorale zorg krijgt binnen een ethos van tolerantie en wederzijds respect.
 • Dat elke student relaties met leeftijdsgenoten ontwikkelt op een manier die hen voorbereidt op het leven na de universiteit.
 • Dat elke student een gevoel van verantwoordelijkheid en zelfdiscipline verwerft.
 • Dat elke student baat heeft bij een breed scala aan kansen voor leiderschap en verantwoordelijkheid.
Persoonlijke en sociale ontwikkeling
 • Dat onze studenten profiteren van een uitgebreide persoonlijke en sociale educatie die hen helpt een gelukkig en bevredigend leven te leiden.
Extracurriculaire activiteit
 • Dat elke student op de universiteit zijn eigen vaardigheden en interesses ontdekt en ontwikkelt ter voorbereiding op de toekomst.
 • Dat iedereen de kans krijgt om persoonlijk te presteren en te voldoen op een manier die past bij hun eigen ambities.
Algemeen
 • Dat onze studenten een moreel, spiritueel en esthetisch bewustzijn ontwikkelen dat hen ontvankelijk maakt voor de wereld om hen heen, met een gevoel van verwondering en openheid voor de belangrijkste ideeën in onze eigen en andere culturen.
Personeel
 • Dat het college het cruciale belang erkent van zijn personeel bij het nastreven van de bovengenoemde doelstellingen en zich ertoe verbindt om als goede werkgever passende ondersteuning te bieden, zoals permanente beroepsopleiding, beoordeling en ontwikkeling van het personeel.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Waarom voor ons kiezen

 • Progressie mogelijkheden
 • Advies en ondersteuning - Studieleningen en UCAS-aanvragen
 • 18 jaar succes in het onderwijs
 • Ochtend avond
 • Zeer ervaren docenten - Kleine klasgroottes
 • Praktische training - Excursies, gastcolleges, industriepresentaties
 • Inzetbaarheidsvaardigheden en loopbaanadvies
 • Campussen in Wembley, Kingsbury, Harrow, Southall en Londen.
 • Thinking into Character (TiC): gratis programma voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, ontworpen om u te helpen groter te denken, hoger te streven en uw dromen waar te maken
 • Het studententevredenheidspercentage van 84% in de NSS-resultaten in 2018
 • Externe validatie door het Quality Assurance Agency
 • Sterke banden met werkgevers
 • Moderne campussen met uitstekende faciliteiten
 • Sterke academische partnerschappen

111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Regent College London

Onze BA (Hons) in Accountancy behandelt de nieuwste praktijken en theorieën van de boekhouding en biedt essentiële training voor toegang tot dit werkelijk prestigieuze we ... [+]

PROSPECTUS DOWNLOADEN

Een carrière waar u op kunt rekenen

Onze BA (Hons) in Accountancy behandelt de nieuwste praktijken en theorieën van de boekhouding en biedt essentiële training voor toegang tot dit werkelijk prestigieuze wereldwijde beroep, samen met een indrukwekkend scala aan maximale vrijstellingen van examens van professionele accountants.

Fundamenteel voor planning en voorspelling, budgettering en controle, belastingheffing en besluitvorming, competente en vindingrijke accountants zijn essentieel voor succes in zaken en handel.

Waarom een Accountancy-diploma?

De cursus is gebaseerd op de nieuwste werkwijzen en theorieën over boekhouding en behandelt de twee belangrijkste gebieden van management accounting en financiële boekhouding en rapportage.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Regent College London

Onze BA (Hons) in Accountancy with Foundation Year behandelt de nieuwste praktijken en theorieën van de boekhouding en biedt essentiële training voor toegang tot dit werk ... [+]

PROSPECTUS DOWNLOADEN

Een carrière waar u op kunt rekenen

Onze BA (Hons) in Accountancy with Foundation Year behandelt de nieuwste praktijken en theorieën van de boekhouding en biedt essentiële training voor toegang tot dit werkelijk prestigieuze wereldwijde beroep, samen met een indrukwekkend scala aan vrijstellingen van examens van professionele accountants.

Fundamenteel voor planning en forecasting, budgdeting en controle, belastingheffing en besluitvorming, competente en vindingrijke accountants zijn essentieel voor succes in zaken en handel.

Waarom een Accountancy-diploma?

Het eerste basisjaar biedt je een uitstekende basis in de basisprincipes van de boekhouding en helpt je voor te bereiden op studie op graadniveau. Ons toegewijde en ervaren team zal putten uit de nieuwste praktijken en theorieën over boekhouding.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Regent College London

Het BA (Hons) Business Management Degree-programma is ontworpen om leerlingen te ontwikkelen tot bekwame en gekwalificeerde leiders, zoals vereist door de hedendaagse arb ... [+]

PROSPECTUS DOWNLOADEN

Het BA (Hons) Business Management Degree-programma is ontworpen om leerlingen te ontwikkelen tot bekwame en gekwalificeerde leiders, zoals vereist door de hedendaagse arbeidsmarkt. Deze opleiding onderscheidt je in de graduate markt. Tijdens de cursus werk je aan live projectmomenten waarmee je echte zakelijke en industriële ervaring hebt. We hebben er ook voor gezorgd dat veel van onze modules betrekking hebben op hedendaagse technologische problemen in het bedrijfsleven, waardoor ze u toekomstbestendig maken voor een moderne zakelijke omgeving.

Studenten kiezen om zaken te studeren voor een verscheidenheid van redenen en blootstelling aan verschillende disciplines. Als gevolg hiervan biedt dit programma een breed scala aan kennis en vaardigheden, zodat u een carrière kunt nastreven in een professionele bedrijfsgerelateerde rol, zoals operations en servicebeheer, klantenbeheer, projectbeheer of retailbeheer. Als je het programma op het voorgeschreven niveau hebt voltooid, moedigen we je aan door te stromen naar een master of hoger niveau.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Regent College London

Met de BA (Hons) Business Management-graad met Foundation Year kun je je studievaardigheden ontwikkelen en vertrouwen op je academische vaardigheden opbouwen, terwijl je ... [+]

PROSPECTUS DOWNLOADEN

Wat is de BA (Hons) bedrijfsmanagementgraad?

Met de BA (Hons) Business Management-graad met Foundation Year kun je je studievaardigheden ontwikkelen en vertrouwen op je academische vaardigheden opbouwen, terwijl je je eigen sterke punten en ontwikkelingsbehoeften voor de voortgang van een undergraduate-opleiding kunt identificeren. Twee van de modules stellen u in staat uw algemene academische studievaardigheden en uw inzetbaarheidsvaardigheden te ontwikkelen. De andere twee modules zijn bedoeld om u uit te rusten met de meer gespecialiseerde vaardigheden en inzichten die nodig zijn voor de voortgang naar een niveau 4-bedrijfskwalificatie (eerste jaar van de graad).... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Regent College London

In de Business Top-up van BA (Hons) onderzoekt u hoe u bedrijven kunt bouwen en beheren vanuit een praktisch perspectief, zodat u uw eigen ondernemersgeest en -houding in ... [+]

PROSPECTUS DOWNLOADEN

In zaken zijn was nog nooit zo spannend en lonend; ondernemers hebben de mogelijkheid om verschillende bedrijfsdisciplines te bewerken. Of u nu gespecialiseerd bent in industrieën, advies in kleine en middelgrote ondernemingen of het opzetten van bedrijven, uw vermogen om competente beslissingen te nemen in een dynamische omgeving, plaatst u in een ideale positie om zakelijk succes te genereren.

Bedrijven moeten zich voortdurend aanpassen aan de huidige bedrijfsomgeving. Nooit eerder hadden zoveel organisaties mensen met ondernemersvaardigheden nodig om op een creatieve manier problemen op te lossen en de uitdagingen van het hedendaagse bedrijfsleven het hoofd te bieden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Harrow
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Regent College London

De BA (Hons) Business Management-graad (Top-up) is speciaal ontworpen om u de kennis en praktische kennis te bieden die werkgevers zoeken in het voortdurend veranderende ... [+]

PROSPECTUS DOWNLOADEN

Wat heeft de top-upgraad met zich mee?

De BA (Hons) Business Management-graad (Top-up) is speciaal ontworpen om u de kennis en praktische kennis te bieden die werkgevers zoeken in het voortdurend veranderende zakelijke klimaat van vandaag. Je onderzoekt belangrijke onderwerpen zoals leiderschap, innovatie, marketing en verandering - vitale concepten in de snel veranderende wereld van het bedrijfsleven in elke branche.

Of je ambitie nu is om een leidende leiderschapsrol op te nemen in een grote organisatie of om het succes van je eigen bedrijf te bevorderen, deze cursus bouwt voort op je eerdere bedrijfsstudies en brengt je inzichten en inzichten naar een hoger niveau. Door praktische toepassing en zakelijke beoordelingen, ontwikkelt u vaardigheden en kennis die u onmiddellijk in de echte wereld kunt toepassen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
April 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Regent College London

De BA (Hons) Marketing Degree bereidt je voor op een carrière in de dynamische en competitieve wereld van Marketing. Krijg inzicht in de fundamentele rol van marketing in ... [+]

Studie van een BA marketing diploma Klaar voor het bedrijfsleven

De BA (Hons) Marketing Degree bereidt je voor op een carrière in de dynamische en competitieve wereld van Marketing. Krijg inzicht in de fundamentele rol van marketing in de zakelijke wereld en ontwikkel essentiële vaardigheden via groepsprojecten, echte klantbriefings en gastdocenten met praktiserende marketingprofessionals.

Ons programma is modern en carrièregericht en stelt u bloot aan de vitale activiteiten van verschillende functies binnen Marketing, zoals merkmanagers, onderzoekers en consultants. Met ons basisjaarprogramma kun je na je school direct in je hogere studies duiken en je vooruitgang katalyseren om een gecertificeerde professional te worden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Regent College London

De BA (Hons) Marketing met Foundation Year bereidt je voor op een carrière in de dynamische en competitieve wereld van Marketing. Krijg inzicht in de fundamentele rol van ... [+]

Wat is de BA (Hons) Marketing met Foundation-jaar?

De BA (Hons) Marketing met Foundation Year bereidt je voor op een carrière in de dynamische en competitieve wereld van Marketing. Krijg inzicht in de fundamentele rol van marketing in de zakelijke wereld en ontwikkel essentiële vaardigheden via groepsprojecten, echte klantbriefings en gastdocenten met praktiserende marketingprofessionals.

Ons programma is modern en carrièregericht en stelt u bloot aan de vitale activiteiten van verschillende functies binnen Marketing, zoals merkmanagers, onderzoekers en consultants. Met ons basisjaarprogramma kun je na je school direct in je hogere studies duiken en je vooruitgang katalyseren om een gecertificeerde professional te worden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Februari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Regent College London

Elke organisatie heeft een effectief en bekwaam management nodig. De BSc (Hons) Business Management (Top-up) biedt afgestudeerden de mogelijkheid om een carrière te ontwi ... [+]

PROSPECTUS DOWNLOADEN

Regent betekent bedrijf

Elke organisatie heeft een effectief en bekwaam management nodig. De BSc (Hons) Business Management (Top-up) biedt afgestudeerden de mogelijkheid om een carrière te ontwikkelen met wereldwijde mogelijkheden op een breed scala van gebieden.

Tijdens de cursus wordt u blootgesteld aan sleutelconcepten op gebieden zoals people management, ondernemingsrecht, marketing, strategisch management, informatiesystemen en big data, projectmanagement, financiën en innovatie en ondernemerschap.

Bovendien ontvangt u na succesvolle voltooiing ook een CMI Level 5 Award in Leiderschap en Management (onder voorbehoud van goedkeuring), waarmee u een indrukwekkende dual-award krijgt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Regent College London

Elke organisatie heeft effectief beheer nodig. De BSc (Hons) in Business Management met basisjaar helpt je bij het ontwikkelen van een carrière met wereldwijde mogelijkhe ... [+]

PROSPECTUS DOWNLOADEN

Regent betekent bedrijf

Elke organisatie heeft effectief beheer nodig. De BSc (Hons) in Business Management met basisjaar helpt je bij het ontwikkelen van een carrière met wereldwijde mogelijkheden.

Je wordt blootgesteld aan sleutelconcepten op gebieden zoals people management, ondernemingsrecht, marketing, strategisch management, informatiesystemen en big data, projectmanagement, financiën en innovatie en enterprise.

Bovendien ontvangt u na afloop van de cursus het CMI niveau 5-diploma in leiderschap en management (onder voorbehoud van goedkeuring), waarmee u een indrukwekkende dubbele prijs krijgt.

Specialismen in bedrijfsmanagement

Naast de BSc (Hons) in Business Management bieden we verschillende specialismen of Pathways * die u kunt aanvragen:... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Regent College London

Onze BSc (Hons) in Computing is een flexibele en verreikende undergraduate cursus ontworpen om u te ondersteunen met gerichte aandacht, industriële inzichten en uitsteken ... [+]

PROSPECTUS DOWNLOADEN

Regent betekent bedrijf

Onze BSc (Hons) in Computing is een flexibele en verreikende undergraduate cursus ontworpen om u te ondersteunen met gerichte aandacht, industriële inzichten en uitstekende IT-middelen.

Bedenk je eigen weg naar specialismen en potentiële loopbaanopties en ga door naar de volledige opleiding met toegewijde hulp van deskundig onderwijzend personeel.

Waarom een Computing-graad behalen?

Deze boeiende en flexibele cursus is gebaseerd op sleutelelementen van andere Pathways om u een breed, door de industrie geïnformeerd programma te geven.

Naarmate je verder komt, heb je de mogelijkheid om 'in te zoomen' op aspecten van het onderwerp waarin je persoonlijke interesse en sterke punten hebt, of die je carrière- of studiedoelen ondersteunen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Regent College London

Onze BSc (Hons) Computing with Foundation Year is een flexibele en verreikende undergraduate cursus die is ontworpen om u te ondersteunen met gerichte aandacht, industrië ... [+]

PROSPECTUS DOWNLOADEN

De toekomst van het bedrijfsleven is IT

Onze BSc (Hons) Computing with Foundation Year is een flexibele en verreikende undergraduate cursus die is ontworpen om u te ondersteunen met gerichte aandacht, industriële inzichten en uitstekende IT-middelen.

Bedenk je eigen weg naar specialismen en potentiële loopbaanopties en ga door naar de volledige opleiding met toegewijde hulp van deskundig onderwijzend personeel.

Waarom een Computing-graad behalen?

Deze boeiende en flexibele cursus is gebaseerd op sleutelelementen van andere Pathways om u een breed, door de industrie geïnformeerd programma te geven.

Naarmate je verder komt, heb je de mogelijkheid om 'in te zoomen' op aspecten van het onderwerp waarin je persoonlijke interesses en sterke punten hebt, of die je carrière- of studiedoelen ondersteunen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Regent College London

BSc (Hons) Health and Social Science Degree biedt een uitstekende gelegenheid om uw leerervaring aan te passen aan persoonlijke, academische en carrièredoelen. Afgestudee ... [+]

PROSPECTUS DOWNLOADEN

Wat is de BSc (Hons) Health and Social Science-graad?

BSc (Hons) Health and Social Science Degree biedt een uitstekende gelegenheid om uw leerervaring aan te passen aan persoonlijke, academische en carrièredoelen. Afgestudeerden zullen worden uitgerust met waardevolle praktische ervaring, speciale vaardigheden voor werktraining en een verhoogd potentieel voor werk.

Het interdisciplinaire programma is gebaseerd op verschillende academische disciplines zoals openbaar beleid, psychologie, criminologie, communicatiewetenschappen, volksgezondheid, economie, bewegingswetenschap, menselijke prestaties, taalkunde, politieke wetenschappen, psychologie en sociologie. Je krijgt een kritisch inzicht in het beleid ten aanzien van gezondheid en sociale zorg, theorie en praktijk, samen met een goed begrip van hoe complexe groepen en samenlevingen functioneren en veranderen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Regent College London

Het belang van het bestuderen van gezondheid vanuit het perspectief van de sociale wetenschappen is sterk geaccentueerd met het toenemende aantal ziekten gerelateerd aan ... [+]

PROSPECTUS DOWNLOADEN

Wat is de BSc (Hons) Health and Social Science-graad?

Het belang van het bestuderen van gezondheid vanuit het perspectief van de sociale wetenschappen is sterk geaccentueerd met het toenemende aantal ziekten gerelateerd aan de levensstijl van mensen, individuele keuzes, ecologische factoren en beslissingen van de overheid.

BSc (Hons) Health and Social Science graad is ontworpen om uw aspiratie te cultiveren om de toekomst van gezondheid te bepalen; vrijetijds- en sociale zorgdiensten door een aangename academische ervaring in een samenwerkende en ondersteunende omgeving.

De studentgerichte cursus omvat vier academische jaren inclusief het propedeutische jaar waarin je je academische vaardigheden voedt, zelfvertrouwen opbouwt en erkent dat het leren vordert om je voor te bereiden op het bachelordiploma.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Februari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Regent College London

Gezondheidszorg en sociale zorg hebben betrekking op diensten die verkrijgbaar zijn bij gezondheidswerkers en zorgverleners die gezondheidszorgondersteuning bieden aan ee ... [+]

PROSPECTUS DOWNLOADEN

Uw carrière in onze zorg

Gezondheidszorg en sociale zorg hebben betrekking op diensten die verkrijgbaar zijn bij gezondheidswerkers en zorgverleners die gezondheidszorgondersteuning bieden aan een reeks individuen met problemen waarmee kwetsbare personen en groepen te maken hebben, zoals kinderen, ouderen, mensen met psychische aandoeningen en handicaps.

Waarom een diploma Gezondheid en Sociale Zorg?

De BSc (Hons) in Gezondheid en Sociale Zorg, geleverd in samenwerking met de Universiteit van Bolton, wordt geleverd in uitstekende onderwijsfaciliteiten die een stimulerende leeromgeving bieden die zowel boeiend als memorabel zal zijn.

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om de waarden, vaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de wereldwijde gezondheids- en sociale zorgomgeving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Regent College London

Detailhandel, productie, defensie, gezondheidszorg, onderwijs - de meeste sectoren van de overheid en de industrie vertrouwen op softwaresystemen en professionele, compet ... [+]

PROSPECTUS DOWNLOADEN

Een carrière in IT ontwerpen

Detailhandel, productie, defensie, gezondheidszorg, onderwijs - de meeste sectoren van de overheid en de industrie vertrouwen op softwaresystemen en professionele, competente en creatieve software-ingenieurs die deze ontwikkelen en onderhouden.

De BEng (Hons) in Software Engineering met Foundation Year graad biedt u de vaardigheden en kennis die nodig zijn om op dit gebied te slagen.

Waarom een Software Engineering diploma?

Bezorgd over het bouwen en onderhouden van softwaresystemen en andere computergebaseerde oplossingen, is software engineering een echt wereldwijde industrie. Door alle elementen van het proces te onderzoeken - van een eerste begrip van het probleem, via analyse, ontwerp en ontwikkeling tot testen, documentatie en onderhoud, biedt deze graad u een gerichte, maar volledig afgeronde opleiding.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Regent College London

Detailhandel, productie, defensie, gezondheidszorg, onderwijs - de meeste sectoren van de overheid en de industrie vertrouwen op softwaresystemen en professionele, compet ... [+]

PROSPECTUS DOWNLOADEN

Een carrière in IT ontwerpen

Detailhandel, productie, defensie, gezondheidszorg, onderwijs - de meeste sectoren van de overheid en de industrie vertrouwen op softwaresystemen en professionele, competente en creatieve software-ingenieurs die deze ontwikkelen en onderhouden.

Onze BEng (Hons) in Software Engineering graad biedt u de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te slagen op dit gebied.

Waarom een Software Engineering diploma?

Bezorgd over het bouwen en onderhouden van softwaresystemen en andere computergebaseerde oplossingen, is software engineering een echt wereldwijde industrie. Door alle elementen van het proces te onderzoeken - van een eerste begrip van het probleem, via analyse, ontwerp en ontwikkeling tot testen, documentatie en onderhoud, biedt deze graad u een gerichte, maar volledig afgeronde opleiding.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Wembley Campus, Madison House, 24-28 London Road
HA9 7EX Wembley, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Address
Kingsbury Campus, Masons House, 1-3 Valley Drive
NW9 9NG Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Address
Southall Campus, 39-47 High Street, Southall
UB1 3HF Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Address
Harrow Campus, Carmine Court, 202 Imperial Drive
HA2 7HG Harrow, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Address
London Campus, 153 Great Titchfield Street, Fitzrovia
W1W 5BD Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk