Lees de Officiële Beschrijving

Een opleiding van het hoogste kaliber

Richmond is een Amerikaanse International University, opgericht in 1972 en gevestigd in West-Londen met twee campussen in Richmond Hill en dicht bij Kensington High Street. Sinds 1981 kent de universiteit US Degrees toe, geaccrediteerd door The Middle States Commission on Higher Education. Een van de laatste prestaties die Richmond met trots aankondigt, krijgt de bevoegdheid om studenten met eigen UK-graden te belonen, te beginnen in augustus 2018, als gevolg van het feit dat ze onlangs door de Privy Council Taught Degree Awarding Powers (TDAP) zijn toegekend.

De universiteit is de eerste en de enige universiteit in het Verenigd Koninkrijk die de bevoegdheid heeft gekregen om duale opleidingen te geven, wat betekent dat studenten een Brits en Amerikaans diploma zullen ontvangen dat enorm veel invloed zal hebben op onze afgestudeerden, terwijl ze op zoek zijn naar werkmogelijkheden en ze laten opvallen van de menigte.

Sinds de opening in 1978 huisvesten de gebouwen van de Kensington-campus op St. Albans Grove en Ansdell Street de derde en vierdejaars niet-gegradueerde studenten en alle postdoctorale studenten. In maart 1988 zag de campus van Kensington een verdere uitbreiding op Young Street en meest recent Kensington High Street.

De universiteit is uniek vanwege haar academische normen voor privé-instellingen, in haar onderwijsaanpak die het Amerikaanse Liberal Arts-systeem combineert met de Britse normen voor hoger onderwijs, die onze afgestudeerden een voorsprong geven op de concurrentie en meer mogelijkheden bieden om werk te vinden in het VK of in het VK de VS.

De niet-gegradueerde opleidingen die we aanbieden om een ​​breed scala aan onderwerpen en programma's te verkennen die een breed onderwijs mogelijk maken, terwijl de postdoctorale programma's de optie bevatten om specifieke keuzevakken te nemen die een graad minor / major definiëren. De belangrijkste voordelen die deze privéuniversiteit biedt, zijn onder andere: meer academisch mentorschap en onderwijstijd (gemiddeld 15 uur per week) dan bij andere Britse universiteiten, een sterke focus op het bevorderen van internationale kansen via een breed scala van op krediet gebaseerde en geïntegreerde stages, en studeren in het buitenland programma's in onze leercentra in Italië (Rome en Florence).

We bieden uitstekende trainingen en bieden financiële ondersteuning bij onze Amerikaanse en Britse studiebeurzen op basis van verdienste en academische prestaties, en hebben onlangs een nieuw kanselier Plus Scholarship voor najaar 2018 geïntroduceerd, dat bijdraagt ​​aan het aanzienlijk verminderen van de collegegeldschuld van studenten na het behalen van hun diploma. Onze studiebeurzen kunnen worden gecombineerd met andere Britse en Amerikaanse financiering en bieden beschikbare opties, die we onze studenten adviseren om een ​​aanvraag in te dienen om aan de toelatingseisen te voldoen.

Brooke Cagle / Unsplash

Top 5 redenen om Richmond te kiezen

  1. Dually-Accredited UK
  2. Beurzen die studentenschuld kunnen verminderen
  3. Flexibel Amerikaans Liberal Arts-systeem, uitgebreide contacturen en mentorschap (gemiddeld 15 uur per week)
  4. Geïntegreerde stages (in het VK en het buitenland)
  5. Twee Londense campuservaringen (in Richmond

Een internationaal perspectief

Samen leven en studeren, onze studenten uit meer dan 100 landen zijn klaar voor een wereld waarin het vermogen om effectief te communiceren over nationale en culturele grenzen even waardevol is als een traditionele academische prestatie. Een Richmond-opleiding biedt een wereldwijd perspectief en een interactieve studieomgeving die diversiteit, teamwork en leiderschap bevordert. Als een liberale, Amerikaanse internationale universiteit, richt het zich op het verrijken van de studie-ervaring van studenten in een internationale setting, rekening houdend met meerdere interculturele aspecten. Het moedigt studenten aan om hun eigen mening te vormen en attent te zijn op anderen bij het nemen van beslissingen of het werken aan cursusprojecten, evenals het ontwikkelen van hun individuele sterke punten en professionele vaardigheden als toekomstige internationale teamleiders.

Becca Tapert / Unsplash

Twee campuservaringen in Londen

Naast de opwinding van het leven in een van 's werelds meest levendige en kosmopolitische steden, biedt Londen natuurlijk spectaculaire mogelijkheden en mogelijkheden om buiten het klaslokaal te leren. Richmond-cursussen brengen echter ook het leven van de stad - de mensen, instellingen, politiek, problemen en geschiedenis in lezingen en cursusprojecten. Voeg hieraan een ondersteunende internationale faculteit toe, een flexibel curriculum waarmee je onderwerpen buiten je hoofdspecialisatie, kleine klassen en campussen in twee van de mooiste buurten van Londen kunt verkennen en je zult Richmond een geweldige plek vinden om een ​​dubbele undergraduate of een master degree te behalen erkend in het VK en de VS.

Richmond Hill Campus

Eerste en tweedejaars studenten wonen onze Richmond Hill campus bij. De campus bevindt zich op een prachtige locatie van zes acre op de top van Richmond Hill, een van de meest gewilde gebieden van Londen. Een indrukwekkend neogotisch gebouw uit 1843 en een moderne bibliotheek met vijf niveaus, klaslokalen, computer- en wetenschappelijke laboratoria, kunst- en fotostudio's en een auditorium.

De campus biedt ook huisvesting voor studentenwoningen, een eetzaal, een studentenruimte en faculteits- en administratiekantoren. Er is ook een multifunctioneel sportveld van tennis, volleybal, basketbal en minivoetbal (voetbal). Na twee jaar te hebben afgerond op onze campus in Richmond Hill verhuizen studenten naar hun campus in de Londense wijk Kensington voor hun laatste twee jaar studie.

Kensington Campus

Derde-, vierde- en post-studenten volgen onze campus in Londen in Kensington, een van de mooiste woonwijken van Londen. De verschillende gebouwen op minder dan 2 minuten lopen van het Atlantic House in St Albans Street beschikken over alle benodigde faciliteiten, van huisklassen, pc-laboratoria, een bibliotheek, een eetzaal en universiteitskantoren.

Op de Kensington-campus zijn ook een aantal gaststudenten uit de Verenigde Staten en andere landen die een semester of een jaar in Londen verblijven. Studenten kunnen ervoor kiezen om te wonen in universiteitsgebouwen of in een behuizing buiten de campus van hun keuze. Op loopafstand vindt u de Royal Albert Hall, beroemd om zijn concerten, de Royal Colleges of Music and Art, het Imperial College of Science and Technology, het Victoria and Albert Museum, het Natural History Museum, het Geological Museum en vele bioscopen, de iconische Hyde Park en een bruisende hoofdstraat met veel cafés, restaurants, clubs en warenhuizen.

District en Piccadilly verbinden ondergronds Richmond of Kensington met de rest van de stad. Frequente treinverbindingen naar de stations Victoria, Paddington en Waterloo brengen u naar de rest van het Verenigd Koninkrijk en Europa. De luchthavens van Heathrow en Gatwick zijn gemakkelijk bereikbaar.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Richmond The American International University in London

International Business richt zich op het ontwikkelen van praktische zakelijke vaardigheden om human resources te beheren, zakelijke uitdagingen te analyseren en te overwi ... [+]

International Business richt zich op het ontwikkelen van praktische zakelijke vaardigheden om human resources te beheren, zakelijke uitdagingen te analyseren en te overwinnen en een bedrijfsmodel aan te passen in een concurrerende wereldwijde markt. Je bent klaar om uit te blinken in een strategische aanpak en leiderschap voor je carrière in internationale organisaties.

Aangezien financiën, sociaaleconomische factoren, politiek, aardrijkskunde, taal en cultuur allemaal van invloed zijn op het bedrijfsleven, zult u de kennis en vaardigheden verwerven om al deze aspecten te overwegen en de juiste bedrijfsstrategie toe te passen binnen een internationale markt.

Top 5 redenen om dit programma te studerenMeer informatie over alle aspecten van zakendoen met internationale partnersWerkervaring opdoen door middel van een stage bij een internationale organisatie die wordt erkend in de richting van het behalen van je diplomaVerwerven van kennis van het gedrag van menselijke organisaties op de werkplek, wereldwijde financiële markten, internationale marketing, ondernemerschap, sociale verantwoordelijkheid en multinationale managementstrategieOntwikkel vaardigheden in het leiden van een bedrijf en mensen met een multiculturele achtergrond en de filosofieën die de kern vormen van wereldwijde bedrijvenKrijg toegang tot toonaangevende graduate schools in het VK en de VS.Nadat je bent afgestudeerd... [-]
Verenigd Koninkrijk Richmond
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Richmond The American International University in London

De BA in Economics is opgericht om studenten de vaardigheid te bieden om economische problemen te analyseren en uitdagingen aan te gaan die zowel nationaal als internatio ... [+]

De BA in Economics is opgericht om studenten de vaardigheid te bieden om economische problemen te analyseren en uitdagingen aan te gaan die zowel nationaal als internationaal van belang zijn. Het programma biedt studenten een duidelijk, holistisch begrip van economische principes, concepten en ideeën binnen het bredere kader van de sociale en politieke omgeving.

Het programma stelt studenten in staat om het proces van gegevens- en bewijsverzameling, inclusief de organisatie, analyse en presentatie van materiaal, te begrijpen en toe te passen. Het biedt studenten ook een duidelijk inzicht in economische systemen, zodat het abstracte begrippen tot echte problemen zijn, waarvan sommige kwesties van economisch beleid omvatten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Richmond
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Richmond The American International University in London

De Film Studies graad is een levendig, multidisciplinair programma dat zich richt op historische, kritische en theoretische benaderingen van de studie van film, waaronder ... [+]

De Film Studies graad is een levendig, multidisciplinair programma dat zich richt op historische, kritische en theoretische benaderingen van de studie van film, waaronder televisie en nieuwe media. Door een nauwkeurige analyse van bepaalde nationale en internationale voorbeelden, en met een specialistische nadruk op de geschiedenis van de film, derde wereld / postkoloniale cinema en bepaalde thema's (waaronder gender, horror, fantasy en science fiction), onderzoekt de mate de historische, politieke, artistieke en culturele aspecten die in de bioscoopproductie gaan. Een sterk technisch en praktisch element van de opleiding vormt een aanvulling op de theoretische component, met lessen over onderwerpen zoals videoproductie, acteren en scenarioschrijven en documentaire filmproductie. Zo biedt de opleiding een interdisciplinaire en multimediale aanpak, waardoor een theoretische kennis wordt geboden met sterke elementen van praktische training. De keuzevakken laten studenten toe om een ​​wereldwijd bewustzijn van film en aanverwante media te ontwikkelen binnen het kader van de vrije kunsttraditie. Een minor in Media Production kan diepte toevoegen aan uw major naar keuze.... [-]

Verenigd Koninkrijk Richmond
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Richmond The American International University in London

Het BA Finance and Investments-programma biedt studenten met de vaardigheden en kennis een reeks spannende carrières in Banking, Corporate Finance, Fund Management en Int ... [+]

Het BA Finance and Investments-programma biedt studenten met de vaardigheden en kennis een reeks spannende carrières in Banking, Corporate Finance, Fund Management en International Finance. De diplomastructuur omvat de belangrijkste gebieden van Financial Accounting, Corporate Finance en Investment Management. Deze opleiding stelt onze studenten in staat om te reageren op de vraag naar afgestudeerden met kennis en vaardigheden die nodig zijn om organisaties te leiden of financieel te leiden, van familiebedrijven tot wereldwijde bedrijven of om werk veilig te stellen in de wereld van financiën en bankieren.

Studenten verwerven een solide basis in de grondslagen van business, accounting en economie met informatietechnologie en een goed begrip van financiële concepten en overwegingen binnen een wereldwijde financiële omgeving. Het programma omvat sleutelgebieden die van vitaal belang zijn voor de financiële sector, zoals fusies, regulering en derivaten. De diepgaande focus is gericht op de toepassingen van instrumenten in financiën en investeringen, zoals risicometing en -beheer, asset pricing, kapitaalkosten, bepaling van wisselkoersen, financiële modellering en econometrische testen. Studenten kunnen hun diploma afstemmen met gespecialiseerde opties in Derivaten, Internationale Financiering en Wealth Management. Samen met de mogelijkheid om stage-ervaring op te doen, beoogt de mate om afgestudeerden te vormen met sterke vaardigheden en essentiële tools die vereist zijn door wereldwijde werkgevers in deze competitieve sector.... [-]

Verenigd Koninkrijk Richmond
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Richmond The American International University in London

De BA-graad in internationale betrekkingen bereidt studenten voor op een carrière in internationale organisaties, bedrijven, financiën, overheidsinstellingen, agentschapp ... [+]

De BA-graad in internationale betrekkingen bereidt studenten voor op een carrière in internationale organisaties, bedrijven, financiën, overheidsinstellingen, agentschappen en de media. Kosmopolitische individuen met een strategische benadering en een sterk bewustzijn van hedendaagse politieke kwesties hebben de mogelijkheid hun uitgebreide vaardigheden uit te breiden.

Deze graad biedt specifieke kennis over drie kerngebieden: theorieën en concepten over internationale betrekkingen, mondiale instellingen en hedendaagse kwesties in internationale aangelegenheden. Studenten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan keuzevakken die een scala van onderwerpen bestrijken in een nationale, regionale en mondiale context. Ons programma is ontworpen om u een specialisatie aan te bieden naarmate u vordert met uw diploma, op basis van uw belangrijkste aandachtsgebied.... [-]

Verenigd Koninkrijk Richmond
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Richmond The American International University in London

De BA Kunstgeschiedenis ... [+]

De BA Kunstgeschiedenis Het programma heeft drie hoofddoelen:

Introduceer studenten bij de belangrijkste beïnvloeders, theorieën, methoden en hedendaagse kunststromingen, evenals de uitgebreide kunstgeschiedenisOntwikkel een begrip van hoe de rol van visuele kunsten en culturen vandaag te evalueren, door middel van relevante conceptuele kadersVerken een verscheidenheid aan westerse en niet-westerse kunst en visuele culturen, van de prehistorie tot het heden

Deze drie doelen worden aangevuld met een sterk element van de beroepspraktijk, met kansen om carrière te maken in instellingen voor visuele kunst en de creatieve culturele industrieën. Het programma legt bijzondere nadruk op kunst en visuele gebruiken in verschillende culturen. Studenten die dit diploma volgen, zijn bereid om door te gaan naar de postdoctorale studie of om deel te nemen aan het stageprogramma, om een ​​loopbaan in de instellingen voor visuele kunst en de creatieve culturele industrieën na te streven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Richmond
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Richmond The American International University in London

Het marketingprogramma biedt een uitgebreide kennis van problemen, theorieën en werkwijzen die verband houden met het dynamische en snel evoluerende gebied van marketing ... [+]

Het marketingprogramma biedt een uitgebreide kennis van problemen, theorieën en werkwijzen die verband houden met het dynamische en snel evoluerende gebied van marketing in internationale bedrijven.

Dit programma is ideaal voor studenten die diepgaande kennis en sleutelcompetenties willen verwerven om belangrijke waardeproposities binnen bedrijven en organisaties, drivers voor de groei van het bedrijf, levensduur en winstgevendheid binnen de markt te identificeren vanuit een marketingperspectief en de belangrijkste elementen die van invloed zijn op de vraag van klanten en loyaliteit in de tijd. De langetermijninvloeden worden dan ook bestudeerd en geïnterpreteerd, zodat het beste gebruik van de aangeboden bedrijven (haar producten en diensten) het best kan worden benut voor maximale winst. Vereiste elementen van de marketing major zijn cursussen in reclame, management, branding, e-commerce, consumentengedrag, marktonderzoek en marketingstrategie en social media-management die een uitgebreide kennis en gespecialiseerde marketingexpertise omvatten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Richmond
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Richmond The American International University in London

Studenten die zich specialiseren in marketingcommunicatie en public relations binnen de BA in Communications, zullen leren hoe ze het publiek kunnen betrekken bij verschi ... [+]

Studenten die zich specialiseren in marketingcommunicatie en public relations binnen de BA in Communications, zullen leren hoe ze het publiek kunnen betrekken bij verschillende kanalen, media en de relatie tussen marketingcommunicatie en public relations in de bedrijfs- en media-industrie kunnen verkennen. Het doel van dit programma is om studenten voor te bereiden op het werken in de technologisch gestuurde en consumentgerichte bedrijven over de hele wereld.

Deze graad biedt een interdisciplinaire, multimedia-benadering van de studie van communicatie door middel van de studie van theorie en de daaropvolgende oefening. Tijdens de eerste twee jaar van de Communicatiestudie volgen de studenten dezelfde kerncursussen in de drie beschikbare disciplines. Tijdens het derde en vierde jaar specialiseren studenten zich vervolgens in Marketing Communications... [-]

Verenigd Koninkrijk Richmond
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Richmond The American International University in London

De BA-graad in Fashion Management en Marketing is op maat gemaakt om onze studenten de nieuwste inzichten uit de mode-industrie en detailhandel te bieden. Met dit program ... [+]

De BA-graad in Fashion Management en Marketing is op maat gemaakt om onze studenten de nieuwste inzichten uit de mode-industrie en detailhandel te bieden. Met dit programma kunnen studenten een sterke kennis en expertise opdoen op andere gebieden, zoals boekhouding, financiën, marketing en operaties die worden toegepast op modebeheer.

De mate geeft studenten bewustzijn en de knowhow om relevante markt- / consumentenonderzoek uit te voeren en trends te voorspellen. Het biedt studenten ook de nodige hulpmiddelen om inzichten in het gedrag van consumenten en mode-kopers te kunnen verzamelen.

We bieden cursussen op functionele gebieden zoals modecommunicatie, modewinkel

Dit programma zorgt ervoor dat studenten een innovatieve en visionaire aanpak hebben als marketeers . De academici en onderwijsmethoden ondersteunen onze missie om de creatieve en analytische vaardigheden van studenten verder te ontwikkelen, om op te vallen in een competitieve modemarkt. Afgestudeerden verwerven overdraagbare vaardigheden zoals teamwork en leiderschap - kwaliteiten die hen vooruit helpen in hun carrière en toegang krijgen tot de beste graduate schools wereldwijd.... [-]

Verenigd Koninkrijk Richmond
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Richmond The American International University in London

Politicologie geeft studenten kennis op drie kerngebieden van de politieke wetenschappen: politiek denken, politieke systemen en openbaar beleid. Politicologie wordt onde ... [+]

Politicologie geeft studenten kennis op drie kerngebieden van de politieke wetenschappen: politiek denken, politieke systemen en openbaar beleid. Politicologie wordt onderwezen met behulp van een reeks methoden die het internationale studentenlichaam weerspiegelen, terwijl het beste gebruik wordt gemaakt van opkomende technologieën. De studie van politieke ideologieën, theorieën en ideeën is afgewogen tegen de praktische studie van beleidsvorming over een breed scala van thema's en probleemgebieden, en politieke processen in een breed scala van staten en regio's. Studenten genieten van een brede studie van politieke denkers en theorieën, terwijl ze direct betrokken zijn bij een reeks praktische beleidskwesties, in veel verschillende nationale en regionale omgevingen. De British Politics-cursus wordt bijvoorbeeld gedeeltelijk in de Houses of Parliament onderwezen. De mate erkent ook de internationale dimensie van politieke, economische en beleidsprocessen en zorgt ervoor dat studenten vertrouwd zijn met de politiek van de ontwikkelingslanden. Studenten ontwikkelen de methodologische en technische vaardigheden van de sociale wetenschappen, waarbij ze het beste gebruik maken van nieuwe technologieën en werkwijzen. De cursussen zorgen er ook voor dat studenten in andere majors voldoende inzicht in de politicologie kunnen verwerven om de politieke dimensies van hun gekozen vakgebied te helpen conceptualiseren. Het programma biedt een achtergrond voor verdere postdoctorale studies en toekomstige carrières, waaronder werk in de overheid, internationale organisaties, bedrijven, financiën en de media. Studenten nemen ook een reeks optionele cursussen in nationale, regionale en globaliseringsstudies, of behandelen thematische gebieden van hedendaags belang, waardoor specialisatie binnen de graad mogelijk is op basis van de belangstelling van studenten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Richmond
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Richmond The American International University in London

Geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS), promoot onze BA in psychologie de verwerving van conceptuele kennis en praktijk in kerngebieden van psychologi ... [+]

Geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS), promoot onze BA in psychologie de verwerving van conceptuele kennis en praktijk in kerngebieden van psychologische disciplines zoals ontwikkeling, taal, fenomenologie, persoonlijkheidstheorie

Psychologiestudenten kunnen theoretische perspectieven integreren met empirische bevindingen, een verscheidenheid aan onderzoeksmethoden gebruiken en psychologische principes toepassen in professionele omgevingen zoals educatief, klinisch, counseling en legaal.

Top 5 redenen om dit programma te studerenDe BPS-accreditatie geeft afgestudeerden van Richmond Psychology de gelegenheid om een ​​afgestudeerd en / of gecharterd lidmaatschap van de vereniging te behalen en toegang te krijgen tot het grootste aanbod aan trainings-, ontwikkelings- en werkgelegenheidskansen.Geeft u de mogelijkheid om theorieën in de praktijk toe te passen in een van de volgende professionele competentiegebieden: counseling, klinische, juridische, forensische wetenschap.Biedt wetenschappelijke inzichten in menselijk en organisatorisch gedrag dat kan worden overgedragen op gebieden zoals neurowetenschappen, rechten, management, HR en marketingonderzoek.Experimentele onderzoeksprojecten uitvoeren in het nieuwe laboratorium voor psychologie, waarbij zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek wordt uitgevoerd.Om studenten uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn om verder te studeren en / of toegepaste professionele training.Nadat je bent afgestudeerd... [-]
Verenigd Koninkrijk Richmond
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Richmond The American International University in London

Het BSc Accounting and Finance-programma is in de eerste plaats bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een loopbaan in de boekhouding of het ver ... [+]

Het BSc Accounting and Finance-programma is in de eerste plaats bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een loopbaan in de boekhouding of het verkrijgen van professionele boekhoudkwalificaties aan het begin van hun carrière. Studenten verwerven geavanceerde theoretische en praktische kennis van boekhouden en financiën en leren managementconcepten begrijpen binnen een internationale zakelijke context.

Dit programma gaat verder dan de theoretische en kwantitatieve technieken die van fundamenteel belang zijn voor boekhouding en financiën. Het put uit verschillende disciplines, zoals statistiek, economie, recht en informatietechnologie om een ​​echt goed begrip van het vakgebied te krijgen. Met een generalistische bedrijfs- en managementkern, staat dit diploma u niet alleen toe om een ​​loopbaan in de boekhouding en financiën na te streven, maar ook op relevante managementgebieden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Richmond
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kensington Campus
Richmond Hill Campus