Royal Conservatoire of Scotland

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Koninklijk Conservatorium is Schotland'S nationaal centrum van professionele beroepsopleiding in podiumkunsten. Onze locatie is het hart van Glasgow; onze oriëntatie is de hedendaagse internationale scene. We zijn het voortouw als een van Europa's top conservatoria, Het aanbieden van een zeldzame breedte van artistieke disciplines. Alles wat we doen, zoals in ons RSAMD dagen, wordt gedreven door ons verlangen naar uitmuntendheid. Studenten floreren dankzij de buitengewone mix van intensieve begeleiding, een strenge prestatie schema, werken met professionele collega's in de industrie, en de ruimte om te creëren met anderen over de disciplines indien zij dit wensen. Zowel studenten als medewerkers zijn productief in het creëren van echt innovatieve nieuw werk.

Voor deze Koninklijk Conservatorium, Collegegeld wordt voortdurend ondersteund door onze partnerships met vooraanstaande prestaties bedrijven in Schotland en daarbuiten, en door professionele expertise van onze medewerkers.

Sterk beroepsopleiding Wij bieden uitstekende specialist leren om de hoogste professionele niveau en undergraduate en postdoctorale opleidingen in dans, drama, muziek, productie, scherm en onderwijs. Onze training is streng en onlosmakelijk verbonden met de beroepen. We hebben ook talent te ontwikkelen in alle fasen en leeftijden met een breed scala van vakken uit wekelijkse sessies tot specialistische summer schools.

Onze faciliteiten - tot de beste in Europa
We hebben onlangs geïnvesteerd £ 8.5M in de ontwikkeling van prachtige nieuwe faciliteiten Speirs Sloten Studios en in de renovatie van onze Renfrew Street Campus. Wij geloven dat onze faciliteiten ons nu de beste in Europa. Zij omvatten zes professionele podia; een hoge verhouding van oefenruimtes per leerling; drie opnamestudio's; percussion studio; professioneel podium technologie; vier op maat gemaakte dansstudio's; nieuwe studio's voor technische, ontwerp, toneelkunst, set-gebouw en kostuum ontwerp en de bouw. Al deze worden ondersteund door de nieuwste IT-en digitale technologieën.

Onze locatie in artistieke hart van Schotland Schotland heeft een erfenis dynamische kunst en Glasgow staat bekend als een culturele hoofdstad. Het is de thuisbasis van vele van de voorstelling beroepen - en velen bevinden zich direct om ons heen. De stad is erg 'student vriendelijke' met een grote studentenpopulatie van 80.000. Uitstekende vervoersverbindingen maakt het gemakkelijk om de meeste van de Europese hoofdsteden te bereiken per vliegtuig of trein.

Locaties

Glasgow

Address
Royal Conservatoire of Scotland
100 Renfrew Street

G2 3DB Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden