SAE Institute UK

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SAE Institute werd in 1976 opgericht door Dr. Tom Misner in Sydney, Australië het aanbieden van post-secundair cursussen in audio engineering. SAE Institute is sindsdien uitgegroeid tot 's werelds grootste praktische creatieve media opvoeder met 54 campussen in 26 landen en een uitgebreide cursus portfolio in creatieve media technologieën met een sterke traditie van praktische toepassing en de industrie erkenning te worden.

In het Verenigd Koninkrijk SAE Institute heeft 4 campussen in Londen, Liverpool, Glasgow en de wereld hoofdkwartier in Oxford.

SAE Institute is geaccrediteerd door Middlesex University, London UK. Studenten op een gevalideerd programma zal een Middlesex award ontvangen voor het succesvol afronden van hun studie. SAE Institute UK is een partner in Middlesex University Skillset Academy, een lid van de studie het Verenigd Koninkrijk en een monumentaal lichaam in het register van het Department for Business Innovation & Vaardigheden.

De programma's en Wegen

BA en BSc (Hons)

De games programmeren graad resulteert in een BSc (Hons), terwijl alle andere opleidingen resulteren in ofwel een BA (Hons) of BSc (Hons). De prijs wordt bepaald door de aard van het uiteindelijke project dat de laatste module van het programma. Dit zorgt ervoor dat onze studenten krijgen allemaal hetzelfde niveau van creatieve praktische opleiding terwijl het verdienen van 360 studiepunten (180 European Credit Transfer Points) en hun unieke aanpak en het pad wordt weerspiegeld door de projecten die ze produceren.

Diploma van het hoger onderwijs

SAE Institute biedt 2 jaar opleidingen die een uitgang na 16 maanden. Na succesvolle afronding van deze 16 maanden durende programma worden studenten beloond met een diploma van het hoger onderwijs, die 240 studiepunten verdient. Het diploma van het hoger onderwijs is ook een goedgekeurd toegangspunt, zodat studenten kunnen kiezen om in te schrijven op alleen de 16 maanden durende programma.

Op de voltooiing van de DipHE programma studenten kunnen studeren aan een BA / BSc (Hons) in hun vakgebied door het invullen van de laatste 8 maanden van het 2 jarig programma. Het diploma van het hoger onderwijs is bijzonder geschikt voor media afgestudeerden die op zoek zijn naar de praktische vaardigheden die ze nodig hebben om hun bestaande kwalificaties compliment leren.

Certificate of Higher Education

De SAE Glasgow campus biedt ook een Certificaat van het hoger onderwijs. Het biedt een alternatieve route zodat leerlingen die met succes het programma om vooruitgang te boeken op de laatste 8 maanden van het diploma van het hoger onderwijs te voltooien.

Locaties

Londen

Address
SAE Institute
297 Kingsland Road

E8 4DD Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Glasgow

Address
Kinning Park, 85-87 Portman Street, Glasgow, G41 1EJ
Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk