SAE Institute UK

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SAE Institute werd in 1976 opgericht door Dr. Tom Misner in Sydney, Australië het aanbieden van post-secundair cursussen in audio engineering. SAE Institute is sindsdien uitgegroeid tot 's werelds grootste praktische creatieve media opvoeder met 54 campussen in 26 landen en een uitgebreide cursus portfolio in creatieve media technologieën met een sterke traditie van praktische toepassing en de industrie erkenning te worden.

In het Verenigd Koninkrijk SAE Institute heeft 4 campussen in Londen, Liverpool, Glasgow en de wereld hoofdkwartier in Oxford.

SAE Institute is geaccrediteerd door Middlesex University, London UK. Studenten op een gevalideerd programma zal een Middlesex award ontvangen voor het succesvol afronden van hun studie. SAE Institute UK is een partner in Middlesex University Skillset Academy, een lid van de studie het Verenigd Koninkrijk en een monumentaal lichaam in het register van het Department for Business Innovation & Vaardigheden.

De programma's en Wegen

BA en BSc (Hons)

De games programmeren graad resulteert in een BSc (Hons), terwijl alle andere opleidingen resulteren in ofwel een BA (Hons) of BSc (Hons). De prijs wordt bepaald door de aard van het uiteindelijke project dat de laatste module van het programma. Dit zorgt ervoor dat onze studenten krijgen allemaal hetzelfde niveau van creatieve praktische opleiding terwijl het verdienen van 360 studiepunten (180 European Credit Transfer Points) en hun unieke aanpak en het pad wordt weerspiegeld door de projecten die ze produceren.

Diploma van het hoger onderwijs

SAE Institute biedt 2 jaar opleidingen die een uitgang na 16 maanden. Na succesvolle afronding van deze 16 maanden durende programma worden studenten beloond met een diploma van het hoger onderwijs, die 240 studiepunten verdient. Het diploma van het hoger onderwijs is ook een goedgekeurd toegangspunt, zodat studenten kunnen kiezen om in te schrijven op alleen de 16 maanden durende programma.

Op de voltooiing van de DipHE programma studenten kunnen studeren aan een BA / BSc (Hons) in hun vakgebied door het invullen van de laatste 8 maanden van het 2 jarig programma. Het diploma van het hoger onderwijs is bijzonder geschikt voor media afgestudeerden die op zoek zijn naar de praktische vaardigheden die ze nodig hebben om hun bestaande kwalificaties compliment leren.

Certificate of Higher Education

De SAE Glasgow campus biedt ook een Certificaat van het hoger onderwijs. Het biedt een alternatieve route zodat leerlingen die met succes het programma om vooruitgang te boeken op de laatste 8 maanden van het diploma van het hoger onderwijs te voltooien.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

BA / BSc (Hons) Digitale Filmmaken

Campus Voltijd 2 jaar May 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Dit programma is ontworpen om de volgende generatie van filmmakers te ontwikkelen met afgestudeerden bereiken van de essentiële vaardigheden en kennis om een ​​reeks van fictieve en feitelijke inhoud ambacht met een hoge technische vaardigheid en creatieve vermogen. [+]

De digitale filmmaken graad verkent de creatieve en technische aspecten van digitale filmmaken in een verscheidenheid van instellingen. Met de nadruk op hands-on training, krijgt u toegang tot de industrie standaard digitale camera's en film productie-apparatuur, en individuele leerprogramma ondersteuning. U vindt de essentiële vaardigheden en theoretische kennis gebruikt in digitale productie film werken in een heel scala van onafhankelijke en samenwerkingsprojecten te ontwikkelen.

Het programma stelt u in staat om uw eigen creatieve ideeën van scenario-ontwikkeling en pre-productie, te verkennen door middel van de set waar u zal worden belast van uw zeer eigen producties.

Dit programma is ontworpen om de volgende generatie van filmmakers te ontwikkelen met afgestudeerden bereiken van de essentiële vaardigheden en kennis om een ​​reeks van fictieve en feitelijke inhoud ambacht met een hoge technische vaardigheid en creatieve vermogen.... [-]


BA / BSc (Hons) Interactieve Animatie

Campus Voltijd 24 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Oxford +1 more

Omdat de games en bewegend beeld industrie blijven groeien, neemt ook de vraag naar hoogopgeleide creatieve animatoren. Van eenvoudige animaties tot complexe 3D-modellering en VFX, wordt interactieve animatie te zien in tv-programma's, reclame, films en web content en games. [+]

Omdat de games en bewegend beeld industrie blijven groeien, neemt ook de vraag naar hoogopgeleide creatieve animatoren. Van eenvoudige animaties tot complexe 3D-modellering en VFX, wordt interactieve animatie te zien in tv-programma's, reclame, films en web content en games. Uw creatieve output plus technische vaardigheden zijn de sleutel tot uw succes.

Gedurende dit programma vindt u een verscheidenheid van essentiële onderwerpen, waaronder performance capture, geavanceerde modellering waaronder wezens en menselijke gezichten, en geïntegreerde post-productie technieken tegenkomen. Je hebt ook de mogelijkheid om zich te specialiseren binnen het bredere gebied van animatie en verken een bepaald gebied van belang binnen uw grote projecten.... [-]


Bachelor Ontwikkelen Van Games

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Onderneem de Bachelor of Games Development bij SAE en bouw je expertise in programmeren of spelletjes design. [+]

Onderneem de Bachelor Games Development bij SAE en bouw je expertise in programmeren of spelletjes design. Solliciteer vaardigheden en kennis in deze spannende industrie in gebieden zoals level design, sociale en mobiele game-ontwikkeling, game-engine programmering, gameplay programmering, game design, projectmanagement, serious games en nog veel meer.

Tijdens je tijd bij SAE werk je met de industrie standaard software zoals Unreal Engine 4, Unity3D, Autodesk 3D Studio Max en Maya. Als student in Games Development je zal ook werken met technologieën zoals Oculus Rift, Android, iOS en standaard gebruik industrie programmeertalen zoals C ++, Javascript en C #.

U zult zich bij gespecialiseerde eenheden ontworpen voor studenten om deel te nemen in real-world projecten onder leiding van deskundige SAE personeel. Met deze unieke stijl van lesgeven, zult u uw vaardigheden en technische kennis aan te tonen in een samenwerkingsverband en creatieve studio-leeromgeving.... [-]


BSc (Hons) Spellen Programmering

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Van de nieuwste RPG of een massively multiplayer online game, om mobiele games of sociale media apps, is er een reële vraag naar getalenteerde, technisch in staat afgestudeerden die ideeën kunnen omzetten in werkelijkheid. [+]

Van de nieuwste RPG of een massively multiplayer online game, om mobiele games of sociale media apps, is er een reële vraag naar getalenteerde, technisch in staat afgestudeerden die ideeën kunnen omzetten in werkelijkheid.

Overzicht

Van de fundamenten, tot geavanceerde modules die het programmeren van spelletjes te dekken in detail, afgestudeerden van onze 2-jarige opleiding ontstaan ​​met goed verhandelbare vaardigheden, die de macht een van de grootste sectoren van de creatieve media-industrie.

Onze nadruk op hands-on training, kunt u werken aan diverse projecten in heel je studie aan de essentiële tools en technieken voor games ontwikkeling leren. U wordt ondersteund door docenten om uw experimenten en creatieve output te begeleiden om ervoor te zorgen je vaardigheden die je voor te bereiden op succes te ontwikkelen.... [-]


Bachelor

BA / BSc (Hons) Spel Kunst Animatie

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Oxford Liverpool Glasgow +3 more

Combineer uw artistieke talenten met uw liefde voor video games en zet dat creatief talent in uw droom carrière. [+]

Combineer uw artistieke talenten met uw liefde voor video games en zet dat creatief talent in uw droom carrière. Van anatomie studies voor nauwkeurige karakter modelleren, te ingewikkelde texturen, omgevingen en integratie met spelletjes motoren, het programma ontwikkelt je vaardigheden met behulp van standaard technologieën en productiemethoden om 3D-kunst voor games te maken.

Onze hands-on ethos zal je experimenteren met verschillende stijlen om voor u om te verkennen en uitbreiden van uw eigen individuele flair, die u vervolgens kunt scherpen tijdens de vele praktische projecten nauw begeleid door een ondersteunend team te helpen verankeren van deze skill-sets . Tijdens het proces van de mate, zullen onze docenten koesteren en begeleiden uw creatieve workflow om voor te bereiden en het creëren van de allerbelangrijkste showreel om ervoor te zorgen dat u de grond lopen in de industrie getroffen.... [-]


Bachelor In De Audio-productie

Campus Voltijd 24 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Liverpool Glasgow Oxford +3 more

Of u nu wilt werken in een muziek-productie studio, in post-productie voor film of tv, live geluid, radio-omroep, geluid en plugin ontwerp, game geluid of in een van de vele verschillende gebieden van de muziek business, de Audio Production opleiding levert u de praktische vaardigheden en theoretische kennis die nodig is voor een succesvolle carrière. [+]

Of u nu wilt werken in een muziek-productie studio, in post-productie voor film of tv, live geluid, radio-omroep, geluid en plugin ontwerp, game geluid of in een van de vele verschillende gebieden van de muziek business, de Audio Production degree programma levert u de praktische vaardigheden en theoretische kennis die nodig is voor een succesvolle carrière.

Overzicht

Ons commitment aan kwaliteit en onze nadruk op hands-on onderwijs garandeert krijgt u uitgebreide toegang krijgen tot onze wereld-klasse audio faciliteiten en apparatuur en je zal worden verstrekt met uitgebreide mogelijkheden om je vaardigheden verder te gaan naar een professioneel niveau, het ontwikkelen van een voorsprong op de concurrentie als je voltooien je studie.... [-]


Contact
Bezoekadres
SAE Institute
297 Kingsland Road

London, Engeland, E8 4DD GB