Lees de Officiële Beschrijving

SAE Institute werd in 1976 opgericht door Dr. Tom Misner in Sydney, Australië het aanbieden van post-secundair cursussen in audio engineering. SAE Institute is sindsdien uitgegroeid tot 's werelds grootste praktische creatieve media opvoeder met 54 campussen in 26 landen en een uitgebreide cursus portfolio in creatieve media technologieën met een sterke traditie van praktische toepassing en de industrie erkenning te worden.

In het Verenigd Koninkrijk SAE Institute heeft 4 campussen in Londen, Liverpool, Glasgow en de wereld hoofdkwartier in Oxford.

SAE Institute is geaccrediteerd door Middlesex University, London UK. Studenten op een gevalideerd programma zal een Middlesex award ontvangen voor het succesvol afronden van hun studie. SAE Institute UK is een partner in Middlesex University Skillset Academy, een lid van de studie het Verenigd Koninkrijk en een monumentaal lichaam in het register van het Department for Business Innovation & Vaardigheden.

De programma's en Wegen

BA en BSc (Hons)

De games programmeren graad resulteert in een BSc (Hons), terwijl alle andere opleidingen resulteren in ofwel een BA (Hons) of BSc (Hons). De prijs wordt bepaald door de aard van het uiteindelijke project dat de laatste module van het programma. Dit zorgt ervoor dat onze studenten krijgen allemaal hetzelfde niveau van creatieve praktische opleiding terwijl het verdienen van 360 studiepunten (180 European Credit Transfer Points) en hun unieke aanpak en het pad wordt weerspiegeld door de projecten die ze produceren.

Diploma van het hoger onderwijs

SAE Institute biedt 2 jaar opleidingen die een uitgang na 16 maanden. Na succesvolle afronding van deze 16 maanden durende programma worden studenten beloond met een diploma van het hoger onderwijs, die 240 studiepunten verdient. Het diploma van het hoger onderwijs is ook een goedgekeurd toegangspunt, zodat studenten kunnen kiezen om in te schrijven op alleen de 16 maanden durende programma.

Op de voltooiing van de DipHE programma studenten kunnen studeren aan een BA / BSc (Hons) in hun vakgebied door het invullen van de laatste 8 maanden van het 2 jarig programma. Het diploma van het hoger onderwijs is bijzonder geschikt voor media afgestudeerden die op zoek zijn naar de praktische vaardigheden die ze nodig hebben om hun bestaande kwalificaties compliment leren.

Certificate of Higher Education

De SAE Glasgow campus biedt ook een Certificaat van het hoger onderwijs. Het biedt een alternatieve route zodat leerlingen die met succes het programma om vooruitgang te boeken op de laatste 8 maanden van het diploma van het hoger onderwijs te voltooien.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

SAE Institute UK

Ontwikkel de branchekennis en ondernemersvaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvolle carrière in de muziekindustrie na te streven. ... [+]

Ondernemerschap, beroepspraktijk en overdraagbare vaardigheden zijn essentiële eigenschappen die nodig zijn om een ​​carrière in de muziekindustrie te ontwikkelen en te behouden. De muziekdiploma wordt beheerd en gegeven door professionals uit de industrie en praktijkmensen met jarenlange ervaring, over de belangrijkste gebieden van de muziekindustrie. Met nauwe banden met de industrie, profiteer je ook van gastcolleges, seminars en workshops en krijg je de kans om deel te nemen aan masterclasses met experts uit de sector, zoals managers en platenfabrikanten.

Overzicht

Deze cursus is bedoeld om niet alleen kandidaten en kandidaten die geïnteresseerd zijn in een carrière in de zakelijke omgeving, maar ook creatievelingen en professionals die muziek maken en produceren en die mogelijk geïnteresseerd zijn in zelfmanagement en distributie, kansen en voordelen te bieden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Oxford Liverpool Glasgow  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

SAE Institute UK

Je sluit je aan bij de volgende generatie filmmakers - verwerf de essentiële vaardigheden en kennis om je plaats te verdienen op elke filmset over de hele wereld. ... [+]

Je sluit je aan bij de volgende generatie filmmakers - verwerf de essentiële vaardigheden en kennis om je plaats te verdienen op elke filmset over de hele wereld.

Overzicht

Met de nadruk op hands-on training, heeft u toegang tot hoogwaardige digitale camera's en filmproductieapparatuur. Over meerdere platforms leer je de processen en technieken die je projecten tot leven brengen gecementeerd met een sterke theoretische basis.

Bovendien leer je emotioneel je publiek te betrekken en ze bij je werk te betrekken. Je zult ook ervaring opdoen door onafhankelijk en samen te werken aan feitelijke en fictieve producties, zodat je kunt afstuderen met een zeer overdraagbare vaardigheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Liverpool Oxford Glasgow  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
SAE Institute UK

Van traditionele websites tot de nieuwste apps, je leert de technologieën en vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in deze snelgroeiende sector. Van front-end inter ... [+]

Van traditionele websites tot de nieuwste apps, je leert de technologieën en vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in deze snelgroeiende sector.

Van front-end interactief ontwerp tot back-end skelet- en database-structuren, u leert de belangrijkste aspecten van webontwikkeling en -programmering. Tegelijkertijd zal je je vaardigheden in HTML, CSS, javascript, PHP en User Experience (UX) toepassen en ontwikkelen door hands-on training in kleine klassen.

Overzicht

Door deze cursus krijg je kritieke branchegerelateerde ervaring door te leren hoe je prachtige mockups en wireframes maakt met behulp van Adobe Photoshop en Illustrator. Je zult ook te maken krijgen met nieuwe uitdagingen op basis van behoeften van de industrie, zoals geavanceerd javascript om HTML5-spellen te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Oxford Liverpool Glasgow  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
SAE Institute UK

Met meer dan 2.100 spellenbedrijven in het Verenigd Koninkrijk, is er in de industrie een echte vraag naar getalenteerde, technisch bekwame afgestudeerden die hun creatie ... [+]

Met meer dan 2.100 spellenbedrijven in het Verenigd Koninkrijk, is er in de industrie een echte vraag naar getalenteerde, technisch bekwame afgestudeerden die hun creatieve visies in spelrealiteiten kunnen omzetten. Breng je creatieve en technische talenten aan het werk en word een game-wisselaar in de industrie!

Overzicht

Je leert 2 programmeertalen (C en C #) en vervolgens ontwikkel je je technische expertise in programmeren, probleemoplossende vaardigheden in de context van het toepassen van game design theorie en mechanica, en leer je twee van de meest gebruikte game-engines: Eenheid en onwerkelijk.

Daarnaast behandelt deze cursus ook hoe je multiplayer-games en mobiele-app-spellen kunt ontwikkelen, grafische programmering met OpenGL, shader-programmering en hoe je VR (Virtual Reality) en AR (Augmented Reality) -games kunt maken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Liverpool Oxford Glasgow  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

SAE Institute UK

Heb je een passie voor muziek? Afgestudeerden van SAE Audio Production hebben het prestigieuze palmares van het winnen van prijzen bij de Oscars, Grammy's en BAFTA ... [+]

Heb je een passie voor muziek? Afgestudeerden van SAE Audio Production hebben het prestigieuze palmares van het winnen van prijzen bij de Oscars, Grammy's en BAFTA's en nemen een aantal van de beste banen in de audio-industrie in. Krijg toegang tot onze indrukwekkende studio's en word een bekwame audioprofessional!

Overzicht

Deze zeer gerespecteerde cursus, nauw verbonden met de industrie, bereidt u voor op de voortdurende vooruitgang in commerciële technologie en creëert de vraag naar flexibele en bekwame audioprofessionals.

Je leert audio-productietechnieken voor live en opgenomen geluid en krijgt een goed begrip van de geluidstheorie. Je ontwikkelt meng- en opnamevaardigheden en bereidt audio-uitvoer voor op verschillende media.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Liverpool Oxford Glasgow  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
SAE Institute UK

Heb je ooit een vuurspuwende draak van je favoriete videogame willen maken? Of die cool uitziende wapens van veel van de hedendaagse VR-simulaties? Combineer je artistiek ... [+]

Heb je ooit een vuurspuwende draak van je favoriete videogame willen maken? Of die cool uitziende wapens van veel van de hedendaagse VR-simulaties? Combineer je artistieke talenten met je liefde voor videogames en -animatie en verander die creatieve combinatie in je droomcarrière.

Overzicht

Traditionele vaardigheden, zoals schetsen en levenstekenen, informeren tekenontwerpwerk in 3D, zodat u uw vaartuig kunt ontwikkelen met behulp van industriestandaard technologie en productiemethoden.

Je maakt 3D-kunst voor games die op meerdere platforms worden gespeeld en je zult werelden bouwen waar spelers zichzelf willen verliezen.

Onze hands-on aanpak laat je experimenteren met verschillende ontwerpconcepten om je eigen persoonlijke flair te vinden. Tegelijkertijd leert u hoe u creatieve opdrachten interpreteert en ontdekt hoe u games met succes op de markt brengt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Oxford Liverpool Glasgow  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands